28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
míra myška 10.5.2006 10:05

Re: Už mě to vážně rozčiluje.

souhlasím.pořádek musí bejt.

jonáš 10.5.2006 10:04

Re: Re: Ženskou, která vezme děti na takovou akci patří zřezat ještě víc

Zřezat každýho, kdo pustí děti na ulici nebo si je naloží do auta -- zahyne jich tam ročně pár stovek.8-o

Flasi 10.5.2006 10:04

Re: ...však si taky na Baník nikdo nestěžoval!...

A proc by si mel nekdo stezovat na Banik?

Igis 10.5.2006 10:00

Re: Bohumile,Bohumile

Souhlasim, ale nastoleny system nerozbijem. Volby sice budou, ale moc toho nevyresi (rozhodne nechci od nich odrazovat). Nechci se zastavan Bublana, ale zkratu nekolika tupych jedincu prece nemuze predejit. Nebo si myslite, ze se to systemove da vyresit?

Stredocech 10.5.2006 9:59

Připomíná mě to plakát, který v 60 letech vydala policie

v jednom americkém městě.

Nelíbí se Vám policie? Pak příště, až se dostanete do problémů, volejte hippies.

cb 10.5.2006 9:57

Re: Re: Re: Re: Re: Může mi někdo vysvětlit

Pletete si sklonovani a prechylovani.

šakal 10.5.2006 9:57

...však si taky na Baník nikdo nestěžoval!...

...alespoň jsem to teď od Jacquesové, od Bublana nebo od Paroubka neslyšel ;-P ;-D

M. Zima 10.5.2006 9:55

Neměl byste se tolik rozčilovat a

očividně trpíte častým včelím bodnutím do hlavy, což se promítá do Vašich představ o demokracii.

Jestliže opravdu "toužíte" po tom, "aby se s policisty nediskutovalo", doporučuji SM studio s policejní specialisací.

Saša 10.5.2006 9:54

Představte si, že lidé typu histrionské Kateřiny Jacquesové

budou ovládat parlament a tvořit zákony, podle nichž budeme my povinnováni žít...

Saša 10.5.2006 9:53

Velmi pěkné prohlášení.

Ještě bych k tomu připodotkl jeden kytát od pana Nietzscheho: Jen chaos může zrodit tančící hvězdu.

Flasi 10.5.2006 9:49

Re: Už mě to vážně rozčiluje.

Neuposlechnuti vyzvy policisty je prestupek. To myslite vazne, ze by za prestupek mel mel byt clovek vyrazen ze statni spravy?

Schvalne - kolik by nam potom zustalo ve sluzbe policistu?

včelař 10.5.2006 9:42

Už mě to vážně rozčiluje.

Kdekdo si představuje, že demokracie je systém, v němž každý může dělat co chce. Všichni toužíme, aby Policie měla autoritu, aby se s policajty nediskutovalo, protože ať chceme nebo nechceme, Policii potřebujeme. Přitom jakákoli příležitost slouží k tomu, aby z policajtů byli děláni šílenci. Ta bláznivá teta měla v prvé řadě srazit kufry, když jí policajt něco řekl a pokud se jí zdálo, že nepostupuje správně, měla si poznamenat číslo a stěžovat si. Je státní úřednicí a měla by tento způsob respektovat. Jestliže činila cokoli jiného, porušila zákon a v první řadě má být vyražena ze státní služby. Otázka další je následný postup, nebyl jsem tam a nemám tedy informace, jaké má politička v projíždějící tramvaji. Nejsem zastánce demokracie našeho střihu, ovšem neposlechnutí policajta je první a základní průšvih.

Marcela 10.5.2006 9:42

Re: Bohumile,Bohumile

Tohle je dobrý článek, lepší než Doležalův blábol.

Marcela 10.5.2006 9:40

Dost nevkusné pojednání, tentokrát.

Šílený primitiv v uniformě zmládí slabou ženskou. Na Czechtecu se policajti vyžívají ve zbytečné brutalitě. Čtrnáctiletým holkám spílají nejoplzlejšími slovy, jaká známe. Tyto šílené gestapácké manýry Doležal vlastně zlehčuje, že jde o průlvodní jevy našeho úprku k policejnímu státu, to mu nevadí. Jen blábol.

