26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Tatíčku, pomoz!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tom 23.3.2009 17:06

Re: Starý sudeťák

Haló, budíček. Ani slovem jsem se nezmínil o ČSSD, natož nějaké jméno Paroubek. Jsem pravičák a nikdy - ani za komunistů jsem nevolil levici. Nikdy jsem nebyl v žádné organizaci - ani v ROH. Tak mě laskavě nepodsouvejte něco tak dalekého. A o mití oken. Zrovna to jsem nedělal, ale podobné práce ano, včetně mití nádobí. Lepší pracovat, než žebrat. Začátek byl takový, jaký byl. Nepřišel jsem k hotovému a musel jsem se živit. Já dělám podle možností, nevybírám si a umím se kdekoliv o sebe postarat. Nakonec jsem se neměl špatně a nemám se ani dnes. Možná mám i víc než Vy teď v Německu. Tak klídek.

jirka.s. 23.3.2009 16:55

Re: Zajímalo by mě,

Obecně vzato, máte samozřejmě, čtenářko pravdu ! Jenom tak nějak nedokážu zkousnout, proč bych měl já a moji vnukové nést zodpovědnost za to, že Bufo bufo a jeho orange banda prožrala i všechno  z dob, kdy se dařilo dobře!  ;-(

sokol 23.3.2009 16:55

Re: Zajímalo by mě,

Milý Ivane,

vůbec nejsem "odvázanej" ani z Topolánka s jeho Dalíkem(či obráceně) ani z USA (se vším co k nim patří).Nicméně představa, že tu ve všech oblastech převáží to co reprezentuje Paroubek a Rusko je to nejděsivější co by nás a naše děti mohlo potkat. Jmenujte příklady Tatra, Aero apod. Vážený pane, to vše není nic, co by nám předvedli ruští oligarchové.

Pokud nás radar (jakýmkoliv i politickým) způsobem může oddálit od sféry Ruska, sem s ním, ihned.

"Čtenářka" to vše vyjadřuje dost přesně. Vás nechci urážet, ale připadáte mi, že si neumíte informace dát do normálních, standartních souvislostí.

jirka.s. 23.3.2009 16:48

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Ano, mozku, velikost tvého ganglia je známa již po celém netu:  http://myego.cz/img/obrazky/simpson-brain.jpg

mlg 23.3.2009 16:47

Re: finance

tedy aby nedošlo k nepochopení - u pana Horolezce

PV 23.3.2009 16:20

Jako volič pravice doufám že padne.

Je třeba soudruhům dopřát výhody sociálního státu jako se dostalo soudruhům v Maďarsku. Nicméně doufám, že se ODS poučí : nedůvěra vládě každý měsíc, výzva aby spříznění podnikatelé přestali platit daně a odvody na soc. zabezpečení atd atd. Nejlepší je neplait ten socanskej bordel. At si to zaplatí sami a zasvé. POkud se to stane masově tak NIKDO od těch 10 tisíců drobných podnikatelů nic nevymůže a do 2 měsíců je vymalováno.

PV 23.3.2009 16:15

Re: Starý sudeťák

Moment moment jde přece o konstruktivní poslance soudruhu, jak říkal První !!

Mozek 23.3.2009 16:03

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Idiote, nepoužívej moje přísloví. To jsem použil já a doslova znělo: Ty máš velký mozek malý a místo malého velké hovno. A že to na Tebe pasuje, to je fakt. Tu větu, že kdybychom lidem před volbami říkali pravdu, tak by nás nevolili, skutečně pronesl modrý guru, přerostlý puberťák soudruh nadporučík Topolánek. Byl to on, kdo prolhanou modrou cestou nachytal spoustu voličů a pak se jim do očí vysmál. Zametání korupce pod koberec(Čunek prostřednictvím Vesecké, Wolf dokonce osobně) a nečestné jednání(Kubiceho zpráva) je výsadou modrého ptáka. Ovšem Kubiceho zpráva se začala vyplňovat až za vlády ODS. >-

Jirka 23.3.2009 16:00

Re: Starý sudeťák

Nevím, zda je pan Doležal starý sudeťák, ale ty jsi bezesporu mladý kretén, ladislave.

