29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kvik 6.12.2005 22:40

Zlevnena topna nafta - Pomoc Venezuely chudym amikum

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=10000086&sid=anom6g01glkw&refer=latin_america
kvik 6.12.2005 22:40

Re: Zlevnena topna nafta - Pomoc Venezuely chudym amikum

vyjimam:
 
Venezuela Adds New York to Citgo Discount Program (Update1)
Dec. 6 (Bloomberg) -- Venezuelan President Hugo Chavez added New York City to his program of selling discounted heating oil to low-income Americans, begun in Boston last month.
Citgo Petroleum Corp., the U.S. refining unit of state oil company Petroleos de Venezuela SA, will sell 8 million gallons of heating fuel in New York with discounts of up to 40 percent.
``Some have tried to read politics into these outreach programs but they should not do so,'' Venezuelan Ambassador to the U.S. Bernardo Alvarez said during signing ceremonies. ``This is a humanitarian gesture on the part of the Venezuelan people to our neighbors in need.''
kvik 6.12.2005 22:37

volebni vitezstvi socialismu ve Venezuele

http://www.guardian.co.uk/venezuela/story/0,12716,1659315,00.html
kvik 6.12.2005 22:37

Re: volebni vitezstvi socialismu ve Venezuele

vyjimam:
 
The leftwing political parties allied to Venezuela's president, Hugo Chavez, were yesterday heading for what many predicted would be a clean sweep in the national legislative assembly elections.
If confirmed by final official results, Mr Chavez, Latin America's champion of the left, will be in a strong position to change the constitution and ensure that he can carry on running in presidential elections for many years to come. Party bosses close to Mr Chavez said they were sure the leftwing bloc in parliament had taken all the 167 seats in the national assembly.
mastanas 6.12.2005 22:23

vo tom to je

.Nevěřme žádným politickým pisálkům a politologům, píšou a kecají za toho kdo je platí. Nabídněte jim půl stránky v opozičním deníku, tisíc korun za slovo a budou psát co jim nadiktujete. Vždyť jenom parazitují na něčem, co dělá někdo jiný.
kirast 6.12.2005 22:22

Asi zde bylo napsáno vše, jenom bych poznamenal,

že (zřejmě nechtěný) překlep "premiér paropupek" je opravdu kouzelný.
Venkovan 6.12.2005 21:23

Není to špatný článek,

ale schází tomu nadhled pana Peheho.Kde se dnes fláká?Moc nám tu schází ten jeho prstík kterým neomylně ukazuje kdo za to může.
Drak 6.12.2005 21:21

Skvělé pane Doležale! Jen tak dál!

Současná politická situace v českách zemích je popsána opravdu výtečně, autor má postřeh a místy bych řekl, že až perlí. Až na drobnosti ani není s čím polemizovat. Bohužel s ohledem na mentální, morální a personální krizi v ODS se obávám, že vznikající opoziční smlouvu mezi ČSSD a KSČM už asi nikdo a nic nezastaví, minimálně na 4 roky je to jasné, jen se bojím aby to nevdrželo poněkud déle, náznaky tu jsou více než zřetelné.
mastanas 6.12.2005 22:07

Re: Skvělé pane Doležale! Jen tak dál!

..kdo si trochu pamatuje, musí se jenom smát..pořád ty samé blbosti z dílny vypatlaných dementů...socani a komunisti stálá hrozba ale zatím opoziční smlouva s ods, koallice s kdu čsl, ale ti nejvypatlanější pořád melou rok co rok, měsíc co měsíc to svoje, asi jsou na baterky a je potřeba je vypnout
Ivan Nový 6.12.2005 20:52

No kdo slyšel dnes projev jakéhosi komunistického poslance o zdravotnictví,

tomu se návrat komunistů nezdá až tak absurdní. Stejná tupost, stejná agrese.
Andy 6.12.2005 19:43

který Rathovi jeho ironii, sarkasmus a inteligenci závidí

no, tahle kritika Doležala se moc nepovedla.
Rath není ani ironický, ani sarkastický, možná je inteligentní, ale my, co hodnotíme lidi jako celek, si myslíme ( já a můj kocour), že inteligentní není. Je jen bezskrupulozní, bezpáteřní a bezmezně ambiciozní, bombasticky chamtivý a naprosto bezohledný.
Ještě jedno od bé mne napadá, ale to vás asi také, přátelé.
A dokonce mu ani nezávidíme.
pinta 6.12.2005 20:40

