27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ben 8.8.2009 19:35

Re: předvolební kampaň proti ODS

Že jo? Ale mám job, který mám rád. Ale mimo to bych nechtěl abychom přišli zas na půl století nebo navíc o svobodu.

pepe 8.8.2009 19:28

Re: předvolební kampaň proti ODS

Kurna, proč vy nejste ve vládě nebo parlamentu, Bene? Tolik nevyužitého intelektu je škoda.

stamia 8.8.2009 19:14

Re: Jímá mne hrůza

Já o voze, vy o koze....

haha 8.8.2009 19:13

Re: Jímá mne hrůza

Vy nejste ale verejny cinitel, ktery je placeny z dani a nespravujete verejne prostredky. Pokud si ovsem demokracii vysvetlujete takto zjednodusenym zpusobem, pak to budete muset zkusit nekde na Kube nebo v sev.Koreji. Tajemnici strany v techto zemich maji podobna neomezena prava, kterych vy se tady dovolavate.

stamia 8.8.2009 19:09

Jímá mne hrůza

když si uvědomím, že často obědvám v hospodě U Pašíka, aniž bych tušila komu patří. Co když mi na zahradě vyroste největší slunečnice v republice, tím se proslavím a investigativní žurnalisti zjistí, že to bylo mým spojením s Donem Corleone, jehož papoušek uletěl a přistál na zahradě švagrové pana Vopičky, jehož soused je majitelem Pašíka po kterém byla hospoda pojmenovaná. Ach bože, ta ostuda... Radši nic nebudu pěstovat.

Ben 8.8.2009 19:04

Re: předvolební kampaň proti ODS

Žádný strach Paroubek si počká až vyhraje volby a za zádama mu bude stát zas nějaký ruský frajtr. Pak už na něj dlouho nic nepraskne.

PetrH 8.8.2009 19:00

Re: pane Doležal

No tak jo. Když nepřijdete na jiný hřích, nemá cenu vám něco vykládat. Jste stejné normalizační fízlovské prase, jako Paroubek a Filip.(Y)

Ben 8.8.2009 18:56

Re: pane Doležal

My možná lezem do někam ODS, ale vy i s tím svým Paroubkem tam lezete Rusům. Za kolik jste už nás prodali vy rudé kreatury?

Bezevlas 8.8.2009 18:55

Re: předvolební kampaň proti ODS

Pravej opak milá dámo,díky médiim,policii,tajným službám..všichni dneska ve službách ODS,prakticky na špičky ČSSD nic nemají.Věřte,že kdyby měli aspoň zrnko na Paroubka,tak  toho okamžitě využijou,ale nic nemají,tak je to pouze o bradavicích,manželce,papalášství a pod.Ovšem ODS ..to už je jiná kategorie a vy jste bohužel hrozně naivní

andulba 8.8.2009 18:43

Jsem trpělivý

Nedalo ti to moc přemýšlení, tyto dva bych řadil na první místo.

Gardnes 8.8.2009 18:35

Re: Ano, pane Doležale

Už to kážete čtenáři po několikáté. Zkuste vypotit něco lepšího, než tuto ptákovinu, ve které porovnáváte oficiální zprávu legálního orgánu s nahranou provokací pomocí šmíráckých fotek, takže se ani nedá určit, kdo za touto fraškou stojí. Celá akce vznikla na základě spekulace, že politici odhlasovali zákon o spotř.dani,která přihrála ĆEZU žo miliard. Za to byli politici odměněni lobisty,mj. výletem na jachtě. A nyní fakt :politik,který zákon navrhl byl Urban, který také byl respondentem. Nejvíce jej prosazoval. Lobisty byl z politiků pozván jen Urban. Výlet jachtou z politiků jako host lobistů byl pouze Urban. Topolánek se k tomu nachomýtl jen krátkým setkáním na molu. Čtenáři vysvětlete, proč se nikdo o Urbanovi nezmiňuje , a téměř všechna média masírují Topola. Také vysvětlete, kde vidíte návaznost s Kubiceho zprávou. Spekulace si nechte za kloboukem, uveďte fakta.

Jiřík 8.8.2009 18:31

Re: pane Doležal

Jeé promiň,Ty už  jsi senilní dědek,to jsi měl říct hned,já už Ti nebudu nadávat,skleroza je svinstvo-máš pravdu!At ˇžije ODS !!!           (ale někde na Sicílii a za svoje...)

egoist 8.8.2009 18:30

Jsem trpělivý

zkusím to ještě jednou. odsáčku, takhle by se v civilizované zemi neměl politik stýkat s lobbisty . Všechny vyspělé země se snaží lobbing nějakým způsobem regulovat , zpřehlednit, a zrovnoprávnit(to aby ti co se neštítí korumpovat, neměli výhodu oproti poctivě hrajícím ). Možná pomůže taková  drobná mnemotechnická pomůcka. Představte si místo Topolánka Paroubka, místo Dalíka např. Tvrdíka. To už zabralo, že ? 

jirka.s. 8.8.2009 18:29

Re: Slátanina na zakázku vlivných

Hmmm! Tak to asi trojčlenku taky nechápeš, viď , jendo???

Jiřík 8.8.2009 18:26

Re: tatino

Ty jsi zářný případ vysoké inteligence voličů ODS.Samej vysokoškolák:-D:-D:-D

jirka.s. 8.8.2009 18:25

Re: pane Doležal

Vždyť jí vím, jiříčku, můj vnouček je taky sbírá!!! ;-D ;-D ;-D 

andulba 8.8.2009 18:25

předvolební kampaň proti ODS

Tolik mafiánů,co má ČSSD  , nemají všechny strany dohromady. Paroubek je největší podrazník. Znám staré pravdivé pořekadlo - kdo komu hrob kope, sám do něj padá.