Jirka 23.3.2009 15:57

Re: Tak padne, nebo nepadne?

Paroubek (mnozí jej nazývají "prase bradavičnaté" - to je ovšem nefér vůči prasatům bradavičnatým, neboť za něj nemohou) bude řvát tak, jako tak. Uspěje-li tento bolševik se svržením vlády, budou nás páni redaktoři z naší placené veřejnoprávní TV obšťastňovat jeho výlevy. Neuspěje-li, taktéž.

Takže v zájmu zachování duševního zdraví bude asi lépe do konce týdne vše vypnout a nic nečíst.

Emi-grant 23.3.2009 15:48

Re: Starý sudeťák

tome, synku já jsem žil v Mnichově, teda v Haaru a Aschheimu. To jsi tam asi umýval okna, když tě fascinuje Paroubek. V první řadě si uvědom, že paroub s jeho destrukčním komandem není hned ČSSD. To je jasné mnohým řadovým členů, hlavně těm, kteří se na sjezdech nevyskytují. Melčák se po osmi měsících bezvládí dopustil na Paroubkovi zločinu tím, že státnicky navrhl přejít po osmi letech do opozice a nechat vítěznou stranu vládnout. zabránit Capo di Tutti vládnout, či jakkoliv nebýt poslušný v naplnění mafiánských praktik tohoto šílence je smrtelný hřích. Melčákovo parte a vyhrůžky na pomstu jeho vnukům to potvrzují. A jak malý Aston poznamenal, Melčák nechtěl skrytě vládu s komunisty. A to je další nesmysl který celá česká společnost do zblbnutí opakuje. 10o:100. Správně je 100  koaličních vládních mandátů Topolánek, 73 mandátů Paroubek. Bohumínským usnesením je účast na vládě komunistům verboten. Jakási pofiderní dohoda o společném hlasování padla při volbě prezidenta a Lisabonské smlouvě a to ještě komunistům o nic nejde. ZATÍM je pro ně svazek s ČSSD relativně výhodný. To se ale může změnit při obsazování koryt. Ostatně to se asi brzy ukáže. Bleib ruhig! 

Bugy 23.3.2009 15:34

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Vybral jsi pro svůj příspěvek opravdu příznačnou přezdívku MOZEK. Tvůj velký mozek je totiž malý a malý nemáš žádný. Ten kdo před volbama lže je totiž někdo úplně jiný než ten tebou nazvaný soudruh nadporučík Topolánek. Je to bratr Paroubek, soudruh Štěch, soudruh Škromach, mladý socialista Sobotka, gauner Gross, výplod STBácké rodiny Ráth a jiní socani. Ti totiž krmí takové hlupáky jako je dav socialistických voličů snůžkou lží a nepravd. Ti všem otvírají dveře do země, kde je všechno zadarmo - zdravotnictví je zadarmo, sociální politika je zadarmo, důchody jsou zadarmo, silnice jsou zadarmo, školství je zadarmo. Oni mají částečně pravdu, ono to je zadarmo, zadarmo pro ně socialistické špičky. Zadarmo však jejich populistické nápady nejsou pro ty, kteří tvrdě pracují, riskují a každý den nesou svou kůži na trh. Zadarmo to není pro podnikatele a živnostníky, kteří to musí všem těm přízpůsobeným i nepřizpůsobeným povalečům platit ze svých daní a odvodů. Tak že ten, kdo takovým jako jsi, ty řekne před volbama pravdu, že je  potřeba udělat reformu v myšlení lidí a zbavit je té falešné představy, že je vše zdarma, ten je nevolitelný, protože hlupáci chtějí slyšet něco jiného.

