4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 25.3.2006 0:17

Ta ODS..

Mě není nesympatickej program ODS, ba naopak. Jenže kdy oni něco slibovali a kdy to splnili?
Ani si nevzpomínám. Největší tragéd (KLaus) je naštěstí mimo a Topolánkovi se dá jistě více věřit. Ale.. je tam ještě Langr, Tlustý, Říman, Beneš, Dostálová a další pošramocenci. A tihle dinosauři, kteří už dávno měli být s ústupem Klause pryč, jsou stále "in". Svědčí to jen o tom, že ODS je stále ta nespolehlivá, především (na sebe myslící) pragmatická strana. ( Viz Doležalovo vyvlastňování malých akcionářů, Bendův zásah do trestního zákoníku atd.) To nejsou žádní konzervativci, to jsou takoví " malí" gauneři. Slyšel jsem Bendu v Radiožurnálu, více arogantního dementa jsem tam ještě nezaznamenal. Přece nebudu volit takové voly! Ta ODS je myslím strana s nebezpečnými autoritativními sklony po svém guru Klausovi. Je potřeba je odeslat do ústraní a k práci. Možná by to mohli zachránit lidé z krajů, ale ty neznám. Např. ale pan Tošenovský se mi zdá slušnej. Divím se však tomu, že s nima může být pospolu?! Předpokládám ( pokud v Ods nenastane malá revoluce), že z ODS brzy vystoupí. ( Což bych mu nakonec doporučoval. Slušelo by mu to v ED. A přitáhl by voliče.
Venkovan 24.3.2006 22:28

Esi se otevře politický systém

to bude záležat také kolik eště pozavírajů všelijakých partajníků!!
V. Hanuš 24.3.2006 18:21

Uvedení na pravou míru

  Vážený pane Doležale,
považuji  Vás za jednoho z nejlepších našich politologů,  ale největším nebezpečím pro tuto zemi  a celou planetu jsou  ochranáři  všeho druhu a nejnebezpečnější jsou ti  zelení,  ti jsou schopni ve jménu  své ideologie přivést  do bídy  celé lidstvo
youngman 25.3.2006 15:06

Re: Uvedení na pravou míru

To je asi pan Doležal jediným politologem v této zemi, kterého znáte . Ujišťuji Vás, že v této zemi je celá řada daleko lepších politologů, než jakým je pan Doležal...
V. Hanuš 24.3.2006 18:13

Uvedení na pravou míru

   Pane Dolažale, považuji  Vás za nejlepšího politologa, ale největším nebezpečím pro tuo zemi  a
celou planetu jsou militantní ochránci všeho druhu a vedou je zelení.
Joska 24.3.2006 18:02

Schází mi alternativa za nevolitelnou ODS

Chtělo by to, aby se do parlamentu dostala neparlamentní a slušná pravicová strana. ( Zřejmě jsem "Havloid", jak se jistě posléze dočtu). Nevadil by mi ani Pravý blok, ani ED-SNK. Jenže aby měli šanci musela by přestat mediální diskriminace těchto stran. Fuj,fuj,fuj!!!
KLAUN NA HRADĚ 24.3.2006 19:35

Re: Schází mi alternativa za nevolitelnou ODS

  Bohužel se nedokážou menší pravicové strany dohodnout na společném postupu,z čehož pseudopravicová a zprofanovaná ODS těží....
AAA 24.3.2006 20:37

Re: Re: Schází mi alternativa za nevolitelnou ODS

Ale to neni chyba ODS, ze ne :)
AeroKarel 24.3.2006 16:16

K těm daním,

cca před rokem jsem zaslechl na BBC blahé paměti nějakého analytika tvrdit, že na racionální výdaje státu by stačilo DPH 19%  a šlus, konec, žádné další daně.
Dost tomu věřím.
Tak proč ne nějaký ten rok prázdnin.
Mají-li v superhypermarketu "AKCI", také nezkrachují.
Zelené a jejich sympatizanty raději nekomentuji. Ovšem pokud překazí vládu KSČSSD budou mít jedno velké plus.
Loki_F 24.3.2006 16:00

