27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PRASI DENT 8.8.2009 12:31

Re: NO VIDA

Her Kulesem na velocipédu shánějícím program NA CESTĚ.....Kravinců už našel dost.....

čtenář zdrojů 8.8.2009 12:31

Re: Tak,tak.

Voliči jsou hlavně zěšení zvýšením státního dluhu v letech 2007 a 2008 o 198 miliard a s letošním plánovaným nárustem dluhu o zhruba 200 miliard. Socani jsou břídilové proti "šetřivým" modrákům.;-P

PRASI DENT 8.8.2009 12:28

NO VIDA

Hlavně, že to RaJskému zase stoupá, jen hloupá partaj může tak stupidně markýrovat s ptákem v srdci a Myrdou

Vodička-sapér 8.8.2009 12:26

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

 Nejste otráven, H. K. tak pane, tohleto je jediné , čemu se dá, od Vás ,věřit. Šak Vaše paní není jistě žádná Maryša a  Vy nejste  Vávra, ale jak  k tomu přijdou lidé (občané),  které se Vy,  zde,   neustále snažíte přiotrávit  četnými přibblými disk. př., zrovna jako je tento.  Dejte už si raději,  s tím Vašim  "myšlením", delší pauzu!  

čtenář zdrojů 8.8.2009 12:24

Ano, pane Doležale

to bývaly časy, když se média a policejní složky zajímaly a lumpy z ČSSD a poctivé pravdomluvné hochy z ODS nechaly na pokoji. Teď se to tak nějak obrátilo, což je neuvěřitelný skadál. Místo aby nejaký nový Kubice zpracovával nové sebrané spisy o pedofilii a mafiánství na odporného Paroubka, tak si nějaký drzý Randák dovolí nechat fotit našeho milovaného Topolánka. A ještě to dá do novin - hajzl jeden. Místo aby se média rozčilovala nad podivným přátelstvím Grosse a Barkové, zajímají se o zcela normální přátelství Dalíka s Topolánkem. To je drzost, že? Doufejme, že při volební kampani se nebudou lidé házet vejce na Topolánka. To by byl skandál ještě větší. Protože zatímco házení vajec na Paroubka bylo spravedlivým hněvem naší uvědomělé inteligentní mládeže, tak házení vajec na Topolánka by bylo ukázkou hulvátství té nejsprostější lůzy.

Glosator 8.8.2009 12:12

Možná to roku 1989 už tak nebylo, ale zaručeně to bylo

ještě roku 1987. A ta lhůta nebyla šestiměsíční, ale 7 až devítiměsíční, podle délky zaměstnání. Těch 6 měsíců Vám utkvělo v  paměti, protože to bylo formulováno jako 1 až 3 plus 6 měsíců.

Glosator 8.8.2009 12:03

Re: ODS a komunisty nepotřebujeme

Roku 1948 byla ČSR v první patnáctce nejvyvinutějších zemí. Roku 1989 nebyla ani v první třicítce a navíc, dobrá polovina průmyslových výrobků byla zcela neprodejná na volném trhu.

Fidel 8.8.2009 12:02

Re: Pokleslým voličům ods chybí kontakt

Omlouvám se, místo ODS patří ČSSD.

Fidel 8.8.2009 12:01

Re: Pokleslým voličům ods chybí kontakt

Jenomže pan Randák je neprávem obviňován jako hlavní osoba v tomto případě. Kdybyste se o tuto špinavost ODS zajímal hlouběji, tak byste si v deníku AHA z 31,07.2009 přečetl doznání jeho šéfredaktora pana Nachtigalla o vyslání dvou redktorů za Topolánkem, protože tušil nějakou nekalost ze strany ODS. Jenomže pro Vás je přijatelnější pan Randák. Nebo chcete říci, že AHA je na straně ODS?

Glosator 8.8.2009 11:55

Nevím, kdo napsal povídku, kde noviny postavily

kampaň na tom, že v bytě pana X byly zataženy rolety a poté se ozval výkřik. Když kampaň pokračovala, byl pan X nakonec napadán, že namísto toho, aby zodpověděl na otázky, týkající se orgií, které se "jak známo" pravidelně odehrávají v jeho bytě, pokouší se argumentovat trapnými detaily, jako že rolety nemohly být zatažený, jelikož v okně žádné nemá, nebo že sousedé žádný výkřik neslyšeli, ačkoliv byli v inkriminovanou dobu doma...

dhimmi 8.8.2009 11:52

Re: Pokleslým voličům ods chybí kontakt

Vypatlanému ruďochovi nedojde ani prd.

dhimmi 8.8.2009 11:50

Re: Otázka

Nejlepší by bylo,kdyby tam vládl otylý JYRKA a jeho parta komoušů,"bývalých" komoušů a estébáckých bonzáků,to by se vám soudruzi hodilo co?

