4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 16.7.2007 16:54

Re: Re: Stará Chytilová

Naštěstí ty patříš do úplně jiné kategorie! Totiž do té, co by ji měli hlídat pánové Husák a Hlinomaz!

jirka.s. 16.7.2007 16:50

Re: Opravdu pane, neslyšet jména signatářů dopisu když jste tak stár je skutečně zajímavé. Re: Pane Doležale opravdu dobrý text

Hezké, geronte! Tvrdíš, že "nepolitik" plive na lidi, co jdou s kůží na trh! Zajímalo by mne , jak bys nazval tento svůj ............. (doplň) jako reakci na fakt, že nepolitik právě přišel na trh se svou kůží a dal ji všanc množství blbců tvého typu a charakteru!

jirka.s. 16.7.2007 16:41

Re: Re: A co takhle samoděržaví vlastíku. Re: Mýtus referenda

To nic! On občas geront nechápe ani sám sebe, ale musí to tady zdůraznit!

jirka.s. 16.7.2007 16:37

Re: Vaše trapné útoky na autora textu - to je bolševismus!

Nechápu, proč by měl být bit celý národ, když by stačilo nakopat do (Y) komouše a tobě podobné!

oakman 16.7.2007 16:35

Vízku, ty socanskej tapetáři!!!!

Dole jsem ti nechal odpověď na tvůj Euroblábol - REAGUJ SENILE!!!!!! A NETAPETUJ TADY TY HESLA!!!

jirka.s. 16.7.2007 16:34

Re: A vy jinam pane.Re: Re: Blažková

Tak to by mne docela zajímalo, koho to vlastně, geronte, volíš!

jirka.s. 16.7.2007 16:29

Re: Lituji pane demokracie je jen jedna. Bez přívlastků jako zastupitelská nebo lidová.Re: Re: Pane Doležal,

Zajímavé, geronte! S údivem zjišťuji, že s tebou musím někdy souhlasit, většinou v obecných věcech, jako třeba právě teď v případě názoru na to, co to je vlastně demokracie. Do zásadního sporu se ovšem dostaneme, když máme vyjádřit svůj názor, kdože je to vlastně v té skupince hochštaplerů. Já tvrdím, že jsou to zhruba tito:

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Jiří Paroubek, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý

Jinak přeji hezké odpoledne!

Bohuš 16.7.2007 16:20

Re: Re: Re: Podívejme na "demokrata".

Tak, jak ony "osobnosti" mají právo na svoje protesty, tak všichni ostatní, kterým se jejich "bohulibé" počínání nelíbí, mají právo je kritizovat. Pokud toto právo někomu upíráš, tak tím dokazuješ, že sám v tom normalizačním myšlení vězíš až po uši.

Oranžová má tu rudou v sobě zakomponovanou, na rozdíl od modré. :-)

Dadacos 16.7.2007 16:18

SZBP (Nejen pro F. Vízka)

Společná zahraniční a bezpečnostní politika (SZBP) tak, jak je definována v druhém pilíři Maastrichtské smlouvy, předpokládá využití jednotek NATO prostřednictvím Západoevropské unie (WEU). To byl vždy komplikovaný proces, neboť Turecko disponuje právem veta (jakožto signatář NATO), které má tendenci využívat jako nátlakový prostředek ve vztahu k EU (jakožto kandidát členství). Dalším obvyklým problémem v rámci SZBP je vztah Turecka a Řecka (člen NATO i EU).

Podle toho také vypadá potenciál a akceschopnost SZBP.

otakar-svedsko 16.7.2007 16:16

novinarska perla

opet jste jednou, pane dolezale, obsahem i formou musel povzbudit konzumenta, jenz ocenuje mysleni i semantickou a satirickou bravuru na vysoke urovni. navic se neohlizite na dusledek uvedeneho, a to ze na vas trefeni politicti nimandi (specialni ti, kteri " na svem" jsou pravem uznavani) budou cihat, aby vas pri vhodne prilezitosti skalpovali. diky!!!

jirka.s. 16.7.2007 16:14

Re: Re: Re: Re: To jako když se ty OSOBNOSTI podepisovali v 1977 pod antichartu . . .

