26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P 28.6.2009 16:40

Karty jsou rozdány

není o čem diskutovat. Lidovci budou ve vládě, záleží, kdo bude mít víc hlasů, zda ČSSD, nebo ODS. Nějaký TOP je vhodný pro okurkovou sezónu. Kdo by volil Kalouska? Lidovci ne, jednak se od nich odtrhl a jednak sjednával pakt s komunisty - aspoň se to tak jevilo. Zůstávají ODS a ČSSD (v pozadí s komunisty) a výsledek bude podobně jako u minulých voleb těsných 50:50. Možná by prospělo, kdyby u nerozhodných hlasování měl předseda vlády další hlas, aby se vůbec něco dalo schválit.

PetrH 28.6.2009 23:29

Re: Karty jsou rozdány

Pletete hrušky a jabka. Předseda vlády nemusí být vůbec poslanec. Což vidíte třeba u úřednických vlád. Takový Topolánek do r. 2006 vůbec nebyl poslancem. A kdyby v té době ještě byl senátorem, možná by do Poslanecké sněmovny vůbec nekandidoval, ovšem jako předseda ODS by měl premiérský post jistý. Nejsme ve Velké Británii.;-)

5 O 28.6.2009 14:13

Kam spějeme?

Řízená demokracie, tedy Orwell, je stejně v dohledu. Na to se nepotřebuje Paroubek, nechápající, že už nezabírá jeho úžasná dikce jeho projevů a že top politik nesmí vypadat tak upoceně nebo, jak jednou někdo trefně řekl: "varan, který něco opravdu ošklivého snědl" Za pár let bude úplně jedno, kdo zde "vládne", budou jen vykonavatelé. Všimněte si například, jak se změnil Schwarzenberg když ho pozvali na zasedání Bilderberg. Před tím deklaroval službu národu, nezištnost a že je nestojí o politickou moc. Ejhle, nyní se snaží, aby byl alespoň mezi vykonavateli, tak mu to tam objasnili. 

dhimmi 28.6.2009 11:00

"Křesťan" BUBLAN ,který nechal zmlátit bavící

se mládež kvůli pošlapané louce ,je opravdu skvělým představitelem této platformy.

Karolu 28.6.2009 13:02

Re: "Křesťan" BUBLAN ,který nechal zmlátit bavící

A Masaryk nechal střílet do dělníků

dhimmi 28.6.2009 13:06

Re: "Křesťan" BUBLAN ,který nechal zmlátit bavící

Taky poslouchali techno?

Ladislav N 28.6.2009 19:58

Re: "Zelené děti" z přepadové technopárty metající kameny a láhve po policii...

A likvidovali při tom jako technaři cizí majetek? ;-)

JardaB 28.6.2009 16:57

Re: "Křesťan" BUBLAN ,který nechal zmlátit bavící

Druhá verze je,že stříleli v sebeobraně.A teď,která je pravdivá?

Vašek 28.6.2009 22:02

Re: "Křesťan" BUBLAN ,který nechal zmlátit bavící

už zase ta hovadina. Přečti už si konečně, jak to v tom Duchcově bylo. V důsledku toho Masryk odvolal ministra vnitra. Paroubek ale ministra vnitra za to pochválil.

honza 28.6.2009 0:11

Pozve po volbách

Paroubek Putina samotného nebo rovnou se 130 000 vojáky?

Malý Aston 28.6.2009 10:19

Re: Pozve po volbách

Vy namáte našeho přítele Paroubka rád, my to tady pozorujeme již dlouho  a zase  šíříte nepravdu. Jak tvrdí Tvrdík, byl zatím předán je zvací dopis a to pro případ že přítel Jiří nevyhraje a pak platí to co Vy tvrdíte. V případě že přítel Jiří vyhraje přijede Putin také ale k vůli své bezpečnosti pár set tanků vezme sebou. Takže Vaše informace jsou nepravdivé i když trošku pravdivé.;-)

Karolu 28.6.2009 13:04

Re: Pozve po volbách

Jak to vypadá s léčením Malý Astone. Vydím že už vás pouštějí na vycházky. No stíha je zlá, ale nezoufejte.

Mgr. Milda 27.6.2009 22:59

Nuže, co na to říci?

