29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Náš problém nejsou islámští teroristé

Jednota postojů v této souvislosti má daleko menší význam, než by se na první pohled zdálo. Má totiž v sobě něco falešného. Najednou se vytvořila taková široká fronta proti islámskému terorismu a aktu teroru v Paříži, k níž dnes patří kdekdo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 20.1.2015 0:33

Kvartální úlitba DEU-božstvům

Není to tak dávno, co se "kvartální" úlitba pana Doležala DEU božstvům projevovala ve formě důkazů, jak "zločinně" jsme se provinili po 2.světové válce proti "mírumilovným" Sudetským Němcům, když jsme je od nás v souladu s rozhodnutím vítězných mocností od nás odsunuli, či dokonce opovážlivě sami vyháněli (ve Francii v tu dobu "lidové soudy" popravili 300 000 kolaborantů). Tyto články vycházely alespoň z "faktů" (sudetoněmeckého landsmannschaftu) a jejich hlavní chybou bylo vytržení této válečné epizody z příčinného kontextu.

V současná kvartální DEU-úlitba pana Doležala se ani nepokouší zastřít svou zaslepenou jednostrannost v interpretaci faktů i příčinných souvislostí. Zatímco agresivní exhibicionistické anarchistické aktivistky Pussy(!)Riot jsou úctyhodnými politickými bojovnicemi (protože při svých opakovaných rituálních orgiích vykřikli něco proti Putinovi (kterého už pouhá existence takovéhoto "protivníka" posílila), jsou kresliči karikatur Mohameda politicko-korektně pokáráni.

Především ale pan Doležal, který v jiných článcích vystupuje jako bojovník za ohroženou demokracii náhle zapomněl, že současný, politicko-korektní inkvizicí stále více ovládaný západ už nemá svobodu politicko-nekorektního slova a dokonce ani vědeckého výzkumu.

Že občanské svobody a práva jsou nahrazovány diktátem enviromentálních práv "Přírody", které jsou neslučitelné s demokracií (se svobodou podnikání), protože stále podrobněji určují chování občanů a nepochybně v tom dosáhnou stejné dokonalosti jako svaté knihy muslimů. Přitom celá ta pokrytecká "šaškárna" je jenom zástěrkou pro prosazení úplné moci jejich "elit" nad občany a "elitních" národů nad ostatními národy!

Ještě se v severských zemích ani plně "neusadili" a už zbavují rodiče práv na výchovu svých dětí, vytvářejí zákony, které pouhou kritiku např. masové imigrace muslimů považují za trestný čin. Nás ve skutečnosti neohrožují muslimové, které jsou pouhými mouřeníny, ani Putin. Nepřítel "západu" už nám i "západu" vládne!

J. Václavíková 20.1.2015 0:39

Re: Kvartální úlitba DEU-božstvům

Už to nepijte. Ani zředěný.

J. Jílek 20.1.2015 1:21

Re: Kvartální úlitba DEU-božstvům

jste se zbláznil....

J. Jurax 20.1.2015 1:38

Re: Kvartální úlitba DEU-božstvům

Možná - jen blázni ukazují nepříjemnou pravdu ... :-)

B. Rybák 20.1.2015 18:08

Re: Kvartální úlitba DEU-božstvům

Díky.

I. Hendrych 19.1.2015 23:44

No comment

Pan Doležal to pojmenoval přesně už v titulku článku.

J. Václavíková 19.1.2015 22:28

Doležal opět brilantní!

B. Hamáček 19.1.2015 22:40

Re: Doležal opět brilantní!

Velice si přeji , aby se pan Doležal mýlil( myslím, že i on), ale obávám se, že má pravdu. A spousta lidí to nechce vidět.

J. Václavíková 19.1.2015 22:43

Re: Doležal opět brilantní!

Pátá kolona se činí!

J. Jílek 20.1.2015 1:22

Re: Doležal opět brilantní!

jako téměř vždy

J. Jurax 19.1.2015 22:25

Pan Doležal se mýlí.

Náš problém jsou i muslimští teroristé.

A zatímcoo je krajně nepravděpodobné, že by se ruské tanky v brzké budoucnosti začaly valit na západ, je velmi pravděpodobné, že musulmani v brzké budoucnosti spáchají něco i u nás, pokud je nebudeme "respektovat" tak, jak si ve svých koránem ovlivněných myslích představují. Zejména když pošetile dovolíme, aby díky imigraci jejich počet u nás rostl.

