5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
o-leg 25.5.2006 23:23

co můžeš urvat - urvi! co můžeš z*urvit - z*urvi! politické heslo

Politiky máme takové jaké si zasloužíme. Vládne-li nám banda v*lů, pak jsme sami v*lové!

honza 25.5.2006 22:27

a teď jak je to doopravdy...

Socialista je člověk, který Vám dá peníze v nouzi, do které byste se nikdy nedostali, pokud by Vám je předtím nesebral.

pižla 25.5.2006 21:29

LIDI--HLAVNĚ NEVOLTE TY MODRÝ PTAKY OBLBÁKY!!!!

ODS VAS OBLBNE A PAK OKRADE--POZOR NA TUTO STRANU !!!!!!

nepizla 25.5.2006 21:40

Re: LIDI--HLAVNĚ NEVOLTE TY SOCANY OBLBÁKY!!!!

SOCANI VAS OBLBNOU A PAK OKRADOU--POZORNA TU STRANU !!!!!!

pižla 25.5.2006 21:49

Re: Re: LIDI--HLAVNĚ NEVOLTE TY SOCANY OBLBÁKY!!!!

SOUHLASÍM S TEBOU---SOCANY ANI ODS NEVOLÍM!VOLÍM  KOMUNISTY !!!!!!!!!

Adonis 25.5.2006 22:31

Re: Re: Re: LIDI--HLAVNĚ NEVOLTE TY SOCANY OBLBÁKY!!!!

Pak ovšem nejsi Pižla nýbrž Pizda...:-/

kirast 25.5.2006 21:29

Proč nutit chodit lidi k volbá?

Mně, například, vůbec nevadí, když nepříjdou k volbám voliči jiných stran, než volím já. ;-) Jenom bych si přál, aby v hospodách povinně visela veliká cedule s nápisem:"Nevolils? Tak drž hubu!" Ale vážně, už tu byl článek pana Vízka, který horlil pro volební účast. Osobně jsem přesvědčen, že vyšší volební účast volební výsledek nezmění. V diskuzi pod článkem pana Vízka jsem přebral názor pana Jury-P, který po dlouhém přemýšlení považuji za nejkvalitnější. A to, že volby nemají být ani povinné, ani se nemají voliči uplácet za volební účast, ale kdo chce volit, má si to právo koupit. Lze diskutovat, za jakou cenu, ale takový výsledek voleb bude zcela určitě nejkvalitnější. Ani úplatek politické strany voliči jí totiž u tajných voleb hlasy nezajistí a volit budou ti, jimž na kvalitě opravu záleží. A ostatní se v dobrém slova smyslu svezou.

Vocílka 25.5.2006 21:48

Re: Proč nutit chodit lidi k volbá?

Poplatek za právo volit by měl uhradit alespoň náklady na volby, samozřejmě bez nákladů na kampaně stran. Rovněž nějaká poměrně složitá registrace voličů by jistě zvýšila zájem voličů. Pokud by právo volit byla jistá exkluzivita chtěl by volit každý.

zk 25.5.2006 23:29

Re: Proč nutit chodit lidi k volbá?

Hm, me by se libilo jine reseni a nejruznejsi okrikovani nevolicu povazuju vlastne za nesvar. Napsal jsem o tom uz pri prilezitosti minulych voleb a porad si myslim, ze na tom neco je - tak kdyby se nekomu chtelo: http://zdenek.konopasek.net/texty/neucast.htm (misto nadavani nebo narikani nad volicskou neucasti by stalo za to dat te neucasti nejaky rozumny smysl).

h 25.5.2006 21:22

volby

Vážený pane Doležala, dobře si pamatuji jak jste na stránkách LN plamenně obhajoval oposmlouvu Zemana s Klausem.

