9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
j 5.8.2009 10:59

Re: Tentokrát jednička s hvězdičkou

tady se někdo umozkuje a to sebevědomí. Jen by mě zajímalo jestli potřebujete zesměšnovat ostatní a nebo si tu  pochlebujete jak správný narcista. Pravdivé budou asi obě varianty. Prostě ubožáček

pje 5.8.2009 11:13

Re: Tentokrát jednička s hvězdičkou

Inu, kdo hovoří o lůze, jistě perfektně ví, co dělá...nebo že by soudruh někde udělal chybu? Svým krátkým výrokem jste moc okolní entropii nezvýšil ani obecenstvo nerozchechtal, takže...?

magi 5.8.2009 10:25

Re: Tentokrát jednička s hvězdičkou

prosím,co je to  "lůza" ? To budu asi já,protože jsem důchodce a vaši soudruzi rodiče! Nebo oni už zahodili rudý knížky a vyměnili je za modrý? Nebo lůza může být též filmová obec a zpěváci,kterým je jedno pro jakou moc zpívají? Pane,je třeba říci soudruhovi otci o pár facek,ale to už je asi pozdě!!!

kolar 5.8.2009 12:19

Re: Tentokrát jednička s hvězdičkou

R^je to hňup

Lea 5.8.2009 9:43

co mne zaráží, i když pan Doležal vynesení Kubiceho zpávy odsoudil

týká se to spíše zbytku novinářské obce,že při vynesení Kubiceho zprávy jsme byli masírováni,ať nehledíme na způsob,jakým se dostala ven, ale na obsah zprávy,který je alarmující. Nyní zase nemáme čučet na nějaké fotky a videonahrávky, nejsou podstatné.Máme svou pozornost obrátit na způsob,jakým byly pořízeny a kdo je pořídil.

hank bukowsky 5.8.2009 10:25

Re: co mne zaráží, i když pan Doležal vynesení Kubiceho zpávy odsoudil

je překvapující u korouhvičky točení na obrtlíku? Není, jen bohužel je potřeba neustále připomínat pucflekovo chování, protože velmi lehce nabývá dojmu, že jsme jen hovádka, kterým denně stačí jeho krmí dávka.

Nemluvě, že si myslí, že naše paměť je už stejně laskavá jako jeho.

3směsi 5.8.2009 9:22

Nějaký ustaraný

se mi zdál včera v TV p.Paroubek. Jestli ti tajní nemají nějaké pěkné fotky z jeho jednánní v Syrii, nějakej ten Hamáz, nebo co teď naposled kuli s Putinem ( i se zvukem by to bylo fajn).

hank bukowsky 5.8.2009 10:26

Re: Nějaký ustaraný

klasicky politrucky k věci, že?

3směsi 5.8.2009 11:02

Re: Nějaký ustaraný

Promiňte, mně se to zdá k věci (o fotkách z Toskánska), protože jsem čekala, že se p.Paroubek bude radovat, jak se jeho protivník škvaří ve vlastním sádle a místo toho vypadal, že má také starost. Což podkopalo mou teorii, že si to objednal. Nebo další možnost je, že si to zbrkle objednal (i s fotkami vzpurného p.Urbana, aby zabil dvě mouchy jednou ranou, ale neuvědomil si další věci, že ho třeba nahrávali při tom objednávání, a tak podobně - samé moje dohady jen tak pro zábavu, neboť sama mám také starosti).

miki 5.8.2009 11:13

Re: Nějaký ustaraný

skromnost poradila Paroubkovi jeho americká píjár agentura, páč si sama není jistá, co na Paroubka vytáhnou ti druzí

F..A.Kekule 5.8.2009 9:15

Doležal opět nezklamal.

Fakta-nefakta, jemu se to nelíbí a tak je to špatné, že?

kanonýr 5.8.2009 9:34

Re: Doležal opět nezklamal.

Správný je jen názor pana Kebuleho.

jirka.s. 5.8.2009 9:42

Re: Doležal opět nezklamal.

