26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nup 14.8.2009 10:10

Re: Pravicová média?

R^

Hus 14.8.2009 7:56

Dědečku Bohumile, kdyby blbost nadnášela ......

Nebo je to možná nemoc pozdního věku ...

Malý Aston 14.8.2009 8:34

Re: Dědečku Bohumile, kdyby blbost nadnášela ......

Vy máte rád Jiřího,přiznejte se nám. Dle posledních informací byla sledovačka Topola zajišťována nejen tím rozvědčíkem co byl vyhozen včetně vyhozeného generála ale i aktivními příslušníky naší KGB takže kdo velí našim agentům? Já jsem přesvědčený že Putin a dohodl se na tom v Moskvě s Paroubkem.:-P

Hrad 14.8.2009 8:45

Re: Dědečku Bohumile, kdyby blbost nadnášela ......

Třeba ho jenom hlídali, aby se mu nic zlého nestalo. Takové úkoly mají ještě z dob Íčka. Jak se to dělá?  Mimochodem americké filmy jsou toho plné. To dávají i v TV. Co děláte po večerech, že to nevíte. Ale proč se tak blbě ptám. Mám vědět, že přemýšlíte, až oči přechází8-o.

ata 14.8.2009 8:52

Re: Dědečku Bohumile, kdyby blbost nadnášela ......

vy jste dva debilové(Y)

lucinapes 14.8.2009 9:08

Re: Dědečku Bohumile, kdyby blbost nadnášela ......

potrefená hus se ozvala. Čím že jste to byl potrefen?

Myrda 14.8.2009 7:45

dobře napsané, něco tomu chybí

Bohušu, nepodáváš vyčerpávající informace. Přehlédl jsi hit včerejšího večera : Nečas ostře kritizuje Topolánka za dovolenou v italské vile

Je to na každém internetovém zpravodajství.

plkáš 14.8.2009 7:54

Re: dobře napsané, něco tomu chybí

nevadí mu, ŽE tam byl, ale JAK to pak vysvětlil, viz níže.

Podle mne je každému prd po tom kde byl, když na to legálně má. Podnikatelé jezdí na dražší dovolené a mají klid. Holt to je ta politika se snahou urvat koryta a navíc před volbami.

"Ti, kteří nejsou motivováni závistí, sami jsou slušně zajištění a mohli by si takovou dovolenou bez problémů dopřát, kritizují nízkou míru empatie a sociální inteligence a určitou necitlivost. To zaznívá i od přesvědčených voličů ODS, kteří na tom materiálně rozhodně nejsou špatně," uvedl Nečas na otázku, jak členové ODS podle jeho poznatků hodnotí Topolánkovo vystupování v souvislosti s dovolenou.

"Lidem to připadá nešťastné, ale hlavně jim vadí, že jim to poté pan předseda nevysvětlil," dodal Nečas.

ferda Hulwath 14.8.2009 8:15

Re: dobře napsané, něco tomu chybí

Typická žido-odeesácká logika - "Každému je prd po tom, kde jsem si nakradl". Tupohlav nemá jiné příjmy, než ty, které mu platí občané této země jako mzdu za jeho "služby". A občané také bezpodmínečně potřebují vědět, jestl si tento "poctivec" někde něco na jejich úkor bokem nepřivydělal nějakou tou korupcí s veřejnými zakázkami. Proto otázky komu že ta vila vlastně patří a kdo to všechno platil jsou velmi na místě. Dělat politiku není povinnost, pokud Tupohlavovi takové otázky nevyhovují ať jde od toho a živí se v privátu. To mu ale, pokud si vzpomínám, moc nešlo, přece zbankrotoval a ještě zůstal dlužen bance, že jo...

ještě doplním 14.8.2009 8:20

Re: dobře napsané, něco tomu chybí

voják z povolání, policista a třeba hasič je také placen z mých dani a je mi jedno komu patří hotel kam tento jede na dovolenou.

Věc druhá je, jestli cena pobytu odpovídá příjmům toho hasiče.

Smí si policista v Praze po službě zajít na pivo a mluvit tam s turistou třeba z Iráku nebo Ruska nebo Izraele ? A že jich tam je ! - O čemkoli, třeba kde je v Praze dobrý pivo. Může, jen nesmí mluvit o služebních záležitostech. Stejně politik, kterýkoli z kterékoli strany.

Hrad 14.8.2009 8:47

Re: dobře napsané, něco tomu chybí

Ani tenkrát ne, když mu "turista" zaplatí pivo, nebo večeři? Nevděčníku!!

