9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 11.1.2006 9:52

Re: Koncepce mohou být rozdílné,

Xavere, není stejná, Vy to možná jen stejně vidět chcete.
Od státního dirigismu a socialismu k tržnímu hospodářství se opět blížíme k socialismu plného regulací, příkazů, okrádání VŠECH za neskrývané spolupráce s komunisty. A to je setsakra rozdíl. A dost mně vadí, že se v této "vývojové etapě od socialistické zlodějně k bohorovnosti diktátorů" se z chytrých, myslících lidí dělají hlupáci a nebezpečnější lidé než jsou sockomunisti.
 
Virtuál 11.1.2006 9:44

Pane Stachu, vy jste demagog par excelens!

Že vy  máte školení VUML a k tomu rozšíření pro ideologicko-diversní činnost aparátčíků KSČ?Vždyť, vy bloude, těch osm tisíc hrubého na Moravě, jak píšete, ti lidé nemají za vlády ODS, ale hergot, jak se jenom ta vládnoucí strana jmenuje? Napovězte, nějak mi to nejde přes pysky.Kdo to tam na té Moravě vládne, soudruhu? Vím jenom, že ji vede nějaký mluvka, snad Paroubek se jmenuje a kamarádí se s vinařem - amatérem ,Grerbeníčkem.
Xaver X.X. 11.1.2006 9:39

Koncepce mohou být rozdílné,

ale realita z nich plynoucí je bohužel stejná, nebo aspoň velmi podobná.
Virtuál 11.1.2006 9:34

A co tvoje IQ,

když neznáš ani pravopis? Že ty jsi z řad KSČSSD ?
Jura Jurax 11.1.2006 9:31

Re: Re: Aleši,

Nojo - program je program - ale tady šlo, račte pochopit, o prachy! A v těch dotovaných ČSAD budou nejspíš kamarádi, že, když už je dotujeme ...
JK 11.1.2006 9:30

Neschopnost Topolánka bije do očí

Není schopen najít ten pravý slogan, který by lidem vysvětlil, o co jde.  ČSSD ho má jako všude na světě. Nemusíte nic dělat a budete se s mít  lépe. (zároveň odpověď , co je to sociální stát)
 
Heslo do voleb musí být jasné, rozhodně ho nesmí dělat nějaká agentura. (dokázali jsme, že to dokážeme -to byla nezapomenutelná ukázka). Musí ho najít Topolánek.
Jura Jurax 11.1.2006 9:26

Re: ODS je nebezpečná

... jestli má někdo 8000 hrubého, což je třeba na Moravě obrovské množství lidí, pro toho jsou kecy o svobodě k smíchu ... no přinejmenším tomu dotyčnému zbývá svoboda s tím něco dělat. To za bolševika moc nebylo, to jsme měli všichni těch 8000 hrubého obrazně řečeno, inteligenti trochu míň a dělnická třída o trochu víc. Ovšem natáhnout ruce pro sociální dávky - které zaplatí ti, co využili svou svobodu s tím něco dělat - je jednodušší. A závist tomu dá ospravedlnění. Pro takové vskutku je zkorumpovaná ČSSD jedinou šancí.
Jirka 11.1.2006 9:24

Re: Autor plete všecko dohromady

"ODS - resp.Václav Klaus ohrozil stát už začátkem devadesátých let nekontrolovanou privatizací, umožněním tunelovat, bankovním socialismem, jednostranným ekonomismem"....Vaše slova pane Josef!!!!..Můžete nám v tom případě vysvětlit fundovaně,co by se stalo, kdyby se nestalo to co se stalo?Jak by tahle republika vypadala dnes, bez "nekontrolované privatizace?"Nejsem sice odborník na ekonomiku,ale vidím docela jasně jak by se rozpadaly tovární haly,jak by se vyrábělo jako za krále bambuly na strojích z padesátých let,jak by se prodávaly neprodejné výrobky z těchto velkovýroben a jak by se nám tady žilo.Máte pro to nějakou vizi,nebo jen tak plkáte o něčem o čem ani nevíte co bylo?
eTony 11.1.2006 9:24

franto,

ano, zpravodajství jsem slyšel a viděl. Ale o tomto případu neznám podrobnosti. Proto závěry typu ´zamezení konkurence direktivním nařízením´ nedělám.
Zcela jistě nejde o systémovou chybu programu ODS. Chtělo by to znát oficiální zprávu odboru dopravy krajského úřadu.
Miro Vilimek 11.1.2006 9:19

Co to je socialni stat?

