19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ibo 9.3.2006 9:16

Re: Chybí ještě jedenRath

nejen zdražení léků,ale rozpoutat sociální nenávist mezi takzvaně bohatými a chudými ,s hubnou plnou slov o sociálním cítění  od lidí,kteří evidentně nejen ,že nemají sociální cítění,ale ani nejsou ti chudí- to je majstrštik- není zjevné,nejde o blaho lidu?jak prezentují,je snad tenhle národ tak omezený?možná.Dnes a denně bohužel na vlastní kůži pociťuji to napětí mezi lékaři a pacienty- ale problém je přece někde jinde- je to celé opravdový hnus a kdybych to měla nazvat pravým jménem- je to jednoduše pěkná sviňárna
karel 8.3.2006 23:10

no kéžby

to tak bylo
PRASÍ DENT 8.3.2006 21:21

Re: Re: Re: "ODS skončila vládu krachem zlodějnou a balíčkama"

 KDO MÁ VĚŘIT ODS V TÉTO SESTAVĚ A TAKOVÝCH TO SKUTKŮ,,,,,
 Ta přece mělá největší možnost  zatočit s bolševickými zločinci a zatím se s nimi spřáhla...
  Ty jejich trapné setrvalé MOBILIZACE nesou rysy účelového kalkulu....
Nixon 8.3.2006 20:08

Re: Re: Pro Sašu

Přesně! Většího burana a nevychovaného hulváta než je Pabuldozér si v politice ani už nedokážu představit. U každého předsedy ČSSD si vždy říkám, to už musí být absolutní dno! A není...
míša mýval 8.3.2006 19:12

jo zdražit pivo

I zde socani zabodovali
hermik 8.3.2006 18:51

Re: Re: Odhad pana Doležala mi připadne dost přesný

To je nesmysl, naklady na likvidaci jaderneho paliva i samotne elektrarny jsou uz zakalkulovany v cene elektriny a odvadi se na specialni ucet.
drak 8.3.2006 18:47

Re: Re: Odhad pana Doležala mi připadne dost přesný

I kdyby zaprasili větrníky celé Česko, tak jednak nemáme tolika konstrukčních ocelí a dalšího materiálu, kterého je zapotřebí, druhak tolik financí se na to stejně nikdy nenajde, zkrátka jen těžko od větrníků čekat, že se stanou nosnou páteří energetiky, nicméně jako doplňku soustavy se jich nezříkám ale opravdu je značně naivní čekat od nich něco víc. Je ale nad slunce jasné, že fosilní paliva jako uhlí, ropa a plyn dojdou a to v dohledné době, takže energetická koncepce páně Urbana také stojí dost na vodě, takže současná jaderná energetika i přes jisté nejasnosti co dál s vyhořelým palivem, pořád představuje perspektivní směr rozvoje energetiky na nějakou delší dobu ať už to zelení chtějí nebo ne. Ono když voličstvu párkrát přestane foukat na fufrníky a rozmrzne jim lednice, zkazí se masíčko tak milým zeleným nakupou prdelky a rádi vasdí na jiného koně, protože ochota omezovat v něčem žádná moc velká není. Ono není-li vyhnutí tak prosím ale existuje-li nějaká schůdná varianta, tak proč to dělat?
Kouba 8.3.2006 18:45

Chybí ještě jedenRath

Může některá pol.strana vymyslet před volbami něco blbějšího než zdražení léků?
drak 8.3.2006 18:35

Re: Re: Re: Odhad pana Doležala mi připadne dost přesný

Tohle mi bohužel uniklo ale musím uznat, že je to dost přesné a hlavně přesné ;-)
drak 8.3.2006 18:34

Re: Re: Odhad pana Doležala mi připadne dost přesný

Všichni mají určitě mnoho společného, vzpomeňme s jakou vehemencí se navážel pan Uhl do prasečáku v Letech, z celého jeho vystupování čišel nabytek sebevědomí a agresivity ale zase naprostý nedostatek rozumu a ochoty dobrat se nějakého rozumného konce, navíc se nemohu zbavit pocitu, že je častěji nežli by bylo zdrávo ovlivněn hladinou alkoholu v krvi. PAn Bursík se chová o poznání lépe ale v podstatě až na ten alkohol podobně, co by od nich vlastně jeden mohl kromě haldy problémů vůbec čekat?
hana 8.3.2006 18:33

děkuji

děkuji za moudrý pohled a za naději
Venkovan 8.3.2006 18:26

Přání otcem myšlenky!

