29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Anka 9.3.2009 13:44

Re: Proč mají ale odvydy z mezd skončit na účtech exekutorů.

Pane zae 100 bodů :-P:-P:-P

Malý Aston 9.3.2009 13:39

Jen se neradujte,paní primátorka dopadne jak Čunek!

Cigáni mají silné lobistické skupiny.To si přeci nenechají líbit aby jim někdo bral prachy nebo dokonce chtěl aby něco platili. A tak čekám,kdy se zase vynoří nějaká Marcelka nebo Marcel a na paní primátorku něco vytáhne.Já se dokonce domnívám že na tom Paroubek a kočkovic kluci již pracují.:-P

janoryna 9.3.2009 13:33

co je špatného na tom,

když jim zexekují příspěvek na bydlení ? to není sociální dávka,

janoryna 9.3.2009 13:31

když dlužím tisícovku,

třesu se před bankou. když dlužím 100 melounů, třese se banka.

Novotný 9.3.2009 13:30

exekuce dávek

Pokud si dlužník vydělá a dluží, tak ho následně skásnou a zaměstnavatel je povinnen odeslat peníze, které jsou nad nezabavitelné minimum na určený účet ! Proč by to mělo platit jinak o příjmu z dávek, který je mnohdy vyšší než nízké příjmy. Pokud to neprovede soc. správa jako "zaměstnavatel" tak je to na kompetentních exekutorech.

janoryna 9.3.2009 13:28

pane doležal, co se stalo ?

za tohle Vás chválím.

JaS 9.3.2009 13:24

Nabubřelá intelektuální lobby

se chová tak, jakoby ti neplatiči byli chudáci, kteří akorát nemají na placení. Nějak si při své inteligenci nedokáže uvědomit, že ti "chudáci" berou jako samozřejnost parazitní život ze sociálních dávek, práce ani vzdělání (=získání jakékoliv kvalifikace krom té zlodějské) je vůbec nezajímá a ty dávky utrácejí za drogy a herny - tam jich je vždycky dost.

amos 9.3.2009 13:01

Re: Rozděl a panuj

Ono je už na palici když cikán bydlí v městském bytě, dostává od státu a města peníze a z toho platí městu nájem. A to ještě někdy.  je na palici že cikánům si stačí nadělat 6 dětí a nemusí pracovat protože z dávek docela vyjdou. mají víc než 4 členná rodina pracující v oboru s nízkou mzdou. pokud se tohle nezmění tak nená cenu nic dělat. Bude přibývat nevzdělaných parazitů až se systém zahltí. jJnže potom už bude pozdě. Co by pomohlo tak omezení vylpácení přídavků na děti a sociálních dávek jen na 2 děti, povinnost odpracovat určité množství veřejně prospěšných prací a důsledná kontrola školní docházky. 

libero 9.3.2009 12:51

Re: pravda nezvítězí!Hurááááááá

Jo, ten také. Dobře, že jste si všiml.

hueb 9.3.2009 12:48

pravda nezvítězí!Hurááááááá

Ano,pane Doležale-tak toje!Kýčovitě nabubřelá intelektuální lobby,nemá ani pravdu, ani veřejnou podporu,-protože tu má výhradně vkusně jemný prostý náš pan prezident. 

Malý Aston 9.3.2009 12:32

Re: Tentokrát naprostý souhlas

Já se domnívám,že Dělnická strana má velkou podporu obyvatel(voličů) zejména tam kde se jen kecá a nic nedělá.Ještě udělají pár průvodů v ulicích kde žijí naši milovaní  neplatiči temné pleti a těch 5% do parlamentu udělají.:-D

Malý Aston 9.3.2009 12:29

Re: Je potřeba využívat lépe debilitu Paroubka!

Tak nám napište něco geniálního od Paroubka co nebylo schváleno.Stačí jedna věc.:-D

Marat 9.3.2009 12:25

Re: Jojo,

Už jsem si myslel, že dnes nikdo neomlátí Doležalovi hlavu sudeťákama. Jura Jurax nezapoměl. Juro, že vám ti sudeťáící leží v žaludku. Co jste jím v tom 45 roce provedl? Nebo vaší rodiče? Že máte z ních takový děs.

