2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
_oboan 8.3.2006 12:03

Re: Čerstvá zpráva:

tato vaše hláška neni úplně objektivní. paroubek si údajně také posypal hlavu popelem, kdy prý nezvládl vysvětlit veřejnosti kauzu s vyvadilem.
nicméně to nemění nic na tom, že kára čssd momentálně nejede tak jak by si její posádka přála. podle mého názoru to ale není jen paroubkovina, ale i výsledek mediální války proti paroubkovi and his boyz
 
mmm 8.3.2006 12:00

Re: Čerstvá zpráva:

At dělá to samé co ODS -pomlouvat   pomlouvat   pomlouvat a blbci tomu uvěří jak v ODS Fandové
stachanov 8.3.2006 11:58

Paroubek

dokázal slepit rozhádanou ČSSD, na drühou stranu se děsím, že tohle je to nejlepší, co může ČSSD nabídnout ( i když je to určitě lepší než Špidla nebo Gross). Každopádně ODS taky nic moc, osobnosti slabota, nemůžu si pomoct, ale v nejvyšším vedení ODS nemůžu kromě Topolánka najít jiného alespoň trochu sympatického člověka: Langr - herec a křivák, Tlustý - asi odborník, ale jinak charisma vyschlých zvratků, zbytek (Zahradil atd.) mi splývá jako obrýlení technokraté, snad ještě říman mi přijde rozumně. I když i ČSSD je katastrofální - Rath - inteligentní, ale bolševicko-mafiánské manýry já na bráchu, brácha na mě, Jandák - ten je tam kvůli popularitě, lidově strejcovský projev, Sobotka - asi schopný  technokrat, ale bez charismatu, Škromach - taky mi nepřijde, že by dokázal něco vést. Paroubka osobně nemusím, ale nelze mu upřít, že je v jistých ohledech schopnej. Rozhodne se až u voleb a bude to asi dost těsné.
mmm 8.3.2006 11:56

Re: Už jsou u vlády 8 let!

Milý Lojzo CSSD nevládla zde 8 let.První 4 roky zde byla opoziční smlouva de fakt ODS CSSD .Bez ODS by Socka neřekla ani BÉÉÉÉ.Byl to kšeft a ODS dostala a obsadila ruzné uřady komise bez kterých vláda neudělá nic.Ta tvoje kritika je v duchu článku křič a pořád dokola Paroubek je hloupý a lidi co na to nemaji čas uvěří.Koho na za něj Topolánka tak hurá do propasti
Jarda Musil 8.3.2006 11:56

jakovy

... a rozhodovat o tom, jak dlouho se dá vymlouvat budete Vy? Nebo se to dá zákonem? ... různé události zanechávají stín různě dlouho ... nelze říct, že 8 let je dost ... to byste mohl také po 89-ém říct, že týden bylo dost ...
jakovy 8.3.2006 11:28

Re: Bobe

Jo, chápu.
Budu jezdit na večeře do Atomu a na opravu mít nebudu.
Na výmluvu dycky.
Lojza Kohos 8.3.2006 11:11

Už jsou u vlády 8 let!

Tak jako už je v mnohém zpozdilé vymlouvat se na dobu 40 let "monovlády" komunistů, tak už je na pováženou kritizovat věci z před roku 1998, které mohly 4 vlády ČSSD+KDU-ČSL+US-DEU změnit, kdyby chtěly a uměly. Jenže to by jim musel, na rozdíl od těch aktivních po roce 1990, někdo "hejbat rukama, nohama a mozkama", protože všech chytrých a poctivých na úřadech se postupně zbavily a nahradily je "svejma lidma" bez fantazie, bez vize, bez vlastní odpovědnosti a iniciativy. Mají co chtěli a kéž to projedou ve volbách - to je teď už "veřejným zájmem"!
Jarda Musil 8.3.2006 11:11

Re: JO - OD TÉ DOBY

no - ona ta taktika ODS "mlčeti zlato" zřejmě může přinést ovoce - jen aby to nebyla jablíčka modrozelená
Jarda Musil 8.3.2006 11:09

Bobe

o tom není řeč - ale například na následky výbuchů v Hirošimě, Nagasaki a Černobylu budou umírat lidé hodně dlouho bez možnosti pozdějších vlád na tom cokoliv změnit ... když Vám manželka nabourá auto - budete potom jezdit s nabouraným autem - pořád! - chápete to?
Honza V. 8.3.2006 10:46

Re: Pro Sašu

Topolánek absolutně na Paroubka nemá - ani arogancí, ani hulvátstvím, o nevychovaném skákání do řeči ani nemluvě !
Jack 8.3.2006 10:36

Re: Stanislave

http://www.volebnifakta.cz/?action=statement&id=26
OBČAN XY 8.3.2006 9:58

JO - OD TÉ DOBY

 Co Tupolánek raději zalezl a Klaun na Hradě zvýšil ještě oblbováckou akrtivitu to má Jura RAJský těžké......Co až ODS rozpustí konečně tu svojí úděsnou vládu stínů.....To bude rána na solar.....
divana 8.3.2006 9:52

Re: 21.2.2006 - už jsem to sem dávala

 
Bob 8.3.2006 9:46

Re: Stanislave

Socdem vládne už 8 let - nejdéle ze všech polistopadových vlád!
D.P. 8.3.2006 9:45

