29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Niky 9.3.2009 18:19

Koukám jako blázen,

že pan Doležal přesně popsal co jsou zač pseudohumanisti z pravdoláskového gangu!

Starý J. 9.3.2009 18:07

Re: co je špatného na tom,

To máte sice pravdu, ale dokážete si představit, že se najde někdo ze zákonodárců, kdo bude ochoten zvednout ruku pro to, aby ty dávky byly "nevyplacené"??? Ani sedm statečných ne!

Byl by to naprostý sebevrah! Možná Kubera a oni ho budou stejně brát jako recesistu! EU a plácající pseudohumanisté toho, kdo tu ruku zvedne, zničí! A k nim se přidá ten, kdo si bude chtít své koryto uchránit!

Starý J. 9.3.2009 18:00

Re: Politici se v případě "permanentně nepracujících" už roky honí za svým ocasem

No vidíte hroudo, že s Vámi mohu v něčem i souhlasit!

pet 9.3.2009 18:00

Re: Děkuji

včera na Českém Lvu to zelené ministro  veřejně slíbilo, že půjde  do Comutovat bydlet ale s paní primátorkou, No tak paní primátorka už tam bydlí, tak kde jsi frajere!!!

Starý J. 9.3.2009 17:54

Jen tak dál pane Doležal

zase skvělý článek s výbornými postřehy. A nic si nedělejte se zde v diskuzi běsních Paroubkových rudých brigád!

.....návrh postavila na věcech, které jsou obecně známé, a ne na důkazech. .... Ony totiž zatím žádné důkazy nejsou, jen všichni vědí, že ta tlupa je velice nebezpečná. Důkazy by se našly, až by dostali reálnou moc, zatím ten Führer Vandas je neobyčejně mazaný a dává si pozor i na to, co říká. To je jako s komunisty. Většina myslících ví, co je to za hrůzu, co by předvedli u moci v případě, že by situace v Rusku se jevila zase pro jejich kousky příznivá a přesto i proti nim v současné době žádné "důkazy" nenajde. Je to naprosto stejný případ. Chovají se rafinovaně, zabouří a řeknou si svoje na schůzích a mýtincích (mají tu výhodu, že je nikdo jako "nácky" na srazech "nemonitoruje" a neprohlíží jim záda, zda tam nemají náhodou vytetovaný srp a kladivo a ódu na Stalina), takže by Langer dopadl u soudu v jejich případě naprosto stejně. Jen by náš duce Paroubek řval, že Langr je blb, ovšem ne proto, že nepřipravil důkazy, ale proto, že se vůbec pokusil je zakázat!

hufv 9.3.2009 17:30

Re: Primátorka Řápková, je nejoptimálnější

co to je to nejoptimálnější?

Jsou slova, která se nestupňují!!!!!!!!!!!!!!!!! A pokud je něco optimální, tak už nic dalšího nemůže být "optimálnější". Rozumíte tomu?

RZ 9.3.2009 17:20

Re: Má to vadu na kráse.

Jistě, Anko, srovnáme ji jako Čunka a do třetice se o řešení cigánského problému už nikdo nepustí!

Honza II 9.3.2009 16:50

Re: Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

Myslím,že Kamencové jezero je pořád tam,kde stálo - leželo. Snad zoopark,tam prý bylo něco v nepořádku,ale řekněte,co je v tomto státě v pořádku.Co se neplatičů týče,má p.Řápková můj hlas.Jinak by totiž nastal stav,kdy by nemusel už platit nikdo.!!

Wlasta 9.3.2009 16:48

Re: jsme papeštější než papež

špatně správně má otázka znít: Jsou občané české republiky? Pokud ano tak mají stejná práva a povinnosti jako ti ostatní. Pokud ne tak mají povinnost dodržovat naše zákony, stejně jako my máme povinnost dodržovat zákony té země v níž se aktuálně nacházíme.

Já vidím několik problémových oblastí 1 - vymahatelnost práva,  2 - přenášení multikulti do oblasti sociálně-právní, 3 - smečka příživníků ještě více škodlivých než cigáni

i když si nejsem jist jestli ad 3 nemá být ad 1

xxxKubeš 9.3.2009 16:47

Děkuji

Doležalovi, že se zastal primátorky. Kocáb ve věci postupuje bez charakteru, napřed něco slíbí, pak si klade podmínky aby to nemusel splnit. Je až stydno, když může být takový člověk ve vládě, měl by se vrátit odkud přišel.

Náhodný kolemjdoucí 9.3.2009 16:16

Re: co je špatného na tom,

Na exekuci je špatné to, že 90% zůstane jako odměna exekutorovi a věřitel (město) dostane ten zbytek. Při nevyplacení dávek by mohlo zůstat vše městu a exekutorská mafie (stejná nebo horší než ta neplatičská) ostrouhá.  Dávky jsou hrazeny z povinného soc.pojištění a jistě není jejich účelem a zájmen těch co je platí, aby je zinkasovali exekutoři.