www.andele-svetla.cz 25.5.2006 19:39

LOUTKOVÝ SVĚT

LOUTKOVÝ SVĚT

Policejní odposlechy Topolánka jsou venku v Kauze Kořistka na www.aktualne.cz.Poslechněte si jak mluví naši vládníci.A ty nám chtějí vládnou-obrázek si udělejte každý sám.Ukazuje to na nenormální systém, který vnějšně dávají VLÁDY (většina z nich jsou vysokoškoláci) a VĚDA (univerzity) – ti v první řadě nesou odpovědnost za ubohý, nekvalitní život. Hned za nimi jsou pracovníci MÉDIÍ, neboť vytváří celou vnější NEGATIVNÍ OVLÁDACÍ strukturu informací S MINIMEM POZITIVNÍCH ŘEŠENÍ pro duchovně velmi ponížené loutkolidi, kteří z 95 % počtu mají zavřené duchovní srdce a nedokáží zatím vyciťovat správné světelné vedení PRAVDY o jejich situaci. Tedy je to výsledný stav vlád, vědy a médií na prvním místě. Pochopitelně, v osobní odpovědnosti – každý dospělý člověk ji nese sám za sebe, neplatí žádné výmluvy. Jde o značně nevědomé procesy pseudoživota, které si zvolil mnoha předchozími volbami života dříve a v minulých životech svých.

Více na našem webu(místo jména) -sdělení 2634, 2270 .

Kvetla 25.5.2006 19:00

Hledá se nový Firlinger,Gottwalda už máme !

remy 25.5.2006 17:55

Tři chlapi v chalupě

R^ Na netu běhá krásný klip s moudrým dědou Potůčkem radící svému synovi. Zdařilá ukázka strategie SD.

remy 25.5.2006 17:36

volit je...

Volit je skoro povinnost , pokud chceme ze scény odstranit ty profláklé šibaly.

Pro připomenutí historka jednoho příbuzného uveřejněná v tisku:

Kraus, expředseda poslaneckého klubu ČSSD, změnil na policii výpověď. Vzpomněl si, že peníze (1,8 milionu), které poslal z matčina konta do ghanského kakaa, nepatří jeho kolegovi, zločinci Rigovi, nýbrž jemu. Půjčil si je od známého z Pardubic.

Jako by znovu přicházel strýc s igelitkou a bájný Rod. To byly postavy z příběhů Grosse. Proč se Kraus opičí po svém tehdejším nadřízeném a opakuje Grossovy postupy, když se už vloni neosvědčily? Případů, kdy si lidé nepamatují, čí byly miliony, které měli, poslali či dostali, případně nalezli v krabici od bot po šetrném tatínkovi, nebo se jim náhle zrodily v trezoru samospraší jako Kavanovi, známe dost. Tady je milion či pět, já nevím, kde se to tu vzalo, nepamatuji se, asi byly moje, totiž vzpomínám si, byly strýce, ten také nic nemá jako já, hurá, jsou z Pardubic. Toto koktání už zevšednělo. Proč si přední skandalisti myslí, že lid je hloupý, není jasné. Chtějí být správci věcí veřejných, ale nepamatují si vlastní miliony. To volič ví vše o každé své tisícovce. Paroubek před šibaly varuje, ale vážné to nebude. Z ČSSD nezmizeli, jak se premiér chlubí. Gross je předsedou bezpečnostní komise ČSSD, Kraus krajským předsedou v Liberci.Chtějí spravovat věci veřejné, ale nepamatují si vlastní miliony

čtenář 25.5.2006 18:48

Re: volit je...

Mít za právníka Sokola, netvrdil byste nic jiného. Já spíše vidím problém v tom, že představitelé sociální demokracie jsou tak omezení, že si dovolí takový nesmysl v začátcích tvrdit. Že by to bylo tím, že již ztratili pud sebezáchovy a získali dojem, že jsou nedotknutelní? Netvrdím, že by elita z ODS byla jiná. Ovšem jejich rozpoznávací a rozumové schopnosti jsou o několik tříd výše - až na výjimky !

smutný volič 25.5.2006 17:34

volit a co pane Doležale?

