30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
YettiMor. 8.8.2009 8:58

ODS ani ČSSD nesmí vyhrát!

Už je třeba něco změnit, nastolit skutečnou demokracii, systém s lidskou tváří! U mě vyhraje strana, která zavede bič na zaměstnavatele v podobě přísných ispekcí a kontrol, jestli nejsou porušována práva zaměstnance. Dále je třeba vydat zákon o víkendu, aby to byly skutečně dny volna a odpočinku. Je třeba vrátit zákoník práce na demokratickou úroveň kolem roku 1990. Dále je třeba zavést zákon o víře a svědomí, aby zaměstnavatel nesměl nutit zaměstnance pracovat v neděli. Výjimku by tvořilo zdravotnictví, ostraha, policie, dráhy a energetika a obsluha zvířat. Jinak bych kvalifikoval práci (v zaměstnání ) jako trestný čin! Jen takovou stranu jsem ochoten volit! Chtělo by to i silné odbory západního typu a povinnost každého zaměstnavatele býd vázán na odbory.

Astonova Vila 8.8.2009 8:57

Součástí spiknutí jsou i placení diskutéři z Liháče

I když, mohou to být i nadšení brigádníci, ale dobře organizovaní. Lidé, bděte, někdo se pokouší hrát s vámi nečestnou špinavou hru.

karlos 8.8.2009 8:55

Re: Kubice

Diano vy asi potřebujete pořádného ptáka,protože jinak zblbnete úplně.

Patron Divný 8.8.2009 8:51

Re: jak v tom nejsou

Pan Doležal má dvě velké lásky: sudetské Němce a katolickou církev. Na ty mu nesmíte sáhnout. Ale jinak je s ním docela rozumná řeč.

Rivkele 8.8.2009 8:50

Pane Doležale,

odpověď na Váš dotaz je nadíledni: celý tenhle špinavý tyátr financují jisté firmy a organizuje ho  p. Dalík. 'Investigativní' novináři jen konají svou profesi - co Vás na tom ještě dnes udivuje? A že toho protistrana využila - no když se to tak nabízíelo. Vždyť ten Dalík jim tu sestavu 'celebrit' přímo naservíroval.

karlos 8.8.2009 8:48

Re: Je úsměvné

Je vidět,že jsi expert na zahraniční politiku,zřejmě inspirovaný s.Zaorálkem z lihového domu.Píšeš samé bláboly.

H.K. 8.8.2009 8:48

Re: Je úsměvné

Zásadní je  , že v každé vyspělé zemi je setkávání politiků a lobbystů pro společnost velmi nevýhodné a snaží se proti tomuto jednání všemožně bránit.

To Vám řekl kdo? Máte špatné informátory.Lobisti jsou všude. Základní otázkou je jestli politici za peníze hlasují pro podniky , které lobista zastupuje. Potom je to korupce.

K tomu, aby se setkali nemusí jet do Italie a chodit po městě, kde je plno českých turistů.

H.K. 8.8.2009 8:41

Re: Vy a vám podobní nevíte co píšete.

V každé politické straně, která má šanci dostat so vlády jsou lidé, kteří politiku používají jako výtah k moci. Tomu se nevyhne žádná strana otázkou je jak se těchto lidí dokáže strana zbavit.

Stačí bři. Helbigové- nevím co udělali a jaká je spojitost s ODS. Mace- privatizoval knižní velkoobchd a ten zbankrotoval, tak jako mnoho jiných podniků. Do jaké míry byl bankrot a vytažení peněz cilený nevím.

LTO a Dyba s Klakem za 60 miliard? Lux žádal sníženou spotřební daň na LTO. Původci se dostali do vězení. Je to práce pro orgány činné v trestním řízení.

Troškař Kožený, - takových jako Kožený se vrátilo ze zahraničí víc. Bohužel komunisti sebrali v padesátých letech lidem veškerý majetek. 100% majetku bylo privatizováno. Nemá to obdobu.  Privatizace proběhla různými způsoby. Někteří lidé dali svoje akcie podvodníkovi Koženému. To, že se jedná o podvodníka nemohli vědět. Ti co akcie prodali na trhu, tak většinou vydělali.

Soudek, Junek Stehlík- Podvodníci. Junek bývalý komunista. Nevím jaké je spojení s ODS. Co Schrajbr, ten sto let mrtvej Maďar a žřivej chudej Ind nebo co to vlastně bylo? Chyba v účetnictví , daňový podvod, ODS účet vyrovnala. Rumová aféra? Kauza pro orgány v trestním řízení. Nevím jak na tom participovala ODS.

