26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 14.8.2009 10:16

Re: Tak Bohušu

Je otázka, kdo má jakou důvěru. Pokud byl vyhozen Randák, tak ten kdo ho vyhodil má mou plnou důvěru jaký je to debil prokazuje každý den.. Kdo ho dnes platí za šmírování mou důvěru nemá. Jenže je otázka kdo to všechno řídí. Mám dojem že Letní úřednícká vláda neřídí nikoho a každý se řídí sám nebo ještě v horším případě to řídí někdo z venčí a EÚ to není.;-)

nup 14.8.2009 11:42

Re: Tak Bohušu

Není žádná otázka, jestli vláda má důvěru nebo ne, neb o tom hlasuje PS. Íčko prováděl čistky na ministerstvu v době, kdy byl členem vlády bez důvěry. A Vaše trapné kličkování a uhýbání naprosto koresponduje s Bohušovo selektivní pamětí.

Hrad 14.8.2009 12:32

Re: Tak Bohušu

Co se divíte. Ten Malý Aston a Velký Hňup, pardon, to nerní urážka ale diagnóza, je jeden z druhů, které Darvin ve své bibli evoluce nestačil popsat . O to víc se snaží že existují a chybu napravuje.

Landys 14.8.2009 9:50

Bohumile, Bohumile, ku--a se neříká !

:-/Hlídací pes Bohumil má velké obavy. Obavy, zda výsledek voleb bude legitimní. Už před nějakým dnem nám vysvětlil, že v případě vítězství ČSSD bude nutno se nad tímto vážně zamyslet - v případě vítězství ODS toto zamyšlení nutné nebude, protože u nás zvítězí zdravé síly. Volební vítězství ČSSD by představovalo volby typu banánově jihoamerického, případně afrického. Když to umí tak krásně pojmenovat, mohl by oklasifikovat i ty naše poslední volby s Kubicem, Čunkem, Veseckou, náhlým prozřením dlouholetých poslanců ČSSD, ve kterých se zázračně těsně po volbách probudilo odpovědné pravicové myšlení. A také by mohl ještě otypovat i poslední prezidentské volby, kdy se k těm prozřelým přidalo navíc několik takových, co se jim v den voleb udělalo silné nevolno,  od té doby se pak cítili permanentně tak špatně, že je do Sněmovny museli vozit přidělenými vládními vozidly, a podpírat je tajní ochránci. Ale stejně se tomu Mirkovi divím ! Ať mám od těch socanů pokoj, tak bych jim klidně ty účty za dovolenou ukázal, a klidně bych jim do ksichtů vmetl i to, kdo je vlastníkem toho skomného příbytku. Vždyť o nic nejde - a byl by pokoj ! Akorát bych si dal větší pozor na ty podpisy na smlouvách !

Malý Aston 14.8.2009 9:52

Re: Bohumile, Bohumile, ku--a se neříká !

Vy jste to špatně četl. Autor píše, že když vyhraje ODS zpochybní volby Paroubek.:-P

karel 14.8.2009 9:49

pamatujete ?

Paroubek v létě 2005 plánoval dovolenou na Ďuričkově jachtě v Chorvatsku.

Spirit 14.8.2009 9:42

Nečtěte Doležala!

Malý Aston 14.8.2009 9:50

Re: Nečtěte Doležala!

Měl jste doplnit. Nečtěte přátelé klubu Paroubka a Ratha články pana Doležala.  Věřte jen tomu co říká vyhozený generál, mistr převleků přítel Randák.:-P

Martin 14.8.2009 10:28

Re: Nečtěte Doležala!

Astone,už jste trapnej,vy snad máte klapky na očích i uších jako kočárovej kůň,aby viděl jen jedním směrem a nic okolo nevidí.

sokol 14.8.2009 11:57

Re: Nečtěte Doležala!

trapnej jste tak akorát Vy.Neobhajuji lidi jako Topolánek, Dalík, Tlustý, Řebíček. Ovšem jsou jen slabý odvar Paroubka, Ratha, Zaorálka, Sobotky, Šloufa, Kavana atd. V lidech si člověk nevybere a tak jediné co je možné je vybrat si směr, kam tu republiku chtějí dostat.

S Paroubkem a Filipem do Ruska nechci!!!

Vilda 14.8.2009 9:36

BSP !!!

;-D;-D;-DR^

Malý Aston 14.8.2009 9:48

Re: BSP !!!

On ten název je geniální, dle mého je to " Brigáda socialistického pomlouvání" Tedy BSP.;-)

TOI 14.8.2009 8:53

Za firmu TOI prohlašuji že kdyby si Bohouš u nás koupil WC

...tak by nemusel kalet zde. Ale asi je to neskutečný škudla šetříllek

lucinapes 14.8.2009 9:03

Re: Za firmu TOI prohlašuji že kdyby si Bohouš u nás koupil WC

použijte tedy sám. Přeji mnoho úspěchů v tomto konání na příslušném místě.

yt 14.8.2009 9:37

Re: Za firmu TOI prohlašuji že kdyby si Bohouš u nás koupil WC

Trapné, fekální rádoby vtipné.

TOI 14.8.2009 8:52

Za firmu TOI prohlašuji že kdyby si Bohouš u nás koupiul

Malý Aston 14.8.2009 8:47

Podrazák Paroubek a jeho smečka!

