28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xx 5.8.2009 10:51

Re: Njn,

Proboha, když jako premier jedu na dovolenou, nemohu si přece pronajímat dům od nějaké lichtensteinské firmy, jejíhož skutečného majitele prakticky nelze dohledat. Dovedete si představit, že by se takto ubytoval např. americký nebo francouzský prezident?

Copak to není celé tak naprosto absurdní, soudruhu majore?

jirka.s. 5.8.2009 14:15

Re: Njn,

Asi takhle, pokud se bude chtít někde ubytovat americký nebo framcouzský (toho bych já osobně poslal do (Y)) president, tak se budou nejspíš hotelové komplexy předhánět v nabídkách, aby je mohli ubytovat kdekoliv se jim zamane ZDARMA! Asi jste si ovšem ještě nestihl všimnout, že Topolánek, Dalík,nebo Urban mají do vámi zmiňovaných presidentů kapánek daleko a musí určitě za jakoukoliv zábavu a srandu holt někomu zaplatit!!! ;-(

Defurák 5.8.2009 8:34

Doležale zasílám Vám na dobírku slepeckou hůl a nůžky na zkrácení dlouhého vedení

Tak podle Vás nikoho nemusí zajímat, že se minulý a možná i budoucí premier dovoluje s podezřele rychle za svého ministrování zbohatlým Řebíčkem, jehož brácha - původně řadový policajt, později člen dozorčí rady ČEZ byl právě obviněn z vydírání podnikatelů ? A aby to nebylo málo pikantní, tak šéf toho ČEZu se tam s nimi promenuje po molu také ?

To by nebylo možné snad ani v nějaké banánové republice subsaharské Afriky !

L'ego 5.8.2009 8:14

Pane Doležale, že by letní vedra?

Už podruhé vás v komentáři naprosto nepoznávám. Jak můžete klást technickou stránku získání fotografií nad to, co zobrazují. Vám připadá normální, že se pravděpobobný budoucí premiér se svými spolupracovníky schází s lobbyisty s pochybnou minulostí těsně poté, co parlament schválil dotaci cca 30 miliard korun pro polostátní ČEZ, který ma na trhu monopolní postavení?

Proboha, tady jde přece i tu Vaši tolik zmiňovanou bezpečnost. Je to současné vedení ČEZu, které mj. prosazuje strategii diverzifikace zdrojů, jež nás učiní závislejšími na ruském plynu. A tihle lidé si zřejmě kupují zákony u našich poslanců... A vy se rozčilujete nad tím, že je někdo vyfotil. - Neměli tam sakra jezdit.

ok 5.8.2009 8:25

Re: Pane Doležale, že by letní vedra?

Také Doležala nepoznávám. Obvykle je to chytrej a vtipnej chlap který jde k podstatě věci, a najednou je stižen totální slepotou ???

Neříkejte mi, že Doležal je také mafián - tomu nevěřím.

ok 5.8.2009 8:30

Re: Pane Doležale, že by letní vedra?

Pane Doležale, přečtěte si, co k tématu píše Hvížďala - ten je na rozdíl od vás přesný a výstižný i v popisu této aféry.

ata 5.8.2009 8:29

Re: Pane Doležale, že by letní vedra?

a kvůli tomu jedou do italie se domluvit co? magoreRv

čtenář zdrojů 5.8.2009 8:36

Re: Pane Doležale, že by letní vedra?

Paroubek se prý také měl domlouvat s Ďuričkem na jeho jachtě a přitom měl píchat jeho nezletilou dceru. Před volbami 2006 to tvrdil udatný a hrdinný policejní důstojník Jan Kubice. A všichni tomu věřili. ;-P

jirka.s. 5.8.2009 10:15

Re: Pane Doležale, že by letní vedra?

Že on má Kubice, šejno-lejno, taky spoustu papírů na "tvou" firmu McCall Pattern Company Prague, spol. s r.o.  ???  Jestlipak ty nepodvádíš společníky a nekšeftuješ na vlastní triko za víc než těch 833 doláčů, než ti  svěřují? Evidentně jsi velmi "důvěryhodná" osoba, když ti více raději nedají do ruky !!!8-o

L'ego 5.8.2009 8:47

Re: Pane Doležale, že by letní vedra?