Jiřík 8.8.2009 18:24

Re: pane Doležal

Paroubkův jediný hřích je,že je lídrem politické strany,která jediná může porazit ODS.Za to musí být zničen-a také se na tom usilovně pracuje.

jirka.s. 8.8.2009 18:22

Re: tatino

No, šejno-lejno, dneska běž spát někam pod stan! Pod postelí ti totiž zase leží Kubice! Magore postiženej!!! ;-D

Jiřík 8.8.2009 18:21

Re: pane Doležal

Chudák Urban tam rozvážel na skůtru pizzu,měl to od modrých kluků z jachty jako brigádu.Vždyť ho mezi sebe ani nevzali.....

Jiřík 8.8.2009 18:18

Re: pane Doležal

Neboj pitomče,já mám mám motocykly a auta.Na kole nejezdím,to nechám Topolovi....

čtenář zdrojů 8.8.2009 18:17

tatino

to bude asi snaha o vyváženost. O Urbanovi se teď mlčí asi proto, aby se vyvážilo, že z Kubiceho spisu se sveřejnily jen statě o ČSSD, zatímco o chlapcích z ODS, kteří byli v Kubiceho spisu, se tehdy taktně mlčelo. Možná že je dobře, že se o Urbanovi teď mlčí, aspoň modří voliči poznávají, jak to vypadá, když si média vyberou jen jednu stranu.;-P

jirka.s. 8.8.2009 18:12

Re: pane Doležal

Nu, lze jenom doufati, že ty jsi na tom kole objel už celou zeměkouli, protože představa, že by se takovýhle kretén jako ty snad dokonce ještě množil, je nepředstavitelná!!! ;-(

jenda 8.8.2009 18:11

Re: Slátanina na zakázku vlivných

souhlasim .p.Dolezal je opravdu,deda blabol.Dejte na neho konecne sit!Nechapu jak takovyto clovek dostava prostor v mediich.Je to des a hruza.

tatina 8.8.2009 18:11

Re: pane Doležal

Vy jste soudruhu asi spadl z Marsu.Je to v demokratické společnosti normální,že tisk je buď pro,nebo proti.Dříve některý tisk nadržoval ODS,ale naopak zase některý tisk nadržoval ČSSD.Taky komunistům přeci nadržuje tisk.Jsou to Halo noviny,či bývalý Špígl.V současné době je však tisk rozdělen na dva tábory,a to ODSáky a ČSSD.Co se týče současné dovolenkové kauzy,tak stále noviny píší o představitelých ODS,a úplně zapomínají na ČSSD,neboť se to týká i této strany,konkrétně pana exministra Urbana.Vysvětlete mi,proč je v této věci ticho po pěšině.To je to nadržování ODS?Chce to trochu objektivity.Nechci se zastávat ani ODS a ani ČSSD,ale tady toto dovedou jen naše média.Něco rozvrtat a pak od toho utéci.

PetrH 8.8.2009 18:10

Re: Hlavní problém je v tom, že ODS je naprosto nedůvěryhodná strana

Sakra, stává se z toho anketa. No tak tedy jaké?;-P

PetrH 8.8.2009 18:09

Re: pane Doležal

Promiňte, proč by měl kdokoliv řičet nadšením nad tím, co Paroubek spáchal? Tedy snad s výjimkou Paroubka, Paroubkové a vás?8-o

čtenář zdrojů 8.8.2009 17:59

Libore.w

tak si něco nastudujte o HDP v letech 2007 a 2008. Ani v jednom z těchto roků HDP neklesal. V roce 2007 byl růst HDP okolo 6% a loni okolo 3%. Teprve letos se očekává pokles okolo 4%. V těch dvou letech růstu zasekla Topolánkova vláda státní dluh ve výši 198 miliard. Letos v době poklesu ekonomiky vzroste dluh o dalších možná 200 miliard.

A teď si to běžte překontrolovat na web ČSÚ a Ministerstva financí. Třeba si pak nebudete plést pojmy s dojmy Vy, modrý zaslepenče. A hlavně nezapoměňte překontrolovat tu smlouvu z občany. Případně se jí pokuste s občany prodloužit.;-D

Jiřík 8.8.2009 17:53

pane Doležal

Media lezou ODS ,po celou dobu její existence,do(Y).Teď si některá dala krátkou přestávku ,než zase budo hrát na jednu branku-okopávat ČSSD.Já se jen divím,že ta modrá podsvinčata na této diskusi(i jinde),tak piští.Jednostranná masáž  jim vyhovuje lépe a jsou na ni za ty roky zvyklí.Ráno si ti pitomci koupí MFdnes a řičí nadšením,co všechno zlý Paroubek spáchal.A teď někdo pomlouvá rodnou,vševědoucí stranu.TO JE  HROZNÉ!!!Alespoň Vy je pohladíte,chudáčky ukřivděné.Na takovou demokracii oni s....,vedoucí úloha ODS musí být uzákoněna.Topolánek je jen jeden,Obama je proti němu nýmand.Varování pro Mirka-jízda na kole snižuje u mužů potenci.Může se stát,že objede republiku,hlasy nezíská  a gule ztratí:-P

Jura Jurax 8.8.2009 17:48

Re: na sledovani Topolanka

Když ten Pitr nejspíš hodně ví a kdyby mluvil ... toho najdou, až bude spolehlivě mrtvý ... :-/