Ferda Hulwath 14.8.2009 9:04

Re: dobře napsané, něco tomu chybí

Málokterý hasič nebo policajt rozhoduje o veřejných zakázkách v řádu stamilónů a miliard a proto málokoho napadne kdejakého hasiče podezřívat z korupce. Zato Tupohlav & spol. v této věci přitahuje mnoho všelijakých zájemců o ty miliardy, kteří jsou ochotni sem tam nějaký ten milión podstrčit pod stolem, aby se pak k těm miliardám lehčeji dostali. A mělo by být samozřejmé, že se Tupohlav chová tak, aby bylo nad slunce jasnější, že o těch miliardách rohoduje jenom a jedině ve prospěch většiny občanů této země a ne jenom ve prospěch svůj a těch několika málo kamarádíčků, kteří umí pro Tupohlava zajistit tu vilu v Toskánsku. 

karel 14.8.2009 9:15

Re: dobře napsané, něco tomu chybí

jo:

- bude stále pod dohledem komisí složenou ze všech politických stran a to i ve spánku a na záchodě

- nebude používat mobilní telefon ani počítač

- všechny zvuky v jeho okolí budou nahrávány, analyzovány a uchovány

- neustále bude nahráván aby nemohl ani gestem či pohledem cokoli naznačit

lucinapes 14.8.2009 9:12

Re: dobře napsané, něco tomu chybí

a co takhle se starat o svého chlebodárce, kde vzal prachy, kterými vás platí? Kdo na to má? Ale chudák má jen ten poslanecký plat a náhrady, co mu jen tak stačí, žejo. Ten zřejmě se svou těhulí stanuje.

xpc 14.8.2009 7:36

...

Celý článek pana Doležala je založen na interpretaci Haškovy otázky:

"Uvědomujete si, že neochota vás a vašeho nejbližšího kamaráda Dalíka vysvětlit, kdo je skutečným majitelem vily v Toskánsku, vede k podezření, že skutečným majitelem je Marek Dalík nebo dokonce vy, či že vila byla pořízena z prostředků pocházejících z nelegálních aktivit?"

Pan Doležal dovozuje, že jde o otázku položenou tak, že je jasná odpověď. myslím, že pan Doležal neumí česky.

karel 14.8.2009 7:19

okurková sezóna před volbami je horší sebe samotné

Jeli byste někdo na dovolenou s cizím člověkem ? Já ne. Chtěli byste si kazit dovolenou někým koho neznáte ? Já ne.

Franta od soustruhu má za kamarády podobné Franty. Učitel zase sobě rovné. Už proto, aby mluvili stejným slovníkem. No a lidé z horních pater se znají a kamarádí mezi sebou.

Tak lidi nezáviďte, děláte si život horší než ve skutečnosti je.

Pišta 14.8.2009 7:56

Re: okurková sezóna před volbami je horší sebe samotné

Frantu od soustruhu, na rozdíl od Topolánka neživí dańoví poplatníci. Tudíž jim musí být putna, kde a s kým tráví dovolenou. Ten Franta,  pochopitelně,  Když si Gross pořizoval byt, také jsi říkaL co má být ? Franta od soustruhu bydlí taky?

plkáš 14.8.2009 8:05

Re: okurková sezóna před volbami je horší sebe samotné

Pokud cena dovolené odpovídá příjmům, pak musí být každému putna KDE dovolená je. Máme svobodu, víme ?

Smí politik jedné strany pít kafe v parlamentním bufetu s politikem strany soupeřící ? Ano, může. Je to demokracie a svoboda, víme ?

Smí politik hrát golf nebo šachy s miliardářem ? Ano může, je to svoboda, víme ?

Ale nesmí se bavit o služebních/pracovních záležitostech, stejně jako zaměstnanec kterékoli firmy co to má napsáno v pracovní smlouvě z důvodu vyzrazení napříkald technologie konkurenci. Pravda, Franta od soustruhu nebo uklízeč toto v pracovní smlouvě nemá a nemůže to znát.

ještě doplním 14.8.2009 8:10

Re: okurková sezóna před volbami je horší sebe samotné

velké firmy třeba v Praze hrají turnaj třeba ve fotbale. Potkávají se tak lidé z firem stejného zaměření, lidé stejných profesí. Většinou mají podepsanou mlčenlivost. No, a hrají fotbal, pak zajdou najedno, baví se o holkách  a jak dostali sportem hezkou žízeň. O detailech práce nesmí.

Už rozumíš ?