Ne, určitě si na té jachtě povídali o zahrádkách, houbaření a o tom, která tenistka má nejhezčí nohy.

Pišta 5.8.2009 8:54

Re: Pane Doležale, že by letní vedra?

Proboha! ,To snad dělá jenom Topolánek s Dalíkem! Za ty bych dal ruku třeba do ohně.

jirka.s. 5.8.2009 11:47

Re: Pane Doležale, že by letní vedra?

No, to máte stejné, jako když si Předseda Pao  vyprávěl v Sýrii s Al-Ahmadem o pěstování kaktusů v lihovém domě!!! ;-P

Malý Aston 5.8.2009 8:03

Blbě zveřejněno a blbě řízeno!

Lid je na dovolené, jedni s konzervami a druzí s kreditkami tak jak si každý našetřil a jak pracoval. Ti co jsou doma a nikdy na žádné dovolené nebyli neboť raději podporují naše hospody slintají nad foto jak si Topolánek užíval. Takových dovolených jako měl Topol má desetitisíce našich občanů a statisíce trošku levnějších.Takže ty fotografie mohou zabírat jen u těch, kteří nikdy někde nebyli. Pokud hodlá Paroubek zakázat dovolené v zahraničí je to jen a jen jeho část volebního programu ale já na něj kašlu. Přeci nebudu pálit fotky ze své dovolené ve Španělsku a Francii. Jedině, že by ustanovil nějakou vyšetřovací skupinu která bude prověřovat u našich cestovek kde na dovolenou občané berou peníze. Když hodlal využít ty fotky a videa měl počkat až na září těsně před volbami. Možná že někomu na dovolené pršelo, nebo ho okradli nebo mu někdo přeřízl manželku a on by mohl dát lísteček do urničky Jiříkovi neboť je nasraný. Blbě načasováno a blbě je to řízeno.:-P

pepazdepa 5.8.2009 9:01

Re: Blbě zveřejněno a blbě řízeno!

Tak takovouto blbost jste mohl vyplodit jenom vy.Gratuluji,dnes se překonáváte,Malý Astone.

Marcela 5.8.2009 9:06

Malý Astone

Vtipné. Ale to ti jednoduší stejně nepochopí.

Standa 5.8.2009 7:00

Kubiceho

zpráva nic nedokázala a pracovala s informacemi typu jedna paní povídala a přesto je vidět, že Doležal nevlastní elementární slušnost, když kryje Kubiceho srovnáním hrušek a jablek. Fotografie jsou pravdivé a je jasná spojitost mezi konáním ODS a firmami očekávájícími další stamilionové zakázky od stártu či levné prodeje zlatých slepic.

Pišta 5.8.2009 7:46

Císařovy nové šaty?

Na známou pohádku o nahatém císaři můžeme pohlížet dvojím způsobem. Jen nevinné dítě neschopně falše nakonec mělo odvahu říci to co věděl a viděl každý. Císař, žádné šaty nemá a je nahatý. Nebo by se dalo říci, že toho drzého nevychovaného spratka, měli doma víc řezat, aby věděl co je základní slušnost.Co je to za rodiče, kteří něco takového vychovali? Už bÿ¨by měli být hnáni k zodpovědnosti! Kdo má pravdu? A co je to vlastně pravda?

spáč 5.8.2009 9:29

Re: Císařovy nové šaty?

Pišto, vy si více či méně řežte a vychovávejte své "spratky"! podle obrazu svého. Soudě podle Vaši prezentaci, kdo ví jací to jsou nebo budou výlupci

Frank 5.8.2009 6:46

Je mi docela ukradené, kde a s kým jezdí gulochlap na dovolenou.

