1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
leos 7.2.2008 7:55

Re: Po volbě prezidenta

Ty stupidní blbe!!!!!!

Ladislav N. 7.2.2008 10:01

Re: leos IP: 80.188.67.xxx

Přeju pevné nervy při podpoře vašeho oblíbeného prezidentského kandidáta. ;-P

Kaca01 7.2.2008 3:38

kacir.....?

Mam na tebe otazku,kacir....proc ty vlastne nejsi ve vrcholove ceske politice,potamo proc nejsi kandidatem na presidenta?Ja te tady tak ctu....:-D:-D:-D:-D:-D

kacir 7.2.2008 3:50

Re: kacir.....?

co to meleš ?

aspoň jedna pozitivní informace z tvého příspěvku plyne, že snad umíš číst ;-D, ikdyž bych se nedivil, že ti to někdo přelouskává, podle toho jak sofistikovaný otázky kladeš ;-P

Karel 7.2.2008 3:37

Klaus stvořil pojem tunelář, jako Čapek pojem robot. Jaký pojem stvořil Švejnar? Český malý blb?

Tak toto je blábol, jaký svět neviděl. To je jako s tou jitrnicí ve filmu Obušku, z pytle ven. Tady se taky hrozí komunisty jako obuškem, ale že ti z nich, kteří mohou za moc věcí, už v KSČM nejsou, protože přešli do jiných stran, včetně ODS, si vybudovali koryta za peníze daňových poplatníků, to je autorivi asi jedno. Pokud není jedním z nich.

kocour 7.2.2008 1:37

Mně jen není jasné,

jak Švejnar, občan USA, tedy státu, jehož zahraničněpolitickým zájmem je mít zde radar, může ustupovat ve věci amerického radaru ... typický střet zájmů dvojího občana.

Být členem Rady ČT generální ředitel Novy, ta se z toho všichni po...ou do vejšky, ale Švejnarův střet zájmů nechává takřka všechny v klidu, byť je nesrovnatelně větší.

kacir 7.2.2008 2:04

Re: Mně jen není jasné,

myslet si, že všichni občané USA musí mít jednotný názor na cokoli, třeba i radar v ČR může snad jenom ... ;-D

Mišák 7.2.2008 2:27

Re: Re: Mně jen není jasné,

Ještě jinak. Pan Švejnar stále zatupuje cizí kapitál v ČSOB (funkce se nevzdal!!!), v bance, která dostala IPB za hubičku a je ještě s ČR ve sporu o miliony. I v tomto případě jde o nepodstatné "různé" názory " jediného správného prezidentského kandidáta? On se s těmi bankéři jen rozvede a už je nikdy nebude znát a zapomene, kdo byl? Stejně jako hned zapomene, že něco (už neví co) sliboval USA? Stejně jako zapomíná, co řekl včera a dnes už (např kvůli KSČM, kterou i jeho otec pochválil) neplatí?

Hipik - pravicovy recidivista 7.2.2008 2:37

Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

Nejsem si zcela jisty, ale domnivam se, ze pan Svejnar je clenem dozorci rady CSOB. Takze klidne muze nastat situace, ze clan dozorci rady Jan Svejnar napise dopis presidentu republiky Janu Svejnarovi, aby v te veci vymozeni miliard neco podnikl, ma i pravo veta. No a dopadne-li to uspesne, po skonceni mandatu odjede zpet do Michiganu a bude nazorne prednaset. Vezme dve zidle, da je k sobe a rekne - nejdulezitejsi je Know How, date-li dve zidle k sobe, a sednete si, sedite jednou zadnici na dvou zidlich. A vo vo vo vo tom to je !

kacir 7.2.2008 2:46

Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

Jaké právo veta ve vymáhání mliard?  On má jediné veta, a to suspenzivní (ne absolutní) ohledně podpisu zákonů a jmenování.

kacir 7.2.2008 2:44

Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

Švejnar se po zvolení vzdá am. občanství i funkce v ČSOB, což je běžná praxe v klasické demokracii...mimochodem  premiér je aktivní dynamickou složkou exekutivy, prez. pasivní, statickou složkou...