Flasi 10.5.2006 9:38

Re: Ženskou, která vezme děti na takovou akci patří zřezat ještě víc

A tatika co vezme deti na utkani Sparta-Banik taky? Pripominam, ze na takova utkani tatici s detmi chodi a k uhone prakvapive neprichazi.

Mareg 10.5.2006 9:29

Ženskou, která vezme děti na takovou akci patří zřezat ještě víc

M. Zima 10.5.2006 9:28

Komerce znamená

dělat to za peníze, tedy prostituci. Ale jak je to s veřejnoprávními médii. Podívejte se na tu žalost "veřejné služby", jak to rádi trefně označují Janeček a Moravec. Nabídli v neděli žalostnou podlézavou PR pro Havlovo pokračování Pizďuchů a Moravec nedokázal Havlovi, který viděl v případu paní Jacques skrze galaktickou mlhu nebezpečí nacistů, ani vysvětlit, že tu paní zmlátil policajt. A to potom, co před 14-ti dny předvedl s Buzkovou, ječící jako Pipi Dlouhá Fusekle po ztrátě pannenství a Unylou Rusalkou Bledou  od ODS tak nezáživnou posu, že mohla být pouze překonána servilitou k  buranskému Jandákovi se slizkým Kalouskem před týdnem. A aby toho nebylo málo v týdnu, tak  ve čtvrtek zahájil Moravec s neskrývanem obdivem k panu ministrovi sdělením, že Bublan nebyl nikdy v žádné politické straně. Bublan se pochvalně usmíval.(Ještě nedávno tento statečný, komunismu vzdorující bojovník přiznal, že po 89 vstoupil do KDU, ne z přesvědčení, ale aby uživil rodinu)

zcr 10.5.2006 9:27

vidím problém tez u lidovcu -

kdyby si zvolili coby barvu p.dele jinou nez cernou, bylo by to klamani telem!

filip 10.5.2006 9:20

Hašku, vstávej z hrobu !

Vážený pane Doležale, přijměte mé upřímné blahopřání k perfektnímu vylíčení a zhodnocení celé aféry i jeho protagonistů. Vše je skutečně hodno pera Haškova, trochu mně to připomíná povídku Zrádce národa v Chotěboři. (Chotěbořským se omlouvám, je to docela pěkné městečko.) Policistům skutečně nezávidím, ale jako občan, který je potřebuje či potřebovat může začínám mít trochu strach. Za osvícené monarchie by se něco podobného stát nemohlo.  

Flasi 10.5.2006 9:19

Re: Vzácná radost z Bublana

No ted by to jeste chtelo videt fuehrera, jak ho daji k ledu volici.

Malý Aston 10.5.2006 9:16

Bohumile,Bohumile

Nejsem politolog jako Bohumil,nemám vzdělání aby jsem se mohl nestranicky a objektivně vyjádřit,ale považovat občany České republiky za "plebejce" to mě nasralo.Je totiž jeden problém,tito plebejci rádi nebo neradi,chodí do práce,platí daně a z těchto daní platí policii,aby je ochránila,aby jim pomáhala.A tato policie,řízena posledních 8 let, ministry vnitra ČSSD,kteří jmenovali ředitele policie,vychovává a řídí tyto policejní složky.A najednou tato policie,zřejmě náhodou,zmlátí neoznačenou paní Kateřinu,která sedí v baráku s Paroubkem. A Paroubek,když se mu to donese,místo toho,aby vyslal jasný signál,že to myslí upřímně neodvolá ani Ministra vnitra-Bublana, ani ředitele policie Husáka ale řekne,že policista jednal ve stavu nepříčetnost.Systém je dobrý,selhal jedinec. Sobotka prohlásí,nemám 500 mil. v kase,systém je dobrý,selhal 29 letý jedinec. Naše systémy jsou dobré,ale vždycky to někdo posere.I ti komunisté to myslí dobře,také jim to vždy někdo,nějaký jedninec pokazil, naposledy to byl Stalin a u nás Husák,Jakeš a ostatní. Pane Paroubek je to v systému. Budou volby a my Vám ten Váš systém rozbijeme.

Andy 10.5.2006 9:12

Re: Vzácná radost z Bublana

přesně tak. Tento rozměr celé aféry byl nejlepší ilustrace.