Huaskaran 23.3.2009 15:29

Re: Starý sudeťák

Já bych to tak ostře neformuloval s těmi blbci, nicméně faktem zůstává, že socany dnes mohou volit pouze lidé ducha mdlého...

woka 23.3.2009 15:25

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Jo, vaše věta psaná kapitálkami splňuje definici dokonalé poezie: Jinak se to napsat nedá.:-D

Hanuman 23.3.2009 15:20

Re: Starý sudeťák

Raději si změňte Re. musel bych Vám připomenout, že zde byla taky demokracie, za l.republiky, jen byla v důsledku 2.svět.války násilně přerušena a vrátila se po téměř 70 letech a ujali se ji ti, kteří o ní nic nevěděli, když tak z vyprávění. Nebyl ještě čas aby k demokracii někdo vyspěl. Jediný člověk, který ví o čem je řeč, je náš ministr zahraničí.

Prozatím jsou u vesla jen lidé, kteří jsou zkažení 40 lety bolševika. Kdy bylo heslo, kdo nekrade, okrádá rodinu a demokracii ani pomalu neslyšeli a mnohdy si ji platou s anarchií. Vidina politické slávy a moci s ní spojené jim zatemňuje mozky.

Hanuman 23.3.2009 15:12

Tak padne, nebo nepadne?

Dovedeu si představit, jaký bude řev od pana Paroubka, jestli výše uvedení pánové a dámy nedůvěru vládě nepodpoří. Hned padne ne podezření, ale jistota, že byli podplaceni a to od pana Dalíka......doplňte další. To bude na koronárku. Pan Topolánek má stejně štěstí, že mu radí inteligentní pan Dalík, může mu poradit i v cizích jazycích. To pan Paroubek to s panem Tvrdíkem moc nevyhrál umí velet jen nahlas česky a ještě málem prošustroval ČSA..

tom 23.3.2009 15:00

Re: Starý sudeťák

To máte pravdu, že teď bydlím v Bratislavě, ale jsem bývalý volič CSU a bydlel jsem v Německu  a Francii 22 let. V tomto státě nehodlám platit daně a tak jsem opět pryč.

BM 23.3.2009 14:53

Re: Starý sudeťák

No o nedostatečné inteligenci nesvědčí příspěvek malého Astona, ale váš blábol. Nevím v jaké demokracii řijete desítky let, když píšete ze Slovenska, ale o té naší víte h...oů. Poslanci kandidují za nějakou stranu, ale také mohou kandidovat za nějaký jiný subjekt a při svém mandátu jsou odpovědní pouze svému svědomí (a zákonům) ČR. Je pritiústavní zavazovat poslance k určitému hlasování, jak to činí ČSSD. je protizákonné kontrolovat jejich hlasovací lístky, jak to činí ČSSD. O jejím přístupu k demokracii svědčí ostatně i její vnitrostrannické volby s jedním kandidátem na všechny posrt! A žvanit o tom, že poslanci jsou vázáni k jednotnému hlasování někde v tradičních demokraciích může jen naprostý idiöt. Britští či američtí poslanci hlasují zcela nezávisle, byť jsou rovněž zvoleni za některou ze stran. A Churchill změnil stranu třikrát za život, když program té, za kterou kandidoval nebyl v souladu s tím, co chtěl v Dolní sěmovně prosazovat. Jste prostě neznalý hlupák, který chce poučovat Čechy, jsa zřejmě i tak příslušníkem tohoto národaRv