Paroubek se zatím ze všech průšvihů nějak dostal-nepodcenit.Neplést si Grebeníčkovu malou volební kampań k vůli preferencím s krizí.Takoví tupci to zas nejsou.Zelení jestli je pravda,že k nim patří ultralevičák Uhl tak jsou věrohodní jako NBÚ.
drak 8.3.2006 18:24

Re: Otázka

Ať je pan Doležal co chce, každý se nějak musíme živit. Dle mého názoru je sice ve vztahu k landsmanschaftu zbytečně vstřícný, zejména vzpomeneme-li na to co provedla německá menšina našemu státu před válkou a během ní a jak nestyatě se ozývá dodnes ale co se postřehu týče, tak ho pan Doležal má a úsudek si rozhodně dovede udělat jak dost rychle tak dost správně. Všechny strany, které kdy u vlády za posledních 58 let byly, tak už se stihly předvést v tom horším světle, z tohoto hlediska půjd-li k volbám, tak jenom proto abych vybral to menší zlo, nic víc si od toho neslibuji, jestliže někdo ano, je naivní. Nicméně stejně bychom v tlaku na kultivaci politiky a celé společnosti neměli rezignovat jinak by asi bylo moudřejší porozhlédnout se, kam případně emigrovat.
drak 8.3.2006 18:12

Re: " Strana se profiluje zeleně a zároveň liberálně "

Pardon, málem bych zapoměl na tučné dotace na výstavbu polí větrných mlýnů...
drak 8.3.2006 18:11

Re: " Strana se profiluje zeleně a zároveň liberálně "

Tam jde o těch aspoň 5%, ostatní je asi celkem fuk.
drak 8.3.2006 18:10

Re: Re: Mé přání

A co Šlouf? Co ostravská dálnice? Co Český dům? Nemáte narušený barvocit? Jednu zlodějinu vidím, druhou ne?
drak 8.3.2006 18:08

Re: Re: Re: "ODS skončila vládu krachem zlodějnou a balíčkama"

Lidé mají příliš krátkou paměť, ta v drtivé většině případů nepřesahuje 14 dnů, natož volební období a častokráte bohužel bývá pokrácen i rozum.
drak 8.3.2006 18:04

Re: Paroubek je klaun, který vysvětluje vlastní vtipy.

Ano ano, u ČSSD je již delší dobu vidět známky personální krize a již od odchodu pana Jahna jsem přesvědčen, že z vlády odešel poslední rozumně myslící tvor a také poslední, který měl přijatelné vychování a vystupování.
drak 8.3.2006 18:01

Re: Srovnani

Asi to bude chtít mnohem více přemýšlet a mnohem méně chlastat ;-)
drak 8.3.2006 17:59

Re: P_má problémy

Chcete-li si poklábosit s někým více myšlenkově více spřízněným, budete muset zabrousit jinam, chcete-li se hádat, stejně jste minimálně z 99% na špatné adrese.
Vodák 8.3.2006 17:54

Re: Re: "ODS skončila vládu krachem zlodějnou a balíčkama"