PP2 9.3.2009 15:55

Re: Primátorka Řápková, je nejoptimálnější

Podporuji primátorku Řápkovou.  R^R^R^

 

Honza II 9.3.2009 15:37

Re: Je zajímavé

R^R^!!

ada 9.3.2009 15:20

Primátorka Řápková, je nejoptimálnější

sladeni krasne modrooke zeny se schopnostmi organizovat, uvadet vse v souvislost, zaroven ukazat tvrdost a neustupnost, nenechat se zastrasit.......je to priklad pro ostatni postkomunisticky zkorumpovany povl na ceskych radnicich a magistratech...

hrouda 9.3.2009 15:14

Re: Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

souhlas.

karel-smichov 9.3.2009 15:13

Re: Tentokrát naprostý souhlas

Nepřeji si aby takové strany byly v parlamentu!! Jak pravil p.Paroubek na komunisty si

zvykneme  přesto,že  80%  je nechce , tak nám asi nic jiného nezbyde  řídit se názorem

p.Paroubka ;-€

Jura Jurax 9.3.2009 14:58

Re: Jojo,

A kdyby ti ordneři měli lepší výcvik a trefili se, tak jsem se o jedenáct let později nenarodil a neštval bych Vás svými názory, milý Marate. Nefandíte těm sudeťákům?

karel-smichov 9.3.2009 14:57

Re: Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

Ať  p. Čunek měl nějaké problémy , ale ve Vsetíně  udělal pořádek  8-o>-

Jura Jurax 9.3.2009 14:50

Re: Jojo,

No, rodiče jim neprovedli nic - ale ordneři mi málem zabili tatu koncem srpna 1938, když hlídku, které jako záložní důstojník velel, napadli střelbou ze zálohy. To byl ještě mír!.

pavluska 9.3.2009 14:47

Re: Je zajímavé

Pan Kocáb to za nepřizpůsobivé bude platit sám ze zisku za fond Trend.

ihala 9.3.2009 14:45

Re: Je potřeba využívat lépe debilitu Paroubka!

R^R^R^

Andrea1 9.3.2009 14:40

Re: Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

Také si myslím, ře papí primátorka Řápková to vzala za správný konec. Nicméně se nemusí vynořovat ani Marcelka či Marcel, ale stačí když si voliči vzpomenou na kauzu Kamencové jezero. Pak se budou zřejmě rozhodovat podle toho, co pro ně má větší váhu a

paní primátorku podrží nebo se s ní rozloučí.

ihala 9.3.2009 14:33

Re: Primátorka především úspěšně odvádí pozornost od kamencového jezera.

Pane Ivane,Vy jste chtěl mít u toho jezera stánek?Nebo jste chtěl pronajímat sám ostatním?Jinak Vám nerozumím.Paní primátorce držím palce!!!

hrouda 9.3.2009 14:18

Politici se v případě "permanentně nepracujících" už roky honí za svým ocasem

Tedy alespoň co se týká toho, jak na ty, kteří v životě nepracovali, nepracují a pracovat nehodlají. O různých komisích, projektech, analýzách apod slýcháme roky.

Stručný návrh - začněme s tím, že mladí nezaměstnaní (filtr - třeba 2 a více let) prostě budou docházet do "práce v technických službách měst" (berte mě s rezervou, zjednodušuji), kde budou moci vykonávat nekvalifikované práce (na jiné stejně nemají a ani nechtějí). Když práce pro ně nebude, budou stejně v práci, i kdyby měli sedět na lavičkách v areálu "služeb". A hezky budou dělat od-do. Pokud ne, tak nic nedostanou.

Pořád lepší, než aby svá dítka (plurál je zde skutečně namístě) učili vlastním příkladem k flinkání. Tenhle začátek bude jistě úspěšnější, než mluvit o vzdělání jejich dítek, či důležitosti práce terénních pracovníků. Exekuce jsou hezké řešení, v jistém ohledu pochopitelné a správné, leč ne samospásné. Jedině práce (nebo alespoň zaměstnání) může být impulzem ke změně hodnot a priorit. A o to tu jde:-)

Malý Aston 9.3.2009 14:13

Re: Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

Já o tom nejsem přesvědčený. Ten státní zástupce co několik let honil Hučína hledal a hledal a nic nenašel. Pokud by našel jsem přesvědčený že by to frkl na soud. Byla to normální zdržovací taktika.:-(

hrouda 9.3.2009 14:02

Re: Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

nemluvím o tom, že Čunek něco provedl. Ale soudní mafie nejednala ze své vůle, lépe řečeno, nejednala jistě  z vlastní iniciativy.

Malý Aston 9.3.2009 13:57

Re: Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

A co vlastně pan Čunek provedl? Měl dvě občanky na stejné jméno a dokonce i dvě stejná fota.Špendlíčkem hledali a vypotili 4 500 stran zápisů formátu A4 a to vše na starých psacích strojích + 5 kopíráků,jedno vydání pro Paroubka.Bral,nebral nebo máte jiné informace?:-D

hrouda 9.3.2009 13:51

Re: Primátorka především úspěšně odvádí pozornost od kamencového jezera.

řeže? :-D a z jakého roku ty noviny jsou?;-D

hrouda 9.3.2009 13:45

Re: Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

a nic se nestane. Mafián Langer s inteligentem Topolánkem vše zařídí ...... jako třeba v kauze Čunek:-)

PetrH 9.3.2009 13:44

Re: Primátorka především úspěšně odvádí pozornost od kamencového jezera.

Nedělám. Ivan píše o tisku, dokonale zcenzurovaném ODS. Možná tedy přijdete s něčím konkrétním vy. Tisk, včetně LN a MfD, do ODS neustále řeže, nečtete noviny? Kde vidíte cenzuru, ještě k tomu "dokonalou"?