26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hobis 17.2.2009 10:38

Re: A co my?

Jedna věc je jasná,ať ti "podivní"-dovíkým,placení antiradaristi si říkají,co chtějí,ale pokud tu nebude radar,tak musí být zavedena povinná vojenská služba(např.jako ve Švýcarsku) a včera bylo již pozdě.Nazdar.

Ivan 17.2.2009 11:09

Re: A co my?

Že by těch 70%  "podivných antiradaristů" bylo "bůhvíkým placeno"?  No nevím.  Kdo ale platí vládní proradarové propagandisty z peněz daňových poplatníků, kteří radar nechtějí, to je zcela jasné. O tom žádné pochyby nejsou.

 Nová vláda by měla po Topolánkovi a jeho boys chtít uhradit náklady vládní kampaně propagující radar. Aby občané dostali zpátky daně, které byly utraceny na něco, co občané nechtěli. Takovému použití vládních prostředků se v civilizované zemi řáká zpronevěra.

Harry 17.2.2009 13:57

Re: A co my?

"napred oznaciila nase SN coby obcany 3. Rise." No ja jsem domnivatelem, ze SN (zrejme myslite Sudetske Nemce) si Risske obcanstvi vybrali vice mene dobrovolne v Protektoratu. Jisteze mnozi proste podlehli natlaku, ale neketeri nikoli, cili za odmitnuti nebyla automatiky kulka do tyla..... Takze CR odsunula obcany Rise, nikoli sve obcany. Nebo se mylim? Jinak ale smlouva CR s Francii byla jine nezli s Anglii. A nakonec Anglie vyhlasila Valku Hitlerovi kdyz tento napadl Polsko, prestoze si to vlastne moc nemohli dovolit. Smlouva s Polskem byla jina nezli s CR - ta byla vazana na spolecnou pomoc Francie a SSSR. Nebo se mylim?