Ladislav N :-))) 8.8.2009 8:36

Re: Ludva IP: 89.185.250.xxx

Ludvo, po tobě přece nemůžeme chtít, abys pochopil, že v Kubiceho zprávě byl výsledek nějakého "sběru" výroků lidí, o jejichž důvěryhodnosti mohl mít Kubice své mínění. Navíc v celém souboru měly jenom okrajový význam. ;-)

egoist 8.8.2009 8:34

Je úsměvné

jak se tu lokajové pseudopravicové odSS snaží jádro problému bagatelizovat a zamlžovat. To , kdo fotky udělal a rozšířil je důležité jako Grossova igelitka. Zásadní je  , že v každé vyspělé zemi je setkávání politiků a lobbystů pro společnost velmi nevýhodné a snaží se proti tomuto jednání všemožně bránit. Upřednostňování jen určité skupiny , která nekouká na nějakou tu korunu či euro , je pro erární pokladnu velmi ztrátové a vydělá především šibal , který má pro vkus a pobavení politiků pochopení.  

Ladislav N :-))) 8.8.2009 8:29

Re: Proč musel být odvolán Karel Randák

A nebo ti, co je fotili, o fotografování vědí jenom to, kde se na foťáku mačký spoušť a vypíná blesk. ;-P

Ladislav N :-))) 8.8.2009 8:27

Re: Proč musel být odvolán Karel Randák

Já ty "profesionální fotky" viděl v médiích (pěkný přehled je např. v LN. Vy zřejmě netušíte, jak profesionální fotka vypadá... ;-)

Ladislav N :-))) 8.8.2009 8:26

ad: trouba nad námi...

Je to holt "zdělanec"... ;-) Má na poučování ostatních rudou knížku.;-P

Ludva 8.8.2009 8:24

Re: Kubice

Jestli tam byly nepodložené pomluvy o pedofilíi Paroubka, tak nechápu, jak se mohl pan Kubice dostat do tak vysoké funkce. Vypustit něco bez důkazů, to si může dovolit snad jen bulvár (a i ten by měl potíže).

Ladislav N :-))) 8.8.2009 8:24

Re: To je pouhé konstatování stavu věcí

Blbost, kterou jste napsal o Doležalovi, a nemá žádnou logiku, normální člověk hned tak nezplodí. ;-)

honzak 8.8.2009 8:24

jak v tom nejsou

Němci a Sudeťáci zvlášť, tak Bohuš píše svěže a obsahově snesitelně.

honzak 8.8.2009 8:22

Re: odsáček prská

"abychom" mudřeci!

Malý Aston 8.8.2009 8:20

Re: Proč musel být odvolán Karel Randák

Proč amatérské fotky? Jsou to profesionální fotky profesionálů. Je jen otázka kdo platí Randáka, kdo platí jeho klub vyhozených agentů a komu vlastně slouží. Pokud pan Randák řídil naše agenty tak blbě jak řídí toskánskou dovolenou Topola tak mám dojem, že měl být vyhozen daleko dříve nebo vůbec neměl nikdy řídit  naše tajné služby. Tomu generálovi bych nesvěřil k řízení ani koloběžku.:-P

Ladislav N :-))) 8.8.2009 8:16

Re: Vy a vám podobní nevíte co píšete.

Hehe, najděte si ve Wikipedii, co jsou to FAKTA. Vy v tom zřejmě vůbec nemáte jasno. ;-D

egoist 8.8.2009 8:15

odsáček prská

a tak je to správně, jen houšť. A Urban samozřejmě taky odchod. Aby jsme si rozuměli.

Ladislav N 8.8.2009 8:10

Proč musel být odvolán Karel Randák

Podle poslance Jiřího Paroubka uvedené rozhodnutí není jen „nekompetentností a diletantismem současné vlády Mirka Topolánka, ale podle našeho názoru již přímým ohrožením bezpečnosti ČR”. Sesazením Randáka podle něj vláda destabilizovala celý zpravodajský systém země  (ČTK, 25. 9. 2006). Pokud by se Jiří Paroubek stal znovu premiérem, dosadil by Randáka zpět do funkce (ČTK, 21. 9. 2006).