To by mne docela zajímalo, čímže se to pan Kekule, objevitel benzenového jádra, provinil, že si jeho jméno přivlastňuje takovýhle primitívek !!! ;-(

Půlpytel 5.8.2009 9:15

A co se divíte?

Vždyť i pád komunistů byl pouze tzv.! A ti kluci z médií, komunističtí či svazáčtí, svoje politické přesvědčení nezměnili, pouze ho maskovali!:-( Nyní, když se rudá fronta dává do pohybu, odhazují škrabošky!;-€ 

Kecal. 5.8.2009 10:07

Re: A co se divíte?

R^

pje 5.8.2009 11:23

Půlpravdo,

proč tajíte, že altruismem v ústech a egoismem v činech nejvíce vynikají neobolševičtí tzv. pravicoví protagonisté? U socanů celkem víme, co od nich čekat, od ptáčníků se ale svobody ani paretovské prosperity nadít nemůžeme, ač se nám to urputně snaží všemi způsoby nacpat do hlav... Vyberte si z toho BKP kohokoli a učiňte jej správcem svého soukromého majetku. Za pár let uvidíte, nakolik jste ještě vlastníkem a čehože to vlastně...

Venca 5.8.2009 9:14

Tak vedle, jak to jen vubec jde

Kajan 5.8.2009 8:55

Právo na soukromí politiků neexistuje ! Voliči jim ho nikdy neudělí !!! Dzp.

Půlpytel 5.8.2009 9:17

Re: Právo na soukromí politiků neexistuje ! Voliči jim ho nikdy neudělí !!! Dzp.

%,Celých padesát let jim ho udělovali, a s muzikou!;-D Trubko!:-(

Arnošt 5.8.2009 8:55

Přiznání

Přiznání chyby ctí toho, kdo se přizná. Za příspěvek děkuji.

Boban 5.8.2009 8:54

Pane,

tak, jako mě často štvete svými názory, tentokrát musím zcela souhlasit.Je mediálně v okurkové sezoně rozmazávána věc, která nemá žádný politický dosah.Ten jí dává právě jen trapná snaha o jakousi investigativní žurnalistiku.Daleko politicky závažnější je "práce" bývalého generála!! policie.To je ta pravá hrůza současnosti.

Pozorovatel123 5.8.2009 11:32

Re: Pane,

Ta pravá hrůza a lůza současnosti.

čtenář zdrojů 5.8.2009 8:42

Je pravda

Je pravda, že pan Doležal jako jeden z mála politologů odsoudil v roce 2006 způsob zveřejnění Kubiceho zprávy. Byl jedním z mála, zatímco ostatní tehdy tvrdili, že mnohem důležitější jsou vážná obvinění "pedofila a mafiána" Paroubka, než způsob zvěřejnění. A tak zatímco nad způsobem zveřejnění Kubiiceho zprávy si tehdy nikdo nelámal hlavu a zatímco obvinění byla vymyšlená a nikdy neprokázaná, tak letos si najednou všichni lámou hlavu nad způsobem zveřejnění i přesto, že přistižení politikové na podezřele placené dovolené evidentně byli.

ok 5.8.2009 8:54

Re: Je pravda

No nevím, to, že Paroubek není pedofil, a že je to předvolební manipulace, bylo v té době snad jasné každému. A žádnou fotku Paroubka s nahatou puberťačkou média nezveřejnila. Na rozdíl od této aféry, kde máte tisíce fotek, kde se Topolánek prokazatelně schází s profláklým Řebíčkem dokonce i na dovolené.

j 5.8.2009 9:14

Re: Je pravda

dokonce i na dovolené;-DTopol se nesmí scházek s Řebíčkem tak to jsme to dopracovali co nám tady bude lůza nařizovat. Sepište seznam s kým se smí scházet a kde(Y)

jirka.s. 5.8.2009 9:45

Re: Je pravda

Bacha, šejno-lejno, otoč se, stojí tam Kubice! A večer až půjdeš spát, podívej se pod postel ! Možná, že bude i tam!!! 8-o

