19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mipo 28.12.2005 19:13

Re: K televizní vzpouře

Nevím,jak u vás, ale u nás v nabídce kabelových programů kanál 24cz je.
Bolsevik 28.12.2005 7:10

Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Ekonomická negramotnost  O D S  i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.Prakticky priklad- ekonomicke balicky a socani vytahovali karu z bahna.  Ta kara jmenem Ceska republika  jede a vubec ne spatne. Ze by zasluha ODS ?? Jsem zvedav, kdo dokaze vecne vysvetlit proc.
JoJo 28.12.2005 8:14

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Když teď  ta kára nejede špatně, jak to podle Vás bude vypadat až špatně pojede? Jak chcete vysvětlit Vaši negramotnost?
Intruder 28.12.2005 9:08

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Kára jede na benzín, který si u čerpadel bere na dluh. Vy ekonomický naivko.
tatina 28.12.2005 9:39

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Ta kára,o které píšete se tlačí,ale není to vláda,co se vydává ze svých sil,ale normální velko i malo podnikatelé,zaměstnanci,rolníci,no zkrátka my všichni,co platíme daně.Bylo by načase,aby se zapojila aspoň trochu i vláda a parlament,a to hlavně zrušením zbytečné byrokracie a nevydáváním nesmyslných zákonů.Taky by mohli ubrat na daních.
Ladislav N. 28.12.2005 4:48

Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Není divu, že jejich hospodářská politika jde proti zdravému rozumu - a nejenom guvernéra ČNB. Musel mít hodně velkou motivaci, když si vůči vládě KSČSSD dovolil vyřknout svá "kacířská" slova. Paroubkova reakce odpovídala standardní hospodské úrovni. Potíž je v tom, že voliči ČSSD nedokáží rozlišit, že na té pomyslné podřezávané větvi sedí s Paroubkem společně.
Hynek Vilém 28.12.2005 8:07

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Voliči to nedokáží? Jak to víte? Já to třeba nevím. Buď se budu chovat jako politik a budu občany -voliče podceňovat jako stádo ovcí nebo to volič ví a je mu po srsti, že se levice spojuje.  Jestli se spojí pravice bude to také legitimní. Možná však stojí za připomenutí, že v té vládě KSČSSD jsou také unionisté, kteří tvrdí, že jsou pravidová strana a lidovci, kteří svoji klidnou silou jsou jednou v pravo či zas v levo. A bez problémů říkají, že po volbách půjdou s ODS.  Zajímavé je také tvrzení, že Paroubkova reakce odpovídala standardní hospodské úrovni. Ale vždyť on tak mluví neustále a tím oslovuje. Proto mu stoupají preference. Takže mu vyčítáte to, co je pro něj úspěšné. Táňa Fischerová určitě nebude tyto voliče oslovovat, ale má jiné obecenstvo, které oceňuje její kultivovaný projev. A to jí mám vyčítat.  Postrádám něco jiného. Má guvernér ČNB pravdu nebo nemá? Je vůbec někdo schopen pravdivě odpovědět, vysvětlit co a jak a nepoužívat přitom osobních antipatií k jedné nebo druhé straně. Když Paroubek řekne něco na adresu ČNB, tak Langer řekne něco ve stejném duchu na adresu ČSSD. Oba mají vysokoškolský dipolom. Oba, když s nimi mluvíte jsou normální, vyjadřují se bez vulgarit. Ale tam nejsou kamery, novináři.  Oslovují své voliče.
JH 28.12.2005 12:11

Re: Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

No to se povedlo, ta Táňa Fischerová je dement prvního řádu a jízlivá sprosťanda a každá super štětťura jí i tónem hlasu je podobná! Fuj!
Xaver X.X. 28.12.2005 15:03

Heršvec, JH, že vona vám nedala?.

Jináč a znalost a averze nemá vysvětlení, slušňáku jeden inteligentní...
Patron Divný 28.12.2005 17:27

Jináč a znalost a averze nemá vysvětlení

Můžete mi to laskavě přeložit do češtiny, angličtiny, ruštiny nebo v krajním případě němčiny? Docela by mě zajímalo, co to vlastně mělo znamenat.
voříšek 28.12.2005 10:25

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Pane Ladislave N, to Vaše přirovnání k podřezávané větvi na které sedíme spolu s panem Paroubkem je trefné. Navíc není nejnepravděpodobnější, že po volbách 2006 tu větev  budou pomáhat podřezávat i komunisté podporující menšinovou vládu ČSSD.