7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
all 23.7.2007 13:52

první schopný ministr po dlouhé době

Schwarzenberg na Hrad >-

loula 23.7.2007 13:51

Re: Pomlouvání obránců míru Rossije

Ano, Rusové spustili na moře novou jadernou ponorku, a plánují ještě 4 další. Zajisté ovšem víte, že zhruba ve stejnou dobu Američané spustili na moře rovněž novou atomovou ponorku (samozřejmě také s mírovými raketami dalekého dosahu s vícenásobnými hlavicemi). Zajisté také víte, že USA v letošním roce uvádí do operačního stavu novou letadlovou lod Reagan (rovněž vyzbrojenou mírovými bombardéry v počtu asi 100 letadel) a že položili kýl ke stavbě další letadlové lodi. Myslím, že by bylo vhodné publikovat velikost zbrojních výdajů obou států. Ale to jistě také znáte.

zum zum 23.7.2007 13:49

Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Gratuluju .Pis více takových příspěvku. Aspoň máme jasno kde tě zařadit ......(Y) .

čtenář 23.7.2007 13:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

No jo, jak si tedy vysvětluješ, že je nejdřív "hodně zadotovali" a pak se na ně vykašlali a nechali je plácat se v bídě.

loula 23.7.2007 13:43

Re: Re: Senilní Bohoušek věští opět ruské nebezpečí

Asi 15 let zpátky americký pilot prolétal v Italii pod kabelem horské lanovky. Šlo čistě o frajeřinu, samozřejmě je to zakázané. Přesekl kabel, lanovka spadla a bylo asi 17 mrtvých. Itálie chtěla tohoto pilota soudit v Italii, USA jej převelela domů. Jak byl potrestán tam, to nevím.

kopretina 23.7.2007 13:41

Re: Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Bolševici Izrael a Židy nenáviděli, podporobali muslimské země, soudruhu. Nastuduj si dějiny. A dej si nick antisemita, to je daleko příhodnější. On antisionismus nic jiného není, než levicová podoba antisemitismu.

Antičtenář 23.7.2007 13:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Cenzor opět banuje nicky, takže čtenáři, jestli si myslíš, že revoluce v Rusku vyhrála díky chudobě soudruha Lenina, chodícího před lidem prostým v láptích, tak jsi na velkém omylu.Ti Židé jim jednoduše přerostli přes hlavu, protože je jejich sionističtí bankéři z Německa a USA hezky hodně zadotovali dosti velkou hromadou zlata tak, že to stačilo k rozložení válkou oslabeného ruského státního aparátu.Velká část rudých komisařů dokonce pocházela ze zchudlých židovských rodin z New Yorku.Ty vůbec nečteš, jenom plácáš eurohujerské a multikulturalistické polopravdy.

Maja 23.7.2007 13:39

Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

 Vážení, nie som zidovka, ale to čo tu píšete, vaše názory a nanávišť je nekonečná. Ano, máte pravdu, majú ekonomickú moc, týka sa to i Slovenska, len sa o tom nepíše otvorene.Ale, koho je to chyba, snažte sa i vy podnikať, nielen vypisovať nanávistné odkazy. Ved i váš bývalý prezident je žid, myslím Havla, to ste nevykrikovali, velebili ste ho k nebesiam.A váš minister zahraničných vecí je nemčúr, aristokrat, vrátili ste im majetky, už nie ste pánmi vo svojej krajine,čo mi je úprimne ľúto. Mám Cechov veľmi rada, preto otvorene hovorím a píšem.Chodím často do Ciech, a vidím, ako sa to zmenilo v neprospech Cechov. Za komunistov prišiel do pohraničia nemčur, ktorému sa vyvlastnil dom a hovoril, len sa mi starajte oň. Ja skoro prídem a zoberiem si ho späť. A splnilo sa. V Karlovych Varo Rusi, v pohraničí Nemci, Vietnamci, Cínania, Praha ako by nie ceská, nie je mi do smiechu, neberte to ako ironiu, alebo niečo podobné, nie je to tá Praha ceská, krásna, pokec v češtine. Je to jednoznačne naša chyba, i Slováci sú v podobnej ---, Len kecáme, ale skutek utek.Ekonomicky nás vyciciavajú, peniaze putujú do zahraničia, a my im robíme novodobých otrokov, za malé peniaze. Mala som vás za chytrejších,taký recepici nič pre vás, ako český národ. Mátew vzdelaných ľudí, čo bráni mať samých Cechov vo vláde.Ste príjemní ľudia, stačí si vážiť sám samého, a byť hrdý, že som Cech, a nebyť v predklone. Myslím i na nás Slovákov. Prajem príemný deň, a nech sa darí českému národu.

Harazim Kejhák 23.7.2007 13:37

Pomlouvání obránců míru Rossije

samozřejmě, jako obránci míru v ČR sledujeme s napětím, s čím přijdou naši nejbližší partneři, obránci míru z Ruska. Samozřejmě prvořadý úkol je zahnat Izraelce do moře, neboť dokud budou Židé existovat, nebude klid na Blízkém Východě. Dalším úkolem obránců míru je, vyzbrojit tábor míru, vedený souchem Putinem tak, aby si na něj ani američtí válěční štváči netroufli.