Zelení lumíci budou v nejlepším případě často používaným 'jazýčkem' nikoli na vahách,

ale v registrovaném partnerství právě s tou stranou, která vyhraje volby. Už nyní jejich ze zahraničí placená mediální kampaň silně připomíná onu TV reklamu ke všemu ochotných dívek na telefonu, jen místo: "Zavolej, zavolej!!!" broukají: "Vol mě, zvol!" Stejně jako u těch dívek budou všichni, kdo se nechali nalákat, zhloubi svých peněženek žasnout nad výší konečného účtu, zatímco uspokojení bude diskutabilní. Průšvih je, že žasnout budou i ti kdo se zlákat nenechají. Na konci volebního období pak zelení šibalové dopadnou, těsně před rozvodem svého registrovaného partnerství, jako ona příslovečná housátka, která tak miloval Gargantua, s tím rozdílem, že si o ně navíc otřou špičky bot i voliči... };-D)
Pokud jde o volební výzkumy preferencí vnucuje se pocit, že bez nich by politologové typu Pehe a Doležal neměli nad čím malovat své rozumprdovské kruhy. Jenže, ne každý, kdo maluje kruhy je Archimedes! };-D) Lumíci nezískají více než 3,5% hlasů, protože jsem přesvědčen, že tento národ ještě úplně neztratil soudnost.
 
Omlovám se za ten příliš rychlý ENTER.
Loki_F 24.3.2006 15:58

VZelení lumíci budou v nejlepším případě často používaným 'jazýčkem' nikoli na vahách,

iveta 24.3.2006 14:57

Volím zelené,

protože příroda potřebuje svého advokáta v ČR parlamentu
Ladislav N. 24.3.2006 15:06

Re: Volím zelené,

Ale kdo tam bude zastupovat ZDRAVÝ ROZUM? Zelení sotva... :-O
Alois Novák 24.3.2006 13:42

VOLÍM ZELENÉ!!!

SZ je nový vítr,který provětrá náš spící parlament
cekon 24.3.2006 13:44

Re: VOLÍM ZELENÉ!!!

Blahopřeji!
 
1 Kwh za 34 Kč
 
Vám provětrá Vaši peněženku, ale když máte rád vítr ...
Dr.Růžek 24.3.2006 18:23

Re: Re: VOLÍM ZELENÉ!!!

Ale  elektřina z větru  je důvěryhodná  a splehlivá  jako  Bursíci
Balů 24.3.2006 13:51

Re: VOLÍM ZELENÉ!!!

Skutečně?  Svatá ty prostoto.
míša mýval 24.3.2006 14:55

s tím větrem souhlas

Přečti si víkendoviny, ať víš, k čemu vede přemíra ekologie a zdravé výživy . Přidávám ti panáčka. Také se culí, jako kdyby se právě dobře vyzvracel
hodne neRath 24.3.2006 13:22

moc hezky se to rysuje....

danove prazdniny pro nadnarodni korporace ano, pro ceske zivnostniky ne. U vlady KSCSSD to chapu - OSVC jim nedaji vsimne.... a co z toho maji zdejsi diskutujici?
zalozak 24.3.2006 13:21

Proboha pane Dolezal - v cem vam ten Klaus tak straslive vadi?...

Vzdyt kdyz clovek cte vetsinu vasich prispevku vy nakonec zase tak moc odliny nazor na mnohe veci a zejmena na pociny neo-socialisticke vlady nemate... Klaus prece neni ani stredem vesmiru, ani zdrojem vseho blaha nicmene ani zdrojem vseho zla. Je to osobnost. a clovek... se svymi chybami a pozitivi. A vizemi a slusnymi znalostmi. Neustale se zde prostira jak "nas vsechny" ten zly Klaus okradl. Vazne? Nebylo takhle nahodou rozhazovani velkych majetku predem doho dohodnutym vysledkem komedie tez zname pod nazvem "nezna revoluce"? Nebyli to nahodou "poslanci" a zastupci vsech stran kteri vyuzili rozdelovani koryt a movitosti. Hovori se tady o takzvane "zpackane" privatizaci... hm.. a on to nekdy nekde nekdo udelal lip? Ja kuponovku fakt nemusel ale fakt je ze to byla de fakto statni loterie ze ktere temer kazdy neco dostal. Kozeny by tezko mohl nekoho podvadet kdyby mu lidi za 10K ty knizky neprodali. Kazdy vycita Klausovi ony vety o "zhasnuti" a o "cistote penez". ... hm... myslite ze se to dalo udelat jinak. Mam pro vas vyzvu... napiste clanek o tom jak konvertovat CR v roce 1989 na "kapitalistickou" - resp. "normalne" fungujici spolecnost jinak nez to udelal onen nenavideny Klaus. Dokonce vam dam i vyhodu.. ze nemusite v takovem clanku uvazovat s podstatnym faktem ze mnohe kroky, vcetne likvidace casti prumyslu, zemedelstvi a ztraty nekterych zahranicnich trhu byly soucasti dohod za nas "samet"...
vládík 24.3.2006 16:42

Re: Proboha pane Dolezal - v cem vam ten Klaus tak straslive vadi?...