Přítel- soudruh Paroubek má určitý tik, sleduje prognózy. Dělal to už odjakživa, jinak by se nestal šéfem RaJ, takže se mu to osvědčilo. Totéž dělal téměř každý příslušník nomenklatury, kdo nepostřehl včas, kam jde vítr, mohl ukončit svoji kariéru. Už Karel Marx definoval komunistickou inteligenci jako schopnost, rychle se přizpůsobit novým podmínkám. Takže absolventi VŠE byli na to cvičeni a připraveni, kam vítr, tam plášť.

Z Paroubka se nám náhle stává socialista Srdce Ježíšova, není to nic nového, i poradci soudruha Klause konvertovali směrem pryč od opice! Takže potomky opice jsme my všichni, ta věrchuška na Hradě byla stvořena! Zajímavá bude však symbióza obou křesťanských hnutí s Kremlem, lze očekávat, že komunismus, mutující v byzantské křesťanství, najde své předmostí i u nás. Takže jak na Hradě, tak i v Lihovém domě zavládne zbožná nálada za zpěvu popů!

JaS 27.6.2009 23:42

Re: Nuže, co na to říci?

Magore, máte plnou pravdu, navíc ten zpěv popů už si Jyřýk taky připravuje, už o tom jednal s Putinem (že ho sem pozve okamžitě, jen co vyhraje volby)!

Palava 27.6.2009 21:05

pane Vízku

zvolna at vás ne.ebne .Ňehovoříte o svém bývalém předsedovi (floriďanovi) jako o neúmyslném zloději ? V čase výročí několika vět z vás lezou tisíce keců .Začíná mě svítat proč na vás nezbylo teplé křeslo v PS .Vy se jevíte jako zlý , uprskaný člověk , kterému lež nebo polopravda jde sice krásně od ruky , ale na to máme perspektivního drátha a pupkina .

Ladislav N 28.6.2009 20:02

Ad: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Ale on už si nahrabal, dědek komunistickej, v Senátu PČR. Komunisti z ČSSD ho tam dotlačili za zásluhy o budování komunismu v ČSSR.

F.Vízek 88.100.57 27.6.2009 20:32

Jedině správná politika:

Jedině správná politika je ta, která zařídí toto: 

přinese daňové reformy, které nejbohatším ušetří desetitisíce měsíčně,  zavede výpovědi z práce bez udání důvodů, zprivatizuje pojišťovny a nemocnice,  zprivatizuje celý důchodový systém, zruší nemocenskou na tři dny a  zároveň zavede vedle doplatků i poplatky,  pro až 80% dětí omezí až  odejme dětské přídavky, sníží či zruší státní podpory u stavebního spoření,  zavede školné nejlépe nejen na VŠ, posvítí si na invalidy všeho druhu, aby nečerpali neoprávněně,  zajistí beztrestnost pro "neúmyslné"  miliardové zlodějny, církvi se rozhodne platit a platit dalších 60 let...  atd.

Kdo nám toto zajistí?  To ví každé malé dítě... Proto k volbám jít = morální povinnost !   

vlcak 27.6.2009 20:52

Re: Jedině správná politika:

Soudruhu Vízku,jak vidím Vy pracovat nebudete nikdy,ale aspoň si utřete ty sliny z pátého láhváče a přestaňte závidět nebo prasknete.

Herakleitos 27.6.2009 20:57

Re: Jedině správná politika:

Vízek je důchodce pyčo!

vlcak 27.6.2009 21:14

Re: Jedině správná politika:

Gratuluji,že se ho v psychiatrické léčebně dožil.

pepe 28.6.2009 8:52

Re: Jedině správná politika:

Vlcaku, ty jsi modrý krkavec a neumětelský pinduch. Nic neumíš, musí tě živit rodiče, ale mektáš.

rozbroj 28.6.2009 10:12

Re: Jedině správná politika:

 Máš přilehavé jméno,nebo se jen za něho schováváš!!8-o

Klas Jaroslav 27.6.2009 20:24

Slibovaný kapitalistický ráj a realita.