Je ale docela zajímavé sledovat análolezce Bartoně a Doležala, jakým způsobem  toho střeleného Valacha obhajují. Bohuš už dokonce ví, že důkazy jsou falešné. Myslel tím zajisté tu smlouvu na pronájem vily. Ani jsem netušil, že v Lichtenštejnsku používají klávesnice s diakritikou a Dalík je tam napsán s dlouhým "í". Proč musí někdo ukazovat falešnou smlouvu? Jak by to Bohuš vysvětlil? Ale to bych chtěl po análolezci asi mnoho.Kdyby byl na místě Topola Paroubek tak by se ti dva výše jmenovaní asi pos.....  Ale klid Bohušu, Mirek to ustojí. On už ustál jiné věci. Stejně jako Jirka.

j 5.8.2009 7:22

Re: Je mi docela ukradené, kde a s kým jezdí gulochlap na dovolenou.

z hovna bič neupleteš ale snažit se můžeš. Tak do boje bolšábci zase nám to vysvětlete jak to vlastně všechno je;-D

ok 5.8.2009 8:27

Re: Je mi docela ukradené, kde a s kým jezdí gulochlap na dovolenou.

Nehledě na to, že na originálu jsou předem předtištěna dva různé datumy podpisu - zpravidla se druhé datum dopisuje při podpisu ručně, protože není jisté, kdy se druhý podpis uskuteční.

čtenář zdrojů 5.8.2009 8:31

Re: Je mi docela ukradené, kde a s kým jezdí gulochlap na dovolenou.

Nejenom, že v Lichtenštejnsku používají klávesnice s českou diakritikou. Oni z toho Lichtenštejska navíc posílají smlouvy podepsané Dalíkem a Topolánkem na ústředí ODS. Oni totiž v Lichtenštejsku vědí, že Topolánek bude nájemní smlouvu tajit před veřejností, a tak to pro jistotu pošlou ještě na Jánský Vršek, aby smlouvu mohl zveřejnit Íčko Langer.;-D

jirka.s. 5.8.2009 9:39

Re: Je mi docela ukradené, kde a s kým jezdí gulochlap na dovolenou.

Bacha, šejno-lejno, jde po tobě Kubice!!! ;-P

Lea 5.8.2009 5:11

co je dovoleno pánovi,není dovoleno volovi,pane Doležale? Tak mám chápat,že propojení byznysu s politiky a oprávněné nároky politiků /kteří v rukou třímou zájmy státu/ na parazitování na kaitánech byznysu? Nemusí pršet,hlavně když kape?

http://domaci.ihned.cz/c1-37979030-raben-anstalt-maji-vilu-ale-kancelar-v-polich

http://hn.ihned.cz/c1-37981050-toskanska-spojka

me first 5.8.2009 5:10

Datpys

Socan má pocit, že mu teče do bot a neštítí se žádné, byť sebetrapnější špinavosti.

you second 5.8.2009 7:04

Re: Datpys

To ovšem odkoukal od modroptáka. Socani prý se od nich mají co učit, "vo co tedy go"? Venda Doležal mě zas jednou rozesmál: Kubiceho zpráva je prý seriozní materiál. Při tom třeba obsahovala drby podsvětí o Paroubkovi. Má ten seriozní materiál k dispozici alespoň fotky, když už dávno nepředložil důkazy?

rw 5.8.2009 7:12

Re: Datpys

 Jak víte že to byly drby,proč nikdo nevyšetřoval obsah ale kdo to vynesl na veřejnost.A vůbec četl jste ji?

čtenář zdrojů 5.8.2009 8:24

Re: Datpys

kdyby to nebyly drby, ale podložená obvinění, tak by už Paroubek seděl v base ve 3.nápravné skupině. Pedofilie a objednání vražd jsou totiž dost těžké zločiny a kdo je takto policií obviněn, většinou končí hned ve vazbě ještě před začátkem soudního líčení. Takže je dost záhadné, že jeden policejní útvar sepíše na Paroubka obvinění z mafiánství, nájemných vražd a pedofilie a ostatní policejní útvary to ignorují. A to i přesto, že policii dva roky řídil Íčko Langer.

Jana V. 5.8.2009 13:17

Re: Datpys

Už toho nechte s tou pedofilií - to vám úspěšně nasugeroval právě Paroubek. Copak sedmnáctiletá holka je pod zákonem? Pořád opakujou ten samý nesmysl. Tam se nepsalo nic o pedofilii, ale že na Ďuričkově jachtě mu měla být údajně k dispozici Ďuričkova nevlastní sedmnáctiletá dcera. Když jste to nečetl, tak nežvaňte.