29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
rime 11.1.2006 7:41

Re: Re: ODS je nebezpečná

vite co je obrovska smula?ze je ČR takova ateisticka, u nas proste chudi pravici nikdy volit nebudou, na to se musite odstehovat do USA, tam se stante chudym a volte Republikany a budte Happy , stejne jsou to idioti nemyslite?
ˇŽulový Aston 11.1.2006 7:40

Výhody demokracie

Je obrovskou výhodou demokracie, že si člověk může úplně svobodně vybrat barvu hovínka, do kterého šlápne.
rime 11.1.2006 7:34

Re: ODS je nebezpečná

myslim, ze jste to napsal fakt pekne, temhle lidem opravdu ODS nepomuze, otazka je jestli by tohle mel byt cil pravicove strany.Podle me nikoli, cilem by melo byt vyrazne zvednuti zivotni urovne obyvatel a roztoceni kol ekonomiky na zapadni uroven, zel obavam se ze ani tohle neni cilem politiky ODS, proste je to divna strana
Říman 11.1.2006 7:33

Re: ODS je nebezpečná

Ano, ODS je nebezpečná, pro nefachčenky, lemply a všechny parazity, kteří by chtěli jen žít na úkor druhých (ač nesejí, sklízet - a přerozdělovat - by chtěli). Tito hlupáci si ovšem neuvědomují, že i tak by jim i ta ODS dala určité zabezpečení (a těm, kteří z různých důvodů opravdu nemohou, samozřejmě tím spíše: o tom program ODS mluví dosti jasně, jen by ho tito hlupáci museli být schopni pochopit). Takže raději s ČSSD/KSČ prožerou všechno a nakonec, až už nezbyde nic, nebudou mít ani těch příslovečných 8.000. Zato je bude těšit, že žebráckou hůl budou mít všichni. Gratuluji pane Stachu, to je filosofie opravdové tuposti, ani 40 let našich zkušeností ji v nejmenším neovlivnilo. Ještě dodejte, že za komunistů bylo lépe - možná pro Vás, ale pak na Vás platí starý vtip, že jste musel být pěkná svině. P.S. Poraďte mi, který to tisk kontroluje ODS, já zatím všude vidím spíše tisk více méně nakloněný doleva.
Aleš 11.1.2006 7:31

klasika

Nechte toho porcování medvěda,  démonizování p. Havla,  některých politických stran a věnujte se tomu,  jak se jednotlivé strany projevují, co slibují- ČSSD- klid a blahobyt bez problémů, ODS všechno a co reálně za poslední roky udělali. Jak se vyvíjí politika- osobní útoky, vulgarita, absence myšlenenek naznačujících další vývoj státu- nejen ekonomickou prosperitu, ale i fungování činností státu- represivní složky, školství, podmínky pro zdravotnictví, bezpečnost, nezaměstnanost. Faktory, které lidi pálí a které se ve všech průzkumech objevují na prvnívch místech a které politiky zajímají pouze tehdy jde- li o získání moci nebo její udržení.
V posledních 3-4 letech se stále více prosazují  v politice osobní útoky , demagogie, hysterie na úkor věcnosti a málokterá media toto reflektují.
Říman 11.1.2006 7:04

Re: P.S.

Hledáš vole asi Rudé Právo. Jen hledej.
eTony 11.1.2006 6:39

tady dnes bude

švanda. Tolik blbů na čtvereční bajt aby pohledal.
Doc 11.1.2006 3:59

.... jedno je nesporné !!!

Dle všech průzkumů (ať už zleva, či zprava) bude mít levice , tj. ČSSD a KSČM většinu v parlamentu po červnových  volbách . 
 
 Takže  ........  všechny nářky nad vládou levice připomínají klasickou průpovídku a sice, že  : " psi štěkají, ale karavana jde dál"   ........  
 
... a ať se to líbí, či nelíbí. ...... V REÁLNÉ POLITICE JDE PŘEDEVŠÍM O VÍTĚZSTVÍ  ... 
Josef 11.1.2006 3:35

Re: ODS je nebezpečná

Máte úplně prvdu - celé neštěstí bylo, že se vlády ujali takoví ekonomové, jako byl právě Klaus.
Josef 11.1.2006 3:31

Autor plete všecko dohromady

Rozumí vůbec pojmu "sociální stát"? Ten ná různé výklady.
Celý článek svědčí o zmatenosti  teoretických pojmů i reality.
ODS - resp.Václav Klaus ohrozil stát už začátkem devadesátých let nekontrolovanou privatizací, umožněním tunelovat, bankovním socialismem, jednostranným ekonomismem.
Vůbec mu nevadil dát se zvolit hlasy komunistů a také pozval Grebeníčka na Hrad. Ostatně pro udržení své moci udělá cokoli - ač to mistrně zakrývá populistickými řečmi i činy, na které mu ti naivnější - a těch je, zdá se, mnoho - skáčí.
Šumavák 11.1.2006 3:14

Nebuď měkkej a snaž se ! Tobě se nelíbí kvalitní dovozový SW katolických lidovek ?

