17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Trident One 18.2.2009 21:42

Já se bavím...

Tak si představte, že představujete teroristickou organizaci či nepřátelskou armádu. "Demokracie", která vás má eliminovat proti Vám vyvine metodu, jak vás zlikvidovat a rozhodne se rozšířit zařízení, které Vás má srazit na kolena, tedy velmi strategické a důležité zařízení.  Představitelé této demokracie velmi důrazně a s rámusem dají najevo , kde tento citlivý orgán chce umístit a doslova dodá vašim balistickým střelám souřadnice na zlatém podnose.. Co uděláte?

a) okamžitě tu bílou kouli zničíte a budete si mnout ruce, jak jste to těk hloupým amíkům natřeli

b) protože nejste úplně padlí na hlavu, nebudete plýtvat silami a nenecháte se vyprovokovat k odhalení svých stanovišť, protože víte, že onen "radar" je jen falešná stopa, příliš typická, než aby byla tím, čím údajně je. Onen radar, totiž žádnou kopuli nepotřebuje. Dobře víte, že to zařízení může stát kdekoliv, byť možná i v ČR, nebo dokonce už stojí.. a stejně nevíte kde. Může to být totiž v kterékoliv z (a nijak velikých) hal v jedné z mnoha desítek průmyslových zón v čechách či kdekoliv v evropě.

Ergo kladívko.. klidně souhlasím s  "radarem" . a věřím tomu, že humbuk kol něj a všechny ty nadace jsou jen dobře koordinovaným plácáním do vody, aby byla výrazná vlnová kola. Oni totiž vůdci těchto iniciativ moc dobře vědí, že umístění velmi citlivé achylovy šlachy obranného systemu rozhodně nebude prozrazováno komukoliv, a už vůbec ne spolku baráčníků z horní dolní.. Takžo pokud věříte, že to bude (a je otázka, zda teprve bude) přesně tam, kde s transparenty vyšlapáváte kolečko, věřte si. Můj jednoduchý, primitivní selský rozoumek mi říká, že to je jinak a ani teroristického útoku , který by byl radarem vyprovokován či iniciován se nebojím.

Oni ti teroristé nám svou organizační strukturou a promyšleností akcí dokázali, že skutečně nejsou padlí na hlavu (aspoň ne všichni) a radar v Brdech je nechává naprosto v klidu. A totéž si myslím i o Rusku. Takže.. toť můj názor a můžete s ním souhlasit, nebo se mu vysmát.

harry z gory 18.2.2009 17:23

kdo chce kam, pomozme mu tam

CR a radar: tato bezvyznamna zemicka, vojensky nula, si najednou koleduje. doposud by nikomu z nepratelu usraele ani nenapadlo CR napadnout. nemeli by  proc. najednou bude mit CR americky radar. jak znamo, usa(usrael) jsou tak mirumilovnou zemi, ze maji vsude na zemekouli jen pratele a tito pratele by je chteli v pripade potreby  humanitarne bombardovat. nejdrive se ovsem znici oci us  obrany, aby humanitarni bombardovani mohlo byt vubec ucinne. pri utoku na radar nepujdou do nirvany jen brdy, ale, mozne to je, praha, plzen a okoli. jsou nasi politici, kteri us radar prosazuji, korupcni zradci ? proc ma za takove debily platit cely narod zpustosenim?

Ludva 18.2.2009 17:34

Re: kdo chce kam, pomozme mu tam

Svatá pravda, ty ruské rakety nevynikají přesností, zato velkou ráží. A Praha jim už dlouho pije krev.

Pavlovský 18.2.2009 0:06

Nalijme si čistého vína!

Radar USA v ČR by byl především symbol, jeho význam by samozřejmě spočíval v přítomnosti spojeneckých vojáků USA na našem území. Prosím demagogy, aby v polemice neargumentovali vojsky III. říše či SSSR, které protektorátní nebo normalizační vlády také velice hlasitě proklamovaly jako přátelská, spojenecká, bratrská. Všichni víme, že taková nebyla. Vedle ostatních důkazů je tu i ten kvantitativní – v případě radaru má jít o tak malý a tak málo vyzbrojený kontingent, že o  nějakém násilí tu nemůže být řeči.