R 10.5.2006 9:05

Akceschopnost policie

Další otázka je, jak se ten incident projeví na akceschopnosti policie.  Podle mě je policie politicky bita z jedné i z druhé strany.  Bude zajímavé třeba dění, až policie z obavy, aby se jí do zátahu nedostala třeba nějaká další "paní Jaques"  nechá řádit demonstranty ve městě nebo czechtekaře někde na venkově a pak se ukáže,  že onen vyrabovaný obchod s rozbitými výlohami nebo onen dotčený pozemek patří nějaké jiné "paní Jaques" , která v nějaké jiné straně zastává nějakou jinou vysokou funkci.

ken 10.5.2006 9:05

Vzácná radost z Bublana

čert vem žak(ovou), čert vem čermáka, nefandil jsem ani jedné straně, pro mě jsou nepříjemní oba. Ale měl jsem ohromnou radost z bojácného, přímo posraného chování Bublana, protože najednou viděl, že se ho fýrer nezastane, dokonce je ho ochotný dát k ledu, když to bude pro něj(fýrera) lepší.

R 10.5.2006 8:56

korektní vyšetření incidentu

Nevím, co se seběhlo předtím, než policajti paní Jacques začali cpát do toho auta. Verze jsou různé.  Na záběrech v televizi bylo vidět hysterickou ženskou, která v projevech napůl počítá s tím, že je filmovaná a hysterického policajta, jak s obtížema a zřejmě na hranici nedovoleného násilného postupu cpe tu paní do auta. A jak ostatní kolem na to civí, je vcelku jasné proč nezasáhli, byli chytřejší a uhádli, kdo ta paní asi je a co se potom bude dít. Zbývá jen došetřit dvě věci. Za prvé zda se paní Jacques chovala předtím tak, aby byl vůbec nějaký zásah oprávněný a za druhé zda byl postup vyšetřování paní Jacques na služebně korektní nebo ne.  otázka je, jestli se to v řevu předvolebních hlásných troub jednotlivých stran povede korektně vyšetřit nebo jestli šmahem nebudou postiženi všichni policajti, kteří s paní Jacques jen vzdáleně přišli do styku. Vidím to spíše na tu druhou verzi.

Flasi 10.5.2006 8:55

Re: Pane Doležal, nechte Haška na pokoji,

Ta pisnicka, ten protikomunisticky popevek - tam je nekolik problemu. Ta pisnicka se opira nejenom do rudych, ale v naznacich i do socanu. Je jasne, ze komercni radia si nechteji palit prsty s zadnou politikou, ktera jde proti demokraticke strane.

Ta pisnicka neni nijak zvlast dobra. Zda se, ze Fananek ma svoje nejlepsi umelecka leta za sebou a proste to neni zadny hit, po kterem by radia skocila.

Komercni radia mimochodem Fananka uz hodne dlouho prakticky nehraji. A neni to jenom tim, ze zpival o "pytlech ho^ven za (mixaznim) pultem (v radiich)". Obsah vysilani komercnich radii je dan slozitymi vztahy radii a hudebnich vydavatelu. Jen tak pustit pisnicku do eteru neni pro komercni radio vubec snadne.

Lea 10.5.2006 8:46

nevím

což o to,policie má každý plné zuby. I kdyby ale nějaký budoucí zákrok za technu policie nezvládla,nevěřím,že by mohlo být této skupiny mladých využito k cílům vyvolat nějaký převrat ve společnosti.A to i kdyby zelení byli na poplach.

Adam 10.5.2006 8:45

Re: něco na zamyšlení

Naivní policisté, proč tu agresivní ubožačku nenechali vlítnout mezi nacionalisty - ti by ji tu drzou hubu pěkně zmasírovali.

M. Zima 10.5.2006 8:43

Pane Doležal, nechte Haška na pokoji,

možná, že by k dnešnímu českému chlévu skutečně něco napsal, ale určitě by to neprošlo českou cenzurou. Tou už neprojde ani protikomunistický popěvek. Tak mě napadá, že byste psal takové kraviny právě kvůli té cenzůře? Tak vidíte a já jsem si už o Vás a Neffovi myslel bůhví co špatného.

R 10.5.2006 8:41

Re: ve vystrkování holých zadků vidím nedotaženou propagandu

Musela by se korigovat frekvence, rytmické střídání barev s určitou frekvencí by mohlo u vnímavých lidí vyvolat epileptický záchvat.