6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenář 23.7.2007 12:42

Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Kdybys měl aspoň trochu rozumu v té tvé nanicovaté hlavičce, tak bys něco věděl o vztahu kvantity a kvality. ;-D

čtenář 23.7.2007 12:41

Re: Re: Zapomeli uz vsichni, jak to tu vypadalo za komacu ?

"Pod pláštíkem zářivých moskevských neonů a přeplněných bulvárů dříme ten starý nacionalismus, ruský imperialismus a nenažranost, spojená s primitivností a pohrdáním čímkoli neruským a obecně lidským. "  -  :-D :-D :-D  pod neony přeplněných bulvárů všech adeptů na velmocenské postavení dřímá imperialismus.

Co se týká toho "spojená s primitivností a pohrdáním čímkoli neruským a obecně lidským." , tak tady by nejspíš dokonce nesouhlasil i Masaryk.

Mě nikdy nepřestane přívádět v úžas to obrovské hrdinství a nezměrné úsilí navzdory těžkým ztrátám, jaké projevovala československá armáda u Stalingradu, jak nakonec sevřela nacisty do kleští a slavně zvítězila. Pak československá armáda rozdrtila nacisty v bitvě u Kurska a slavně došla až do Berlína. Ostatně celý svět je dodnes z toho paf a já se tomu nedivím. Československá armáda je napořád symbolem statečnosti a odhodlanosti, zrovna jako dnes armáda čechistánská a čechistánská politická scéna jakbysmet. ;-D A vo tom to je. :-)

Skepti/cus M/aximus 23.7.2007 12:36

Re: Re: Neplácejte nesmysly otečkovaný jirko sirko

Halo noviny nečtu, ani nemám ponětí co v nich píší, ale mám informace od skutečných politologů studujících tamní politický systém.

Antisionista 23.7.2007 12:35

Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Samosebou, kdo jiný by za to mohl?Jenom Vy popletové si myslíte, že když jich mezi tou bolševickou pakáží bylo 85 procent, tak za to může těch s bídou 5 procent čistokrevných Rusů.Tahle logika židomilů mě fakt rozveseluje.:-)

Skepti/cus M/aximus 23.7.2007 12:31

Lžete jako když tiskne.

čtenář 23.7.2007 12:28

Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Nojo, jenže podle tvojí logiky i za to dnešní Rusko mohou Židi, protože, jak sám dobře víš, oni mohou úplně za všechno na tomto světě. Holt, teď se jim to zrovna hodí takhle. A ty tomu ještě fandíš !! :-)

Gonzales 23.7.2007 12:28

Re: RL, nenechte se vysmát

ke.cáš - dostal doživotí ve vojenský base

I. 23.7.2007 12:23

Re: Re: Zapomeli uz vsichni, jak to tu vypadalo za komacu ?

Ano, to máš pravdu, hlavně v případě té Indočíny.  O té si něco přečti, a nebudeš papouškovat komunistické bláboly o americké agresi. 

I. 23.7.2007 12:21

Re: Česká společnost je bohužel v tuto chvíli dezorientovaná a rozdělená.

Díky, máte naprostou pravdu. Jen se mi zdá, že vést diskusi s některými Skeptiky je házet perly Sviním. Ale platí to werichovské - nad blbostí se nedá zvítězit, ale nesmí se to nikdy vzdát.

I. 23.7.2007 12:13

Re: Zapomeli uz vsichni, jak to tu vypadalo za komacu ?

Máš mou podporu. Ačkoli mě dneska lecos jde na nervy, s bolševikem se to nedá srovnat. Jen se obávám, že ve Rusku vlastně nedošlo po r. 1990 k žádným podstatným změnám - taky proč?  ale jen k překabátění.Už Masaryk tvrdil, že Rus dokáže, jak známo, nosit naruby i boty. Pod pláštíkem zářivých moskevských neonů a přeplněných bulvárů dříme ten starý nacionalismus, ruský imperialismus a nenažranost, spojená s primitivností a pohrdáním čímkoli neruským a obecně lidským.  

A panu Doležalovi opět děkuju za mistrnou reprodukci ministra Schwarzenberga, kterého si vážím jako jediného z našich politiků.  