         Krátce: vojenský význam radaru a jeho americké posádky může být velice sporný a třeba i zanedbatelný, leč nejméně od konce II. světové války tu nebyl případ, aby na stát, který měl na svém území se souhlasem své legitimní vlády  vojáky USA, zaútočil nějaký stát třetí. Jistě, zaútočili teroristé, možná i v režii nějakého třetího státu, který je vycvičil a skrytě vyslal – to nelze vyloučit. Ale nikdo se nikdy k něčemu takovému nepřiznal. Vojenská moc USA, a to možná štve jejich nepřátele ze všeho nejvíc, je taková, že pro každou vládu, která by něco takového spáchala, by to bylo zřejmě to poslední, co za své existence učinila. Nebo si dovede někdo představit, že by nějakému státu prošel vojenský útok na Island, Turecko, Japonsko, Itálii, Maďarsko, Německo, prostě na jakýkoli stát, kde jsou, byť i jen v malém počtu, vojáci USA?

         Patřím samozřejmě k obráncům radaru, protože když už jsem se narodil a většinu života prožil v tak či onak okupované vlasti, alespoň zemřít bych chtěl ve svobodné zemi. Zárukou by mi byla alespoň jedna rota amerických vojáků, nastálo usazená kdekoli v ČR. A mohla by být vybavena třeba jen automatickými pračkami, mohla by to být třeba prádelna, sloužící evropským jednotkám USA. Vsadím se ovšem, že i proti tomuto „vojenskému zařízen“í by Rusko namířilo své rakety z Královce, a že brdští komunističtí starostové a zástup našich pacifistů by proti němu protestovali.     

Béla 18.2.2009 0:29

Lokajství není svoboda

Inu prodávali nás tenkrát, chtějí nás prodat i teď. Zajímalo by mě, jestli těch dvacet lidí, co zemřelo v Italské lanovce když si americký pilot-nadčlověk dokazoval jakej je machr, jestli těch dvacet lidí také nechtělo žít ve svobodném státě a hlavně jestli nechtěli především vůbec žít. Nechci tu ani jednoho vojáka země, která ukryje svého občana-vraha před soudem a nechci tu ani jednoho vojáka státu, který mučí válečné zajatce.

Kubiš 18.2.2009 8:01

Re: Lokajství není svoboda

Víc číst! Chtělo by to víc číst, hlavně noviny:)

jirik 18.2.2009 8:46

Re: Lokajství není svoboda

Tak podle tebe jsou teroristé váleční zajatci, chudáčci. Podle mne jsou to větší hajzlové než byli esesáci a ty jak známo Rusové stříleli bez soudu a dobře dělali a nikdo je nelitoval, i když ne všichni šli k SS dobrovolně.Jenže Ty máš mozeček vymytý bolševickou propagandou o zlé Americe a už Ti není pomoci.

harry z gory 18.2.2009 17:39

Re: Lokajství není svoboda

teroriste jsou USA. uz pres 1,3 milionu obyvatel iraku zaplatilo svym zivotem za lzi a chtivost usraelskych grazlu. pres 1300 obeti usraele v koncentraku gaza. je vam to malo?? to i ten pol pot je proti usraeli uplny humanista kdyz si spocitate obeti usraele od 2 svetove valky do dneska. (staci vzit posledni 3 roky)

pane jiriku, vemte rozum do hrsti. mate-li ho! 

jirik 19.2.2009 8:58

Re: Lokajství není svoboda

Pane hary z gory, máte převrácený žebříček hodnot. Kdyby si v Gaze nezvolili zločince z Hamasu, nemusel zahynout ani jeden člověk, jenže ti lotři potřebují šarvátky, ve kterých se zbaběle ukrývají za ženy a děti a pak mávají zkrvavenými košilemi nevinných chudáků. A 1.3 milionu obětí v Iraku má na svědomí lump Saddam, který dostal co mu patřilo a bohužel  likvidace zla  se nikdy neobejde bez nevinných obětí. Za to nenese vinu ten kdo zlo likviduje, ale ten kdo jej páchá a ten kdo mu to svou  nečinností a zbabělostí umožňuje. Vy se nad sebou zamyslete, připadáte mi jako zamrzlý propagandista z Dikobrazu padesátých let. 

Kubiš 18.2.2009 7:59

Re: Nalijme si čistého vína!

Máte absolutní pravdu.

Ludva 18.2.2009 17:32

Re: Nalijme si čistého vína!

Někdo prostě nemůže existovat bez sukně, pod kterou si může zalézt. Naštěstí vás je menšina.

Kuchl 18.2.2009 18:21

Re: Nalijme si čistého vína!