On existuje nějaký zákon, který neumožňuje kandidovat člověku, který pracuje pro firmu se zahraničními vlastníky (tím by bylo diskvalifikováno několik set tisíc českých občanů) ???  A nemohl by podle této logiky prezident nadržovat i české firmě, třebas i majoritně vlastněné státem ? Za sponzorský dar 100 000 000,- Kč gymnáziu jeho staršímu, za pěkné místečko ve firmě mladšímu synovi - dle této logiky to je exemplární střet zájmů .

Hipik - pravicovy recidivista 7.2.2008 3:02

Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

Nu, on pan president, kdyz se mu neco nezda, muze prava veta uplatnit. Tudiz jej muze pouzit i k postrceni apod. Kuprikladu pan Svejnar, coby kandidat se zatim nijak nevyslovil, ze se funkce v dozorci rade vzda. Je-li tomu jinak, doplnte me vzdelani. ;-);-)

Hipik - pravicovy recidivista 7.2.2008 3:13

Re: Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

A k tem dvema zidlim. V teto kauze pan Svejnar - bude zastupovat soukromou firmu o nahradu od statu, a za druhe - bude zastupovat stat. Ja nevim, nejsem pravnickeho vzdelani, ale to je stret zajmu, skoro jako Brno !

kacir 7.2.2008 3:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

jak muze zastupovat firmu, kdyz z funkce odstoupi a navic stat zastupuje vlada nikoli prezident v arbitrazich...

prezident muze byt prehlasovan PSP, takze veto mu neslouzi ke konecnemu zablokovani, pokud je vule Sněmovny jiná

Hipik - pravicovy recidivista 7.2.2008 3:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

Firma, kterou pan kandidat zastupuje, stale ceka na odskodneni. Pan kandidat ma s touto firmou uzavrenu smlouvu, dle niz mu take nalezi odmena. Nahle se pan kandidat ocita ve funkci, z niz muze tuto kauzu postrcit tim spravnym smerem. Tudiz, at setrvava ve funkci, nebo se ji vzda, dojde kyzeneho vysledku. Toto neni pripak, kdy firma zaluje firmu a potrebuje urychlit proces, toto je proces firma versus stat a na obou stranachn je pan kandidat. O to tady kraci.

kacir 7.2.2008 3:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

to bych rád věděl, jak bude případ z pozice prezidenta strkat ? 8-o

Hipik - pravicovy recidivista 7.2.2008 4:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

no, postrkovat, to nevim, ale strkat dopredu, to si dovedu predstavit. Nerikejte, ze nevidite situaci, kdy jeden a tentyz clovek zastupuje v kauze obe strany. No a jak jsem psal, na zaklade podepsane smlouvy se muze a nemusi rozhodnout se funkce vzdat. Pokud by ale, kuprikladu ukazal smlouvu na kameru a dolozil novou smlouvou o pripadnem prevodu techto penez, ja nevim, treba na nevidome deti, tak ho to presidentovani prijde ale strasne draho. A vsadte se, ze to neudela. ;-)

kacir 7.2.2008 4:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

on se , ale té arbitráže nebude účastnit nebo ano ?

Tady jsou vidět ty bolševický deformace na českých občanech, kteří stále počítají s nejhoršími záměry a důsledky, anebo je to předvolební rétorika poškodit kandidáta ?

Hipik - pravicovy recidivista 7.2.2008 4:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

domnivam se, ze nemate pravdu. Pan Svejner ma podle meho usudku podepsanou smlouvu. Jestlize se bude, nebo nebude ucastnit arbitraze je uplne jedno. Na zaklade smlouvy a odvedene prace mu nalezi odmena. Kolik to bude, to muzeme pouze spekulovat. Nicmene ten fakt, ze je clenem zalujici strany, at fakticky a nebo jen na nejake smlove a zaroven zastupcem zalovane strany je pro me stret zajmu. Domnivam se, ze by tuto vec mel pan kandidat vysvetlit. Jenze otazka je jak.. Mno, jdu se odebrat do peri, bylo mi cti s Vami podiskutovat, snad se zase sejdeme na jine diskusi. Dobrou noc. ;-)

kacir 7.2.2008 4:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

dobrou noc...věřím, že tu věc skutečně jasně vysvětlí.  Jinak by to opravdu nebylo dobré znamení. :-)