V posledni dobe slysim/vidim na monitoru stale casteji termin "socialni stat". Muzete mi, prosim, nekdo vysvetlit, co to presne je? Obavam se, ze to bude neco jako: 1.socialni spravedlnost. Mnozi o ni mluvi, ale ona nemuze existovat, protoze se neda ani definovat. nebo: 2. reinkarnace socialismu.
Jura Jurax 11.1.2006 9:16

No to snad ne

on Venca Pravdaaláska je sice absurdní dramatik s názory občas vskutku diplomaticky řečeno absurdními, ale že by se k stáru propracoval k názoru, že komunistické nebezpečí se u nás všeobecně přeceňuje a že ODS je v současné době nebezpečnější než komunisté? To mi přece jenom na byvšího disidenta bolševiky žalářovaného přijde trošku silné.
eTony 11.1.2006 9:14

Doležale,

původně jsem vám chtěl napsat obšírnější odpověď, ale vzhledem k tomu, že srovnáváte nesrovnatelné a koncepčně rozdílné, jsem dospěl k názoru, že je to zbytečné.
občan z kraje města 11.1.2006 9:10

Re: Re: Re: ODS je nebezpečná

Nevím kdo za sebou nechal jaký dluh. Propaganda je pro blbečky. Stačí obyčejný rozum. Ten kdo platí daně je chce snížit, ostatním je to jedno. A ten kdo bere sociální podpory a pod. je chce zvýšit, ti ostatní je nepotřebují, ale budou je muset zaplatit.
občan z kraje města 11.1.2006 9:07

Re: Re: ODS je nebezpečná

Máte pravdu, ale to že by se i ti chudší mohli mít lépe je nezajímá. Oni by hlavně chtěli, aby se ti bohatší měli hůř. Celá socialistická ideologie je postavená na závisti neschopných.
občan z kraje města 11.1.2006 9:02

Re: Aleši,

Ještě jsem zapomněl doplnit kandidáta za ČSSD v Libereckém kraji - kakaový Bob Kraus
občan z kraje města 11.1.2006 9:00

Re: Re: Aleši,

A na které kandidátce ODS tito pánové jsou ? Nebo bude kandidovat za ČSSD Krejčíř von sey, Svoboda von tunel, Víte co je to demagogie? to je přesně tohle.
franta 11.1.2006 8:56

Re: Aleši,

Víte on program je sice důležitý, ale záleží také na tom, jestli je skutečná vůle ho realizovat nebo jde jen o krásné řeči. V tomto týdnu jste si jistě všiml jak hejtmanství v Liberci (hejtman ODS) pod ztrátou licence zakázalo soukromému dopravci přepravovat občany na některých linkách jen proto aby nekonkuroval krajem dotovaným ČSAD. Takže na stejné lince se lidé musí tlačit v autobusech ČSAD a vedle jezdí poloprázdné autobusy soukromého dopravce, který ty lidi nesmí naložit. Tomu se říká rozdíl mezi teorií a praxí. Z celého srdce Vám přeji abyste se po volbách nedočkal něčeho podobného v celostátním měřítku a v režii ODS.
Doležal 11.1.2006 8:47

všichni toho vždycky hodně naslibují

Myslím, že největší nebezpečí hrozí od těch, kteří něco jiného říkají a něco jiného dělají. Volební programy jsou u všech hezky napsané, ale po čtyřech letech si plnění pochválí jen oni sami. Komunisté toho po válce také hromadu naslibovaly, ale výsledek byl opačný - sebrané majetky, pozavíraní lidé, povraždění lidé. ODS taky již mnoho roků slibuje, ale moc toho nedokázala - zpackaná privatizace, jak dlouho měla ministry zdravotnictví, školství, dopravy, ad.? ČSSD snižování nezaměstnanosti, opak je pravdou, zdravotnictví a školství stejné jako u ODS. Lidovci - kam vítr tam plášť.  Všichni toho vždy naslibovaly v programech, ale výsledek byl nula. BOJME SE TĚCH CO JEN SLIBUJÍ, ALE NEPLNÍ, VOLME TY KTERÝCH SI VÁŽÍME, KTERÝM VĚŘÍME  A KTERÉ DOBŘE ZNÁME.      
ferry 11.1.2006 8:34