K. Dvořák 19.1.2015 22:33

Re: Pan Doležal se mýlí.

Vy se zjevne dobyvate do otevrenych dveri, autor pise mj. "Islámský terorismus samozřejmě znamená nebezpečí, a to i pro nás."

J. Jurax 20.1.2015 1:35

Re: Pan Doležal se mýlí.

Nicméně titulek článku zní doslova "Náš problém NEJSOU islámští teroristé" ...

J. Šejnoha 19.1.2015 21:55

hloupé

Jen hloupý člověk si může  myslet, že dnešní Rusko má v plánu porazit NATO a okupovat  Evropu. Na první pohled je to naprosto nereálné - vojensky, logisticky i ekonomicky. Podle neschopnosti NATO v Afgánistánu nelze  vůbec nic  posuzovat. Tam je NATO nevítaným okupantem v cizím prostředí.

Naopak  plíživá isamizace  Evropy  běží již několik desetiletí, reálně  a velice úspěšně.

Pravda je, že terorismus je jen okrajový problém. Taková špička Islámského ledovce.

J. Šejnoha 19.1.2015 21:58

Re: hloupé

oprava: plíživá islamizace

K. Dvořák 19.1.2015 22:41

Re: hloupé

Myslim, ze autorovi podsouvate, co netvrdi, nikde ani slovo o ruskych planech "porazit NATO a okupovat  Evropu". Pliziva rusifikace, salamova taktika, ... to je to, ceho se muzeme od Ruska nadit ... a myslim, ze jsme toho svedky.

J. Jílek 20.1.2015 1:28

Re: hloupé

Podsunutý argument (straw man)

Podstatou klamu je najít velmi slabý až hloupý argument, který by mohla zastávat protistrana (ale zpravidla jej nezastává). Ten demonstrativně rozcupovat na cucky a budit při tom zdání, že se všemi argumenty protistrany se lze takto snadno vypořádat.

Š. Hašek 19.1.2015 21:03

Náš problém jsou islámští věřící. Samozřejmě.

Ale až po našich sockomunistech nového typu, kteří hlásají absolutní rovnost kultur, lidí. Nakonec komunisté ovládli naši republiku naprosto stejně. Je to stejné přes kopírák. Náš problém jsou multirovnoláska, stále brebentící o nutnosti "nových přístupů". Bude se experimentovat až z toho zas bude průšvih jako hrom.

Rusko bych nechal být. Ještě se bude hodit. Carové Evropu nevyvrátili, Hitler nebo bolševik ano. Pan Doležal se to snad bojí napsat?

M. Prokop 19.1.2015 21:35

Re: Náš problém jsou islámští věřící. Samozřejmě.

Rusko bych také nechal být, ovšem pod podmínkou, že Rusko nechá být nás.

Zatím se nezdá, že by tuto podmínku byl Putin ochoten plnit.

A Stalin také nebyl nepřítel Hitlera (maximálně konkurent).

J. Šejnoha 19.1.2015 21:57

Re: Náš problém jsou islámští věřící. Samozřejmě.

Jen hlupák věří, že Rusko chce  okupovat Evropu. Naprosto nereálné.  Už dlouho Rusko nebylo vůči Západu tak slabé.

V. Kolman 20.1.2015 0:04

Re: Náš problém jsou islámští věřící. Samozřejmě.

Pane Šejnoho, doporučuji vám přečíst si článek "Severka ruské politiky", který napsal Karel Marx do New York Daily Tribune už v roce 1856.

       Předpokládám, že vy Karla Marxe za hlupáka nepovažujete.

T. Czernin 19.1.2015 20:32

Bohumile...

BUDÍČEK!!!!

B. Hamáček 19.1.2015 19:13

"Mírumilovní"

"Mírumilovní" Rusové obnovují vojenskou základnu proti "agresivnímu " Finsku . Před pěti léty opuštěnou tam nyní chtějí umístit až 7 000 vojáků. Poslední zpráva na Novinkách. A pak se divte až bude chtít Finsko vstoupit do NATO. To zase budou kremloborgové řvát , jak je NATO obkličuje. Ale , že oni ohrožují své sousedy je asi v pořádku ! Rusku nevěřím , ani dobrý den !!!

