1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Magor Milda 8.2.2008 8:20

V podstatě jde přece o plat 400 tisíc měsíčně a naparování na veřejnosti

takže Václav Klaus má co ztratit. Politika se v jeho senilním věku dostává až na druhé místo.

VIKTOR 8.2.2008 1:11

Švejnar je ještě horší varianta

S  potěšením jsem četl Vaše slova. Máte naprostou pravdu.Škoda jen, že si to málo lidí uvědomuje. Paroubek ve své uražené ješitnosti by se spojil s kýmkoli, jen aby odstranil Klause. Skoro se bojím dalších dnů.

zdeněk 8.2.2008 0:31

Re: Z mnohých moudrost "kape"...

tedy 1 strana chce volbu skutečně demokratickou. ale to vám asi nevoní

Joska 8.2.2008 0:07

Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

No Špidla byl jistě schopný, ale na tu politickou sebranku kolem něj moc slušný. Mimochodem, kdo to v klídku nandal v Tv debatě sinalému Klausovi před těmi volbami?

Ladislav N. 8.2.2008 0:03

Re: ČSSD se Zemanem...

Jo. Ti teda určitě. Tisíc milard vládních dluhů a deficity naprogramované v zákonech i pro vlády následující po nich.... Rv

Kion 8.2.2008 0:03

Nevim Vo cem se debatuje

Klaus vzdy BYL , JE a BUDE rusinskej cocksucker, kterej ma VSECHNY spatny popsatelny vlastnosti. Neumi se ovladat, hazi telefony, je narcisista, sobec, omezenec a navic zcela zabednenej, specielne jetli tem slintum co vypousti z huby skutecne veri. Tak proc by proboha zivyho nemoh bejt nekdo jinej prezidentem, kdokoliv, krome bolsevika....

Ladislav N. 8.2.2008 0:02

Re: O Svejnarovi toho mnoho nevim - byl cely zivot akademik......

 ;-)R^

Joska 7.2.2008 23:54

Re: Švejnar je příšerná varianta.

A kde jste přišel na to, že Klaus je pravičák? Jo, Vy myslíte řečmi, tak to jo. Já jen, že to pravičáctví nakonec musela zachraňovat ČSSD se Zemanem;-)

M. Gebauer 7.2.2008 23:48

Re: Pravda pravdoucí:

Abych reakci ještě rychle stihnul: Podle čeho chcete hodnotit kvalitu toho, či onoho kandidáta? Snad podle nějakých parametrů, jimž se nejen ve sportu říká discipliny. Nebudu psát o tom, že to jsou vpravdě "volní vlastnosti". Podle toho, jak chápete pojem "disciplina" , tuším, že bych jen házel pověstný hrách na zeď.

Ale přesto vám přeji, abyste měli klidné spaní, a , pokud se stane presidentem p. Klaus, aby jej jeho samolibost, ješitnost a pýcha nepřivedla ke zdravotním problémům. My, občané, kteří jsme již výdrželi škálu presidentů od soudruhů Gottwalda, až po s. Husáka klidně jeho poslední pětiletku sneseme a občas se jeho chování i hořce zasmějeme. 

Karim 7.2.2008 23:14

O Svejnarovi toho mnoho nevim - byl cely zivot akademik......

...zatimco Klaus delal praktickou politiku.   Tez mate svatou pravdu ze Svejnar je skaredy a nerrvozni, kdezto VK je pohledny a suverenni.....   Nevidim vsak, ze by Svejnar planoval delat nejak vice levicove zamerenou politiku, nez delal VK a nez nyni dela Topol. 

Svejnar je sice proti rovne dani - ale ta neni ani v USA (je tam mirne progresivni) ani v CR (nejchudsi neplati nic - takze je vlastne tez progresivni).  Za vlady hlasne trouby pravicovych nazoru byla ponechana socialisticka regulace najmu (na deregulaci by doplatili duchodkyne - kamosky matinky VK...), soudruh namorni kpt Vodicka vybudoval nejhustsi socialni sit v Evrope, ktera umoznuje 5 let nepracovat a jezdit na dovolenou do spanel (nebo nasetrit za 3 roky 3 mega a pobirat chudinske davky....).  Za VK se tez ustoupilo Duskovcum (jen aby se nenas.ali delnici atd atd atd).  Za VK byly banky zprivatizovany investicnimi fondy svymi a jinych bank a byly rizeny cleny vladnouci strany - praxe oblibena v rovnikove africe....

