29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Brmboš 9.3.2009 11:10

Re: Proč mají ale odvydy z mezd skončit na účtech exekutorů.

Naprostý souhlas, ale náš národ vždy sloužil vrchnosti a nechal se ohlupovat. Kdyby se přijal jednoduchý zákon v parlamentě, že ze sociálních dávek má město právo strhnout nájmy, služby a ostatní poplatky, nemohlo by se tolik zlodějů v dresu politických stran zviditelňovat. Oni tim zakrývají jenom svoje okrádání občanů ve velkém.

PetrH 9.3.2009 11:06

Re: Primátorka především úspěšně odvádí pozornost od kamencového jezera.

Vysvětlete mi tu dokonalou cenzuru. Jak to funguje, komu se redaktoři a majitelé listů zodpovídají atd. Dokud se vám to nepodaří, budete pořád vypadat jako lhář a hňup.

Brmboš 9.3.2009 11:06

Re: Nakažlivost slovníku pravdoláskové politické korektnosti

To byste musel v Chomutově bydlet, aby jste poznal co to je Chomutovská mafie a jak je nebezpečná. ODS a ČSSD si rozdělili sféry vlivu i peněz. A tam lítají prachy. Jsou vůbec ti exekutoři praví, nevybírají ty peníze pro naplnění kapes vládnoucí mafie v Chomutově? Proč netrváme na tom, že nepřizpůsobiví politici mohou vládnout a říkat co máme dělat my občané. Řápková dodnes nevysvětlila Kamencové jezero, ale i mnoho dalších podivných prodejů. V tom ji podporovala dnešní hejtmanka Vaňhová, která dnes ohrožuje naše peníze. Královská partie v Reflexu měle jednu hrůznost, byla pravdivá. Tak se žije v Chomutově.

Rybák 9.3.2009 11:03

Re: Nakažlivost slovníku pravdoláskové politické korektnosti

A varianta, že tvrdě pracuje Vás nenapadla?

Rybák 9.3.2009 10:59

Re: Proč mají ale odvydy z mezd skončit na účtech exekutorů.

Takže navrhujete co? Prosím konkrétně a v mezích zákona.

Brmboš 9.3.2009 10:56

Re: I Doležalovi svítá....

Stejně jako Řápková, Vaňhová, Houska a můžeme pokračovat. Chomutovská mafie má velká chapadla. Tam drží chomutovští hubu protože se bojí. Jinde se dá vyskakovat,  žádný vyděrač ani blb, který vyhrožuje nepřijde. Jsem pro vymáhání dluhů i od chomutovské mafie.

pra 9.3.2009 10:54

Dělnická strana je ultralevicová

Konečně i když nesměle (zdivočelí sociální demokraté) je napsáno, že se jedná o stranu levicovou. Tzv.veřejnoprávní média o této straně neustále tvrdí, že se jedná o ultrapravici. 

Bogy 9.3.2009 10:53

Re: Je potřeba využívat lépe debilitu Paroubka!

naprosto souhlasím, geniální postřeh

R^R^R^

Ivan 9.3.2009 10:51

Primátorka především úspěšně odvádí pozornost od kamencového jezera.

Primátorce ODS je problém občanů s "nepřizpůsobivými" srdečně lhostejný.  Zvolila postup exekucí ne kvůli vymáhání dluhů, ale kvůli tomu, aby odvedla pozornost veřenosti od zlodějny zastupitelů ODS s kamencovým jezerem. Tam ODSsáci "pronajali" soukromému "podnikateli" kamencové jezero za roční nájem rovnající se ročnímu nájmu, který onomu radobypodnikateli zaplatí každý z majitelů desítek stánků, které v areálu působí.

Odvedené pozornost se jí povedlo výborně. Veřejnost se doví, kolik nevědomých lidí podepsalo petici na její podporu, protože tisk dokonale cenzurovaný ODS už neuvede, že samotní občané jejího města už dříve sepsali petici pdpořenou 6500 podpisy řádných občanů (žádnými nepřizpůsobivými) za odvolání primátorky právě kvůli krádeži kamencového jezera. 

Veronika 9.3.2009 10:49

Re: Je potřeba využívat lépe debilitu Paroubka!

Naprosto s vámi souhlasím. Není co dodat!:-)

Brmboš 9.3.2009 10:47

Má to vadu na kráse.

Nic proti tomu co dělá paní Řápková. spíše mi vadí, že sto tisíc lidí podepíše petici jak zatočit s nepřizpůsobivými a nikomu nevadí, že paní primátorka má problém vysvětlit spousty kauz, kde je jednáno s majetkem Chomutova jako s jejím vlastním. Na blogu týdne pod názvem  Intriky správně píše autor, že nepřizpůsobivé nejsou jen menšiny a chudí, ale i bohatí a politická elita. Ti první však neseženou exekutory. Není to pane Doležale, aspoň k zamyšlení?

Náhodný kolemjdoucí 9.3.2009 10:47

Re: Proč mají ale odvydy z mezd skončit na účtech exekutorů.