AKIBUA 5.8.2009 10:31

Re: Je pravda

Ano toto je podstata manipulace s veřejností. Když se proflákne setkání lidí, kteří manipulují miliardami, které nejsou získány obchodem, ale politickým rozhodnutím, hledá se druhá závažná stránka věci. Nepochybně je odstrašující skutečností, že bývalý šéf tajné služby dodá kompromitující materiál na pravděpodobného předsedu budoucí vlády. Kdybych byl pouhým hltačem skandálů měl bych radost, ale důsledky mohou být značné. Až se budou novináři věnovat této kauze stejně jako kauze Kubice, která umožnila vznik padlé vlády, budu mít pocit, že žiju v demokracii a novináři plní své poslání. Pan Doležal je pro mě léta příklad extrémního vidění, které potřebuji pro vlastní názor. Nyní je třeba kauzu obrátit proti Paroubkovi, jak na NP bývá zvykem.

Brmboš 5.8.2009 8:41

Co se vám nelíbí?

Vy složíte za třicet stříbrných tomu nejhoršímu co existuje z odsunutých sudetských Němců a je jich většina slušných a také vám nikdo nepřikazuje co máte psát. Ať se vám to líbí nebo ne to co se stalo v Toskánsku by politik dělat neměl. K ČEZu se vyjadřovat nemá cenu, ale tak jako v mnoha malých městech i vesnicích ani nejde o lidi, ale hlavně o prachy tak ve velké politice je to horší a jde o miliardy. Myslíte si opravdu, že politik má místo práce pro občany a voliče pěstovat státem organizovanou mafii a všichni mají držet hubu? Pane redaktore pak vám vůbec nerozumím. Proč byl vlastně rok 1989 a sameťák. Když opět ti samí a překabátění jsou u lizu a žerou více než prasata. Ne nejde o jednu nebo druhou stranu, ale jde o všechny. ODS i ČSSD.

Zebra 5.8.2009 8:41

Njn,

novináři jsou pakáž, zhrzení špijóni a detektivové horší, než zapuzená manželka. Ovšem IMHO jsou vlezlí pisálkové, paparazzi a nakrknutí vyhozenci oschlou kůrkou politického chlebíčka a kdo nemá zuby, aby jí užvýkal, měl by si hledat jinší ďolík. Pindy o „difamační kampani proti nejsilnější české politické straně, jaká v dějinách ČR nemá obdoby“ mi v této souvislosti připadají těžce ujeté a zmínka o požadavku jakési „všeobecně zažité slušnosti“, která by měla řídit jednání novinářu vůči bezskrupulózní smečce, jejímiž členy jsou Řebíčkové, Dalík, Hodač, Topolánek, Procházka, etc, etc je dle mého soudu zcela absurdní.

Dneska, milý pane Doležale, jste byl poražen Hvížďalou nejméně 2:0, jeho góly jsou tyto dvě věty: „v ideální demokracii existuje dělba moci a dělba rolí, a proto by měla existovat mezi politiky a byznysmeny čínská zeď: jedni určují pravidla a druzí podle nich musí jednat“ a „nikoho normálního by nenapadlo si pronajímat lodě a třeba i vilu přes zmíněné lidi: stačí si otevřít internet, zadat lokalitu a je možné si vybrat z přehršle nabídek a porovnávat ceny.“

A to ještě mhouřím oči nad vaším vlastňákem o Toskánsku nahlížejícím na Lichtenštejnsko jako na Česko či naopak v souvislosti s domem, jehož majitelem je lichtenštejnská firma s adresou shodnou jako pár dcerunek československého finančního pavouka. Takže indolenti nejsou Toskánci, ale někdo jiný.

jirka.s. 5.8.2009 9:51

Re: Njn,

"...stačí si otevřít internet, zadat lokalitu a je možné si vybrat z přehršle nabídek a porovnávat ceny.“

No, odkud víš, lichopytníku, že právě tohle ausgerechnet neudělali a následně nezjistili, že to bude přes ten Lichtenštejn nejlacinější??? ;-P