Proto vítáme mírovou iniciativu Ruska, které konečně dalo do provozu ponorky s mírovými raketami dalekého doletu s vícenásobnými hlavicemi. Konečně silná rána válečným štváčům z USA a Izraele!

V diplomacii bude tábor míru i nadále sledovat salámovou taktiku. Kolečko za kolečkem a váleční štváči budou zničeni!

Buvol 23.7.2007 13:33

Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Nejzajímavější statistika říká, že na cca 12 mil. Židů připadá 170 nositelů Nobelovy ceny, zatímco na 1,4 miliardy mohamedánů jich připadá sedm .....

Oprava 23.7.2007 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Samozřejmě Kasparova

RPC 23.7.2007 13:29

Re: Re: Re: Re: Zapomeli uz vsichni, jak to tu vypadalo za komacu ?

Mate pravdu a ja se dodatecne zastydel za sve puntickarstvi, neslucitelne se stranickou disciplinou. Odchazim si pripomenout par kapitol z Anny Proletarky.

čtenář 23.7.2007 13:21

Re: Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Ty o nich plácáš ještě větší blbosti. Například, že si nechali těch pár Židů přerůst přes hlavu, jako by Rusové byli nějaká nesvéprávná entita. Trubko ! ;-D

Harpyje 23.7.2007 13:19

Re: Re: Re: Neplácejte nesmysly otečkovaný jirko sirko

;-D;-D;-D

čtenář 23.7.2007 13:18

Re: Re: Re: Zapomeli uz vsichni, jak to tu vypadalo za komacu ?

Opravdu to vypadá na Velké Spiknutí. jenom bych chtěl vědět, proč se ti Evropani nechají tak krasně vmanévrovat do něčeho, co nechtějí. A vůbec nejhorší na tom je, že podobně se do vzájemných sporů a konfliktů nechali vmanipulovat ještě dříve, než Kolumbus objevil tu Ameriku. Tady je nejlépe vidět, co jsou ti Američani zač !!!!

Hanba ! Fuj !! A odplivnout !!!

Antisionista 23.7.2007 13:18

Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Jakých faktů?Uveďte zdroj, když věříte jen povídačkám správňáckých Eurohujerů.Vás ani nenapadne se podívat do vlastní minulosti, například na složení bolševické vlády ihned po židovském Vítězném únoru.Ale plácat o Rusech jako o bolševicích, to jo, to umíte!

Mell 23.7.2007 13:15

Pěkný článek apne Doležel

Díky.

Lapil 23.7.2007 13:12

Re: RL, nenechte se vysmát

Jenže u Američanů mám jakous takous jistotu, že když si před tu základnu stoupnu s transparentem Ami go home, nebude se to řešit přinejmenším v uličním výboru s naprosto nepředvídatelnými následky pro široké příbuzenstvo.

Vy opravdu neznáte nikoho, kdo by měl potíže s takovou samozřejmostí jako je třeba cesta na dovolenou? Abych se tedy vyhnul obligátnímu přijetí na školu, kde je celkem přijatelná odpověď "kdo platí, ten rozhoduje".

Antisionista 23.7.2007 13:11

Re: Re: Re: Žádný rozdíl, inteligentní Scepticu

Vzpamatujte se človíčku, v poválečném Německu vládli i bývalí nacisti nebo jejich pohrobci, Rusové se CCCP nemají hospodářsky i politicky nic společného.Vládnou si sami, rozhodují si sami a bohatnou sami?Nebo jste jeden z těch, kteří se vytahují, že naše členství v socialistické Únyji z nás automaticky dělá chytráky, kteří si můžou vyskakovat na každého, kdo je lepším hospodářem než my a nezadlužuje se na roky dopředu?

čtenář 23.7.2007 13:11

Re: Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

:-D :-D :-D Škoda, že pro ty dva neslyšíš plačtivý kvikot těch ostatních přistižených na švestkách. Možná proto, že nekvičí v synagoze, viď blbánku. ;-D Podle mě jsi sám nasazenej. ;-D

mp 23.7.2007 13:06

Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Tak to neni pravda, drzte se faktu. Existuji statistiky: k poctu populace - lidi zidovskeho puvodu nebylo u bolseviku( a to hned jak to zacalo a taky  rudych komisaru) vice nez tzv.  Slovanu ci jine populace.Oni jenom vycuhuji z rady,protoze je popravili,  v  30. letech probihala i v SSSR vlna antisemitismu jako v Nemecku.   Stalin a Hitler zpocatku jeden druheho obdivovali a citovali.A jak to uz byva, ti co jsou si nejblize....