Po revoluci(pokud spíše nešlo o dalekosáhlý podvod na národu) začal v naší zemi opravdový ráj pro politické zlatokopy.Ke zbohatnutí přes politiku nebylo třeba nějaké odbornosti.Stačilo nejvíc nadávat na komunisty.Kdo nejvíc křičel,tak měl dle tehdejších zásad největší pravdu.Zbídačení naší země se jeví jalo plánovité.Nejprve namočit  co nejvíce lidí do rozkradení státního majetku přez kuponovou privatizaci.Pak dostat sdělovací prostředky pod svou kontrolu.A politická masáž se rozjela na plné obrátky.Dnes po dvaceti letech je současný obraz naší země žalostný a budoucnost ještě horší.Stále více bývalých jásatelů pro kapitalistický ráj dnes mizí v důchodu.Stále více důchodců si stěžuje,že nemůže vyjít s důchodem.I mezi bezdomovci je dost těch ,kteří po revoluci bezhlavě jásali.Jsou zajímavé požadavky důchodců.Dříve požadovali životní jistoty.Dnes důstojné stáří.To,že by požadovali takové stáří jaké za podíl na zbídačení této země zaslouží jsem ještě neslyšel.Pravděpodobně má většina z nich obavy,že v takovém případě by jim musil být důchod ,místo v penězích ,vyplácen na holý zadek býkovcem.Tato generace důchodců poškodila tuto zemi natolik,že bude třeba v budoucnosti zrušit volební právo v šedesáti letech,aby se důchodci ,až se mladá generace bude snažit dostat národ z bídy ,nestávali stále větším břemenem,pro pokrok a svoji senilitou a sobeckostí nepomáhali různým politickým šíbrům dále zbídačovat tuto zemi.Je nutný nástup mladé generace,která není k porevolučních lumpárnách namočena a proto k tomu může zaujmout správný postoj.

F.Vízek 88.100.57 27.6.2009 20:37

K druhé části textu mám návrh...

Všechno, co dnešní senioři za minulého režimu vytvořili - okamžitě zlikvidovat, aby bylo líp.  Začal bych u metra, u přehradních kaskád, u panelových domů...  Všude se těch hrůz najde dost a dost, jenom se dívat...

A bude líp !    

F.Vízek 88.100.57 27.6.2009 20:39

Ale hlavně:

Všichni, kteří získali vzdělání za totality -  musí okamžitě odejít k lopatě, aby neškodili...  Začít je potřeba od Hradu přes Strakovku a parlament až  ke krajům a k obcím ! 

rozbroj 28.6.2009 10:23

Re: Ale hlavně:

Zajímávé na totalitě je jen to že jste si ponechali jen to vzdělání to je dobré ! To ostatní stálo za prd tobylo třeba zničit mudrcové.Pracovali jste údajně 24.hod.a sna vám vyšla,republiku jste rozkraddli! To vše socani nebo snad vy modří všeho schopní lidumilové!!(Y)(Y)!!

vlcak 27.6.2009 21:11

Re: K druhé části textu mám návrh...

s.Vízku ono je potřeba hlavně zlikvidovat vyžírky společnosti jako jste Vy,paneláky spadnou samy,ten cement co jste nakradl tam již nikdo nedá.

Minutus 27.6.2009 20:23

Kdo není TŘICETIKORUNÁČ:

ten to jistě teď prokáže tím, že obětem povodní pošle dárcovskou SMS s textem:

DMS POVODNE09  na číslo

87777

více na http://www.darcovskasms.cz/aktualita-115/povodne-09.html

novaz 27.6.2009 17:42

rochně musí zmizet ze scény

Rochně už se tak může chytit maximálně doma manželky, nebo venku Barbíny za p..el. V momentě, kdy shodilo vládu uprostřed vpodstatě úspěšného předsednictví EU, politicky se totálně znemožnilo. Pokud lidé v této zemi nemají v hlavách nas...no, rochně si už ani neškrtne, neboť jasně a průkazně dokázalo, že mu jde jenom a pouze o sebe samého, nikoliv o zájmy národa. Závist jako motor, lži a podrazy, jako převodovka jeho konání. Oranžovo-rudý hnus.

nerouš 27.6.2009 18:39

Re: rochně musí zmizet ze scény

Ostatně myslím,že na pašíka - Jyříka se už vaří voda a necky jsou na dvorku.Voni ho přátelé z liháče kuchnou a  doktora  Krysíka taky.