26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Tatíčku, pomoz!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ladislav 23.3.2009 13:55

Starý sudeťák

a jeho slinty. Nijak jinak se to nazvat nedá. O Pohankovi s Melčákem, Snítílém atd cudně mlčel, na současné zrádce svého volebního programu s opačným znaménkem ovšem dopředu hází hnůj. No prostě Doleschall a nic víc.

Starý J. 23.3.2009 13:39

Re: finance

Nejhezčí je, že vládu chtějí z programových důvodů položit ti, jejichž programy jsou podle jejich řečí, naprosto protichůdné.

Paroubkovi se nelíbí, co vláda děla a Tlustému také. Jeden říká, že dělá moc, druhý že málo.

Ale jak si v tom povalení vlády oba notují! Jeden pro moc a druhý pro málo!

Starý J. 23.3.2009 13:36

Re: Nomen

No vidíte, že reagujete přesně, jak jsem popsal!

Starý J. 23.3.2009 13:34

Re: rašící buňky

Proč proboha tak strašně lžete a vymýšlíte si?

Zubová s Jakubkovou dávno hlasují s Paroubkem! Proto byly vyloučeny!

To vy zaměňujete příčinu a následek, i když každému myslícímu je jasné, že nemůže být nejprve dnešek a pak včerejšek!

A co to melete o "falešných" Zelených. U nás Zelené nevolí komunisté jako na západě, kde jinak nemají koho volit. Naši Zelení se dostali do parlamentu na "křídlech" Unie svobody, žádní komunisti je nevolili, ti volí KSČM nebo ČSSD!

pp 23.3.2009 13:22

Re: Nomen

No kruciš, podívejme se, jak se nám děda spravedlivě rozčílil.

mlg 23.3.2009 12:52

finance

může vést Tlustá Peněženka ... konečně světlo na konci tunelu

pepašechista 23.3.2009 12:41

Re: rašící buňky

Kde berete jistotu, že poslanci, kteří nesouhlasili s opozičnou politikou Paroubka jednali za mrzský peníz? Vám stačí, že to řekl Paroubek, nebo Rath? Přečtěte si některé články v Rudém právu: tam každý, kdo nesouhlasil s komunismem, byl slouhou - za mrzský žold - imperialistů ze západu. Jak jsou si podobná dnešní tvrzení výše jmenovaných.

Öman 23.3.2009 12:38

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

Podprůměrně inteligentní občan výklad dělat nemusí. Ten jej musí dostat ;-D

Starý J. 23.3.2009 12:30

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Kdo jiný, než bolševici, dokázali Vám lhát naprosto suverenně do očí, že černé je bílé a bílé černé? Že jsme (že jsme byli) nejsvobodnější a nejdemokratičtější stát na světě! Stáli po krk ve sra/č/kách  spolu s námi a řvali: Máme se jak na zámku, ať to trvá věčně!

Proč by Ivan netvrdil, že když oba dělají stejně, je to pokaždé jiné? Že Melčák s Pohankou jsou kreatury a zrádci a Zubová s Jakubkovou jsou noblesní dámy a statečné? Vždyť je to pořád to stejné, jak mluvili bolševici!

Starý J. 23.3.2009 12:23

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Je strašná škoda, že na příspěvky k Vašim "příspěvkům" nikdy nereagujete!

Já bych se strašně rád dozvěděl, kde v tomto příspěvku je "naznačování národnosti manžela paní Zubové". Jak známo, těžce chápete psaný text, takže asi si myslíte že v pasáži, kde mluví o cizích penězích, s kterými Rath dokáže skvěle hospodařit. . Nebo někde jinde?

A kouzelné je, když Vy posuzujete, jaké hrůzy a jakých sprosťáren se doupouštějí jiní, jak jsou Zubová s Jakubkovou "dámy a chovají se statečně a noblesně" a napíšete..... k...y Jau jau..... Za to si nezasloužíte nic jiného, než poslat do (Y)

čtenářka 23.3.2009 12:11

Re: Zajímalo by mě,

souhlasím, taktéž by se měli podílet na recesi, krizi a neúrodě. Chtěla jem tím říct, že mají stejnou zodpovědnost v dobách dobrých i zlých.