Naprostý souhlas. Po roce 1989 nekradla ODS ale všichni ti, kteří se to 40 let učili,  nejvíce ti, kteří byli na vedoucích místech a měli příležitost. Kdo mohl být na vedoucím místě? Komunista, nebo ten, kdo jim maximálně lezl do zadku a aby se udržel, musel být ještě horší. Nevím, pan soudruh náměstek Paroubek ,byla asi jediná výjimka. S takovým mančaftem, převádět majetek, nepatřící nikomu do konkretních rukou, by bez zlodějiny nedokázal nikdo. Zaplať pánbůh,  že to tak dopadlo. Nedovedu si představit,  že by v tu dobu privatizovala dnešní vládnoucí komunistická parta, náměstek RAJ, hoch z depa, chlapeček po škole, který nikdy nepracoval, tedy naprosto bez zkušeností, jako ministr financí, atd. ODS se mi nemusí líbit, nikdo nemohl zabránit aby se do ní nedostali i kariéristi a prospěcháři. Ale je to momentálně jediná strana, která může zabránit tomu, aby se k moci  dostali zpátky komunistiští zločinci. Kdo píše, že nechce návrat komunistů a zároveň nadává na  ODS  není upřímný a nebo je skutečně naprosto mimo obraz.
quenya 8.3.2006 17:42

Re: Re: "ODS skončila vládu krachem zlodějnou a balíčkama"

Naprostý souhlas.Když tady čtu ty bolševický kidy, tak si říkám, jak je možný,že potom všem, co nám bolševici všech odrůd předvedli to , co převedli, jak proboha vůbec někdo může fandit naprosto nepoučitelný sociální demokracii anebo těm magorům z KSČM...
karel 8.3.2006 17:42

P_má problémy

Vážený pane Doležale melete pořád stejnou arogantní ODS.Vymyslete si něco nového začínate připadat hloupě,ale za peníze všechno pomáhej vám Bůh Paroubek.
Cesilko 8.3.2006 17:11

Srovnani

Brezen 2006
 
Slovaci majo korespondencni volby.
Cesi majo "MLUVICI BUBLINY"!!!
Cesilko 8.3.2006 17:10

Slovaci, tedy slovensti OBCANE v zahranici

obdrzi, kdyz se zregistrujou fcas!- volebni listky POSTOU!
Hec!!!
Cesilko 8.3.2006 17:09

Jeje , doma budou

DOMO-tak zvane- "volby"???????
Saša 8.3.2006 16:54

Paroubek je klaun, který vysvětluje vlastní vtipy.

A je-li přistižen při lži, vzteká se jak tříleté dítě.
Těžko říci, zda je to figura více žalostná než směšná.
Chudáci socdemáci - to si tedy po Grossovi vyškrábli ze dna politického hrnce pěkného zoufalce! A jak se volby blíží, bude to zřejmě horší a horší...
Jan Zachrta, Dán 8.3.2006 16:45

Re: "ODS skončila vládu krachem zlodějnou a balíčkama"

Vždycky když slyším nebo čtu odsudky ODS, které hovoří o krytý tunelářů a zlodějů, snažím se poznat jejich strůjce. Zpravidla je to člověk hodně obyčejný, s minimálním rozhledem a vzděláním a téměř ve všech případech se jedná o člověka neúspěšného. Oto jistější je v odsudcích a hodnocení.
Vzpomeňme si na dobu před 12 - 16 léty: Kdo v lednu 1990 chtěl budovat kapitalizmus? Poslouchali jsme komárkovský kafemlejnek o marce za tři koruny. Kdo ze socialistického bankovnictví věděl něco o úvěrování kapitalisů? Vždy v první řadě jsou gauneři a křiváci, i z první z cizích investorů jimi byli. Málo jsme věděli o světě a byli jsme si moc jistí, že vše děláme dobře.
 
Klausovy balíčky jsme odmítli a s nimi i Klause a ODS. Do čela státu se (s pomocí ODS, jak naivní!) dostala sebranka tunelářských mistrů a čím dříve se jich zbavíme, tím menší balíky (už ne balíčky) na nás dopadnou. Pamatujte si, že každé rozhazování a živení parazitů  BUDEME  MUSET  ZANEDLOUHO  ZAPLATIT  I  S ÚROKY!
jj 8.3.2006 16:07

Co blázníte?

Doležal je jenom zběhlý kantor, potom stipendista u landsmanschaftu. Žádnej politolog. I když ,  nevím proč, se vyskytuje na Filosofické fakultě. 
Hamar 8.3.2006 15:57

Re: Re: Mé přání

A sociální demokracie povýšila hulvátství, drzost, osočování, organizovaný zločin na oficiální doktrínu ...