Dobre si pamatuji, jak VK vykladal na volebnich shromnazdenich, jak je OF prolezle byvalymi  komunisty, a ze on byvale komunisty - i odborniky - s tezkym srdcem ale povyhazuje.   VK nyni vydal knihu o ekonomicke transformaci - aplaudovat mu tam prisli V Dlouhy J Vodicka I Kocarnik, R Holman M Sevcik, vsichni drive KSC a K Steigerwald a D Triska - oba chudaci vedeni v cibulkovych seznamech.  Jeste tam schazel Tlusty a Tesar..... Takovato kumpacka "zaslouzilych bojovniku proti komunismu"  mi trosicku pripomina frasku........

jamo 7.2.2008 23:11

to Jiřík

..že tady vystupuješ nejagresivněji a přitom se snažíš moralizovat, svědčí naopak o neskonalé tuposti tvé oranžovorudé palice..ještě přípodotek: dokonce i ve výzkumech, které si falšuje Paroubek, je mezi VŠ nejvíce pravicových voličů, no a levici volí převážně lidé se základním vzděláním a bez..a kontrolní otázka pro bolševika Jiříka..je líné a tupé lůzy více mezi VŠ nebo lidmi se základním vzděláním a bez?..takže, v pitomosti a agresivitě nemáte rovných, což ostatně den předvádíte na všech diskuzích..

7.2.2008 22:53

Re: Můj názor do diskuse:

Panenko skákavá, prosím vás, vzpamatujte se. Jak můžete psát takové kraviny.

pražák 7.2.2008 21:10

Švejnar je příšerná varianta.

Smůlou pro celý národ a zejména pro tu jeho část, která fandí Paroubkovi a jeho partě je fakt, že Švejnar získal sympatie a dostal se do povědomí příznivcům bulvárních informací. Doufám, že tentokrát prohraje, ale může se stát, že v budoucnu získá funkci, která mu zaručí ještě větší moc, než je ta prezidentská. A tak je docela dobře možné, že právě ti co teď okolo něho plesají a vzdávají mu hold, právě ti nejvíc doplatí na jeho oportunizmus, křivou páteř a hlavu se spláclým čelem, podobající se hlavě pračlověka. Je škoda, že levičáci vžd zvořou vše na co sáhnou.

Richard 7.2.2008 21:05

Švejnarovy bláboly

Doufejme, že už co nevidět nebudeme muset poslouchat další Švejnarovy bláboly konstruované pro ty, kteří si nedohlédnou dál než na špičku nosu

ulik 7.2.2008 20:52

Re: Re: Jaká lež, anonymní hrdino?

Vy jste se ale rozcilil. Nadavky do internetovych diskuzi nepatri, pokud nemate jine argmenty, vypnete prosim pocitac a jdete na pivo. Nebo si zkuste najit partnerku, at nemate zkreslene predstavy o vychove deti.

hamar 7.2.2008 20:29

Zločinec zůstane zločincem, i když mu dají Nobelovu cenu míru ...

Když někdo podporuje zločineckou organizaci, jejíž základní teze je diktatura proletariátu, tak i když je to parlamentní strana, to nelze bez protestů respektovat! Na rukách podporujících je krev a marasmus minulosti, od které se komunisti nechtějí odstřihnout.

I-Worm 7.2.2008 20:23

Mám hrůzu z toho, a bojím se jen pomyslet

co bude pan Doležal psát, kdyby Švejnar zvítězil. I když vím, že on si s tím poradí, ale přece jenom... Co kdyby se ten prevít Švejnar zastal Sudeťáků...

brana 7.2.2008 20:11

mam posledi slovo pane Ladislave

A tak dale, furt a stale bez distance k nemeckemu romantismu ?  

Rad 7.2.2008 20:00

Re: Re: No a co ? KSČM ?

toto podepisuji. Komunisti v našem parlamentu jsou výsměch všem, kteří byli komunisty utlačováni a nic na tom nezmění, že se najde početná skupina, které se to líbí. Jako další podobnou partu můžeme jmenovat fašisty a nebo třeba alláhovce, co tvrdí, že každý nevěřící pes musí být zavražděn.