1. Jak to udělat jinak - viz např. Slovensko, kde nerealizovali druhou polovinu kuponovky - a až do loňska meli podstatně rychlejší růst HDP.  O Slovinsku nemluvě.
2. Špinavé peníze: Asi se nedaly zachytit. Ale věta: (přibližné znění)  Neznám žádné špinavé peníze, znám jen peníze kterými se dá platit sem zavedla morálku ještě nižší, než byla do té doby (tedy ještě nižší, než nízkou).
milan007 24.3.2006 12:57

15 bodů ODS

Je až dojemné jakou mají všichni odpůrci 15-ti bodů starosti o státní rozpočet. To že SD ho zasekne o 70 mld, to je jaksi normální.
Už ale málokdo zapomíné že v roce 96 vybral (a utratil ) stát 500 mld, loni cca 900 mld. Pricip , který by měl nastat je vybrat méně a méně rozdělovat, více nechat lidem .
To ovšem jedinci, řízené vyššími bytostmi nemohou připustit, že bychom si mi blbci , bez jejich (géniů) souhlasu mohli také něco dělat jinak.
Jirka 24.3.2006 17:42

Re: 15 bodů ODS

A je v tom započítaná inflace? Pokud ne, tak to zas tak velký rozdíl za těch 10 let nebude.
cekon 24.3.2006 12:28

15 bodů ODS

Kousek níže se jistý soudruh Karel hlásí k OSVČ ale vzápětí tvrdí, že je to vše pouze populismus ODS. Vážený pane, jestliž máte doma schovaný v kredenci živnostenský list, pak ještě nejste OSVČ..Místo chození na stranické schůze si laskavě vemte tužku a papír a začněte počítat (pokud umíte). Co je pro stát výhodnější? 1. Platit nezaměstnanému (tj. nejenom podporu, ale také sociální a zdravotní pojištění) anebo mu odpustit daně? 2. Pokud zůstanou peníze u lidí, zvýší se spotřeba a tím i všechny nepřímé daně, 3. Daňové prázdniny u nadnárodních korporací ano, ale našim lidem, kteří můžou zaměstnat nikoliv 3000 lidí, ale ve svém výsledku 10 nebo 100 tisíc daňové prázdniny ne? Hrozí zneužití? Jak? Je vidět, že se pohybujete úplně někde jinde, jinak byste věděl, že nárokovat např. DPH za nevykonané služby/zboží je trestné....Čest práci soudruhu! 
tom 24.3.2006 11:47

volby

Pane Doležale já Vás vůbec nechápu!Co vlastně sledujete těmi neustálými výpady proti ODS?To se Vám opravdu tak zamlouvá představa vlády ČSSD s podporou KSČM a v čele parlamentu soudruh Filip nebo jiný člen KSČM?Já jsem důchodce už to nějak dožiji,ale děsím se toho marasmu v kterém by museli opět mladí žít.Včetně mých dětí a vnoučat.
ok 24.3.2006 11:29

proc autor nenapise neco o manipulaci volici?

proc autor nenapise neco o manipulaci volici? Kdyby se tak intenzivne psalo o vsech neparlamentnich stranach, bylo by to demokraticke. Proc se nepise o vsech stranach, ktere maji vice nez dejme tomu 3%? 
Limit se uplatnuje NA ZAVER voleb, na na jejich pocatku!!!
ok 24.3.2006 11:30

Re: proc autor nenapise neco o manipulaci volici?

Limit 5% se uplatnuje NA ZAVER voleb, na na jejich pocatku!!!
ferda 24.3.2006 11:46

Re: proc autor nenapise neco o manipulaci volici?

Každý magor by chtěl do televize a aby se o něm psalo
včelař 24.3.2006 11:15

Lidé bděte !

Již starý dobrý Strauss v době, kdy se teprve etablovaly strany zelených pravil, že i rajče je nejprve zelené a pak zčervená. Nevím, čím to je, že náhle - aniž by k tomu byl nějaký vnější popud, se objeví jeden průzkum a nastává šílenství se vzrůstajícími procenty pro zelené amatéry od táboráku. Lidé, kteří v Čechách řeší lovení velryb či kácení pralesů v Brazílii, kteří hodlají drát peníze na to, aby experimentovali s energiemi na úrovni 18. stol., mi naprosto nepřipadají jako lidé s možností hovořit do městských systémů, do zahraniční politiky, do ekonomiky a já nevím čeho ještě. Padají tu názory o úspěšnosti těchto stran jinde. Nikde ale není politika zelených dominantní, vždycky jsou apendixem stran, které jim slíbí víc. Je to velmi nebezpečná hra s medializací zeleného slepence.
Svoboda 24.3.2006 13:19

Re: Lidé bděte !

Moment, Bursík byl přece ministr, anebo mě už mate paměť? To není skaut od táborového ohně... Co asi od něho můžeme očekávat?