Vladimir 8.8.2009 11:47

Re: Proč musel být odvolán Karel Randák

Takže i podle zmíněného odkazu "proč musel být Randák odvolán", je zřejmé, že důvod odvolání byl zástupný - SLOUČENÍ ROZVĚDEK. Pokud se týká kompetence rozvědky (zahraniční pole) - ony mnohé případy jaksi přečuhují z českých zemí do zahraničí a ze zahraničí k nám ... Divné porušování z.

:-) 8.8.2009 11:42

Re: Pokleslým voličům ods chybí kontakt

Blbečku, přečti si něco o aféře watergate a možná ti ledaco dojde.

Standa 8.8.2009 11:36

Re: Pokleslým voličům ods chybí kontakt

Nekalost byla objevena a objevitele je třeba potrestat podle ODS.

egoist 8.8.2009 11:35

Aby to pochopili i méně inteligenčně vybavení

voliči ods provedeme tzv. polarizaci. Za Topolánka zaměníme Paroubka a za Dalíka např. Tvrdíka. Teď už je to ,ale hodně polopatické.

Standa 8.8.2009 11:34

Otázka

je proč mít v PS mafii ODS? Nepřináší prospěch národu, ale jen několika partajníkům a jejich přátelům.

Vladimir 8.8.2009 11:21

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

Vy oba (s manželkou) možná otráveni nejste, budete vyjímkou.

To, že politici žijí za peníze daňových poplatníků je jasné - z čeho jsou placeni ??? - z erární kasy (tedy z peněz nás občanů, jistěže podobně jako učitelé , policisté, ... - a od nich také očekáváme, že jejich práce bude dobrá, nebudou zneužívat svého postavení ...).  Politici v parlamentu nejenže mají jakýsi základní plat, který je cca 3-4 násobkem průměrného platu, mají spoustu příplatků (reprezentace, bydlení, doprava, ... - každý zaměstnanec kdekoliv jinde si toto všechno musí hradit sám !!), využívají služeb PS ke svým kšeftům )telefony, kopírky, tiskárny , poradci, ...) ... jejich práce je tak nekvalitní, že většinou ani nevědí co odhlasovali !! - Např.: onen "náhubkový zákon", dříve policejní zákon, .... politici (poslanci) jen zvdají ruku na přání toho či onoho ... jednou lobisty, jednou předsedy klubu ...

To jenom vy dva (a pár dalších), kteří jste spokojení si myslíte, že hlavní prcí poslance je přijít někam v obleku a v kravatě ..., prostě reprezentovat (zjevem). To jenom vy dva )a pár dalších) si myslí, že páni politici si peníze vydělali poctivě  ... a můžou se klidně scházet ve svém volném čase s různými lobisty a domlouvat kšefty, ze kterých něco může kápnout.. Nezávidím vám vaši spokojenost, možná ani nepamatujete podzim 1989, možná máte slabou paměť ... možná vám to takhle vyhovuje, protože s nima držíte basu.

My nespokojení vyhlížíme druhou vlnu (tsunami). Po 20 letech by snad přijít mohla ...

Fery Mara 8.8.2009 11:21

Re: Pokleslým voličům ods chybí kontakt

No, máte samozřejmě nárok i na debilní názor. Ve vyspělé civilizaci by novináři sice napsali o dovolené Topolánka a jiných osob, ale páč není žádný důkaz o nekalosti, tak by to přešli jen konstatováním. Ale co by je zajímalo, je právě to, co popisuje pan Doležal. Kdo si objednal tuhle špínu, kdo ji platí a jak to, že bývalý šef rozvědky je hlavní postavou této špíny? Možná by byl rychle ve vazbě. Jenže vy nežijete v civilizované zemi, tak hold kydáte špínu na ty, na které podlý šmírák ukaže.

egoist 8.8.2009 11:13

Pokleslým voličům ods chybí kontakt

s vyspělou civilizací. Jak to chodí tam. Že politik odchází i při mnohem drobnějších pochybeních. Vysvětluju si to tak, že volič ods se při svých cestách na západ víc zajímá o to , o kolik by ho přišlo pořízení velkoplošné LCD levněj než doma či pilně  obráží  sexshopy.