H.K. 7.2.2008 18:29

Re: No a co ? KSČM ?

Já respektuji výsledky voleb, nikdy jsem se nevyjádřil jinak. Vím ale, že je to strana,  která po válce přebrala moc, sebrala všem lidem všechno a z hrdých lidí, podnikatelů, sedláků a živnostníků udělala v lepším případě námezní dělníky, někteří byli odejiti do převýchovných táborů a některým věnovali oprátku na krk. Selský stav byl úplně zničen t.j. byla spáchána genocida sedláků. Toto je můj pohled na komunisty všech barev a národností. Kdyby tato strana byla oblíbená i u 90% spoluobčanů, nic to nemění. Kdo na to zapomíná, bude muset svoji minulost prožít znovu. 

H.K. 7.2.2008 18:17

Re: Klaus smýšlí jinak...

ČR v prima kondici asi je. To nic nemění na tom, že je potřebné provést reformu zdravotnictví, důchodového a sociálního systému a školského systému. Hodnoty nevytváří politické strany, ale podnikatelé a lidé, kteří pracují ve výrobě a ve službách. Stát pouze peníze bere a přerozděluje a pokud peníze na jejich "bohulibou činnost" peníze nestačí, tak dělá dluhy.

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 18:13

No a co ? KSČM ?

Vždyť jde o třetí nejoblíbenější (!) stranu v zemi, která má více poslanců než lidovci a zelení dohromady. Z vůle občanů po svobodných volbách !  Respektuj to, značko H.K.   Nyní dokonce díky Topolánkově neumětelství  získává levice v průzkumech ústavní většinu !

Jiřík 7.2.2008 18:11

Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Milý modrý omezenče.Tolik útoků bez jakékoliv argumentace může předvádět jen fanatik.To,že máš prázdnou hlavu,nemusíš ukazovat na blogu.

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 18:10

Oprava...

Nikoliv Kalus, ale KLAUS pronesl onu chválu, že se máme nejlépe v historii. Po osmi letech vlády ČSSD.  Co to udělá po Topolánkovcích ?   

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 18:08

Z mnohých moudrost "kape"...

Ukazuje se, že 4 parlamentní strany  chtějí  veřejnou volbu a jedna tajnou.  Kdopak ustoupí?  Ten rozumnější ? 

A kdo musí nadávat a kádrovat ?  Kdo nemá argumenty a kdo má bolševismus v krvi!

jirka.s. 7.2.2008 18:07

Re: Jaká lež, anonymní hrdino?

Pozor změna! Francek vyměnil prevíty za dalíkovce! A ke všemu ještě ubyli! Prevítů bylo 6-7, dalíkovců jenom 5-6!  Děkujeme, francku, vše ostatní je v normě!

Jinak jsi měl vlastně kliku, že ten internet vznikl, až když jsi upíchl ty čtyři parchanty! Existovat už tehdy, tož nevím, nevím, kdy bys na to sehnal čas! I když je fakt, žes asi měl nějaké ty soudedy!

F.VÍZEK 88.100.57 7.2.2008 18:07

Klaus smýšlí jinak...

1.ledna Kalus jasně prohlásil, že ČR je v prima kondici, když její občané se mají nejlépe ve své historii.  Dodávám:  Po osmi letech vlády ČSSD !

jirka.s. 7.2.2008 18:00

Re: Můj názor do diskuse:

Francku, nezapomeň si dneska vzít na noc pampersky! Až se ti bude zase zdát o Dalíkovi, nemusel by ses probudit za sucha! ;-D

H.K. 7.2.2008 17:46

Re: Topolánek = jejich člověk !

V období Paroubkovi vlády většina zákonů byla odhlasována ve spolupráci s komunisty.

H.K. 7.2.2008 17:44

Re: Už několik průzkumů...

Reformy zdravotnictví, vzdělávacího systému a sociálního systému jsou neodkladné. Vláda ČSSD v tomto směru neudělala nic, pouze zadlužila stát. ODS má odvahu začír reformní kroky. Je vic než pravděpodobné, že v důsledku toho volby prohraje. Není možné dělat stále jenom dluhy.