Re: který Rathovi jeho ironii, sarkasmus a inteligenci závidí

díky, velmi pěkně řečeno, tak nějak klidně a slova nasázena tak, jak mají být
mastanas 6.12.2005 22:11

Re: který Rathovi jeho ironii, sarkasmus a inteligenci závidí

..je aspoň nějakaj,když se dívám občas na ty tupé pohledy jiných politických činovníků, musím Ratha chtě nechtě obdivovat...
Andy 6.12.2005 22:25

Re: Re: který Rathovi jeho ironii, sarkasmus a inteligenci závidí

to vás teda lituju, ale nemohl byste si ho vzít domů? Někteří z nás se na něj dívat nechtějí.
Nashback 6.12.2005 19:33

Skvělý!!!

prostě sqělý, takovýdle články člověku dokážou zvednout náladu ;)) Bohumil Doležal rules!! :)
Vlasta(ON) 6.12.2005 18:45

Dovolím si "zopakovat" svůj příspěvek z nočních hodin

Paroubek, Sobotka a Rath jsou   p o l i t i č t í   s k o ř á p k á ř i  !!!!! Paroubek je takovým českým Mečiarem. Bude nás to hodně bolet jestli ho ve volbách neklepneme přes prsty. Hodně.
Jenom doufám, že to někdo z ODS rychle a nahlas zopakuje! Dávám jim souhlas k použití tohoto mého "poznatku. Ten "Mečiar" je také můj, ale na to si nemůžu dát (c). Je tady nebezpečí, že to Rath použije jako první proti ODS.  Tomu morálnímu skřetu bude úplně jedno, že se sním budu soudit. Prohraje to až po volbách.
to Rath: budu požadovat částku rovnou rozdílu počtu poslanců ODS od 101 mandátů! (Pocelé volební období!)
AeroKarel 6.12.2005 18:43

" člověk, který Rathovi jeho ironii, sarkasmus a inteligenci závidí."

I Mengeleho erudici lze uznat, málokdo však závidět.
On se nám DRáthek ještě rozvine.
AeroKarel 6.12.2005 18:42

" člověk, který Rathovi jeho ironii, sarkasmus a inteligenci závidí."

Goebelsovu výřečnost také oceňuji, leč nezávidím.
AeroKarel 6.12.2005 18:27

Ano, dnes velmi dobré!!!!!!!!!

BURAN 6.12.2005 18:04

BARIERY SE

Milý Doležale kácí -  To víte doba buldozerů nastala......
Krtek 6.12.2005 18:02

Dokud se občané neprobudí, budou mít to nechtějí a nemohou si ani tak moc stěžovat, snad na sebe, ale tak neučiní.

Pan Doležal má ve všem napsaném relativně více pravdy než se mnohým zdá, či jsou schopni přiznat. Snad jen tak trochu nyní absentuje jeho kritický pohled na nebezpečí volební výhry ODS, která jde do voleb s novými neotřelými slogany, ale se starými zprofanovanými tvářemi. Jen duševní chudák jim spolkne jejich rétoriku. Tím nechci říci, že rétorika ČSSD je lepší, naopak, je místy směšná ve výrazu, ale za jejím konáním jsou vidět výsledky, které je nutno i nechtíc přiznat. Přetahování se a lákání voličů KSČM na platformu ČSSD je zajímavé i při nebezpečnosti kuloárních dohohod s komunisty. Ale proboha, ODS chce bojovat proti KSČM ? ODS Chce jen moc a dostat se k lizu nad tím zbytkem, který nestačila zdevastovat v devadesátých letech. Na to pan Doležal nyní, zdá se, zapomíná. No, stejně by byl nejlepším premierem pan Kalousek, zatím se chová, jako jediný stranický vůdce, jako morální člověk. Nebo ne ? 
Václav K. 6.12.2005 18:41

Re: Dokud se občané neprobudí, budou mít to nechtějí a nemohou si ani tak moc stěžovat, snad na sebe, ale tak neučiní.