Starý J. 23.3.2009 12:10

Nomen

.....Ale to má pořdád ještě formu a pravopis má lepší než obsah....(mířeno na claye)

No je to opravdu radost číst, když Vy Nomene začnete psát, že někdo jiný je (krom Vás) "na všechno odborník" a zde pravidelně vystupuje (pochybuji, že někdo jiný, než Vy, zde má doslova "trvalý pobyt"). A ještě zábavnější je, když posuzujete obsah příspěvku jiných. Vy jste se  naštěstí ve svých "příspěvcích" o obsah ani nepokoušel, jen o štěky a výkřik směrem k osobě dehonestovaného politického protivníka.

j 23.3.2009 11:57

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Chovají se asi tak jako MElčák s Pohankou tedy statečně a noblesně:-D Vy jste fakt dobrej politruk

Malý Aston 23.3.2009 11:36

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Máte jako vždy pravdu.Již se těším jak komunisté v ČSSD,komunisté v KSČM,komunisté v ODS ( Tlustý a spol.) a zelené dámy společně s komunisty hlasují pro komunisty a proti tříkoalici.Vítězný březen je tady. Budeme první poskomunistickou zemí,kde se zase demokraticky ujme vláda zločinecké KSČM.;-(

Honza II 23.3.2009 10:58

Re: Zajímalo by mě,

čtenářko,na prosperitě se podílí celý pracující národ,nejen pár politiků a velkopodnikatelů. Takže,z prosperity mají právo těžit úplně všichni !!

čtenář zdrojů 23.3.2009 10:55

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

To jsem rád, že podprůměrně inteligentní občané musejí alespoň udělat výklad Porybného myšlenek. Porybný sice nic takového, co tvrdí Huaskaran, neřekl, ale určitě to tak myslel, protože podprůměrně inteligentní občané chtějí, aby Porybného věty byly tak myšleny.;-D

Mak 23.3.2009 10:48

Re: Zajímalo by mě,

R^R^R^

Huaskaran 23.3.2009 10:45

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

Milé pidlo, průměrně inteligentní občan naopak chápe, že socani budou ovládat státní podniky po příštích volbách. Průměrně inteligentní občan také - na rozdíl od Vás - chápe, že tato výhrůžka byla směřována do budoucnosti. Kapišto?

čtenářka 23.3.2009 10:32

Re: Zajímalo by mě,

On taky Fico řekl, že by lidid neměli trpět za krizi, kterou nezpůsobili. Nabízí se tady otázka. proč stejní lidé, kteří "nezpůsobili" prosperitu, z ní takovou dobu měli prospěch. Jsou to spojité nádoby a týká se to nás všech.  Obecně bych to zhodnotila: Škoda že většina lidí a politiků nepoužívá onen pověstný selský rozum. Tím se dostávám k radaru a řeknu jen to, co jsem zde řekla již mnohokrát. Naši předci stavěli hradby a opevnění aniž věděli, kdo je nepřítel a jak je daleko. A ti občani co by měli podle vás rozhodnout o vládě podle svého rozumu už dávno žádný nemají. Řídí se jen oranžovými výkřiky. Myšlenku nenajdeš, i kdyby sis celý oranžový slez poslechl 5x dokola.

Ivan 23.3.2009 10:15

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Přání otcem myšlenky.

Hlasy pro stranu zelených získávali právě takoví členové strany jako je paní Jakoubková a Zubová. (Mimochodem, to naznačování národnosti manžela paní Zubové je typickým propagandistickým postupem. Když se nedá argumentovat věcně, musí se napadnout osoba protivníka nebo její blízcí.) 

 Ty uměle vytvořené tříčlenné organizace, které Bursík naorganizoval ze svých známých a zaměstanců ministerstva aby mu zajistily klaku na sjezdu strany a navolily mu jeho lidi,  ty mu hlasy ve volbách nezískají. Jedna normální organizace strany zelených, která má třeba jen 30 členů, ve skutečnosti váží víc než deset Bursíkových slepenin. A jedna místní organizace se 150 členy ve skutečnosti váží víc než všechny Bursíkovy potěmkinovy organizace dohromady.

Takže počet hlasů se uvidí až po volbách.

Jak paní Zubová, tak paní Jakoubková jsou dámy a chovají se statečně a noblesně. To vidí každý a to propagandisty ohromně žere. Jejich kultivovanost ve srovnání s buranem Topolánkem nebo svatouškovským chováním Bursíka (občas připomíná typ pokryteckého faráře) nebo s chováním k...y Jau jau obzvláště vyniká. 

čtenář zdrojů 23.3.2009 10:06

čtenářko

dohoda mezi Hradem a Topolánkem bude pouze tehdy, když Topolánek přinese 101 podpisů. V tomto je Klaus čitelný už několik let a pokud Topolánek nebude 101 podpisů mít, bude mít u Klause smůlu.

Ale hlavně nechvalme dne před večerem. Oni možná socani nakonec tuto vládu nepotopí. Pokud totiž tuto vládu nechají vládnout dál, bude jejich vítězství přístí rok drtivé. A tak budeme možná zítra jen svědky tanečků kolem této vlády, ale nedůvěra se konat nebude.