Ale právě naopak , tím se staneme SVÉPRÁVNĚJŠÍMI! Nebudeme fakticky jen příškvarkem velkých států Evropy /včetně Ruska/ .>-

GSDr. Pasáček koz ve Vermontu 17.2.2009 20:02

Zrada USA

Jestliže Obamova administrativa zradí sny pokrokových českých politiků a odmítne postavit radarovou základnu, pak by měla ČR přerušit s USA diplomatické styky a vyhlásit embargo.

A ministrině obrany paní Parkanová by občas mohla z piety zpívat v televizi ‘Vítej Radare, vítej’.

Zlý Kukuč 17.2.2009 20:45

Re: Zrada USA

postavíme si vlastní radar, pryč s US mnichovanstvím. Ať žije Národní Radar. Sbírku by mohl vést Viktor Kožený, má ve sbírání peněz od občanů celosvětové zkušenosti.

nup 17.2.2009 20:51

Re: Zrada USA

;-DR^R^R^

Viktor Kozeny 17.2.2009 21:03

Vyborny napad

Konto uz je zalozeno. Racte posilat prispevky na ucet cislo: 1w11LscruU Grand Crook Bank, Bahamy.

Je na me spolehnuti

bob 17.2.2009 20:54

Co to je vlastne ten radar?

Hledam nejaky pristroj, se kterym bych mohl hledat lanyze. To prase, co mi pomahalo minuly rok (jmenovalo se Paroubek), bylo sezrano pres zimu. Milos Zeman tu byl na zabijacce.

Herakleitos 17.2.2009 21:16

Re: Co to je vlastne ten radar?

;-D;-D;-D

bob 17.2.2009 21:23

Je tam nejaka chyba

ministrině obrany paní Parkanová.

 minisvině obrany paní Parkanová?

 minisukně obrany paní Parkanová ?

Kubiš 17.2.2009 19:51

Snadné

Co tady všem pořád vadí? Že tady bude mít Amerika malej plácek s několika vojáky? Pokud za padesát let usoudím, že ten radar byl vlastně k ničemu, tak je to celkem šťastnej konec, ne?

Kubiš 17.2.2009 19:54

Re: Snadné

A hlavně Amerika nám ho sem nevnucuje, narozdíl od Ruska, který nám ho zakazuje!

strejda 17.2.2009 21:13

Re: Snadné

Zato naše vláda nám ho vnucuje a nemá ani zajištěno jeho US financování.

Kite 17.2.2009 19:14

Nemalujte Zaorálka na zeď!

Přeci jenom jsme už členy NATO a to by mohlo stačit, aby sem Ivan nestrkal rypák. Samozřejmě bych radar na našem území uvítal.

J.G. Pašek 17.2.2009 18:35

Obáma, miláček Evropy . . .

a Obámafest v Berlíně . . . Evropo, tvoje přání se splnilo . . . .

mik 17.2.2009 18:54

Re: Obáma, miláček Evropy . . .

Chcete říct západní Evropě. Zbaví se neoblíbenců ze střední a východní Evropy a ještě si udělá oko u ruska. A Sarkozy bude zase zvolen ...

liberal shark 17.2.2009 18:34

relativní vlezdoprdelismus

Někteří lidé mají takový strach, abychom náhodou nelezli do (Y) američanům, že místo toho totálně vlezli do (Y) rusům. Měli bychom se řídit výhradně zájmem České republiky. >-

J.G. Pašek 17.2.2009 18:39

Re: relativní vlezdoprdelismus

V USA 98% obyvatelstva by nenašla ČR na mapě, nic o ní neví a nezajímá, v USA tisku a TV nikde o ČR ani Ň . . . .  a je dobře . . .

mik 17.2.2009 18:56

Re: relativní vlezdoprdelismus

V rusku by nenašlo ČR na mapě úplně stejné procento. Proto jim nevadí když by nás "v zájmu ruska" Putin vymazal z povrchu zemského.

J.G. Pašek 17.2.2009 19:15

Re: relativní vlezdoprdelismus

Nu, nebyl bych si tak jistý s neznalostí Rusáků . . .  od 1968 do 1989 za těch 21 let se jich tam v zelených uniformách dost žilo a vystřídalo . . . . a dodnes se mnoha Čechům po nich stejská . . .

Beewoy 17.2.2009 18:30

Je to fakt v kélu.

Bylo dost toho koordinovaného globálně bolševického útoku proti radarové základně v Čechách. Teď ještě do toho ten americkej černoušek a je vymalováno.

Inu, je mi souzeno býti na straně míru a socialismu. Akorát nevím, co jsem tak hrozného provedl, že jsem tímto trestán.