15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Náš problém nejsou islámští teroristé

Jednota postojů v této souvislosti má daleko menší význam, než by se na první pohled zdálo. Má totiž v sobě něco falešného. Najednou se vytvořila taková široká fronta proti islámskému terorismu a aktu teroru v Paříži, k níž dnes patří kdekdo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 19.1.2015 22:32

Re: Nesouhlasim

Myslíte?

Vyměnit německé ýbrmenše za islámské? Pravda, muslimem se můžete stát dobrovolně, kdežto Němcem jste se za okupace dobrovolně stát nemohl. To by Vás ýbrmenšové museli uznat za hodného té cti.

No a ruská okupace ...

J. Kanioková 19.1.2015 16:17

Jo, jo... Rusko je větší nebezpečí než Islám.... uff...

Váš Dvojí Metr, pane autore, už začíná být trapný.. Rusko, ať už se může leccos "nelíbit", má přece jen naprostou většinu lidí, kteří za blbé karikatury NEVRAŽDÍ ! Ani to neschvalují.

Co ale čekat od většíny muslimů, kteří po generace  nepoužívají vlastní mozek. Na to mají imáma. Ten jim řekne, co si mají myslet.

Ť. Mráček 19.1.2015 17:24

Re: Jo, jo... Rusko je větší nebezpečí než Islám.... uff...

" ... Na to mají imáma. Ten jim řekne, co si mají myslet."

To přece není nic nového. Vy na to máte soudruha Klause, jiný Zemana a komunisti Marxe, nebo Lenina. A tak to jede od nepaměti.

J. Kanioková 19.1.2015 20:06

Jste na omylu,

já odmala myslela po svém, byť to pak mnohdy bolelo. A vždycky mám radši lidi, kteří co na srdci, to na jazyku.. byť to nemuselo být pro mě příjemné.

K životu ani v nejmenším nepotřebuji jakékoliv "imámy" v jakémkoliv dresu.

M. Prokop 19.1.2015 21:40

Re: Jo, jo... Rusko je větší nebezpečí než Islám.... uff...

A vy soudruha Barroso a soudružku Mogherini .....

M. Prokop 19.1.2015 21:39

Re: Jo, jo... Rusko je větší nebezpečí než Islám.... uff...

Rusové vraždí třeba pro hodinky nebo televizi. Třeba v Čečně.

P. Vaňura 19.1.2015 15:24

Docela zajímavé je, že Rusko

dodává vojenské letouny Iránu.

P. Skřivan 19.1.2015 15:18

Jak se zdá, tak demagogie okolo Islámu funguje.

Všichni mluví o Islámu a nikdo o tom, že Islámský stát, včetně hrůz, které provádí, nemá s Islámem mnoho společného. Zato má ale mnoho společného s totalitním terorem, kde někdo tahá za nitky a spousta nadšených muslimů tyto nápady realizuje, něco jako spousta komunistů v Rusku dělala revoluci. Problém je, že bez totalitní technologie moci, jejíž součástí je všudypřítomný teror, by to jaksi nefungovalo, nebo spíš ne dlouho.

D. Švik 19.1.2015 15:24

Re: Jak se zdá, tak demagogie okolo Islámu funguje.

Já upozorňuji na nebezpečí islámu již asi deset let. Islámský stát je jen další z vředů této zrůdné ideologie. A naplňuje islám do posledního puntíku. Račte si přečíst Korán.

J. Kanioková 19.1.2015 16:22

Re: Jak se zdá, tak demagogie okolo Islámu funguje.

Sýrskych povstalcov bude cvičiť 400 amerických vojakov - http://jdem.cz/brhbh3

Jistě to budou "demokratičtí" muslimové..

Prý - opakování matka moudrosti.. Takže z "první várky" časem vznikl IS, co bude tentokrát ?

L. David 19.1.2015 14:58

Stárnete Doležale a měkne vám mozek.

Neboť napsat takovou pitomost, že Rusko je větším nebezpečím než islám, k tomu je třeba minimálně neinformovanost, ne-li hloupost.

P. Skřivan 19.1.2015 15:13

Re: Stárnete Doležale a měkne vám mozek.

No nevím, nejbližší střelba od našich hranic je z ruských zbraní ... . :-)

Islám určitě nebezpečí nepředstavuje, je tu stovky let. Co představuje problém, je novodobá revoluce ne nepodobná té komunistické pod názvem Islámský stát. S Islámem má asi tolik společného, jak utopický socialismus s Gulagy.