No nazdar,je to projev nekonstruktivní, všeodmítající,ale novinovým článkům pana Doležala velmi podobný. Vysvětluji : Jsou dva Bohumilové Doležalové- jeden píše docela dobré webové příspěvky a druhý v novinách kritizuje hlavně ODS, čímž projevuje, že si vidí sotva našpičku svého nosu. Škoda .
huhu 6.12.2005 15:48

situace je vážná

pochopil to i B. Doležal a začal psát k tomu co je podstatnou hrozbou. Nástup metod póvlu a vytváření jednotné ksčssd.
Lada.Haksna 6.12.2005 15:21

BOHUMILE!!

piješ, BOHUMILE, piješ?
Něco tak laciného, jako že Rath je téměř darebák (což není úplně přesné), může napsat jen člověk, který Rathovi jeho ironii, sarkasmus a inteligenci závidí. Pozor, teď nehodnotím Ratha, ale kritizuji Doležala.
A ta hloupá přirovnání! Paroubek v doprovodu Bublana v noční Praze mu připopomíná ředitele kontrolujícího vrátného a nikoli třeba Montgomeryho v první linii (i ten Montgomery tam prd viděl a asi neměl nic důležitějšího na práci)
Normálně mi Bohumil nevadí, ale toto?
VL 6.12.2005 15:50

Re: BOHUMILE!!

Kontrola na Václaváku, kterou dělali Bublan s Paroubkem byla skutečně spíš pro obveselení místních pracovnic v sexuálních službách a dodavatelů nealkoholových drog. Tady by spíš byla na místě metoda, dle pověstí používaná Václavem IV. tedy převléci se do měšťanského šatu a vyrazit pěšky po Praze. Podobně jako to v minulém roce udělala skupina britských aktivistů, ochránců menšin. Ti zkoumali míru rasizmu vůči obyvatelstvu košického sídliště Luník IX. Nejzávažnější zjištění, které aktivisté udělali bylo to, že jim kapsáři ukradli nejenom peníze, ale i osobní doklady. Mám jisté obavy, že by premiér i jeho ministr mohli dopadnout velice podobně.
Virtuál 6.12.2005 17:50

Haksno,

jestli nevidíš, co je Drát za kripla, pak nemá smysl s tebou diskutovat.Inteligenci má, tu  mu neupírám, ale je to křivák, všeho schopný.Tak mi trochu připomíná Goebelse.Ten taky uměl výborně, byť demagogicky řečnit a na svoji stranu strhl řadu lidí.Jde o to, zda tvoje nenávist k pravici není větší, než zaslepenost a schopnost objektivity toho, co se děje nalevo.Ty skutečně nevidíš, co jen Drát za amorálního, našňořeného šaška, který leze už do čtvrté partaje jen proto, že z toho má? Ty skutečně věříš, že má nějaké sociální cítění s "chudými"?Ten na ně zvysoka kašle a jejich záda mu jsou dobrá jen k tomu, aby po nich šplhal k těm nejvyšším metám.Zatím vyšplhal na ministerstvo, zbývá mu předseda vlády (kterého oblbne a ten se bude divit, co to za hada si hřál na prsou) a pak už jen Hradčana.Doufám jen, že přiblblí Češi se vzpamatují - do voleb ještě 6 měsíců.Gott mit uns !
Karel 6.12.2005 19:17

Re: Haksno,

Drát svojí židovskou krev nezapře. Dokáže vydělat na všem a prodal by i bratra. Jen svědomí mu jaksi chybí.
Marta 6.12.2005 15:07

ČSSD a KSČM- Společenství hlupců

Poprvé můžu napsat panu Doležalovi,že napsal pravdivý článek.
huhu 6.12.2005 15:49

Re: ČSSD a KSČM- Společenství hlupců

sitauce je vážná a schyluje se k volbám. Pochopil to i B. Doležal a začal psát k tomu co je podstatnou hrozbou. Nástup metod póvlu a vytváření jednotné ksčssd.
SoTA 6.12.2005 14:32

Pravda

Já dávám 100 bodu... Tak to totiž s náma je