Re: Docela zajímavý článek

Razantní kroky dělá, ale nekoncepční (žádnou koncepci totiž nemá) a nepromyšlené. Nejde šetřit a zároveň zvedat platy doktorům. Je to zástupce jedné složky zdravotnictví, něco jako když odborář dělá ministra práce a sociálky nebo vypracovává zákoník práce.
Ivan Nový 8.3.2006 9:25

Největší chybu udělal s panem Vyvadilem,

kdyby mu včas dovolil odejít, získal by místo soudce, teď o něj přijde. Tento případ je varováním pro jeho věrné. Oni moc možností nemají, on se nějaký Brutus už najde, zvláště, když jim premiér poskytuje mnoho příležitostí jej sestřelit.
kocour 8.3.2006 9:25

Paroubek byl v nové funkci nejdřív nejistý,

pak se rozkoukal, pak rozeběhl, skočil a teď už se vzdaluje od Země rychleji a rychleji, již z dosahu gravitace.
Jarda Musil 8.3.2006 9:10

Stanislave

... ne, nemusíte to opakovat, ale zkuste si dát do rozměru také čas a zjistíte, že tyhle problémy byly založeny dávno před nástupem socdem vlád - že ano ... fakt jsou i jiné pohledy na vývoj ekonomiky než ty, které se zrovna vypíchnou ze souvislostí - tady opravdu neplatí, že co čtenář to blbec ...
divana 8.3.2006 9:07

Re: Čerstvá zpráva:

za to taky může klaus
klon 8.3.2006 9:03

V životě je to naopak

Ten špatný šéf, co šlape po svých lidech, se po jejich hřbetech vyšplhá do výšin. Viz mnoho zářných příkladů z naší současné reality show.
Saša 8.3.2006 8:48

Čerstvá zpráva:

"Pokles preferencí soc. dem. zneklidnil premiéra a volebního lídra ČSSD Jiřího Paroubka a přiměl ho k razantnímu postupu. Po úterním návratu z Jižní Ameriky rozebral důvody a pustil se do kritiky lidí, kteří podle něj chyby zavinili. Co nejdříve se chce s vedením, volebními lídry i manažery své strany poradit, jak nepříznivý vývoj zvrátit. "
Tak to vidíte, socdemáci, jakého jste si vybrali vůdce. Protože pro svou hloupost dělá chyby, obviňuje z nich jiné.
Dobrý šéf chyby svých lidí vezme na sebe. Špatný šéf utopí za svůj kopanec podřízeného.
 
kapitán 8.3.2006 8:47

Re: "konfident" Rath

O funkci si řekl tím "konfidentním" dopisem a měl udržet zdravotníky na straně vlády a nenasrat změnama lidi.
Ale na to nestačí být jenom drzej.
Kidman 8.3.2006 8:40

Jé jé jé

kéž byste měl pravdu!!!
rony 8.3.2006 8:40

Re: Pro Sašu

Obsah Vašeho příspěvku odpovídá úrovni Vašeho pravopisu.
Stanislav 8.3.2006 8:40

Re: Hezky se to čte,

Tolik pravdy si dnešní den snad ani nezaslouží ...
Stanislav 8.3.2006 8:37

Re: A ODESAK ŘIČÍ BLAHEM

Myslím, že rozumně uvažujícímu jedinci je zbytečné opakovat státní dluh, nezaměstnanost, stav infrastruktury a hlavně -- článek není rozborem politiky, ale rozborem politiků a názorů na ně. Je to tak těžké pochopit?
Stanislav 8.3.2006 8:33

Re: Pro Sašu

Máte dojem, že prototypem politika je namyšlený buran?
MM 8.3.2006 8:22

Pro Sašu

Alexandro ten článek je pro tebe jak dělaný -Paroubek je hloupý-To tvrdí slabý jedinci kteří se vedle něho jaksi strací---Topolánek a debaty-------
klon 8.3.2006 8:18

Trocha teorie nikoho nezabije

Jsem moc zvědav, jak se dnešní analytici a hodnotitelé naší politické scény budou chovat po volbách. Jsem zvědav, kdo se prekabátí a kdo přizná, že přespekuloval. Ale budiž, plácejte mektalové, hodně lidí nemá šajnu, jakej volební lístek kam házet a proč vlastně - třeba se nachaj ovlivnit.
Saša 8.3.2006 8:15

Paroubek je prostě hloupý.

A opravdoví, autentičtí sociální demokraté aby si rvali vlasy nad tím, co jim z jejich strany udělala bezskrupulosní partička kariérů z bývalé Československé strany socialistické, která se hlavních funkcí v ČSSD zmocnila.
Samozřejmě, že si to ČSSD odskáče. Pro každou korporaci je sice dobré mít v čele člověka silného, pro politickou stranu je autoritativní vůdce v dobách její krise požehnáním, ale podmínkou je, aby to nebyl hlupák.
A Poroubek hloupý je. Projevuje to svými výroky a činy denodenně. Nejde o náhodné úlety, jde o systémovou hloupost. V tom, co říká, v tom, co koná, i v tom, koho si k sobě vybírá...
Sociální demokraté - nelze Vás nelitovat.