D. Švik 19.1.2015 15:17

Re: Stárnete Doležale a měkne vám mozek.

Islám je tu už 1400 let a od té doby neustále vraždí, znásilňuje lidskou svobodu a zabírá další a další území. Do Evropy se nedostal jen díky hrdinství Evropanů (s výjimkou Pyrenejí). Teď islám pouštíme otevřenou bránou a levicoví intelektuálové budou stále dokola žvanit o mírumílovnosti islámu.

D. Švik 19.1.2015 15:20

Re: Stárnete Doležale a měkne vám mozek.

A víte, že do Paříže to je blíže než do Doněcku?

D. Švik 19.1.2015 15:13

Re: Stárnete Doležale a měkne vám mozek.

Vystavujete se nebezpečí, že budete označen za pátou kolonu :-) Doležalovi mozek neměkne, on byl takový blb vždy.

B. Hamáček 19.1.2015 17:44

Re: Stárnete Doležale a měkne vám mozek.

Pane L. Davide , k měknutí mozku došlo patrně u vás. Až vás bude podřezávat islamista s rudou hvězdou na čele bude pozdě reagovat. Spojení nacismu a bolševismu tady už bylo, nic nového. Ostatně již jsem příspěvek napsal .

L. David 19.1.2015 19:15

Re: Stárnete Doležale a měkne vám mozek.

Možná jste si pane Hamáčku nevšimnul, že pokud někdo umí zatočit s muslimy, tak jsou to pouze Rusové. Byť drastickými způsoby, ovšem s muslimy to jinak nejde. A ty Rusy taky nemiluji, ale vždy jsou pro mne přijatelnější, než ďáblem posedlí muslimové.

Takže vaše úvaha o muslimech s rudou hvězdou na čele je zcela mimo mísu.

J. Schwarz 19.1.2015 13:13

Zajímalo by mne,

jak vlastně moslemíni přišli na to že zobrazený chlápek v tradičním muslimském hábitu v turbanu vyzdobeném bombou má představovat ausgerechnet jejich "Proroka"? Vždyť v jeho . dobách bomb nebylo. Nemá karikatura představovat spíš dnešního "rozhořčeného" běžného muslima - blbečka, kterých se sejdou desetitisíce s pěnou u hub protestovat proti figurce, ale stovky muslimů povražděných fanatiky v Allahově jménu je neurážejí. Sorry, ale v tomto případě jsou muslimové lidmi dost zvláštního ražení... Možná by se ale spokojili s řešením přesně podle Koránu - leda s tím rozdílem že tady jsou v Zemi Nevěřících Psů a role by se obrátily. Tedy  muslim by byl tolerován za podmínky, že 1) bude platit zvláštní daň jako "dhimmi", 2) nebude nevěřící provokovat předváděním náboženských symbolů /muslimské šátky/ , 3) náboženské projevy omezí na soukromí a mešity budou mít předepsanou maximální velikost a vzhled aby "neurážely laický charakter společnosti", 4) Šíření víry by bylo trestáno / v porovnání s Koránem / mírně - jen sto ran karabáčem a vyhoštění ze země 5) Děti z muslimských rodin by nesměly být nuceny k víře, stát by musel zajistit aby se mohly svobodně rozhodnout jestli věřit nebo ne. Nátlak ze strany věřících by se trestal podle bodu 4).

F. Matousek 19.1.2015 13:54

Re: Zajímalo by mne,

jéjej pane Schwarzi to se to krásne četlo ! A jeste bych doplnil:

bod 5)  za dámskou obrízku trest smrti.

bod 6) za znásilnení nezletilé - kastraci.

A mozná me jeste neco napadne.

J. Boleslav 19.1.2015 14:16

Re: Zajímalo by mne,

7) Zakázat islám, stejně jako nacismus a komunismus.

8) Žádné další muslimáky do Evropy nepouštět

9) Těm, kteří tady už jsou, dát podepsat loajalitu se státem a jeho zákony a kdo toto poruší, šupem pryč.

B. Hamáček 19.1.2015 17:48

Re: Zajímalo by mne,

Je to sice těžko uskutečnitelné . Hlavně by rudí multikulti řvali cosi o lidských právech. Ale naše práva je nezajímají.

Jinak naprosto souhlasím. Vyhnat je všechny včetně rudé gardy.

K. Luboš 19.1.2015 12:34

Ono je to v podstatě jedno!