J. Šejnoha 19.1.2015 21:59

Re: "Mírumilovní"

Chcete snad říct, že Rusko oblkličuje  NATO nebo že  se chystá okupovat Evropu ?

J. Jurax 19.1.2015 22:27

Re: "Mírumilovní"

No, kremloborgové řvát, jak NATO obkličuje Rusko, nemusí. Ono jej celkem slušně obklíčeno už má - stačí pohled na mapu.

O. Horák 19.1.2015 18:32

Vám i kdyby dali mapu, tak si vlastní zadek nenajdete

A k mozku, či zdravému rozumu u vás by nenašli mapy ani na štáb NATO. Rusko si pouze a zoufale brání svoje. Ono už to bylo viditelné i pro blbé, že radar v Brdech, zájmy o EU vstup Ukrajiny nejsou proti hrozbě teroristům.

Může země s mozkem podporovat někoho proti vládě Sýrie, když Sýrie bojuje proti extrémnímu a teroristickému islámu. Tohoto islámu, se bojí i Saúdové a i tito Údové, co podporovali Al-Kukajdu se dnes bojí a staví zdi.

To co podporuje USA je něco jako příchod Antikrista s texaskou motorovou pilou. Oni se nejen vyjádřili co mají v plánu, oni už obsazují a jdou dále, tam kam řekli ...

A o tom jsou důkazy. O Rusku je jediný důkaz, vzali si zpět Krym, co Ukrajině daroval v minulosti opilec za Ukrajinskou věrnost.

Takže zatím za nás krvácí Kurdové, které léta spojenec NATO Turecko střílel na potkání. Pozemní operaci USA provedly proti Iráku v době, kdy tam byl klid, když je tam jak v pekle tak co, kašlem na ně.

M. Prokop 19.1.2015 21:38

Re: Vám i kdyby dali mapu, tak si vlastní zadek nenajdete

Jo, jen jediný problém je s tím, co Rusko považuje za "svoje".

V duchu onoho dávného vtipu: "S kým sousedí Sovětský svaz? S kým chce!"

J. Šejnoha 19.1.2015 22:01

Re: Vám i kdyby dali mapu, tak si vlastní zadek nenajdete

Přesně tak.

V. Vaclavik 19.1.2015 18:14

S tim, odkud v blizkem horizontu hlavni nebezpeci prichazi

se da souhlasit. Teroristicke zabijeni vyvola emoce ohrozeni, ale je treba mit na veci perspektivu. Hrozba islamizace Evropy je na poradu dne v radu generaci (kdyz k ni dojde, bude to za padesat a vice let, a to spise jeste pozdeji), kdezto hrozba z Ruska je mnohem aktualnejsi, radove se da pocitat na roky, na pet, deset let. Pro mystiky je tu 'osmickovy' rok 2018, napriklad. 

Osobne vidim muslimsky teror jako jeho posledni vzepeti, je to vzepeti jako odpoved na hrozbu nasi Zapadni kultury tradicnimu islamskemu svetu. S tim nasim vlivem (hrozbou islamu) nemuzeme my sami nic delat, jsme islamu hrozbou proste uz jen tim, ze existujeme a ze o nas islamska populace vi a ze ji nas svet, nas styl zivota inspiruje, coz tamni tradicionaliste nemohou prekousnout. Islamsky svet se na prelomu stoletich zacal probouzet ze spanku a zacal prebirat nektere nase hodnoty, jako treba zacinajici emancipaci zen, ktere svete hroz se, chteji nejake skolni vzdelani a dalsi takove veci.

Tradicionaliste proti tomu bojuji domacim a zahranicnim terorem. Kazdy psycholog vam ale rekne, ze tento zpusob boje prozrazuje na bojujiciho, ze neni silny v kramflecich. Soudim, ze na domaci fronte bojuji prohrany boj a na te zahranicni fronte zalezi jak moc chceme byt slabi, jak vyjdeme nepriteli vstric. Je to plne v nasich rukach.

J. Tachovský 19.1.2015 16:38

Nesouhlasim

Zazili jsme brutalni nemeckou okupaci i ne tak brutalni ruskou okupaci. Proti obema z nich by bylo vitezstvi islamu u nas selanka.