Elvíra 8.8.2009 11:12

Re: ODS ani ČSSD nesmí vyhrát!

Jaké vyjímky?O víkendu se zkrátka nestoná,nekrade, nehoří...jinak je to diskriminace;-D;-€

egoist 8.8.2009 11:06

že se vždy

objeví nějaký zaprodanec , nebo ztroskotanec , který nám brání v budování.

*** 8.8.2009 10:59

kovany odeesak

Kovany odeesak je neco stejneho jako byli kovani komunisti. Pri vysloveni jen trochu odlisneho nazoru jste hned oznaceni za komunistu. Mala cast takto aktivnich clenu je mdleho rozumu. Ta vetsi cast ze soucasneho systemu profituje.

Talián 8.8.2009 10:57

Re: Je úsměvné

Svatá prostoto. Pokud budu potřebovat a chtít dohodnout nějaký špinavý kšeftík, tak se sejdu v nějakým kafáči za Prahou a nebudu se s tím tahat k moři, kde budu každému na očích jako za auslákem. Nemyslím, že jsou politici a jejich podžtaškové nějaké hvězdy, ale takhle pitomí určitě nejsou. Ostatně podobnej škopek si za přiměřený peníze může vypůjčit kdokoliv v každý marině na celém severním pobřeží Středozemního moře. viz internetové stránky s ceníkem a nemusí být milionář. Z Česka takhle vyráží každý rok stovky partiček, které za bolšána mohli nejvejš na Graifswald, nebo Balaton.

H.K. 8.8.2009 10:55

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

...chovají politici za jejich peníze.  Jejich dovolenou bude platit munistr financí? Já jsem myslel, že si to zaplatí sami.

Lidé (občané) jsou skutečně už otrávení, jak oproti slibům... Lidé jsou otráveni všichni nebo jenom Vy a Vám podobní? Když, tak je vyjmenujte. Já, moje manželka nejsme otráveni.

H.K. 8.8.2009 10:49

Re: Vy jste ODS nikdy nevolil,

....peníze,které mizí na kontech politiků,jejich lobistů od výrobců aut. ČSSD chce dávat vybraným lidem šrotovné. Lidé, kterým voda vzala bydlení nedá nic z poeněz nás, daňových poplatníků.

Raději si bude kupovat voliče za cizí peníze. JJsou do zloději, kteří zadlužují Českou republiku.

Libor.w 8.8.2009 10:46

Tak,tak.

Narodila se nám pěkná aférka a je dobře živena v této okurkové sezoně ať se nám pěkně vyvíjí,jenže asi voliče ČSSD jen utvrdí a voliče ODS zas jen pobaví a donutí k pousmání nad stupiditou našich médií.Takže na výsledku voleb nic nezmění,bude třeba nějaký silnější kalibr,tohle jsou jen mediální sr..ky.Voliči asi budou víc zděšeni ochotou ČSSD UTRATIT STAMILIARDY při podbízení se jim,než tím že Roman s Topolánkem krafali o dovolené o Temelínu.

dhimmi 8.8.2009 10:45

Re: ODS na zcestí

Ještě že tady jsou neúplatní strážci morálky RANDÁK,BŮČEK a FALMER.Ti by to měli vzít do ruky a udělat pořádek,pěkně po falmerovsku.

H.K. 8.8.2009 10:43

Vy jste ODS nikdy nevolil,

Pokud se ODS Topolánka,Dalíka,Ička a podobných výtečníků nezbaví,ztratí nadobro svou tvář před slušnými voliči.

 tak nemusíte mít  starost. Před Vámi tvář ztratit nemůže. Nikdo z příznivců KSČM a ČSSD ještě nenapsal proč volit právě tyto strany.

Vodička-sapér 8.8.2009 10:42

Re: Proč musel být odvolán Karel Randák

Ladislave N, máte pravdu. Jsou to nějací neználkové. Právě nyní znova vychází  hodnotná instruktážní knížka pro fotografy :Digitální fotografie POLOPATĚ. proč si ji před tím nechutným špionážním focením neprostudovali, asi zůstane navždy záhadou. Mohli také absolvovat kurzy pro začátečníky i pokročilé , koná se jich spousta, o digifocerní se mohli ti lajdáci a nemravové,  také něco dozvědět i z ČT, ta vysílá pravidelně pořad Zoom. Prostě jsou to nějací nýmandi. Pane Ladislave N, mně se  hodně  líbí Vaše diskuz.př. , čím dál, tím lepší, zrajete jako víno.. Děkuji Vám za ně a moc se těším na další.