Ke všemu ještě Alzheimer! Dovolím si tě upozornit, že je červenec a to bývají obvykle v českých zemích už od dob Marie Terezie prázdniny! No, hlavně aby ses dneska nevypravil třeba na přehradu bruslit!

jirka.s. 16.7.2007 16:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Was ist das "v poctu dolezalovy nenavisti" ?

Už ses po té noční na vrátnici vyhajal a přebalil?

Bohuš 16.7.2007 15:59

Re: Vaše trapné útoky na autora textu - to je bolševismus!

Jak vidím, tak celý příspěvek byl jen oslím můstkem ke kopnutí do Klause.

Když lezeš na internet, tak neseš svoji kůži na trh. Tak se pak nediv, když ta kůže stojí za prd, že ji někdo zepsuje.

Eva D. 16.7.2007 15:57

Re: Re: Re: jo osobnosti....

Byla.

Eva D. 16.7.2007 15:51

Re: Re: A za čtvrté další signatář Táňa Fischerová

Obrazem svých voličů. :-/

Eva D. 16.7.2007 15:49

Re: Tato země NEMÁ

Vypadá to tak. A už nejen ve Varech. :-(

I.M. 16.7.2007 15:47

.

R^!

J.G. Pašek 16.7.2007 15:46

Vízku, a kam se vypařily prachy na ČR armádu a obligace ČR ku NATO?

Když ČR vstupovala do NATO tak podepsala smlouvu, že bude dávat minimum 2,2% HND na ČR armádu.

Zanedlouho ČR bědovala, že "to je moc" a musí to snížit na 2%, i když dávala většinou kolem 1,7% a nikdy nedala více než 1,9% . . . . . . Na konci r.2006 prezident Klaus oznámil NATO, že ČR je "maličká chudičká zemička" a musí snížit výdaje na 1,3%  . . . psssst . . .v ČR 1,3% je 1% . . . .  když to skutečně dáte, to bude tak na vejplaty, ubytování, stravu a nájem 7 Gripenů, které ČR potřebuje jako díru do hlavy.

Proč se ČR cpala do NATO? když nedokáže platit co podepsala co to stojí? Mudrlanti, velké oči, huby, kudy chodíte bušit se do hrudi, hrát divadlo, na to jste experti jak málokdo, ale když máte platit muziku, tak se vykrucujete a hrajete si vypočítavě na chudé příbuzné. Co odkrojíte ČR armádě to prošustrujete a projíte . . . . a vy mudrujete a drze ptáte  PROČ USA NECHCE RADAR POD SPRÁVOU NATO A EU? . . . . hmmm, dobrý !  

Komunisti veřejně přiznávali r.1988, že ČSSR dává 8% HND na ČSSR armádu a to byl žold 75 Kčs. Ve skutečnosti to bylo přes 10% nepočítaje v to dary zbraní a vojenské pomoci kdejakému anti-NATO, anti-USA blbovi . . . . tož tak.

Já USA radar v ČR nechci. Moje důvody nejsou co bučí v ČR anti-radar ignoranti . . . já jsem naštvanej na mojí vládu ve Wasghingtonu, že je tak naivní, nezná naše pappenheimské a s ČR se o něčem takovým vůbec baví.

Eva D. 16.7.2007 15:46

Re: nj

R^

Eva D. 16.7.2007 15:41

Prima, díky

Je to tak a napsal jste to pěkně. Zase holt dostanete vynadáno.

J.G. Pašek 16.7.2007 15:39

Koukám, Doležal dnes šlápnul mnohým na kuří oko . . .

J.G. Pašek 16.7.2007 15:36

Re: Re: Bereku, přečti si projev Ima Sumac Pilarové a kvíčaly Gotta . . .

Hmmm, dobrý . . . . antikomunistického emigranta Rusáka v komunistickém ČSSR . . . . 

