15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Náš problém nejsou islámští teroristé

Jednota postojů v této souvislosti má daleko menší význam, než by se na první pohled zdálo. Má totiž v sobě něco falešného. Najednou se vytvořila taková široká fronta proti islámskému terorismu a aktu teroru v Paříži, k níž dnes patří kdekdo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Luboš 19.1.2015 10:44

Pane jo,...

...to nám to zase pražská kavárna moc pěkně vysvětlila.

B. Hamáček 19.1.2015 10:48

Re: Pane jo,...

A pražské kanály opět bublají a smrdí .

K. Luboš 19.1.2015 12:28

Nevím jak u vás v Praze,...

...ale u nás jsou OK.

P. Kmoníček 19.1.2015 12:53

Re: Nevím jak u vás v Praze,...

Smrádek,ale teplíčko.Že,Luboši?

L. Šarina 19.1.2015 10:28

ČEŠI,

a politika v ruku v ruce a pol.partajemy, jsou dávno rozdělení na ty ,kteří profitovali a měli moc před 1989 a přišli (i když s otazníkem) o ni a na polistopadové nové struktůry a pol.strany, které se bojí že příjdou o ni. Český národ byl strašně poznamenán , zkorumpován "normalizací" a socialismus máme skoro všichni ať si říkáme to či ono, zaražený pod kůži a bude trvat další 2-3 generace lidí než se to změní i když dnes nevíme k čemu. Jedni nadávají na Američany(i když nebýt prezidenta T.W.Wilsona tak i kdyby se Masaryk s Benešem i Štefanikem rozkrájeli , Československo s "podkarpatsku ukrajinou" nevzniklo a Rusové by nám byli prd platní),druzi nadávají na "Rusáky" a vzpomínají na rok 1948,1953,1968,1989, Tady jsou a budou dva nesmiřitelné tábory a je jenom otázka času kdo bude mít trvale navrch a kam potáhne tuto zemi. Nová vlna emigrací???

J. Chaloupka 19.1.2015 9:48

největším nepřítelem evropské civilizace je Islám

PANE DOLEŽALE BOHUŽEL SE VELMI MÝLÍTE. S Ruskem nemusíme ve všem souhlasit, můžeme s ním diskutovat a přít se o šíři demokracie , o uplatňování těch či oněch práv a svobod atd. ALE MŮŽEME O TOM VŠEM S RUSKEM DISKUTOVAT. S ISLÁMEM NELZE DISKUTOVAT O NIČEM TAKOVÉM, PROSTĚ CO ŘEKL PROROK MOHAMED TO JE SVATÉ O TOM SE NEDISKUTUJE TO SE SLEPĚ POSLOUCHÁ A NÁZOR PROTI PROROKOVI SE TRESTÁ SMRTÍ . Případ Pussy Riot je krásným případem tohoto rozdílného vidění světa. Ano v Rusku svým provokativním a hloupým a obscesním jednáním znesvětily pravoslavný chrám a urazily věřící. a Co se stalo, jedna z nich, která projevila lítost byla osvobozena a dvě druhé, které lítost neprojevili byly odsouzeny řádným soudem, asi na dva roky v nápravném zařízení. Ano na náš vkus je byly odsouzeny možná příliš přísně ale víte co by s nimi bylo KDYBY STEJNÝM ZPŮSOBEM V ISLÁMSKÉM SVĚTĚ ZNESVĚTILY MEŠITU, BYLY BY NA MÍSTĚ UKAMENOVÁNY DAVEM NEBO POZDĚJI ODSOUZENY K UKAMENOVÁNÍ SOUDEM .