Neboj! S pomocí boží to dokážeš! To je jen prvních dvacet let a pak už ti to půjde ! A když ne, tak v nebi se budeš mít daleko líp! Kdyby ses měl dobře už teď a žil bez problémů, nemohl bys následně ocenit ten ráj !A to už dnes máme na zemi RaJ !
Tomáš Kubín 11.1.2006 2:48

To je partička.

Tady se evidentně dnes sleze nejlepší partička. Když tak čtu ty bláboly které plodí Slava ...
Slava 11.1.2006 2:40

Dejte už pokoj se strašením komunisty!

Spolupracují s nimi všichni, i ta vaše ODS. A pravici s levicí do toho nepleťte vůbec, vždyť kdo je v ČR pravice a kdo levice? Přečtěte si o tom něco než  zase začnete psát podobné hlouposti.
Slava 11.1.2006 2:35

Re: ODS je nebezpečná

Výstižná reakce, plně souhlasím včetně závěrečné věty.
jezevec 11.1.2006 1:30

Re: bývalý poradce soudruha Klause promluvil...

jo ba. čtenáři PoBlistů vždy patřily mezi těch TOP deset tisíc (intelektuálně nejubožejších)
jezevec 11.1.2006 1:27

Re: ODS je nebezpečná

a jak byste si to představoval?
že se budete snažit vylepšit svoje podmínky - a nebo že hodný stát sebere peníze někomu jinému, a dá je vám? to druhé se nestane. bohatí už mají svoje peníze v karibiku a stát hrabe především ve vaší kapse.
xbor64 11.1.2006 1:19

Re: kdežto pravice chce brát chudým a dávat bohatým.

P.S. do toho se nedá psát. Vždyť se to neposunuje a psát "po tmě neumím".
xbor64 11.1.2006 1:17

kdežto pravice chce brát chudým a dávat bohatým.

Ano klasické vidění pravice levicí a strašení občanů. Tohle žádná pravicová strana v programu nemá. Pokud jí tedy je. Programem pravice má být především. 1)snížení přerozdělování na na nejnižší možnou mez. 2)Zvýšit podíl občanů na rozhodování co si budou či nebudou platit. To jest přenést břímě odpovědnosti za svůj život na toho kdo jej žije.
Stach 11.1.2006 1:16

ODS je nebezpečná

No samozřejmě, že je ODS daleko nebezpečnější než komunisté. Na to stačí pochopit, že moc korumpuje. Komunisti ve vládě nebudou ODS asi ano. Dnes žijeme v systému, který vyhovuje ODS - je to její dítě a má za sebou mocné ekonomické skupiny, kontroluje tisk, který svou pravicovou tendečností budí údiv i u "pravičáků" v jiných zemích. Nehrozí nám totalita stará, ale nová - globalizovaná, která už teď omezuje svobodu snad už většiny národa. Jestli má někdo 8000 hrubého, což je třeba na Moravě obrovské množství lidí, pro toho jsou kecy o svobodě k smíchu.Nemůže jet do zahraničí, protože na to nemá, nemůže si koupit spoustu věcí. Snaží se jen přežít. Při těžší nemoci dostane horšízdravotní péči, jeho děti mají menší šanci na kvalitní vzdělání atd. atd. Proto je takový člověk už dnes nesvoboden a ODS ho této nesvobody nikdy nezbaví. Je to strašné říci, ale pro takové je zkorumpovaná ČSSD jedinou šancí.
hoaxa 11.1.2006 1:06

I dalo se samozřejmě čekat že tu bude řev. A kdo to řve? Sprostý primitiv, obdivovatel sociáldemokratů, ne-li ještě něčeho horšího. Bohužel, nemám kam si odplivnout, snad tomu sprosťákovi do piva.

páječ 11.1.2006 0:36

P.S.

na psa jsem zabloudil zcela omylem (resp. hledal jsem zde něco z dob, kdy to tu ještě za něco stálo), hodil mě sem tento odkaz http://www.blisty.cz/files/isarc/brit/96/1227brit.htm btw celkem zajímavý, když už teda chce Klaun bilancovat ty patnáctiny...
páječ 11.1.2006 0:33

bývalý poradce soudruha Klause promluvil...

...sqělá raně předvolební agitka, p r d e l bych si s ní nevytřel.