Pokud Jiří předpokládá, že byl zapomenut jeho projev po volbách, kdy obsadil krásné druhé místo, pokud předpokládá že bylo zapomenuto jak ukradl volební lístky svým poslancům, jeho a Rathovo řvaní v parlamentu a zrušení vlády tříkoalice v konci našeho předsednictví EÚ tak je debil a měl by vyměnit své poradce z BSP pro mladí ( Brigáda socialistické pomluvy) . Pokud souhlasí s tím aby vyhozený generál našich agentů Randák organizoval bývalé i stávající agenty ke sledování svých politických konkurentů, jasně se vyjádřil proti těmto metodám a požádal letního premiéra o prověření co vlastně naši agenti za naše prachy provádí, tak si ráthovsky ohřívá svou polívčičku. Takže vlastně souhlasí s Randákem a když souhlasí, tak ho také řídí . Nemám zájem aby tento podvraťák, který se neštítí žádných metod k urvání moci byl vůbec zvolen do poslanecké sněmovny a nedej Bože aby dokonce byl schopen sestavit vládu s komouši. Naše rozvědka a kontrarozvědka by měla být rozehnána, zrušena a nahrazena za platbu rozvědkou některé kulturní země EÚ. Pořád věřím, že Randák je debil a že není řízen on ani Paroubek Putinem.:-P

Ferda Hulwath 14.8.2009 9:06

Re: Podrazák Paroubek a jeho smečka!

Dej si obklad, magore.

Malý Aston 14.8.2009 9:25

Re: Podrazák Paroubek a jeho smečka!

Nevím, proč já a ne Vy. Pokud bývalí agenti,bývalý generál rozvědky i stávající agenti se zajímají  kdo a kde tráví dovolenou a Paroubek z toho dělá cirkus je podle mého něco špatně. Novináři z AHA si cestu i foto museli zaplatit z peněz svého bulvárního plátku. Kdo platit naše bývalé i stávající agenty? Kdo platí Randáka? Kdo platí Paroubka?:-P

Pamětník 2 14.8.2009 14:04

Re: Podrazák Paroubek a jeho smečka!

Paroubek je stejně placen ze státních peněz jako Topolánek a politici všech stran podle počtu voličů.Občas si přečtěte i názory Vašich soukmenovců,kteří to už několikrát museli vysvětlovat,kdo a kde bere peníze.Nás penzisty,také platí stát.A z podobných akcí politiků  nedělá cirkus jen Paroubek,ale štvou se navzájem.

lucinapes 14.8.2009 9:06

Re: Podrazák Paroubek a jeho smečka!

už si říkám dávno, že by leckterá funkce státu měla být vykonávána někým zvenčí - třeba soudnictví. Když mohou fungovat zahraniční zdravotní sestry, proč ne policajti?

Martin 14.8.2009 9:19

Re: Podrazák Paroubek a jeho smečka!

Kdepák,náš přemodralý Astonek se nezmění,ten žít před 50ti lety,tak by překonal i Urválka.

Malý Aston 14.8.2009 9:28

Re: Podrazák Paroubek a jeho smečka!

Ale nemáte pravdu. Pokud by naše rozvědka fotila Paroubka jak dělnicky tráví dovolenou pod stanem u Balatonu a počítá mu konzervy byl bych také proti. Rozvědka,kontrarozvědka bývalý agent, bývalý generál i stávající agenti nejsou placeni z našich daní aby mohl Paroubke řvát, že on tráví dovolenou pod stanem a ostatní v Itálii.:-P

Janula 14.8.2009 10:04

Re: Podrazák Paroubek a jeho smečka!

Dnes ovšem zcela zdrcující komentář v MF o stavu armády převálcuje veškeré štkaní nad politickou "kulturou".

Bob Hrob 14.8.2009 8:37

Nemohou to být dlouhé prsty Moskvy???

Po zveřejnění Medvěděvova dopisu Ukrajině mně napadá, že by i té naší aféře mohla mít prsty Moskva. Jestliže Rusové potřebují ovlinit volby na Ukrajině, nemohli by též mít chuť ovlivnit výsledek voleb u nás? I bývalý šéf českých zpravodajů může být řízen jinými zpravodaji, to by nebylo nic nového.

Posleda 14.8.2009 8:50

Re: Nemohou to být dlouhé prsty Moskvy???

Popravit  x  poopravit,  terorista  x  tenorista,  zpravodaj  x zpravodajec  atd. ...krucifix, ony i ty malé rozdíly hrají velkou roli!!!

Lotras 14.8.2009 8:51

Re: Nemohou to být dlouhé prsty Moskvy???...ano Putin daroval Berloušovi

...postel a tím ho svedl na drbajky kujev...rudí vlci jsou zákeřní

nup 14.8.2009 10:10

Re: Nemohou to být dlouhé prsty Moskvy???

A co dlouhé prsty Vatikánu? Kde já to už jen slyšel? ;-P

pgjed 14.8.2009 8:09

Pravicová média?

Pravicová média u nás? A která to pane Doležale, prosím, jsou? Nenechte se vysmát! 

Hrad 14.8.2009 8:39

Re: Pravicová média?

Všechna, která slouží svým chlebodárcům. "Koho chleba jíš, toho píseň pěj". Na hudebním sluchu nezáleží. Důležitý je hluk.