Co říká Paroubek mě nezajímá, pro mě je důležitojší tom, že i z mých peněz jsou placeni exekutoři, kteří se o těch nepřizpůsobivých zase tak moc neliší.  

Náhodný kolemjdoucí 9.3.2009 10:43

Re: Proč mají ale odvydy z mezd skončit na účtech exekutorů.

Děkuji, jsem fascinován tím, že národ oslavuje to, že jeho peníze mizí v rukou další české mafie.

Jura Jurax 9.3.2009 10:42

Jojo,

pokud si pan Doležal odpustí sudetské téma, píše neobyčejně moudře. R^R^R^

Alena 9.3.2009 10:41

Re: Je potřeba využívat lépe debilitu Paroubka!

Protože vás nemá ve svém středu. Být tam vy to by to tady jinak vypadalo! Vy jste prostě boží  to co za to patří !

Alena 9.3.2009 10:38

Doležal

Už jsem se lekla, že v dnešním článku nebude nic o Paroubkovi. Ale je tam a podle p. Doležala jásá nad nemožností vlády. Pan Doležal je ........

Ludva 9.3.2009 10:33

Re: chomutov

Když ono si člověk rychle zvykne - na plazmové televize na půjčku, teploučko, na několikadenní mejdany celého paneláku, kromě těch hňupů, co chodí do práce.

milda 9.3.2009 10:30

Re: Je zajímavé

Ještě je třeba nezapomenout, jak chce pan Kocáb zbourat prasečák. To je taky bezva nápad.

Dolly 9.3.2009 10:28

Re: Nezávislé soudy

To je příliš lichotivé hodnocení naší zprofanované justice a chaotické legislativy. Na každé obyčejné tržnici se soudí lépe, rychleji a vymahatelně.

Martin13 9.3.2009 10:28

chomutov

Vazeni,je uplne jedno jestli jim zabavi finance a jsou to nejake davky,ktere dostavaji-na rozdil od nas vsech-pravidelne od statu,za to ze nepracuji,plodi deti a prikradaji,kde se da.Kdyz jim to nevezmou hned na radnici,tak to stejne do dvou dnu prolejou hrdlem ci prosazi na automatech.Nikdo to nevite pani politici?Merde!

Pidra 9.3.2009 10:12

pane Doležale,

kde zůstal Klaus ?

jirous 9.3.2009 10:08

Re: Proč mají ale odvydy z mezd skončit na účtech exekutorů.

 Velice  a zatím nikde  nezminěný  objevný  názor. Pisatel , dle mého názoru má plnou pravdu.

crw 9.3.2009 10:06

Re: Proč mají ale odvydy z mezd skončit na účtech exekutorů.

Mohl bys, ty intelektuální hroudo, přestat opakovat lži? I když, ono se to zopakuje stokrát, tisíckrát, tak je to (v rámci jisté propagandistické tradice) se špinavýma penězma pravda. Ach jo, škoda, že je v téhle zemi tolik hluchých, slepých a blbých papoušků.

vládík 9.3.2009 10:04

Re: Tak nám aktivista Kolovrátek Doležal

Bez kolovrátka: Už vím, že ombudsman je chybou (i mojí - původně jsem mu fandil). A tanečky Kocába (podobně jako kdysi v ústecké ulici úředníků EU, Mlynáře a Havla)  a/ jsou rasistické, b/ zvyšují rasistický potenciál našich občanů

vládík 9.3.2009 10:01

Re: Nezávislé soudy

R^:-D:-D;-(

vládík 9.3.2009 10:00

Re: Je potřeba využívat lépe debilitu Paroubka!

R^;-D;-D;-D

Malý Aston 9.3.2009 9:53

Re: Je zajímavé

Ale rasista není.Má pěknou mluvčí a tím dokazuje že není rasista.Jen by měla ta nová mluvčí používat akcent našich milých spoluobčanů tedy cigánů. To teda Lucie Bílá to umí perfektně.:-D

Malý Aston 9.3.2009 9:50

Je potřeba využívat lépe debilitu Paroubka!

Již to tady jeden pisatel pěkně popsal.Je potřeba lépe využívat debilitu Paroubka a Ratha a jejich podřízených socanů.Když vláda nechce šrotovné,má ho navrhnout a Paroubek bude proti.Když vláda požaduje aby neplatiči platili,má navrhnout aby všechno za ně platil stát a Paroubek bude proti.Nevím,proč toto jednoduché pravidlo vláda nevyužije.:-D

Xury 9.3.2009 9:48

Re: pozor

Máte pravdu, že to formuloval velmi neobratně. Správně měl napsat:" proč je někdo neumravní dobře mířeným výchovným pohlavkem (tzv. mackovačka)". ;-D

Ludva 9.3.2009 9:43

Re: Je zajímavé

Pan Kocáb je typickým představitelem řešení romského problému způsobem. "za všechno mohou ostatní". To se tady praktikuje od převratu. Poukázat na chyby Romů je rasizmus a nesmí se to. Kdo to udělá, doplatí na to - teď asi Řápková.