Historik 9.3.2009 12:12

Tentokrát naprostý souhlas

A v deníku Metro jsem někdy před půl rokem četl skutečně "parádní" zdůvodnění zákazu DS. Vyznělo v tom smyslu, že lidé jsou se současnou politickou scénou stále nespokojenější a proto by mohli DS volit... 

Anka 9.3.2009 12:01

Re: Doležal

Hrakleitos 100 bodů:-D:-D:-D:-D!!!!

Richard III. 9.3.2009 11:59

Bravo

Tentokrát bez váhání souhlasím. A byl bych ve svých vyjádřeních ostřejší jako někteří diskutující.

Anka 9.3.2009 11:58

Re: Má to vadu na kráse.

Pane Brnboš MATE 100 bodů!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Herakleitos 9.3.2009 11:51

Re: jsme papeštější než papež

Při sčítání lidu se většina cikánů hlásila jako češi!

Herakleitos 9.3.2009 11:49

Re: Je potřeba využívat lépe debilitu Paroubka!

Je to jednoduché. Současná debilní a neschopná vláda vymýšlí takové pytchoviny se kterými by mohl souhlasit jen blb. Proto bude Paroubek vítězit ve volbách. Vy s vaším postojem jste bohudík v menšině!

Enigma 9.3.2009 11:47

Re: jsme papeštější než papež

10- Jsou agresivní pouze v přesile. JSOU VELICE PŘIZPŮSOBIVÍ, JAK NA KLADNÉ TAK I NA ZÁPORNÉ PODNĚTY A DOKÁŽOU OKAMŽITĚ VYUŽÍT  SLABOST PROTIVNÍKA.

 Cikánští aktivisté placení státem z našich daní radí svým cikánům neplatit.  Mají to milionkrát vyzkoušené. Malý průser řeší soukromník, vytvoří se ohromný průser a bude to řešit stát. Cikáni nikdy. Proboha, víte jak rychle se umí tito nepřizpůsobiví přizpůsobit. Zákaz kočování minulým režimem způsobil degeneraci tohoto etnika, incesty byly běžné.

To je základní problém.

V Německu a ve Francii jim nechali jejich smysl života. Mnoho jich „kočuje“ v luxusních přívěsech a je klid. Společnost se k nim chová odměřeně, oni vědí, že jim nikdo nic nedá zadarmo, nic nepromine,  a  pokud nepřekročí zákony, mají volnost. Tam řeší cikánský problém velmi efektivně. Neřeší ho. Vyžadují bezpodmínečné dodržení zákonů.

Enigma 9.3.2009 11:44

jsme papeštější než papež

A v první řadě je úkol politiků odhodit alibismus.

1- Musí konečně padnout rozhodnutí, zda jsou romové češi, nebo cigáni. 2- pokud jsou češi , pak mají stejná práva, ale i  povinnosti.3- Pak nemůžeme brát do úvahy, že mají jinou mentalitu, zvyklosti, svého barona a své  zákony tlupy, nízké vzdělání. 4-Budeme-li zohledňovat bod 3, určili jsme, že jsou cigáni.

5-Jako cigáni nesnáší naši rasu. Z toho plynou ty vybydlené domy, jejich chování na veřejnosti, všechny ty schválnosti, pro které my je zase nesnášíme. Ta nespoutaná radost celé rodiny, když se 6-ti letému cigáněti podaří plivnout na gadža pod oknem. 6- Jako cigáni a tělem i duší nomádi mají geneticky podmíněné prvky, které neodstraníme tím, že jim budeme radit, aby žili jako my a budou se mít dobře. Oni nám nechtějí rozumět, oni mají svoje vnitřní pravidla, kterými se řídí, oni se mají dobře-ze svéhopohledu. Ten náš život je pro ně utrpení.7- Nemají dlouhodobé cíle, netouží po kariéře, nepotřebují zkrášlovat obydlí, protože to pro ně pudově není nic trvalého. Smysl života je najíst se, zpívat, tančit a rozmnožovat se. K zajištění svých potřeb volí nejkratší cestu a prostředky, které je minimálně omezují v jejich bezbřehé volnosti. Krádež nechápou jako zločin ale zmocnění se kořisti.Trvalé práci a chození do školy se brání. Proto jejich oblíbenou činností je „zaróbit v noci na želéze“. A když už do práce, tak jedině jako doplněk k soc. podpoře a krátce- do první zálohy (max. týden).  8- Na rozdíl od gadžů, je pro cigána vězení něco jako zkouška dospělosti. Je to důvod k oslavě celé rodiny. Kdo tam nebyl, je podezřelý, že se paktuje z gadžem. 9- Analogicky je romská vzdělaná elita, nedej bože z jiného kmene,  v očích původních cigánů ještě horší  než gadžové. Jsou to renegáti. Proto je naivní volat po spolupráci a pomoci vzdělaných  tomu základnímu etniku. Averze je samozřejmě oboustranná.

