28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
šakal 10.5.2006 11:17

...že jo...?!...

;-P

Rýpal 10.5.2006 11:14

Re: tekno není zločin

Pokud nejsi zvědav na jeho "postbolševické názory" a "nereálné prognózy", tak je jednoduše nečti, ty "fylozofe"...

jonáš 10.5.2006 11:13

Re: máma od dětí

A ještě ke všemu s nima šla po ulici, kde je mohlo přejet auto ;-P

qqq 10.5.2006 11:07

Re: Připomíná mě to plakát, který v 60 letech vydala policie

Sice vtipné, ale nesmyslné.

grr 10.5.2006 11:06

rádoby nadsamec ztřískal rádoby nadsamici

a byl identifikován jakožto blbec, co naletěl prohnané aktivistce. To je lakonické shrnutí událostí z 1. máje, zatímco na Czechteku opravdoví nadsamci třískali do typických outsiderů společnosti, což způsobilo, že jim to většinová společnost i státní zástupkyně s inspekcí MV odpustila pod heslem "silnější pes jebe". Je to vskutku truchlivé. Pane Doležale, dnes jste mě opravdu příjemně pobavil, díky.

qqq 10.5.2006 11:06

Re: Re: něco na zamyšlení

To by ovšem bylo zase špatně, policie by v tom případě selhala, protože měla právě takovému kontaktu zabránit. Zadržení mělo ovšem vypadat jinak - viz třeba jak zatýká inspektor Trachta.

Radek Laušman 10.5.2006 11:01

máma od dětí

Každopádně já být její manžel, tak jí nalískám ještě jednou. Za to, že tahá děti na demonstrci, kde můžou dostat dlažkou. Takováhle nezodpovědná matka a ještě se tím chlubí. Zelený teda rozhodně volit nebudu, protože jak je vidět na jejich kandidátech jsou dost nezodpovědní.(Y)

Malý Aston 10.5.2006 10:58

Re: Re: Bohumile,Bohumile

Souhlasím s Vámi,že jsem to napsal moc budovatelsky.Tady jde jen o to,že jedni říkají,neměla tam chodit,druzí,že policie byla v právu atd. Já jen nechápu pana Bublana,dle mého je to slušný člověk,je mu to zapotřebí?Vývoj ve společnosti nejde urychlit,jak se bude kultivovat společnost,tak se bude kultivovat i policie.Jen mám obavy,že pod vedením komunistů a sociálních demokratů to bude trvat poněkud déle.

Děkuji,že mi nenadávate.

slyFox 10.5.2006 10:50

Re: Už se těším

Paradoxně bych řekl, že každým dalším odvysíláním "au" au" au" (mnohdy zakřičeno dříve než se jí dotknul) už dávno lidem leze na nervy a že si jim spíše začíná protivit ;-)

hihi 10.5.2006 10:49

Re: Řekl bych, že jí čekala mnohem víc a byla nemile zaskočena,

Homofobni katolicky kaspare, kecy o odznaku si nech, fotodokumentace je vic nez jasna.

hihi 10.5.2006 10:48

particka NY policajtu, ktera si podala

chlapka na sluzebne, tedy jeste navrch mu projela rit nasadou od smetaku, dostala kolem 12 let.

Karel 10.5.2006 10:48

Už se těším

Bože,jak je ten dlouhý, a jak bude hezké, už zase večír zasednout k TV a na 3 programech si opět 9x za  třičtcrtě hodiny poslechnout to dramatické volání pí.Žakové : au,au,au,au.,au !

- Není nad profesionální vymývání mozků! A´T žijí naše média !!!  - Jistě se tím náležitě zvednou volební preference zelených, že,pí.Žaková ?!  To Vám jistě stálo za to !

slyFox 10.5.2006 10:46

šaškárna

Paní Kateřina Jacques je na úřadu vlády vrchní ředitelkou sekce lidských práv. Chtěl bych proto vědět, co paní vrchní ředitelka dělala po Czech Teku (30.7. 2005). Poslala služební cestou svému šéfovi důrazné interní varování před takovými zjevnými, nepochybnými a spolehlivě dokumentovanými policejními prasárnami? A což teprve, když se dozvěděla o dvaceti mezipřistáních letadel s utajenými vězni CIA v Praze na Ruzyni? Tady nešlo o lidská práva?? Její služební povinností bylo poslat nahoru důrazné varování před spoluúčastí tohoto státu na takových ilegalitách. Soudě podle toho, že i po Street Parties a po Czech Teku učí podle vlastních slov své děti úctě k policii, byla do 1. máje docela mimo kontakt s realitou. Nebo snad jde jen o ryze měšťácké pojetí: jiné ať si klidně mlátí, to se mne přece netýká - ale jakmile zbijí mne, tak je to do nebe volající!?