Co si má volič vybrat? Jedni obviňují druhé z korupce a sami malinko postrádají sebekritiku.

Viz odposlech pánů Topolánka a Dalíka (http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=161377&tro2_0_0). Jak se zdá bude těch kusů více a celá tato divadelní hra zabaví diváky až do jejího konce. Pochopitelně i diváci jsou herci, ale v této hře si těžko vyberou to správné místo k sezení.

James 25.5.2006 17:05

CHVILKA POEZIE

"Každý nezdvořilý fracek, zaslouží si vždy pár facek.

Na Paroubka ovšem platí, nevolit ho, lidé zlatí.

Důvod přec je víc než jistý: chce nám vládnout s komunisty!

Záhlavec tu nepomůže, jen hlas proti, ten to zmůže."

vidtelny.macek.cz

pastelkin 25.5.2006 23:36

Re: CHVILKA POEZIE

slabý veršík....

Doktor 25.5.2006 16:27

Letos je třeba jít k volbám

Pro mne je to jasné - pokud se na situaci podívám čistě z úzkého pohledu svého oboru. V minulých letech to bylo dost jedno, zdravotnictví jelo v zaběhnutém nesytému, a bylo jedno zda vládne pravice či levice - nikdo neměl náladu něco řešit.

Letos je to ale jiné. Na jedné straně se vynořila postava pana Julínka a jeho Modré šance pro zdravotnictví. (Osobně jsem přesvědčen, že to není z jeho hlavy. Koneckonců ji nedokázal nikdy při veřejném vystoupení vysvětlit). Nicméně to nic nemění na skutečnosti, že její realizace by vedla k totálnímu kolapsu zdravotního systému. Stejnému, k jakému došlo na Slovensku.

Na druhé straně ČSSD našla odvahu svěřit rezort někomu, kdo má jasnou představu o  koncepci, ví, kde jsou problémy, a hlavně - nebojí se konat, přestože si nadělá spoustu zlé krve. Koncepce velmi liberální, dle mého soudu ve finále "pravicovější" než Julínkova.

Letos je otázka koho volit pro mne zodpovězena jednoznačně.

hodne neRath 25.5.2006 16:33

Re: Letos je třeba jít k volbám

a volit dle svych priorit - ja volim vetsi osobni svobodu a nizsi dane.

Doktor 25.5.2006 17:06

Re: Re: Letos je třeba jít k volbám

Pokud budete volit ODS - předpokládám, na základě vašich příspěvků i nicku, že tak bude, pak si prosím uvědomte, že v případě zavedení rovné daně, tak jak ji plánuje pan Tlustý, nebudete platit nižší daně, ale nižší sociální pojištění. Dal jsem si tu práci a přepočítal jsem si svůj příjem současný a dle ODS (upozorňuji, že mám příjem více jak 2 násobný, než je průměr ČR). Výsledek by byl takový, že na zdravotním pojištění bych platil stejně, na sociálním výrazně méně a na daních o něco více než dosud. Celá úspora je tedy na vrub sociálního pojištění - ne daní.

Nehledě na to, že ODS stejně rovnou daň nezavede - není předpoklad, že by pro ni získala podporu v parlamentu (pokud nedostane 40% hlasů a to nedostane). Celá vláda ODS pak bude o jediném - privatizaci ČEZu a privatizaci nemocnic. Děkuji, nechci.

AAA 25.5.2006 17:32

Re: Re: Re: Letos je třeba jít k volbám

No a? Lepsi nejaka uspora nez zadna uspora :)

Doktor 25.5.2006 22:12

Re: Re: Re: Re: Letos je třeba jít k volbám

Neuspoříte ani floka. Veškeré úspory si budete muset vložit do komerčního penzijního pojištění, protože v plánech ODS se nepočítá s tím, že by vám měl b¨ýt vyplácen důchod (resp. důchod, který by byl aspoň životní minimum). A pak budete muset doufat, že ten fond nikdo nevykrade.