 

 

Herakleitos 9.3.2009 11:44

Re: Doležal

Ale jsou tam ale dvě věty. Jedna je ale pravdivá a to, že Paroubek považuje Langra za blba. A to je fakt!;-D

Herakleitos 9.3.2009 11:41

Re: Primátorka především úspěšně odvádí pozornost od kamencového jezera.

Nedělejte ze sebe naivního blba.;-P

Ryba 9.3.2009 11:39

Rozděl a panuj

Řešení paní starostky je sympatické, ale určitě ji hrozí, že dopadne jako Čunek. Je divné, že u nás existují politici, pro které je pořádek nežádoucí a schovávají se za nějaké pofidérní nesmyslné zákony. Je-li zákon nesmyslný, měl by se změnit, ale neměli bychom ze sebe dělat blbce. Všechny dávky by měly mít jasný účel. Příspěvek na bydlení, příspěvek na vzdělání dětí, příspěvek na živobytí, a vyplácet je pouze v souladu se splněnbými podmínkami toho účelu, pro které jsou určeny. Příkladmo: peníze na bydlení odesílat přímo pronajímateli bytu, dítě které nechodí řádně do školy nedostane příspěvek na vzdělání, ale do školy může chodit i nadále.  A to vše limitovat statistickým výdělkem ostatních občanů, aby nebylo výhodnější nic nedělat.

J.R.J. 9.3.2009 11:34

Kdyby paníprimátorka Řápková konala ve všech kauzách jako s neplatiči

    byla by mi sympatická. Bohužel máslo na její hlavě z kauz ZOO, Kamencové jezero ve mě vzbuzuje pouze útrpný úšklebek skeptika.  :-/

www racek 9.3.2009 11:28

Re: Primátorka především úspěšně odvádí pozornost od kamencového jezera.

no, o tom jezeru se píše už dlouho, ale furt nic. prostě, nápadně nevýhodná smlouva, jasně, ale holt asi má každej právo na omyl. ve svůj prospěch, jistě.

všechno se ví, petře, akorát se s tím nedá nic dělat. za týhle politický konstelace co tu trvá už asi 10 let a nemá žádnou naději na změnu. neb ti druzí chtěj bejt taky občas ti první ... a tak ...:-P

www racek 9.3.2009 11:24

Re: Dělnická strana je ultralevicová

hmm, a to soudíte z toho, že jedna z jejich zasad je chránit soukromý majetek a práva ostatních občanů?

jistě, dělá to blbě a fašounům to stejně brzo skolouzne. je to ale chaba všech ostatních stran, které by to měli vzít profesionálně a dělníci by neměli naději.

ostatně, nedávno tu někdo psal o paní primátorce nepříliš hezky, v souvislosti s majetkovými a tak problémy na radnici a tak ... tuším urban.

tak je to vždycvky ...

Náhodný kolemjdoucí 9.3.2009 11:21

Re: Proč mají ale odvydy z mezd skončit na účtech exekutorů.

Jak v mezích zákona? Píšu snad i o tom, že jako členka vládní strany by se měla zasadit o to, aby zákon umožnil nevyplácení (započtení) dávek proti pohledávkám obce. Udělala to snad?

Falk 9.3.2009 11:16

Taky držím palce primátorce

a píšu Kocábovi, aby prozřel

Petr Benes 9.3.2009 11:15

Je bych dodal,

ze na zjisteni faktu, ze Langer je blb nepotrebujeme NSS a tak by mel to cele spravni rizeni Langer osobne zaplatit. :-P