hihi 10.5.2006 10:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Může mi někdo vysvětlit

az na to ze prechylene jmeno se mimo ceskou kotlinu povazuje za JINE jmeno a vznika z toho spousta legraci, abcas i nutnost mavat oddacim listem.  Holt ceska specialita, bez ktere by cesi nebyli cechy, ze, stale nam to narodni obrozeni strasi ve vezich.

JAza 10.5.2006 10:44

tekno není zločin

Pan doležal je out off reality!Jeho demagogie je odporná a měl by se za ni stydět!!Ne každý pane Doležale je zvědav na vaše postbolševické názory a nerealné prognózy.My vám naši fylozofii nevnucujeme, tak si o ni nečistěte boty!A neberte si czechtek do huby, my si vás do ní taky nebereme!RvRvRv;-O

fil 10.5.2006 10:41

Re: Připomíná mě to plakát, který v 60 letech vydala policie

A co u nás? Dostal jste se do problémů? A volal jste policii? Pomohla?

míra myška 10.5.2006 10:39

profi

http://www.obrazovka.cz/volby/jacques_lze.wmv  . tomu říkám příkladný brutální prvomájový zákrok. vždyť ji ten tomáš čermáků smotal něžně do klubíčka jako štěňátko.lidi,buďte soudní.

Jura Jurax 10.5.2006 10:26

Re: Představte si, že lidé typu histrionské Kateřiny Jacquesové

No, myslíte, že by se to proti současnému tristnímu stavu mohlo onou KJ ještě zhoršit? Ostatně naše zákonodárné sbory jsou plné histriónů ...

ruzova 10.5.2006 10:22

problémem je nikoli horlivost policie

ale  nutnost  užívání   mobingu,  tedy  smyšlených  přestupků  k obhajobě   agrese.  Svědčí    vnitrodruhové  agresi  expandující  mimo  služební poměry.

včelař 10.5.2006 10:21

Re: Neměl byste se tolik rozčilovat a

Připadá mi, že diskuse s policajty při takové příležitosti nepřichází v úvahu. Dokonce ani když Vám policajt bude dávat pokutu za prošlou lékárničku není diskuse na místě. Diskuse s policií je přijatelná v rádiu či v Parlamentu.

Jura Jurax 10.5.2006 10:19

Re: Akceschopnost policie

No co, zase zdrbou policajty za odsouzeníhodnou nečinnost, ministr se omluví a pár kmánů v uniformách to jako obyčejně odskáče ... a média si zase zgustnou ...

jonáš 10.5.2006 10:18

Re: Jen drobné citace z dosud neúčinného zákona o státní službě:

To je Sašo jen přestupek, na úrovni osmdesátky v obci -- dyť by ty baráky zely prázdnotou 8-o

Vg 10.5.2006 10:16

Re: Bohumile,Bohumile

Takových rozbíječů už tu bylo a kam to vedlo? Akorát k anarchii. Abychom se v tomto státě my obyčejní lidé mohli cítit bezpečně, tak policie musí být silná a musí mít autoritu. Mezi normální lidi ovšem nepočítám vytrubovače na náměstích, strůjce různých nepořádků a pod. U pí. KJ jsem neviděl, že by se nějak zajímala co bude s jejími dětmi, ale jen mediálně vytrubovala, jak jí policista ubližuje. Poněkud nelogické chování matky. Paní KJ asi moc zodpovědná nebude, když bere děti na demonstrace neonacistů.

Jura Jurax 10.5.2006 10:16

Re: Dost nevkusné pojednání, tentokrát.

No - čtrnáctileté holky na Czech teku asi nebudou jeptišky - a jejich rodiče by měli být popotahováni za ohrožování výchovy mládeže, protože ty divenky nejsou dosud svéprávné a rodiče za ně nesou plnou odpovědnost..