Sch.glosátor 16.7.2007 15:27

aby za zády cizího hegemona poslušně mrvili život svým bližním. ...

Ale výlučně tehdy, sdílejí-li s oním hegemonem stejnou ideologii. Spolu s ní importují hegemonovu mizérii. Jejich protivníci si počínají v podstatě stejně. Sdílejí ideologii s jiným hegemonem a spolu s ní importují prosperitu. Marshallův plán.....Mám-li to vzít čistě pragmaticky, v našem postavení a reálných možnostech (daných mimo jiné kvalitou populace) je lepší být vazalem Spojených států než žít v bratrském svazku se Sovětským Svazem. Jenže ten už neexistuje a to od čeho jsme utekli nás dohání z evropského západu.....

PRASI DENT 16.7.2007 15:21

Re: Stará Chytilová

 Naivní a tápající komedianti mi nevadí, horší je to s vychytralci a žongléry ve vrcholové politice, kteří zpolitizují kdeco a nejen radar.....Ti mají totiž občansky nesvéprávné stádo - NEJRADĚJI......

Sch.glosátor 16.7.2007 15:17

antibolševickou....

;-)

Sch.glosátor 16.7.2007 15:14

Izrael se nerozpadne.

Protože Židé doma nebudují ani socialismus ani multikulturální společnost. Tohle výprodejní zboží  je určené výlučně pro gojim. Doma netáhne. Ostatně, když na to přijde, Židé by se bez Izraele obešli tak jako v minulosti. Zatím co gojim lpějí na nejrůznějším haraburdí, oni to nejcennější nosí v sobě.

Zdeněk 16.7.2007 15:03

Re: A co takhle samoděržaví vlastíku. Re: Mýtus referenda

co? když se národ chce prodat do otroctví , tak ať si na..re. já se do něj totiž prodat nechci.  a je mi jedno, jestli si to demokraticky odhlasují... a zbytek vašeho příspěvku nechápu

F.VÍZEK 16.7.2007 15:01

Vaše trapné útoky na autora textu - to je bolševismus!

IP. 88.100.57: Místo do textu se trefovat do autora -to je typické chování bolševika.  A nadávat do hlupáků? To už není ani chování dospělého člověka!  Pokud je stav v NATO obdobný stavu v někdejší Varšavské smlouvě,  potom je všechno na Zemi prašť jak uhoď.   Evropa je právě proto slabá, že není dostatečně jednotná - ani pro konkurenci a ani pro spolupráci. Platí to směrem k USA, jako k Rusku a jako k Číně atd.  Buď se Evropa vzpamatuje a pokusí se být rovnoprávným i partnerem i konkurentem, nebo prohraje.  Pokud se z trojlístku EU, USA, Rusko kdokoli začne vtírat do přízně Číny, bude to se světem zlé.  Dokonce i USA+EU+Rusko budou mít za pár desítek let co dělat, aby držely s Asiaty krok.   Pokud ovšem ustrneme jako pan Klaus někde na rozhraní 19. a 20. století, budeme biti - a dobře nám tak, když to národ chce....

Speedy 16.7.2007 14:57

Re: Bereku, přečti si projev Ima Sumac Pilarové a kvíčaly Gotta . . .

Tím chceš říct, že Rusi neumí ani zpívat? Prostě je asi v národě ten anální alpinismus zakořeněný víc, než si kdokoliv byl schopen přiznat a jakmile se někdo svobodně ozve proti tomu, když se rozhoduje "o nás bez nás", už se ozvou davy ustrašených, co si to o nás Velký Bratr pomyslí! Kdyby takových bylo víc, tak Masaryka utlučou čepicemi a doteď tady bylo Rakousko-Uhersko!

A. 16.7.2007 14:54

Re: Bereku, přečti si projev Ima Sumac Pilarové a kvíčaly Gotta . . .

Ale prdlačka, pane Pašku. Hodinky a holinky. Obojí se natahuje, že? Gott studoval zpěv v Praze u ruského antikomunistického emigranta, pana Karenina. Přispívejte raději do Radia Jerevan.