17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Magor Milda 8.2.2008 8:20

V podstatě jde přece o plat 400 tisíc měsíčně a naparování na veřejnosti

takže Václav Klaus má co ztratit. Politika se v jeho senilním věku dostává až na druhé místo.

VIKTOR 8.2.2008 1:11

Švejnar je ještě horší varianta

S  potěšením jsem četl Vaše slova. Máte naprostou pravdu.Škoda jen, že si to málo lidí uvědomuje. Paroubek ve své uražené ješitnosti by se spojil s kýmkoli, jen aby odstranil Klause. Skoro se bojím dalších dnů.

Kion 8.2.2008 0:03

Nevim Vo cem se debatuje

Klaus vzdy BYL , JE a BUDE rusinskej cocksucker, kterej ma VSECHNY spatny popsatelny vlastnosti. Neumi se ovladat, hazi telefony, je narcisista, sobec, omezenec a navic zcela zabednenej, specielne jetli tem slintum co vypousti z huby skutecne veri. Tak proc by proboha zivyho nemoh bejt nekdo jinej prezidentem, kdokoliv, krome bolsevika....

pražák 7.2.2008 21:10

Švejnar je příšerná varianta.

Smůlou pro celý národ a zejména pro tu jeho část, která fandí Paroubkovi a jeho partě je fakt, že Švejnar získal sympatie a dostal se do povědomí příznivcům bulvárních informací. Doufám, že tentokrát prohraje, ale může se stát, že v budoucnu získá funkci, která mu zaručí ještě větší moc, než je ta prezidentská. A tak je docela dobře možné, že právě ti co teď okolo něho plesají a vzdávají mu hold, právě ti nejvíc doplatí na jeho oportunizmus, křivou páteř a hlavu se spláclým čelem, podobající se hlavě pračlověka. Je škoda, že levičáci vžd zvořou vše na co sáhnou.

Karim 7.2.2008 23:14

O Svejnarovi toho mnoho nevim - byl cely zivot akademik......

...zatimco Klaus delal praktickou politiku.   Tez mate svatou pravdu ze Svejnar je skaredy a nerrvozni, kdezto VK je pohledny a suverenni.....   Nevidim vsak, ze by Svejnar planoval delat nejak vice levicove zamerenou politiku, nez delal VK a nez nyni dela Topol. 

Svejnar je sice proti rovne dani - ale ta neni ani v USA (je tam mirne progresivni) ani v CR (nejchudsi neplati nic - takze je vlastne tez progresivni).  Za vlady hlasne trouby pravicovych nazoru byla ponechana socialisticka regulace najmu (na deregulaci by doplatili duchodkyne - kamosky matinky VK...), soudruh namorni kpt Vodicka vybudoval nejhustsi socialni sit v Evrope, ktera umoznuje 5 let nepracovat a jezdit na dovolenou do spanel (nebo nasetrit za 3 roky 3 mega a pobirat chudinske davky....).  Za VK se tez ustoupilo Duskovcum (jen aby se nenas.ali delnici atd atd atd).  Za VK byly banky zprivatizovany investicnimi fondy svymi a jinych bank a byly rizeny cleny vladnouci strany - praxe oblibena v rovnikove africe....

Dobre si pamatuji, jak VK vykladal na volebnich shromnazdenich, jak je OF prolezle byvalymi  komunisty, a ze on byvale komunisty - i odborniky - s tezkym srdcem ale povyhazuje.   VK nyni vydal knihu o ekonomicke transformaci - aplaudovat mu tam prisli V Dlouhy J Vodicka I Kocarnik, R Holman M Sevcik, vsichni drive KSC a K Steigerwald a D Triska - oba chudaci vedeni v cibulkovych seznamech.  Jeste tam schazel Tlusty a Tesar..... Takovato kumpacka "zaslouzilych bojovniku proti komunismu"  mi trosicku pripomina frasku........

Ladislav N. 8.2.2008 0:02

Re: O Svejnarovi toho mnoho nevim - byl cely zivot akademik......

 ;-)R^

Joska 7.2.2008 23:54

Re: Švejnar je příšerná varianta.

A kde jste přišel na to, že Klaus je pravičák? Jo, Vy myslíte řečmi, tak to jo. Já jen, že to pravičáctví nakonec musela zachraňovat ČSSD se Zemanem;-)

Ladislav N. 8.2.2008 0:03

Re: ČSSD se Zemanem...