Mimochodem - pokud to ODS udělá (opakuji, neudělá, k žádnému snížení daní nedojde), ale pokud by náhodou, tak peníze na výplaty stávajících důchodů dojdou asi za 3 měsíce.

mil 25.5.2006 22:35

Re: Re: Re: Re: Letos je třeba jít k volbám

Lepší malá úspora, než větší vydání

Borivoj Neslusný 25.5.2006 15:49

Vyžente socialismus z venkova zpátky do města!!!

Tentokrát Doležal přestřelil tvrzením, že při minulých volbách ODS zbytečně strašila se socialismem. A co zakonzervovaný agrární socialismus na českomoravském venkově? Dotace do nájemní velkovýroby alá JZD, nehrazené negativní externality způsobené těmito postdružstevními zemědělci..Nojo z města na vesnici vidět není....

pižla 25.5.2006 15:22

LIDI-HLAVNĚ NEVOLTE ODS!!!

ODS TUHLE ZEM DO ROKA ZRUINUJE DOČISTA!!!!!!!!!

Technik 25.5.2006 16:29

Re: LIDI-HLAVNĚ NEVOLTE ODS!!!

Souhlasím!

Ale nejraději bych volil lidi a ne partaje. Nakonec i v ODS vím o několika (málo) lidech, kterým bych dal hlas.

Tomáš Fuk 25.5.2006 14:49

Mohli bychom...

Mohli bychom si ležet na kanapíčku v den voleb (jakýchkoliv) a ignorovat všechny politické strany    i jejich politiky-kdyby-tady nebyla strana se stanovami jejichž jeden bod říká "chceme budovat socialismus na základě marxistického učení".Tato formulace vyvolá na mém těle husí kůži,když si představím co tato "nevinná " formulka "znamená.Půlmilionová armáda emigrantů,statisíce lidí ,kteří když se neztotožní s touto formulkou ,u "lopaty".Jednotnost novin,filmu,televize,knih,omezení informací.Proto kdo tuto stranu volí,volí nejistotu totalismus,radikalizaci společnosti v tom negativním smyslu.Proto Vy ,kteří se domníváte,že až zvítězí tato totalitní strana,budete mít,blahobyt .Na to zapomeňte!Dělníci a prostý občan je této straně dobrý jen na dostání se k moci.Pak kdo se neztotožní s názory profesionálních aparátčíků ,je šikanován ve společenském i pracovním životě.Opět se vrátí "staré osvědčené metody",kádrování,uliční výbory,akční výbory,PT bez soudu tak jak jich to učí Marx,Lenin,Stalin,Gottwald,Brežněv,Husák,Grebeníček atd....Proto OBČANE běž k volbám        a volte levicovou stranu ČSSD tak ,aby byla tato strana natolik silná a obešla se bez podpory jak totalitní levicové strany,tak i pravicových stran.ČSSD je natolik různorodá ve svých názorech ,že nehrozí totalizace společnosti.

jardavary 25.5.2006 15:00

Re: Mohli bychom...

Totalizace nám nehrozí, ona už tu prakticky je. Doufám,že jen do voleb. Jinak to budou volby poslední v tom smyslu, že už nebudu smět skutečně volit, přesně podle 40tiletého komoušského mustru.

Vlasta 25.5.2006 14:23

Dluh přes 1 bilion Kč

ja sakra důvod, proč jít k volbám. Neustálé omílání kupónové kradeže, jako by u toho byla tenkrát jen ODS je směšné. Stejně jako poukazování na zloděje v této straně. Ty se najdou ostatně všude. Ale proč za 8 let vlády ČSSD nikomu z vedení opozice nic nedokázali? Zato si člověk začíná připadat jako by žil někde v Kolumbii. Nejsem z výběru stran nadšen, ale jak již někdo kdysi řekl: půjdu k volbám, i když si budu připadat jako zvíře, které si kouše vlastní tlapu v pasti.