Maja 23.7.2007 13:05

Nemáte lepšieho ako Nemčúra, to nie je ani jeden Cech robiť MZV

Maja 23.7.2007 13:00

Re: Re: Zapomeli uz vsichni, jak to tu vypadalo za komacu ?

Chcem sa Vás opýtať, zároveň odpovedať na môj príspevok. Vojna Iraku a Kuvajtu. V bunkri bolo niekoľko stoviek obyčajných vojakov . Americký generál vydal rozkaz všetkých zaživa pochovať- bagrom boli zasypaní a po prezradení americký novinár sa pýtal, prečo nariadil takýto rozka. Odpoved znela"škoda každej guľky vystrelej.!" Co  rodičia zasypaných vojakov, čo cítili po tejto zpráve. A teraz Vám poviem, čo čaká Europu. Tretia svetová vojna, Američania podvádzajú spojencov v Nato. Chcu rozputať vojnu s Arabmi, to by im mala slúžiť provincia , ktorú snažia odtrhnúť od Srbska. Radary v Cesku a v poľsku sú namierené proti Rusom, aby 6sa Europa bila s Rusmi, zabijú dve muchy jednou ranou. Američania nenávidia Slovanov, píšem všetkých. Nemcov podpichujú proti Poliakom, Madarov proti Slovákom, i etniká. Aby bola v Europe nevraživosť, nenávisť, jeden voči druhému.Ide im o ekonomickú nadvládu, čo nedokázal Hitler vojensky, oni nátlakmi, vraždami, spojencov zradia, ako juhoslovanský bývalý prezident. Nakoniec ich bombardovali, a chcu odtrhnúť provinciu, ktorá je kolísku Srbov. V r. 1

Antisionista 23.7.2007 12:57

Re: Re: Re: Re: Zapomněl, že Rusko není CCCP?

Co to plácáš za marxistickou poučku z VUMLu?Rusové se s pomocí amerických patriotů před lety rozhodli, že se konečně zbaví té příšerné židovské krutovlády a tím jsou navždy "odsouzeni" k prosperitě, ty kvantito!Stačí slyšet kvičení Berezovského a Karpova v jejich antiruské synagoze!

pbla4024 23.7.2007 12:57

Re: Re: Žádný rozdíl, inteligentní Scepticu

Hymnu mají stejnou, Kreml šéfuje operativec KGB, nevypadá to, že se příliš odřízli od Sojuzu.

Lapil 23.7.2007 12:54

Re: Re: Re: Projeďte se po české zemi

No jo, když od rána chlastáte v hospodě, tak není divu, že máte zarostlá pole :-P

RPC 23.7.2007 12:53

Re: Re: Re: Zapomeli uz vsichni, jak to tu vypadalo za komacu ?

Nemam vubec nic proti prumernemu Rusovi. Dokonce mezi nimi mam par dobrych znamych.Mam hodne proti jejich tzv. "elitam". Udelejte si vylet do K. Varu a pochopite, plati tam to, co psal kolega I. Jenze zrovna dotycne "elity" bohuzel urcuji politiku celeho statu.

Harry 23.7.2007 12:51

Re: Re: Re: Zapomeli uz vsichni, jak to tu vypadalo za komacu ?

Trochu se pletete, korejskemu letadlu byl "zastaven dalsi let" ze pak spadlo byla vina jen a jen jeho pilota. A co se Cernobylu tyce: zapominate, ze uz davno se lidi jezdi lecit do Jachymova koupelemi v mirne radioaktivni vode. Takze Strana to zaridila vsem pracujicim hromadne jako sprchu a zrovna na Prvniho maje, jao darecek. Tak co se Vam nelibi. Nejste Vy nakej hnidopych? 

Antisionista 23.7.2007 12:51

Re: Žádný rozdíl, inteligentní Scepticu

Dost velký rozdíl, přímo propastný!

Harry 23.7.2007 12:45

Re: Re: Re: Projeďte se po české zemi

PS: jeste k tem hornikum propijejicim rentu a odstupne od rana. Ne vsichni tak cini, nekteri si za odstupne zavedli jinou zivnost a na pochlastavani ted nemaj cas.Ono se ted totiz topi nikoli hnedym uhlim s 5% siry, ale plynem povetsinou. To je rozhodne pro vzduch lepsi, ale odbyt uhli samozrejme sel podstatne dolu. Rozmlacene cesty mame, ale ve srovnani s Nemeckem napr. Pokud se srovname s bolsevikem tak jsou ted podstatne lepsi. Pamatuju jak jsem s Trabosem klickoval na okreskach jako myska abych neurval kolo. Nejak Vam pamet uz neslouzi. Nejak bereme vsechny vyhody jako samozrejmost. Obecne vzato, jsou vsi, kde tohle vsechno plati a vypadaji porad jako pohranici za bolsevika,  jsou ale visky, kde to slape a je radost se tam jet podivat. Zalezi na mistnich lidech. Kdyz si nechaji zavrit hospodu a kram, maji deravou strechu na kostele a omlacenou skolu je to jasne - cekaj kdo tam prijde delat poradek.