Prášil 23.3.2009 14:38

Re: orange gauner

Modrá cesta - lží a korupcí k vládě. Nezavedeme spoluúčast ve zdravotnictví. Pokud budeme lidem říkat pravdu o našich záměrech po volbách, nebudou nás volit. Přidáme důchodcům. Snížíme daně(ale jen bohatým).:-D

tom 23.3.2009 14:33

Re: Starý sudeťák

Je vidět, že jste znalý tak maximálně toho svého českého chlívečku. I Vaše IQ tomu odpovídá. V ČR se volí zástupci POLITICKÝCH stran do parlamentu. To znamená, že je voliči delegovali za nějakou stranu. Není to o soukromém názoru, ale o zastupování voličů. Proto je to zástupná demokracie. Jestli se nestotožňuji s politikou té oné strany tak nekandiduji. A je jedno, jestli jsou to poslanci ODS, ČSSD, Zelených nebo KDU. Zrádce zůstane zrádcem a měla by být v takovémto případě možnost odvolání z poslaneckého postu. Když nefunguje slušnost běžná na západě, musí fungovat odvolatelnost. Já žiji v demokracii desítky let a s něčím takovým, jako v českém parlamentu jsem se nesetkal. Vy ale o demokracii nic nevíte, ještě jste jí nezažil. Možná se jí v ČR někdy dožijete.

honzak 23.3.2009 14:32

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

TY JSI VÁŇO NESKUTEČNÝ BLB! Za Goebelse byses dobrovolně přihlásil do SS....

Anna V. 23.3.2009 14:25

Dělají moc nebo málo?

Moc málo.

Mozek 23.3.2009 14:24

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Někdo řekl nezapomenutelnou větu: Kdybychom před volbami říkali lidem pravdu, tak nás nebudou volit. No, kdo to byl? Nebyl to náhodou soudruh nadporučík Topolánek?>-

Fidel 23.3.2009 14:20

Re: Rebelky zelených nejsou ani křehké, ani dámy.

Včera bylo již pozdě. Tito zkur.enci, co se dostali korupcí k moci tam nemají co pohledávat!(Y)(Y)(Y)

Poklop 23.3.2009 14:20

Re: čtenářko

Také si myslím,že jim to socani nechají pěkně vyžrat až do voleb a budou si hrát na jediné zachránce.

Poklop 23.3.2009 14:16

Re: Tak padne nebo nepadne?

Ty to jistě víš.Prostě nastane konec světa.Neblbni.Bude to stejné a jenom prasata se vymění u žlabu.

Poklop 23.3.2009 14:13

Re: Nomen

Hele Starý, podruhé si mě neber do huby,když tady nejsem.že jsi ubožák zákeřný to jsi mě často přesvědčil.To tě měl naučit tvůj fotr,že se to nedělá o někom mluvit,když dotyčný není přítomen.To něco napovídá o tvém charakteru a příště mě vynech.

Věra 23.3.2009 14:11

Re: Starý sudeťák

Ladislav !.Díky !Lépe bych to nenapsala a nejsem  stranička nikoho ,ale toto se opravdu nedá číst proč tak zle ?  Máme přece každý jiný názor nebo musíme všichni jedním hlasem jako za komoušů volit jen jednu stranu jinak jsme socani a blbci? Hezký den !

Malý Aston 23.3.2009 14:00

Re: Starý sudeťák

Pohanka a Melčák prostě odmítají spolupráci s komouši. S tím nic nenaděláte,ne každý je posraný z toho když ho Filip klepe chválou po rameni jako to dělá Paroubek.:-D

Malý Aston 23.3.2009 13:58

Tak padne nebo nepadne?

Je jen jedno jisté.Socani posraní z Paroubka budou pro,komouši vedení Filipem budou pro.Zelení,toť otázka neboť Bursík si vybral Kačenku a ty ostatní báby mu to nezapomenou.Zažil někdo z Vás co umí zhrzená milenka?Hovorka bude pro neboť někdo musí připravovat další vládnutí s Paroubkem. A Tlustý a spol.? To je záhada,když vládu potopí a nestane se předsedou ODS tak v této politické straně končí včetně těch dvou jeho přívrženců kteří něco chtějí ale ještě jsem nepochopil co chtějí.Bude to velmi zajímavé a ještě nikdo neřekl,co bude poté co komouši udělají převrat.Mám dojem,že to neví ani Paroubek.;-)