Flasi 10.5.2006 10:16

Re: Jen drobné citace z dosud neúčinného zákona o státní službě:

Saso jste LHAR. Uz opravdu nemohu jinak a oznacuji vas za LHARE. Omluvim se vam okamzite pote, co nejak dolozite, jak KJ rusila cizi ohlasenou demonstraci. Snad vas toto vyprovokuje k tomu, abyste sve neustale dokola opakovane tvrzeni dolozil, nebo abyste ho prestal opakovat.

Jiste vite, ze prestupku se pri vykonu sve funkce dopousti velke mnozstvi statnich zamestnancu. Policisty pocinaji a uredniky konce. O prestupcich, kterych se dopousti mimo vykon funkce uz vubec nemluvim. Takze se znovu ptam - opravdu by mel byt clovek za prestupek vyhozen ze statni spravy?

Saša 10.5.2006 10:14

Řekl bych, že jí čekala mnohem víc a byla nemile zaskočena,

že zatýkání je v podstatě korektní. Proto musela rvát policejní odznak, proto musela skočit na zem, proto musela strkat nohy v kanadách policistovi do obličeje... a nakonec se i typicky žensky poškrábat na hrudníku.

Saša 10.5.2006 10:12

Squjelee

Jenomže my se do této situace brzy dostaneme. Totální podlomení akceschopnosti policie začíná být nepochybné. Policista, který si dovolí zakročit bez přímého příkazu předsedy vlády, se prostě dostává pravidelně do těžkého maléru. Zatímco ti, kdož zakročují na přání premiéra, jsou chráněni i před důsledky své zjevně kriminální činnosti.

Jura Jurax 10.5.2006 10:12

Je pozoruhodné,

jak autor, nevzpomene-li svých oblíbených sudeťáků (nespravedlivě vyhnaných samozřejmě), dokáže moudře a uvážlivě psát.

A když jsem v TV viděl, jak policista strká K.J do auta a ona se zbytečně šprajcuje nechávajíc se mlátit výhradně pro kamery, jen to podpořilo mé přesvědčení, že nejspíš šlo o připravený předvolební incident - kdo předtím věděl o K.J.? Ale tkdyž si jeden rošku si  zaprovokuje - vyvolat policejní britalitu v dané situaci nemusí být problém -  získá reklamu grátis jen to fikne. Možná K.J. nečekala té brutality tak moc ...

A vůbec - jedinec, který jde s dětmi na procházku tam, kde se rojí vylízaní hololebci se stejně vylízanými anarchisty a kde je vysoká koncentrace nepřívětivě naladěných policistů, kteří se musí honit kvůli tomu, aby se blbci navzájem nepobili, je buď individuum rozumu mdlého nebo provokatér a/nebo někdo, kdo chce kandidovat do sněmovny za nějakou obskurní stranu. A může, najmě bude-li se blbě šprajcovat a provokovat, od policistů očekávat gumoléčbu, protože nikdy neví, kdy padne na mlátičku.

Saša 10.5.2006 10:09

Jen drobné citace z dosud neúčinného zákona o státní službě:

... Do služby nelze jmenovat fyzickou osobu podle věty první, u které nelze prokazatelně předpokládat, že bude ve službě dodržovat demokratické zásady ústavního pořádku České republiky a řádně vykonávat službu....  Státní zaměstnanci jsou povinni zachovávat při výkonu služby věrnost České republice; věrností se rozumí dodržování Ústavy České republiky, jejího právního řádu při uznání práv a svobod a při dodržování zájmů České republiky...Státní zaměstnanci jsou povinni zachovávat pravidla slušnosti vůči představeným, ostatním státním zaměstnancům a zaměstnancům ve služebním úřadu... Po dobu trvání služebního poměru nesmí představený vykonávat žádnou funkci v politické straně nebo v politickém hnutí... Nikdo nesmí výkonu práv a povinností vyplývajících ze služebního poměru zneužívat k újmě jiného státního zaměstnance nebo k ponižování jeho lidské důstojnosti ani k újmě jiných...

Kdyby byl služební zákon již účinným, měla by paní Jacquesová ze svého rušení cizí řádně ohlášené demonstrace pěknou polízanici.

Ovšem nebyla by ve funkci představeného, protože při své nízké praxi a nekvalitním vzdělání by řádným výběrovým řízením podle zákona takovou funkci nemohla získat.

mar 10.5.2006 10:06

"...protože ženy a muži jsou si ve všem všudy rovnoprávní a mají proto také stejné právo na nářez"

:-D:-D:-D