Ivan 23.3.2009 10:04

Re: rašící buňky

Že by Bursík dostal od ČSSD peníze za to, že vyloučí Zubovou a Jakoubkovou ze své strany "falešných" zelených?

Ivan 23.3.2009 10:02

Re: Zajímalo by mě,

Já bych řekl, že žádný normální člověk by vládu ODS nepodržel po tom, co na sjezdu ČSSD uslyšel. Nejstručněji by se to dalo shrnout tak, jak to udělal slovenský premiér Fico.  "Dovážet z USA krizi a radar není dobrý nápad."  Z USA tady nic dobrého nepřišlo.  Zločinnost, slátaniny filmových oblbovaček, návody ke kriminalitě, agresivita, hrubost, podvody a sprosté zlodějny (Tatra Kopřivnice, Aero Vodocody atp.), zničené velké průmyslové podniky kvůli embargu využívanému USA pro prosazování amerických firem na trhu atd., atd..  Kdyby jen kvůli radaru, tak by stálo za to vládu svrhnout a umožnit ve volbách občanům rozhodnout  podle svého rozumu.  Jak to ti zemědělci měli na plakátech: Chcem chovat krávy a ne poslouchat voly.

Jara 23.3.2009 10:02

Re: rašící buňky

to jsou všichni konstruktivní poslanci, včetně Jakoubkové a Zubové. Na rozdíl od přeběhlíků z  ČSSD, kteří vše dělají za mrzký peníz. Kdyby takto po volbách Paroubek sestavil vládu, s těmito konstruktivními poslanci, bylo by to to nejčiščí, co může být. Žádný podvod na voličích, i když dle výsledků voleb konglomerát KSČSSD měl o 3% méně hlasů, než koalice.

čtenář zdrojů 23.3.2009 10:01

Re: to srovnání s pane Porybným přece jenom

Až na to, že i průměrně inteligentní občan pochopí, že socani dnes neovládají státní podniky (ty ovládá vláda coby akcionář), takže nemohou řídit inzerci těchto firem. Porybný vypustil úmyslně blbou a nelogickou fámu, na kterou se chytili občané s nižším IQ. Porybný se musí teď popadat za břicho, jak se mu povedlo odhalit blbost nemyslících lidí.

Jara 23.3.2009 9:58

Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Zubová by si měla rozmyslel vyvolávat nedůvěru vládě, dokud se naparuje jako jedinná poslankyně za Demokratickou stranu zelených. To o ní i o straně může být ještě slyšet. Po předčasných volbách bude jak po Zubové, tak po Demokratické straně zelených, viděl bych to tak na 0,46%. Ještě že manžel Zubov dělá plastiky pro Ratha, ve středočeském kraji je peněz dost a zakázek pro Zubova bude také dost. To už Rath zařídí. S cizími penězi hospodařit umí.

honzak 23.3.2009 9:51

"dvě křehké dámy"

já bych pro ně měl jiný popis. Nepublikovatelný.

čtenářka 23.3.2009 9:50

Re: Zajímalo by mě,

Žádná oposmlouva nebude. Jestli nějaká dohoda nastane, tak mezi Topolánkem a hradem. To, že by se někdo  mohl domluvit s Paroubkem, tomu nevěříte nad ani vy. Paroubek se nikdy s nikým na ničem nedohodne, on chce vládnout sám. Samozřejmě s pomocí komunistů. Ale on ve své pýše jistě sní o nadpolovičním vítězství.

pepašechista 23.3.2009 9:47

rašící buňky

Je tady jaro, všechno začíná rašit. Rašení se dokonce dotklo i několika poslanců jako je Tlustý, Radimec, Schwippel, Klas a Hovorka. Ale u nich začínají rašit bolševické buňky. Jejich záměr je pravděpodobně vrátit tuto republiku opět pod kuratelu komunizmu. Pánové, či soudruzi, nelíbí-li se vám tato vláda, jednoduše odejděte z parlamentu, založte si vlastní stranu a tam si na tom písečku hrajte sami! Tlustý argumentuje, že ODS zradila svůj program. To může prohlásit jen zhrzený demagog, který ještě nepochopil, že KAŽDÁ koaliční vláda musí činit různé korekce ze svého programu. Pravděpodobně se mu stýská po totalitním způsobu vládnutí, kde ke korekcím nedochází. Asi se mu stýská po této době, kdy jako člen KSČ nemohl tyto ambice naplnit.

hank bukowsky 23.3.2009 9:27

Nicméně, strach tu je, že jo?

tentokrát nezbylo ani na obvyklé analogie zlých Čechů ubližujících hodným nacistům. Práce kvapná ...