Proč musel být odvolán Karel Randák

"...Karel Randák s jeho osobnostními vlastnostmi, ochotou porušovat zákon a sklony k dobrodružstvím  představoval sám o sobě bezpečnostní riziko a vládě nakonec nezbylo nic jiného, než jej z funkce odvolat. V čele zpravodajské služby nemůže stát dobrodruh libující si v konspiracích, převlecích či používání zpravodajských prostředků, ale pouze osobnost s dokonalou znalostí práva, schopností a vůlí právní normy dodržovat a také vymáhat. Tyto podmínky však Karel Randák nesplňoval. ..."

No a teď Randák kšeftuje s amatárskými fotkami politiků z dovolené v zahraničí. Na víc už nemá.;-P

Gardnes 8.8.2009 8:09

Přesné

Přesný popis stavu. Kdyby redakce MFD se skutečně domnívala, že je nutno tento skandálek přiživovat 10 články denně a kdyby jí šlo o snahu informovat občany a nikoliv dehonestovat jednu stranu i prostřednictvím jejího předsedy, pak se také zaměřila na Urbana, který jedinný byl hostem tam přítomným lobbistům ČEZu i s logickým vysvětlením, jelikož zákon o spotř. dani navrhl, byl zpravodajem i nejvíce protlačoval. Za odměnu byl také pozván na výlet jachtou. Nic takového nebylo kolem Topolánka, jen fotky, jak se s nimi krátce sešel. Druhým závažným aspektem, tj. kdo zadal a financoval šmírování je jasně na okraji zájmu. MFD na čele s Čásenským pokračuje v antiódesáckém tažení započaté aférou Mrázek-Langer, Morava, Bártek-Dalík, Kmenta-Dalík, Bém-hodinky atd.,atd. Není jasná úloha vydavatele. Je jen jasné, že selhávají hlídací psi.

Vilda 8.8.2009 8:08

Re: Ne pane Doležale to není nejdůležitější

Jo a kvůli tomu budou jezdit do Toskánska. Že by Jyrka mě v Českul špiony už všude?

Ladislav N :-))) 8.8.2009 8:07

Re: Kubice

Už zase blábolíte. Vy totiž uvěříte každé kravině, kterou vám Paroubkova komunistická propaganda natlačí do prostoru pro mozek. Kubiceho zpráva citovala něčí výroky. Paroubek je pak vykřikoval veřejně, jako by to bylo na něj trestní oznámení...;-P

Vilda 8.8.2009 8:06

Re: Kubice

Neprožívejte to tak, kařdý svého štěstí strůjcem. Vy se zřejmě ráda realizujete v mouřenínské práci pro Jyrky. Vězte, on na vás ve skutečnosti kašle:-P!!

egoist 8.8.2009 8:06

Ne pane Doležale to není nejdůležitější

vy to víte. Zásadní je , že se politici scházejí s lobbysty a  otvírají jim  prostor na jejich ovlivňování , který jiní nemají . V tom to je . Je smutné , že z neznalosti či naopak ze zištnosti ten to fakt opomojíte. Obojí je ostudné.

PRASI DENT 8.8.2009 7:57

Re: PRASI DENT

O tzv.Kubiceho zprávě vědělo vedení ODS již dlouho před volbami a bylo rozhodnuto, některé pasáže z poznámek mafiána Mrázka použít, pochopitelně jen některé a těsně před volbami......Nyní se hodlá rozhovořit jistý kriminalista Tichý, ovšem je mu již dlouhou dobu bráněno, především Íčkem a spol........Z vás ovšem ta kLausmodrá neopadne nikdy, takže kdo s vámi nesouhlasí je sockomouš a basta.....

Diana 8.8.2009 7:52

Kubice

Když Langer kvůli střevním potížím "zapomněl" Kubiceho výtvor na stole, pak bylo vše v pořádku, že? A když potom halasně vykřikoval, že dá všechno důkladně prošetřit a nekompromisně z toho vyvodí důsledky - modří ptáci blahem ucintávali. No, jak to dopadlo, víme všichni. Nevyšetřil nic, i když se tak zoufale snažil. Prostě Kubiceho zpráva byla snůškou blábolů a výmyslů - proč tedy modráci neječeli, jako ječí dnes kvůli Randákovi? Protože co modrá ptákostrana činí, dobře činí? 

hanka 8.8.2009 7:49

PRASI DENT

Dokázal by jste napsat,  co odstartovalo - tak zvanou Kubiceho zprávu??  TO BUDE TICHO CO???

hanka 8.8.2009 7:47

to: PRASI DENT