17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I-Worm 21.1.2010 10:53

Re: To nejhorší už ODS potkalo ! Mirek Topolánek ! Dzp.

myslíte, že by socani ve slibování dokázali klesnout až ke Smlouvě s voličem? No, kdyby snad, tak by tam asi napsali, že v platnost vstupuje získáním jedenapadesáti procent (a nikoliv prostým vhozením jejich hlasovacího lístku do urny)...

Ludva 21.1.2010 8:44

Nebojme se velké koalice

ODS zřejmě volby prohraje a Topolánek zmizí z politiky, jak nasliboval. Pak už nebude problém vytvořit velkou koalici po Paroubkovým vedením. I když osobně bych tam raději viděl Sobotku. Velká koalice by měla rychle zreformovat důchody,zdravotnictví a sociální systém. Jako kompromis obou pohledů. A pak může za takové dva roky skončit. Pořád lepší než nějaká koalice s milionářskou TOP.

jirka.s. 21.1.2010 8:57

Re: Nebojme se velké koalice

Ozubená pleš-smradlavá tlama premiérem !!!!! Ludánek opět nezklamal!!!!

Ludva 21.1.2010 9:11

Re: Nebojme se velké koalice

Jestli, Jiříku, je ti milejší ČSSD-KSČM, tak prosím. Ale, jak vidíš, nejsem proti pravolevému kompromisu, což těžko bude horší než minulá vláda.

PROKOP BUBEN 21.1.2010 8:38

JEŠTĚ NEŽ ZMIZÍM

ODS nemůže vyhrát volby už proto, že ohrála všechny své písničky a zbývají jí jen parodie.....Zdá se, že mnoho voličů podpoří menší strany v naději, že dosáhnou na státní příspěvek....Levice to má už prakticky v kapse a občané pod ekonomickým tlakem a jhem bohorovných úředníků, exekutorů a jiných nenažraných, při mlaskání státních a polostátních vepřů nemají tendenci tento vývoj podpúorovat.....

Téměř uměle se zde vytvořila třída žijící na úrovni západních zbohatlíků, kteří ovšem přišli ke svému jmění především usilovnou prací a tvůrčím úsílí předků, tedy většinou a nikoliv proto, že byli vygenerováni většinou bezprávím a bezohledností v  postbolševickém pseudokapitalismu....

jirka.s. 21.1.2010 8:44

Re: JEŠTĚ NEŽ ZMIZÍM

Tak jak to vlastně, prasečí zube, je s těmi "západními zbohatlíky" ? Přišli k svému jmění "usilovnou prací" nebo si nakradli jako koloťuk?

BTW: ZBOHATLÍK - tušíš alespoň v obrysech význam tohoto slova?

I-Worm 21.1.2010 10:54

Re: JEŠTĚ NEŽ ZMIZÍM

von to ukradl? Podal jste trestní oznámení?

Anonym 21.1.2010 8:33

Souhlas

Jenže vidím problém v lidech samotných: než by vrcholní politikové ODS odešli od koryt, raději uplácají shnilý kompromis, jak jste, pan Doležale, trefně uvedl.

Už jim dávno nejde o to, jak se v téhle zemi žije. Jde jim o pouze a výhradně o to, jak se žije jim samým. A to je samozřejmě ve vládě vždy lepší než v opozici.

ladik53 21.1.2010 8:53

Re: Souhlas

Za nejhoršího ministra financí jsme se ovšem měli nejlépe! Škoda jen, že se Janoty Tachecí nezeptala, kterýže to byl nejlepší?!?

jirka.s. 21.1.2010 9:19

Re: "Za nejhoršího ministra financí jsme se ovšem měli nejlépe!"

No to je gól!!! Opět jsi ladíku projevil obzor třicetikorunového sosáčka! Za ministrování té smradlavé tlamy-ozubené pleše se měli nejlépe třeba takový estébák soudruh dvořák či soudruh poslanec váňa, kterým tato hříčka přírody mýrnyx-týrnyx odpouštěla řádově desítky milionů! Tvůj velice subjektivní pocit, že jsi se za ministrování této hříčky přírody měl nejlépe, je pouze důkazem tvé duševní nedostatečnosti!

http://www.bezkorupce.cz/aktuality/sobotka-odpustil-pokutu-druzstvu-ktere-vede-poslanec-cssd/

volič 21.1.2010 9:58

Re: Souhlas

Ládíku, promiň, ale ty jseš vůl. Janota je člověk na svém místě. Možná kdyby jsme ho měli dřív, tak by tady nebyl takový maglajs, co rozjel Sobotka. Ten to začal , a pěkně to pohnojil.

Štváč 21.1.2010 11:01

Re: Souhlas

ne, nerozumí financím. Janota je bejvalej komunistickej rádce na MF, kde se žádnej rozpočet nedělal a když tak falešnej. Je to jen slouha Kalouska, kterej mu udělal reklamu a někteří troubové, novináři v tom pokračujou.

jonatan 21.1.2010 7:58

Nejhorším ministrem financí, podle pana Janoty,

je Bohouš Sobotka. No jo, ale vyklaádejtet toto levicovému póvlu!