Brblal 7.2.2008 10:01

Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

Čí zájmy zastupoval Klaus?Mezinárodního měnového fondu,nebo světové banky,kterou vždy řídil američan?Proč devalvací 25:1 marce podlomil korunu a začal privatizovat?Kým,kterou velmocí se nechal vést při privatizaci??Byl to zájem občanů,nebo především zahraničí privatizovat bez dobrého právního řádu /viz Ježkovo před privatizací jsme zhasli/ ?Je třeba použít paměť,aby si každý vzpomenul na ta léta.Snad ani na Aljašce nebyly tak výnosná zlatá naleziště!A za hubičku,jak v Prodané nevěstě.

Sly 7.2.2008 11:53

Re: Re: Re: Re: Mně jen není jasné,

Kecas. Kurz k DM byl nastaven na 18 Kcs. Kdyby to bylo nerealne, nikdo by tak nekrestansky drahe valuty nenakupoval a koruna by sla hned prudce nahoru. Pak by mohla byt "za Komarka za 3 koruny marka".

Spravne pises, ze je treba pouzit pamet, takze pro osvezeni: koruna zustala +/- na teto urovni dlouhych deset let...

M. Gebauer 7.2.2008 1:03

Pravda pravdoucí:

A vůbec nejhorší prohřešek p. Švejnara je, že je opravdu vzdělaný!

Samozřejmě, že nynější president též, ale zřejmě i v jeho očích je patrný nezanedbatelný rozdíl v této disciplině. A proto se musí spousta veřejných činitelů, hlavně žurnalistů snažit, aby páně Klausova soupeře alespoň trošku pošpinila.

Jan 7.2.2008 1:16

Re: Pravda pravdoucí:

Pletete si poměrně neměřitelný pojem vzdělanosti s hodem kladivem - to je totiž disciplina!

Hafus 7.2.2008 1:27

Re: Re: Pravda pravdoucí:

Neměřitelná (přesněji nezměřitelná) je akorát omezenost člověka, pro kterého pojem vědecká disciplína je cizí a stejně jako pan premiér uznává akorát sport.

whocares 7.2.2008 1:34

Re: Pravda pravdoucí:

No pokud vím, v TV debatách Švejnar prokázal dost podivuhodné neznalosti české historie i ústavních pořádků .

M. Gebauer 7.2.2008 23:48

Re: Pravda pravdoucí:

Abych reakci ještě rychle stihnul: Podle čeho chcete hodnotit kvalitu toho, či onoho kandidáta? Snad podle nějakých parametrů, jimž se nejen ve sportu říká discipliny. Nebudu psát o tom, že to jsou vpravdě "volní vlastnosti". Podle toho, jak chápete pojem "disciplina" , tuším, že bych jen házel pověstný hrách na zeď.

Ale přesto vám přeji, abyste měli klidné spaní, a , pokud se stane presidentem p. Klaus, aby jej jeho samolibost, ješitnost a pýcha nepřivedla ke zdravotním problémům. My, občané, kteří jsme již výdrželi škálu presidentů od soudruhů Gottwalda, až po s. Husáka klidně jeho poslední pětiletku sneseme a občas se jeho chování i hořce zasmějeme. 

kacir 7.2.2008 0:53

klaus prokázal, že si chce prezidentský úřad koupit hlasy volitelů !

Švejnarovi nesahá ani po kotníky !

Jan 7.2.2008 1:12

Re: klaus prokázal, že si chce prezidentský úřad koupit hlasy volitelů !

Vaše logika v myšlení je obdivuhodná.Tak trochu pragmatiky:Klaus sahá Švejnarovi do půli hlavy.Prezidentský úřad nelze získat než hlasy volitelů (vyjímečně ozbrojeným pučem).Jak Vám Klaus prokázal,že si kupuje hlasy sice nevím,ale mám zaručené informace,že neoprávněně získal část hlasů zelených ekologistů tím,že slíbil propagaci výroby energie třením ebenové tyče liščím nebo Vaším ohonem!:-D

Eva D. 7.2.2008 1:19

Re: Re: klaus prokázal, že si chce prezidentský úřad koupit hlasy volitelů !

R^;-D