Re: tady dnes bude

Opravdu, spiknutí totálních debilů. Anebo procesí v zahradě v blázinci!
klobouk 11.1.2006 8:32

Rudé právo pozdravuje

... "vlivná lobby kolem prezidenta Havla. Havel a jeho lidé" ...
Kdo jsou ti lidé ? Neni to treba banda zaprodancu a ztrostokancu jako byli i drive nez se jim dostala StB na zoubek ? Co takhle postavit je verejne na pranýr ?
Uz zase se pokouseji rozvracovat !!
Jaroslav 11.1.2006 8:19

Re: Re: ODS je nebezpečná

Ale vždyť vy jste za sebou nechali dluh bilion korun...náklady na zpackanou od samého začátku chybnou transformaci a práve vy jste vytvořili naší nejbohatší vrstvu nefachčenků, lemplů a parazitů, z nichž ti "nejschopnější" se aspoň uklidili někam do zahraničí i se svými penězi. Takže ti vám mohou děkovat.
Kdybyste nekontrolovali tisk... v roce 1992 to bylo 95 procent médií, dnes je to tak 80 procent, neměli byste takové preference. Vy bez manipulace a masové propagandy ze strany médií vůbec nemůžete existovat.    
xbor64 11.1.2006 8:19

Re: Nebuď měkkej a snaž se ! Tobě se nelíbí kvalitní dovozový SW katolických lidovek ?

Ne Šumaváku nelíbí. Nehodlám si kvůli špatnému SW, kupovat OS od Redmontu.
eTony 11.1.2006 8:09

Aleši,

na jména moc nehledím, pro mne je důležitý program strany, a v tomto případě ODS jasně válcuje ostatní. To nejsou jen všeobecná, nic neříkající hesla, ale propracovaný program, hodnotící současný stav s vlastními návrhy změn.
Pozn. : bývalí komunisté v ODS mi vadí.
Tak co ? Co může předložit ČSSD ? Leda topshit.
jepice 11.1.2006 8:04

Re: Re: Aleši,

Vážený Vrcholný V ýměšku, nechci zasahovat do vašich obapolných seznamů /klidně odsouhlasím oba/, jen nechápu, co furt máte s těmi balíčky.
Aha - teď mi svitlo - tenkrát dožívala svůj krátký život teorie o nezvyšování státního dluhu.
eTony 11.1.2006 8:03

Já a genius ?

To jistě ne. I když vedle některých "duševních titánů" by vypadal jako genius i Flanderka.
Aleš 11.1.2006 8:02

Re: Aleši,

No ještě , že Mirek Topolánek, Tlustý, Langer jsou milí klluci, které jsou jen věcní, slušní, plni skvělých myšlenek a už se všichni těšíme až dostanou prostor na jejich realizaci. Mluvím  dobře duší e Toynyho ??
*** 11.1.2006 7:58

sqělá raně předvolební agitka, p r d e l bych si s ní nevytřel

...monitorem
Mirek TopShit 11.1.2006 7:57

Re: Aleši,

Slušnost - Mirek  Topolánek von Shit
Ekonomika - Josef von Hongkong, Viktor Kožený von Bahamy, Václav Klaus von úsporné balíčky 
Informace - Železný  10 000 000 000 Kč 
Genius - asi eTony
 
 
 
Andy 11.1.2006 7:50

Re: Autor plete všecko dohromady

jistě, pěkně jste to shrnul.
Klaus je prezidentem, což je velmi bezzubá funkce, ve světě se mu všude smějí, takže nás ohrozit nemůže. Ten už těžko něco udělá, ne ? Tak nač ty strachy ? Privatizace už je hotová, tunelování zarazil Zeman se svou akcí čisté ruce, když pozavíral všechny tuneláře, banky jsou konsolidované, ekonomismus už dávno skončil na smetišti dějin, zákony nám ČSSD vyrobila skvělé, vše šlape jak hodinky- teď už může vládnout třeba Pepek Vyskoč a nic se nestane.
eTony 11.1.2006 7:49

Aleši,

vulgarita - Paroubek, Zeman
demagogie - Sobotka, Kraus, Křeček
osobní útoky - Rath, Gross
hysterie na úkor věcnosti - Škromach včetně odborů
absence myšlenek - Zaorálek, Špidla, Buzková
atd.
Zevšeobecnění zní -  ČSSD napříč stranickým spektrem.