Novák 14.8.2009 17:21

Re: okurková sezóna před volbami je horší sebe samotné

Ano, mají podepsanou mlčenlivost, ti zaměstnanci firem. Jenže, z našich politiků nejen, že nikdo z nich žádnou mlčenlivost podepsanou nemá, oni mají navíc ještě imunitu, aby se jim, když zneužijí informace ve vlastní prospěch, prospěch známých apod., když tu a tam dostanou tu malou (milionek, miliardu) domů atd., nemohlo nic stát. A v tom je právě ten hlavní problém. D politiky se má jít za tvrdou prací pro lidi a ne pro vlastní nadstandardní lehkou obživu.

jakoubek 14.8.2009 7:09

A není většina médií

a socani, jedna pakáž?;-D

Pišta 14.8.2009 6:18

Rovnováha

To je takový problém nařídit Randákovi, aby v tom Toskánsku vyfotil také Paroubka? A Vlk i Doležal se nažerou a pojedeme dál močálem černým kolem bílých skal. Rovnováha je potřebná, to je marný. Bez rovnováhy tu demogracii nikdy nevybudujeme! Já na tebe s pedofilií, ty na mě s Toskánskem a nudismem , co je na tom špatného?

lucinapes 14.8.2009 9:16

Re: Rovnováha

Akorát, že je to trochu nepoměr - pedofilie je trestná v celém kulturním světě, dovolená (naštěstí)ne. A co z toho pasení vlastní dcerky Ďuričko má? Akorát kriminál.

Frank 14.8.2009 5:04

Někde jsem četl, že předvolební kampaň ODS budou dělat nějací židé.

Zatím ji vede duo mamlasů Bartoň and Doležal. Tito dva pitomci obhajují gaunery a nevadí jim, že rozkrádají tuto zemi. Kdyby si oni dva zastávali darebáků i z jiných stran, tak bych to pochopil. Jenže oni si zastávají grázlů jenom z ODS a řekl bych, že to nedělají zadarmo nebo jim oběma kape na karbid. A poslední jmenovaný stále dokazuje, že by bylo třeba uvažovat o zrušení politologického studia. K čemu bude stále více takových zaujatých troubů jako je tento dědek.

Fiter 14.8.2009 6:26

Re: Někde jsem četl, že předvolební kampaň ODS budou dělat nějací židé.

Dle vašeho slovníku soudím,že jste moc chytrosti nepobral,ale nic si z toho nedělejte ono vás je takových na levici většina. A co se týče Toskánska:někdo něco viděl a neví co,někdo něco nafotil a dává si k fotkám svůj komentář.Žádný důkaz o ničem jenom jedna paní povídala.

Tak to jsou praktiky socanů.Tato oranžová tlupa,které je každá špína dobrá (důkazy na co?)

ta ale musí mít strach z ODS a TOP 09.

jirkammm 14.8.2009 7:12

Re: Někde jsem četl, že předvolební kampaň ODS budou dělat nějací židé.

tlupa grázlů? křišťálově čistý Gross, Zgarba, Svoboda, Kavan a jeho nohsledové, kakaový Kraus, Tvrdík v čele ČSA, pět v českých na stole – to jen tak namátkou

Chacha 14.8.2009 7:48

Re: Někde jsem četl, že předvolební kampaň ODS budou dělat nějací židé.

   Fakt je, že se chudáčků grázlíčků socanských v poslední době skoro nikdo nezastane a přitom jsou to jenom takoví malincí srágorčičky . Gross se svým stamilionkem, no uznejte, nic moc. Nebo najít  60 mega ve škatuli od bot - to je normálka.8-o8-o8-o

Novák 14.8.2009 17:27

Re: Někde jsem četl, že předvolební kampaň ODS budou dělat nějací židé.

Proti Řebíčkovo miliardám skutečně nic moc. A právně je ten Gross čistý.

jakoubek 14.8.2009 7:15

Re: Někde jsem četl, že předvolební kampaň ODS budou dělat nějací židé.

Hmm, Bartoň s Doležalem jsou pitomci. A co jsi ty, debile, když obhajuješ křiváctví socialistických a komunistických pokrytců? Oni snad nikdy nekradli, ani dnes nekradou? Pro takové voly jako seš ty, celou tuhle aféru nafukují, aby vás ještě více naladili proti pravičákům (dá-li se vůbec o komunostické pakáži jako o pravičácích mluvit) a ještě více zblbli!;-D

sedumdesat 14.8.2009 8:38

Re: Někde jsem četl, že předvolební kampaň ODS budou dělat nějací židé.

jakoubku,o tvém IQ svědčí tvůj slovník