František 21.1.2010 8:06

Re: Nejhorším ministrem financí, podle pana Janoty,

Souhlasím s panem Janotou. Kotrmelce B. Sobotky jsou někdy úžasné.

whaler 21.1.2010 8:29

Re: Nejhorším ministrem financí, podle pana Janoty,

Jo, doktor Sodofka Ozubená Pleš je vůbec expert. Ani neví, kolik nul má miliarda a kolik bilion.

volič 21.1.2010 10:18

Re: Nejhorším ministrem financí, podle pana Janoty,

To, co Sobotkovi jde nejlíp, tak to je : mlet pořád dokola ty svý kecy, nikoho nepřipustit ke slovu, to je specialita socanů. My nic, to všechno Ods.

jonatan 21.1.2010 7:52

to nejhorší, co může udělat český volič,

je volit levici. Ale má vůbec na vybranou, když žádná jiná strana, než s levicovými politiky, tady není? Nenamlouvejme si, že ODS je pravicová. To je pouze klam, kterým se tato strana prezentuje.

vltava 21.1.2010 8:18

Re: to nejhorší, co může udělat český volič,

Je tu jiná strana.

Thutmose 21.1.2010 9:21

Re: to nejhorší, co může udělat český volič,

Proč je nejhorší volit levici ? Což pravice nám toho neukázala dost a dost třeba s U.S. radarem, což byla ještě maličkost, jak kašlala na veřejnost nevymáchanou hubou pana Saši Vondry ? Pravice byla ve slušné, i západní, společnosti, nadávka vyvolávající reminiscenci fašismu. To jen tady se velkohubě oprášila takovými zapomenutými lidmi, jako byl třeba emigrant Jiří Včelař Kotas. Pro koho se tady vládne ? Pro lidi nebo nějaká statistická numera pro EU a Eurostat, ratingové společnosti a jinou bandu vysávající peníze z umně vytvořených bublin typu bankovních derivátů ?

vltava 21.1.2010 10:15

Re: to nejhorší, co může udělat český volič,

Tak s tím radarem co nebude nám to pravice opravdu ukázala. Levice nám to pak ukáže s těmi dluhy, ale ty budou...

EU je levicová organizace. EU papaláši jako Barroso, Ashtonová, Fülle jsou všichni levicoví jako poleno.

mu1 21.1.2010 11:11

Re: p. Thut....

moc umně napsaný příspěvek, bezchybně stylizačně a to množství krásné ,  zapomenuté ideologie......cituji " Pravice byla ve slušné, i západní, společnosti, nadávka vyvolávající reminiscenci fašismu".......... "bandu vysávající  peníze z umně vytvořených bublin typu bankovních derivátů "... kam se seje Fojtík. Moc mi připomínáte, kdysi jednoho ředitele velkovýkrmen. A to byl nějaký vůl !

jirka.s. 21.1.2010 11:31

Re: to nejhorší, co může udělat český volič,

Soudruhu faraone! Spletl sis www.adresu! Ta pro tebe správná je http://www.crtacc.bloguje.cz/0709archiv.php

Sasek pasek neregulovan 21.1.2010 7:44

Hm, hm, hm,

videl jste posledni pruzkumy? 6 nebo kolik populistu z te oranzove strany mezi deseti nejoblibenejsimi, slysite co neustale slubuji? V teto zemi, kde vyhraly slibem zruseni 30-ti korunoveho poplatku a vy tady blabolite o velke koalici. ODS s velkou slavou ziska 15 - 18% a velka koalice tak max. mezi KSCM a CSSD pokud nakonec CSSD nebude mit 110 poslancu sama.

Astonova Vila 21.1.2010 7:36

Jo, je to tak

Podepisuju.

zoch 21.1.2010 7:33

Pane Doležale - POKLONA !

S Vaším závěrem souhlasím naprosto jednoznačně ! Tak se měl ten neschopný šašek zachovat v roce 97-98 . Vše ostatní je zrada  a byla by opět.  Prostě se musí jít do opozice,pokud se volby prohrají.  A to je to o čem zde v poslední době čmárám. A to je také to oč se opírám,když tvrdím,že čas pracuje pro Topolánka . Nevystřílí dopředu patróny. Hezky to lidem poví před volbami.  Jasně a bez příkras.  Jiná věc je,že pokud chce vyhrát volby,musí chtě-nechtě ukročit výrazněji do středu. Být až lidovecky prosociální. Bez toho to nepůjde při očekávaném tlaku ekonomické povahy,který budou muset voliči snést.

Je nezbytné to takto udělat a je naprosto nezbytné vydávat se sami na cestu ještě většího zhoršení existenčních podmínek rodin,než je nezbytně nutné.  Bude tedy nutno sáhnout i do svých řad a to fest  !!

zoch 21.1.2010 7:35

Re: Pane Doležale - POKLONA !

....je naprosto nezbytné nevydávat se...   OMLUVA

jirka.s. 21.1.2010 8:41

Re: Čas pracuje pro Topolánka ???

To je velký omyl! Topolánek už svou pravou chvíli  prošvihl! Už dávno před volbami 2006 měl mít melouny a černoprdelníky přečtené a mělo mu být jasné, že z "koalice" s těmito podvraťáky nemůže nic dobrého vzejít. Ti totiž mohou každou jinou stranu pouze kompromitovat! Měl se Klausovi s úctou vypoklonkovat a  dveře do Strakovky přidržet velkému pinglovi! Ten by už dneska, obzvláště při současné krizi, byl naprosto degradován a jarní volby 2010 mohly proběhnout naprosto v klidu a pokoji, bez žádných zvláštních "konfrontací."

zoch 21.1.2010 12:28

Re: Čas pracuje pro Topolánka ???

Z tohoto pohledu asi ano,ale  oni byli naprosto nadržení na vládnutí. To se nedalo ani v nejmenším utlumit.

jirka.s. 21.1.2010 12:56

Re: Čas pracuje pro Topolánka ???

Souhlasím ! Oni jsou tihle homo politicus na to vládnutí nadržení všichni!