Antisionista 23.7.2007 12:11

Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Rusové se zbavili nadvlády židovské aristokracie a nemusejí si tak udržovat přízeň židomilů v Evropě nízkými cenami ropy, ze kterých měl Bohumil radost, když tankoval benzín do Trabanta.Zkrátka Rusáci odporně bohatnou a některým germanofilním Eurohujerům to hrozně vadí!

RPC 23.7.2007 12:05

Re: Re: Re: To chcete říct, že Rusáci jen tak z plezíru sestřelili

Mate naprostou pravdu. Okoli na me pusobi ruznymi vlivy a tim upravuje algoritmy, podle kterych konam. Rika se tomu mysleni a uceni se.

Co se druhe casti tyka, nejsme v rozporu.Takze si myslim, ze male staty (az na par vzacnych vyjimek typu Svycarsko) budou vzdy patrit do sfery vlivu nekoho vetsiho.O tom byl muj prvni prispevek - uvadel jsem pragmaticke duvody, proc budu radsi patrit do sfery vlivu USA (opakuji - srovnejte situaci v zemich byvaleho vychodniho a zapadniho bloku).

Buvol 23.7.2007 12:04

Re: Re: Re: Re: Nic světoborného v uvedeném článku nevidím.

Za prvé: Německo nebylo fašistické, ale nacistické! Za druhé: nevím jaké přesně je dnešní Německo, doufám, že nacistické nikoliv, bohužel ale zdá se, že usiluje o totéž, totiž o EUmecko, jak správně pochopili Poláci, ale jinými prostředky .... a za třetí: Schwarzenberg na Hradě, to by bylo skutečně na hlavu, ale jinak než Vy si myslíte ..... a jest-li je Putin demokrat? Proti Brežněvovi určitě! 

Realista 23.7.2007 11:49

Víte, ta ruská oligarchie o které mluvíte by tu byla právě, kdyby hlasy dostala ta ulice...

To už tu jednou bylo, učil jste se o tom, přece 48, znárodnění, 50 leta s politickými vraždami a vězněním až po léta osmdesátá se všemocnými tajemníky KSČ. Ty pamatujeme všichni..;-D

O´Hafra 23.7.2007 11:46

Re: Schválně si srovnejte příspěvky diskutérů v době,kdy se jednalo o instalaci Schwanzerberka ..

Já jsem, protože ho trochu znám osobně, už tehdy byla všemi deseti pro! A byla nás menšina.

loula 23.7.2007 11:46

Re: Re: jasnozřivý článek

Vzpomínáte, jak to bylo krátce před jmenováíním vlády, kdy tohoto člověka označil samotný Klaus jako nevhodný, ba škodlivý typ na šéfa ZAMINI.

Realista 23.7.2007 11:41

Rozesmál jste mě...

zrovna japonskými jsem nemyslel;-Dti jsou  nakloněni i přes Hirošimu a Nagasaki k vyznávání právě těch správných hodnot demokracie...;-D Vy žertéři, že by nás okupovali v 68 Japonci?;-DInu levicovým demagogům je vše dobré...;-D jsou tak omezení , že jsou schopni vydávat šikmooké vojáky SA z asijských  států bývalého Sovětského svazu za Japonce;-D

čtenář 23.7.2007 11:40

Re: Re: To chcete říct, že Rusáci jen tak z plezíru sestřelili

Vidím, že ti tebou nenávidění komanči stihli upravit algoritmy tvého myšlení. Jak jinak bys mohl zaměňovat RF se SSSR ?! Milý hochu, z pozice malého státu nutně každý velký stát musí vypadat jako uchvatitel. Dokonce i takové Spojené státy připadají poválečným generacím jako dobyvatelé. V čechistánu žvanění nad radarem také cosi vypovídá. Přitom není nic přirozenějšího, než stav podřízenosti maleho tomu velkému. Celý kumšt malého spočívá v tom, nebrat to ideologicky a umět včas přijmout nabídku toho z velkých, který svou velikost umí lépe rozdělit i mezi ty malé (pro jeich prospěch), co se mu motají pod nohama.