Jo. Ti teda určitě. Tisíc milard vládních dluhů a deficity naprogramované v zákonech i pro vlády následující po nich.... Rv

Richard 7.2.2008 21:05

Švejnarovy bláboly

Doufejme, že už co nevidět nebudeme muset poslouchat další Švejnarovy bláboly konstruované pro ty, kteří si nedohlédnou dál než na špičku nosu

I-Worm 7.2.2008 20:23

Mám hrůzu z toho, a bojím se jen pomyslet

co bude pan Doležal psát, kdyby Švejnar zvítězil. I když vím, že on si s tím poradí, ale přece jenom... Co kdyby se ten prevít Švejnar zastal Sudeťáků...

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 17:19

Můj názor do diskuse:

Pro mne je Klaus symbolem neschopnosti, ješitnosti a vypočítavosti. Jeho životní příběh mě prostě neoslovuje. Být já volitelem či voličem, tak ode mne by hlas rozhodně nedostal. Pravda ale je, že můj život už žádný "hradní pán" neovlivní... Nepropadám hysterii. Slunce vyjde i bez Klause.   A jak to vidím?

 Co v pátek při volbě hlavy státu rozhodne?

Sleduji média a vyjádření šéfů stran a konstatuji:  zelení jsou si už jisti, sociální demokraté snad zmoudřeli, nepoučení komunisté zase spekulují, lidovci tradičně váhají.  Můj závěr: Rozhodne nakonec ODS - zda je ještě demokratická, či po vnitřní transformaci už Občanská Dalíkova Strana. 

PS:  ODS je jediná strana, kde předem všichni zákonodárci podepsali podporu  jednomu kandidátu (V. Klausovi).  Spontánně, dobrovolně, s nadšením. Kandidát přitom potřeboval k registraci pouhých deset podpisů.. Kdopak přitom pořád "poštěkává" o tom, že stranické sekretariáty NUTÍ  zákonodárce poslouchat a poslouchat a poslouchat ? Lidovci? Socialisté? Komunisté?  Zelení?  Dalíkovci ?      

Ladislav N. 7.2.2008 17:26

Re: Můj názor do diskuse:

A ty, Vízku, jsi symbolem komunistické BLBOSTI... !!;-P

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 18:08

Z mnohých moudrost "kape"...

Ukazuje se, že 4 parlamentní strany  chtějí  veřejnou volbu a jedna tajnou.  Kdopak ustoupí?  Ten rozumnější ? 

A kdo musí nadávat a kádrovat ?  Kdo nemá argumenty a kdo má bolševismus v krvi!

zdeněk 8.2.2008 0:31

Re: Z mnohých moudrost "kape"...

tedy 1 strana chce volbu skutečně demokratickou. ale to vám asi nevoní

H.K. 7.2.2008 17:38

Re: Můj názor do diskuse:

Předem všichni zákonodárci podepsali podporu tomu, že V.K. je jejich kandidát na prezidenta ČR. ČSSD nemá svého kandidáta schopného zastávat funkci prezidenta ČR a musela se spokojit s kandidátem zelených. Spontánně, dobrovolně, s nadšením. Jak se u nich projevovalo nadšení?Sekretariáty NUTÍ  zákonodárce. ODS je pro tajnou volbu. Při tajné vojběvolí každý sám za sebe. Není to kontrolovatelné. Kontrolovat chtějí hlavně ČSSD.

Jeho životní příběh mě prostě neoslovuje. To je úplně normální. Tak jak Váš životní příběh mnoho lidí nijak neoslovuje, tak mnoha lidem je lhostejný životní poříběh V.K.

jirka.s. 7.2.2008 18:00

Re: Můj názor do diskuse:

Francku, nezapomeň si dneska vzít na noc pampersky! Až se ti bude zase zdát o Dalíkovi, nemusel by ses probudit za sucha! ;-D

7.2.2008 22:53

Re: Můj názor do diskuse:

Panenko skákavá, prosím vás, vzpamatujte se. Jak můžete psát takové kraviny.

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 16:43

Topolánek = jejich člověk !

Kdopak tlačí komunisty k moci ?  To nedělá ČSSD!  Vždyť ani Špidla, Gross a Paroubek nevyužili většiny 111 hlasů  (roky 2002 až 2006) a nevzali KSČM do koalice.  Komunisty táhne nahoru pan Topolánek a jeho garda. Ta jde komunistům k duhu. Díky neschopnosti vládní koalice, díky její aroganci a přehlížení občanů a zcela nevyváženým reformám, kterými přilévají těm nejbohatším (jenom Topolánek + Talmanová ročně 300 tisíc, jak upřesnila sama paní Talmanová) a kašlou na děti, na staré, nemocné a postižené...  díky tomu se nakonec levice dostane k ústavní většině !

Tak to je, ať se líbí - nelíbí.  Topolánek je "jejich" muž.

Rybák 7.2.2008 17:04

Re: Topolánek = jejich člověk !