B. Hamáček 19.1.2015 10:46

Re: největším nepřítelem evropské civilizace je Islám

"Z vonku to tak naozaj vyzerá " , ale Rusové jsou mistři v tahání za tajné nitky hluboko v zákulisí a velmi dobří šachisté , zvyklí promýšlet x tahů dopředu. Jak jsem psal níže , slimáci jim v současné době musí plně vyhovovat . Až se slimáci rozlezou Rusové je klidně plošně zlikvidují bez ohledu . jak na vlastní ztráty , tak na ztráty nepřítele. To už tady bylo . A nebude už žádné veřejné mínění , které by jim v tom zabránilo. Na to musí dnešní západ brát neskutečné ohledy. US Army žádnou válku neprohrála , prohráli ji vždy politici podporovaní nesmyslným veřejným odporem podněcovaným z Ruska. Moc dobře si to pamatuju. takže největší nepřítel je Rusko , nikoliv řadoví Rusové , ale Putin a jeho banda. nebýt veřejného multikulti mínění , tak už IS neexistuje. západ má prostředky ( zatím) je zlikvidovat do jednoho, ale to by u Ruska a multikulti neprošlo. O to se snaží placení ruští agenti a užiteční idioti . Viz mimo jiné tato diskuse. Teď se jmenovaní po ... do vejšky.

P. Jášek 19.1.2015 12:04

Re: největším nepřítelem evropské civilizace je Islám

Bravo!

J. Schwarz 19.1.2015 13:22

Re: největším nepřítelem evropské civilizace je Islám

myslíte, že kdyby se muslim v senegalu modlil v mešitě ať šejtán odnese do pekel tamní vládu, že by to rozhořčilo "věřící" nebo spíš onu vládu a její věřící poskoky?  Za co se lze modlit a za co ne? nemělo by to být věcí Boha samotného, koho vyslyší a koho ne než jeho nehodných pozemských zástupců? Proč by mělo být OK modlit se za výhru v loterii, za vítězství ve válce nebo u soudu a ne za to, aby vás Bůh zbavil vládce kterého nemusíte? Proč by to mělo "věřící" urážet? Tohle je přece jasná politika, s náboženstvím nic společného nemající.

J. Klepal 19.1.2015 9:48

revize výsledků studené války

Pan Bohumil Doležal se svou úpornou fixí o revizi blíže neurčených, a tedy zcela jím vymyšlených, výsledků studené války ve skutečnosti tvrdě snaží o revizi výsledků oné poslední skutečné války, v níž spojenci porazili fašistické Německo se všemi dalšími všeobecně známými důsledky.

A. Alda 19.1.2015 9:54

Vypadá to tak.

Z jeho "díla" lze Váš závěr dosti spolehlivě učinit. Když něco vypadá jako kočka, má to čtyři tlapky jako kočka, ocas jako koučka, vousy jako kočka, oči jako kočka - je to buď kočka nebo kocour. Takže máte nejspíš pravdu.

B. Hamáček 19.1.2015 10:34

Re: revize výsledků studené války

O revizi výsledků se úporně snaží Rusko v čele s Putinem, kdo to nevidí je a) S IQ téměř záporných hodnot

b) Ruským ( bolševickým agentem) Jedno horší než druhé.

J. Boleslav 19.1.2015 14:21

Re: revize výsledků studené války

Přesně tak.

M. Prokop 19.1.2015 14:27

Re: revize výsledků studené války

Co to je, "fašistické Německo"?

Fašismus byl v Itálii, nacismus, nacionální SOCIALISMUS, v Německu.

"Německý fašismus" či "fašistické Německo" jen ve slovníku komunistů, kteří se vyhýbali tomu pojmu nacionální SOCIALISMUS. Hádejte proč?

E. Heusinger 19.1.2015 9:18

Bohumile bravo!

Je vidět, že Vám to nepřestalo "myslet politicky".

Ale Sudeťáky v poslední době nějak zanedbáváte. Musíte se více snažit.

P. Kmoníček 19.1.2015 12:59

Re: Bohumile bravo!

Co pořád máte proti Sudeťákům sedmdesát let po válce?To je to samé jako kdyby Bavoři stále vyčítali Žižku Čechům,že před šesti sty lety vypaloval bavorská města.

A. Alda 19.1.2015 13:11

Žižka ne.