P.S.: Jinak to na světě nebude. ;-D

olga 23.7.2007 11:36

Re: Vule se branit

Jenže my tady víme houby o spících agentech a obávám se, že v nejvyšší politice jich u nás je pěkná řádka.

sociolog 23.7.2007 11:31

Re: Re: Re: Nic světoborného v uvedeném článku nevidím.

Takze pro Vas je dnesni Nemecko fasisticke, zatimco Putin demokrat.

Takovi septicti poddani si Schwarzenberga opravdu na Hrade nezaslouzi. To je na hlavu!

čtenář 23.7.2007 11:26

Re: Re: Nic světoborného v uvedeném článku nevidím.

To je správné slovo !!! Pošlete to Putinovi jako diplomatickou nótu.

To ho složí, uličníka !! ;-D ;-D ;-D

jirka.s. 23.7.2007 11:24

Re: Neplácejte nesmysly otečkovaný jirko sirko

A to jsi vyčetl v Ha/ló novinách či to jenom tušíš?

čtenář 23.7.2007 11:23

Pan Karel Schwarzenberg je jediným politikem, tak jak je politik definován, kterého Čechistán má,

což samozřejmě v Čechistánu mu je na překážku. Je v tom právě ta síla elit, která se domorodému plebejství tak zajídá.

"Tím by opět vznikla situace, v níž by v evropských záležitostech rozhodovaly Washington a Moskva – my si ovšem myslíme, že je to i naše věc."  -  zde hovoří velmi opatrně diplomaticky. To už probíhá. Startovacím dnem byl 12.červenec 2006 a během 14 dnů bylo Američanům i Rusům jasné, co mouhou od EU očekávat. Na petrohradském zasedání G8 tenkrát nechali "náhodně" běžet mikrofony, které přenesly zlomek rozhovoru Bush - Blair. Tam Bush jasně dal  najevo jak se věci mají, ale hlavně budou mít. Blair, bystrý Evropan, okamžitě poznal, která bije. Nabídl bleskově své osobní angažování ve věci Blízkého východu. Jenže to už bylo pozdě, věci se už hnuly jinými cestami. Tento měsíc mu to znovu Rice musela připomenout, neboť Tonda je něco jako Ferda Mravenec. Neposeda jeden. ;-D

Jinak pro čtenáře Psa je tu taky ten článek pana Šándora. Vřele doporučuji k přečtení. Je to báječná snůška pitomostí. ;-D

jirka.s. 23.7.2007 11:23

Re: Re: Re: Re: Projeďte se po české zemi

Nebojte se, jeníku! On si třetí tu "zdevastovanou" krajinu prohlíží ze svého jaguáru, na kterém už teď má soukromou značku  LM 007.  (LM = lidové milice)

vládík 23.7.2007 11:21

Re: To by pak už nebyl Kolovrátkem

Jenže jak se do nich nenavést při rozboru vnitropolitické situace?

vládík 23.7.2007 11:20

Žádný rozdíl, inteligentní Scepticu

Buvol 23.7.2007 11:20

Re: Re: Nic světoborného v uvedeném článku nevidím.

Jistě! Jde o to, abychom my hájily svoje zájmy, např. jako Polsko .... 

Buvol 23.7.2007 11:19

Re: Re: Nic světoborného v uvedeném článku nevidím.

Řekl bych, že tehdy spíš ochraňoval své zájmy stávající (bolševický) systém nebo jeho nomenklatura ... aby systémové změny nesměle začínající u nás, nepřeskočily k nim .... a Rusko, jak se ukázalo s tím bolševickým systém nestálo a ani nepadlo .... to máte asi stejné, jako Německo a nacismus, ačkoliv tím si nejsem tak jistý  ....

Skepti/cus M/aximus 23.7.2007 11:19

Neplácejte nesmysly otečkovaný jirko sirko

Naopak Vy nemáte nejmenší ponětí o švýcarském politickém systému.

jirka.s. 23.7.2007 11:17

Re: Re: Re: Fajn, jenže já chci tu švýcarskou neboli skutečnou demokracii

 ....která se ale odráží jako od do RUDA rozpálených kamen!