Fakta jsou jenom fakta a hlavně záleží na každém, jak si je interpretuje. Ale p. Doležal mně připomíná generály, kteří jsou vždy perfektně připraveni, ale na tu minulou válku. A pokud za největší současný problém považuje tak jak v 50. letech Rusa a nevidí nová nebezpečí a výzvy, tak se mu ty jeho fóbie nebudu pokušet rozmlouvat. Bylo by to zbytečné!

P. Vaňura 19.1.2015 12:27

Boj proti Rusku je bojem o moc,

boj proti islámu je bojem o ŽIVOT. Takto rozděloval války Machiavelli, neboť "Zatím, co dobyvateli stačí zlikvidovat panovnický rod, musejí národy na pochodu vybít nebo vyhnat VŠECHNO OBYVATELSTVO."

Takže je to rozpor být Čechem v Husákově Československu nebo být bělochem v Mugabeho Zimbabwe!

V. Václav 19.1.2015 11:46

Pane Bohumile Doležale

Vážený pane, sice máme svobodu slova, kterou však mnozí využíváme, aniž bychom se pořádně napřed informovali o tom, co píšeme. V reakcích na váš příspěvek je mimo jiné, že jsme stále poznamenáni sedmdesátými lety. To je ,myslím pravda, ale ne jenom těmito léty. V mnohých z nás zbyla snadná manipulovatelnost,zápecní hrdinství, ale když máme nést zodpovědnost za svá slova, tak zalezeme a opět kritizujeme v zápecí. Nejsem "Zemanovec", ale jak a co vy víte o prezidentově orientaci? Proč by asi chtěl naši zem zařadit do Eurozóny a propagoval EU? To spíše rusofil je Václav Klaus. Proč se o tom nehovoří? Nejhorší je, že to naši politici napříč spektrem pro své mocenské, sobecké a žabomyší hrátky dotáhli tak daleko, že nelze věřit nikomu a ničemu. To je velice smutná bilance po 25 létech! Nedávno jsem četl článek o tom, jak se tvoří popularita politiků, volby a podobně. Že jsou to agentury s celosvětovou aktivitou, které již dopředu ovlivní veřejné mínění a výsledky voleb. Dnes již tomu, bohužel, věřím. Ale takové nedomyšlené články, jako je na příklad ten váš, tomu velice napomáhají.

M. Prokop 19.1.2015 14:23

Re: Pane Bohumile Doležale

"..... kterou však mnozí využíváme, aniž bychom se pořádně napřed informovali o tom, co píšeme."

Vy, a kdo ještě?

K. Janyška 19.1.2015 11:30

Váš problém je neznalost teorie spontánního řádu lidské

interakce a teorie civilizace obchodem. Pak jen tak všichni nezávazně a nezávisle kecáte a jste mimo realitu. Rusko je součástí rostlého spontánního řádu světa a nikdo s tím nehne. EU však ne. Ta je zločineckou organizací, ovládající evropské státy, která zbavila svobody a to je vám jedno... Dzp.

V. Kain 19.1.2015 12:31

Re: Váš problém je neznalost teorie spontánního řádu lidské

Kéž bychom měli více takových politiků,kteří dokážou říci,když se vám tady nelíbí a nechcete respektovat našich zákonů vraťte se do svých domovin.My tady taky máme ruskou menšinu a ta na nikoho neútočí a není agresivní.To snad ani není možné,že autor přirovnává ruskou menšinu žijící u nás k těm primitivním, zfanatizovaným,muslimským neandrtálcům.Větším nebezpečím než ti vousatí řezníci je pro nás Rusko.Tak tímto se autor pasoval na totálního multikultůráka.Zářným příkladem pro nás můžou být některé severské země až se obyvatelé začnou z těchto zemí houfně stěhovat a nebo přistoupit na Islám.

M. Hoblík 19.1.2015 11:20

Náš problém jsou hlavně tupé hlavy.

Jako například autor tohoto článku a další pohrobci po Havlovi.

P. Jášek 19.1.2015 12:03

Re: Náš problém jsou hlavně tupé hlavy.

Vidíte, nejsem Havlista a přitom z velké části souhlasím! Dokonce se angažuji proti musulmanům!

M. Prokop 19.1.2015 14:25

Re: Náš problém jsou hlavně tupé hlavy.

S nadpisem lze zcela souhlasit, bez výhrad, pokud ovšem nahradíte množné číslo jednotným.

Váš problém to je zaručeně.