Pane Vízku, komunisti reálnou moc v této zemi nikdy neztratili. Z těch tří socanských hvězd , které jmenujete, byl slušný a myslím, že i čestný Špidla. Když už tady sčítáte příjmy Topolánka a Talmanové, nechcete přidat také Ratha, Jandáka a spol.? A co třeba pan Zgarba? Jeho příklad táhne k moci příznivce pravice, nebo levice? Je to ubohost, co tady píšete a hlavně jak to píšete.

Ladislav N. 7.2.2008 17:15

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

A co byste chtěl od komunistického grázla Vízka, spamujícího diskusní fóra svými bláboly? Špidla byl především neschopný.

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 17:25

Jaká lež, anonymní hrdino?

Vladimír Špidla mohl pohodlně vládnout s podporou KSČM (aniž by je vzal do vlády)  se 111 hlasy v Poslanecké sněmovně.  Místo toho šel na "stojedničku" s lidovci a Unií svobody.   Pravda jako zvon.

A že se neumíš chovat a nadáváš slovy:  grázl, Goebbels...   Vždyť to je praktika, kterou na mě bolševici zkoušeli dvacet let a nelekl jsem se...  A to jsem měl čtyři děcka. A teď se mám nad tvými pitomostmi durdit?  Vždyť takových dalíkovců je tady sotva pět šest....  Primitivní, trapné, úbohé a hloupé...   Jsi k politování...  Děláš opravdu, ale opravdu  čest ODS a moc jí tím pomáháš !

jirka.s. 7.2.2008 18:07

Re: Jaká lež, anonymní hrdino?

Pozor změna! Francek vyměnil prevíty za dalíkovce! A ke všemu ještě ubyli! Prevítů bylo 6-7, dalíkovců jenom 5-6!  Děkujeme, francku, vše ostatní je v normě!

Jinak jsi měl vlastně kliku, že ten internet vznikl, až když jsi upíchl ty čtyři parchanty! Existovat už tehdy, tož nevím, nevím, kdy bys na to sehnal čas! I když je fakt, žes asi měl nějaké ty soudedy!

ulik 7.2.2008 20:52

Re: Re: Jaká lež, anonymní hrdino?

Vy jste se ale rozcilil. Nadavky do internetovych diskuzi nepatri, pokud nemate jine argmenty, vypnete prosim pocitac a jdete na pivo. Nebo si zkuste najit partnerku, at nemate zkreslene predstavy o vychove deti.

Jiřík 7.2.2008 18:11

Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Milý modrý omezenče.Tolik útoků bez jakékoliv argumentace může předvádět jen fanatik.To,že máš prázdnou hlavu,nemusíš ukazovat na blogu.

Joska 8.2.2008 0:07

Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

No Špidla byl jistě schopný, ale na tu politickou sebranku kolem něj moc slušný. Mimochodem, kdo to v klídku nandal v Tv debatě sinalému Klausovi před těmi volbami?

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 17:17

Už několik průzkumů...

dalo jasný signál, že nejen ČSSD, ale i KSČM v očích veřejnosti rostou každým dnem.  Otázka je jasná: je to díky jejich kvalitě? Není to díky NEKVALITĚ vlády pana Topoláínka ?  Co je pravda? Proč to je? Berou lidé "reformy" na tento způsob ?

H.K. 7.2.2008 17:44

Re: Už několik průzkumů...

Reformy zdravotnictví, vzdělávacího systému a sociálního systému jsou neodkladné. Vláda ČSSD v tomto směru neudělala nic, pouze zadlužila stát. ODS má odvahu začír reformní kroky. Je vic než pravděpodobné, že v důsledku toho volby prohraje. Není možné dělat stále jenom dluhy.

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 18:07

Klaus smýšlí jinak...

1.ledna Kalus jasně prohlásil, že ČR je v prima kondici, když její občané se mají nejlépe ve své historii.  Dodávám:  Po osmi letech vlády ČSSD !

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 18:10

Oprava...

Nikoliv Kalus, ale KLAUS pronesl onu chválu, že se máme nejlépe v historii. Po osmi letech vlády ČSSD.  Co to udělá po Topolánkovcích ?   

H.K. 7.2.2008 18:17

Re: Klaus smýšlí jinak...

ČR v prima kondici asi je. To nic nemění na tom, že je potřebné provést reformu zdravotnictví, důchodového a sociálního systému a školského systému. Hodnoty nevytváří politické strany, ale podnikatelé a lidé, kteří pracují ve výrobě a ve službách. Stát pouze peníze bere a přerozděluje a pokud peníze na jejich "bohulibou činnost" peníze nestačí, tak dělá dluhy.