Žižka do Bavor nikdy netáhl.

A. Sedláčková 19.1.2015 9:09

Obsese p. Doležala

Sudety a Putin. K tomu není co dodat.

B. Hamáček 19.1.2015 8:34

Díky pane

Díky pane Doležale, vyjádřil jste to naprosto přesně. Dokonce i podle očekávání Putinovci zareagovali velice rychle a úderně. Všem kremloborgům doporučuji nejméně roční ozdravný pobyt v Rusku mezi obyčejnými lidmi !!! Věřím , že pro začátek se Rusové ( samozřejmě velmi skrytě) spojí se slimáky a budou je podporovat , s tím že nakonec je zlikvidují a budou vládnout minimálně Evropě, nejraději celému světu. Tento scénář už tady byl : SSSR + nacistické Německo , a bohužel i fungoval. Naštěstí pouze krátkou dobu.

B. Hamáček 19.1.2015 8:35

Re: Díky pane

To budou kremloborgové zase řvát !

Ť. Mráček 19.1.2015 9:40

Re: Díky pane

Nemám nic, co bych k Vaší poznámce dodával, pane Hamáčku. Vidíme to naprosto stejně.

L. Pelikán 19.1.2015 9:42

Re: Díky pane

s názorem p.D oležala souhlasím,jen k upřesnění dodávám KOLABORANTI

A. Alda 19.1.2015 8:28

On je schopen spojit se i musulmany

proti Rusku. Ten člověk už opravdu úplně zešílel.

Muslimové byli vždy našim problémem a staletým nebezpečím. Už za Přemyslovců jsme s nimi bojovali, kvůli nim jsme si na trůn dosadili Habsburka, tisíce českých a moravských vojáků padlo v bojích proti muslimům.

S Rusy jsme měli problém pouze v druhé polovině minulého století a napadli nás v celé dlouhé historii pouze jednou jedenkrát - v roce 1968.

F. Lesniak 19.1.2015 8:16

Sudetoněmecký poskok zase zaperlil.

Doležal stejně jako jeho soukmenovci neslaví konec války. Jsem si jist, že Doležal má doma zcela jistě alespoň jeden výtisk Mein Kampf.

A. Alda 19.1.2015 8:29

To je mám taky.

Jak se před nepřítelem chcete bránit, když nečtete, co píše?

J. Slanina 19.1.2015 9:08

Re: Sudetoněmecký poskok zase zaperlil.

Za to ty, soudruhu lesniaku, máš ve své knihovničce dodnes poučení z krizového vývoje se zlatou ořízkou, viď?

A. Alda 19.1.2015 9:52

Samozřejmě, že mám.

Jednak nejsem žádný lesník či co to píšete za blbost, jinak pak mám rozsáhlou knihovnu a mám tam i Marxe, i Lenina, i Kadáfího, i Macchiavelliho, i Ceasara, i Cicera... Poučení z krizového vývoje je důležitý pramen pro pochopení ideových zdrojů normalisační apatické šedi 70. a 80. let. Vřele Vám doporučuji, abyste si to přečetl.

J. Kombercová 19.1.2015 12:01

Re: Samozřejmě, že mám.

knihovnu máte narvanou, ale vlákno udržet neumíte.

A. Alda 19.1.2015 13:13

Jo, máte pravdu.

Špatně vidím, špatně zaostřuji, střídám několikeré brýle a je to stejně k ničemu.

A občas to má podobné důsledky jako ochablý svěrač na druhém konci těla.

Po Vašem upozornění shledávám, že ten příspěvek nebyl na mne. (Možná jsem i paranoidní?)

P. Kmoníček 19.1.2015 13:04

Re: Sudetoněmecký poskok zase zaperlil.

Alespoň ho četl a ví s čím nesouhlasit.Pokud jste ho Vy nečetl,tak jen bezdůkazně žvaíte(ostatně jak vždy) a pokud jste ho četl,tak nikomu nic nevyčítejte.