27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MyRDA 11.8.2009 9:58

Díky

Bohušu děkuji. Jsem rád, že se konečně ozval normální

stranicky nazávislý novinář, který vyváženě, nestranně a poctivě napsal jak to bylo.

Petr Benes 11.8.2009 9:56

no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

tak by na nej nic nemohli vytahovat, ne? je dobre, ze se to provalilo, vime koho nevolit. :-P

jiřyk 11.8.2009 9:52

Re: To už není pouhá tendenčnost!

Zfanatizován jste nanejvýš Vy. Nikdy Vás ani na vteřinu nenapadlo, že si tu pomlázku Váš Jirka tak nějak vykoledoval? Jistě taky věříte pravdomluvné Petře, že ten zfanatizovaný dav chtěl zlynčovat Jirkova psa, že?

Lída 11.8.2009 9:50

doporučení

  Vedení ODS SPOLU S ČSSD A ZÁROVEŇ S NOVINÁŘI BYCH NA TÝDEN ZAVŘELA DO TEMNICE,SNAD BY SE JIM POTOM ROZBŘESKLO!!!JSOU VŠICHNI STEJNÍ,DĚLAJÍ CO MOHOU,ABY NA SEBE UPOZORNILI.;-P

Jan 11.8.2009 9:50

Pozdrav vás Pán Bůh pane Doležal!

I když čím dál více nabývám dojmu, že ani ten už vás nezbaví zvláštního stavu  vašeho duševna, do kterého jste dospěl  po trase "Landsmanšavt"-ODS-Topolánek!Vám již lze pouze popřát, aby se splnilo vaše dkouhotrvající přání, skončit na konci trávicího ústrojí vašich  idolů!

? 11.8.2009 9:47

Ceterum auterm censeo,

Randák by měl dostat státní vyznamenání za statečnost.

Pax vobiscum.

? 11.8.2009 9:46

Cheche, on je elektrický hroch Toskalánek ještě vůbec nějaké téma? Snad jen pro autora.

Kylchap 11.8.2009 9:46

Bohumile,

příliš Vás zajímá kdo a proč to udělal. Proč se nezajímáte o to co se tam vlastně stalo? Proč se sešlo tolik "zajímavých" lidí na jednom místě?

AKIBUA 11.8.2009 9:44

Re: NEDOBRÝ ČLÁNEK

Ke své "zmanipulovanosti" jsem dospěl dosti bolestivou cestou, protože se z velké části živím analytikou dosti nepřehledných dějů. O nenávisti nemůže být řeč. Já si svoje občanské vidění světa vyřizuji čas od času u voleb vhozením volebního lísktu. Mám u toho pocit, že bych víc než ten svůj hlas neměl žádat. Proto neházím vejce, nepíšu agitky, nezaměňuji víníka s obětí, příčinu za následek. O mě pan Doležal do nejdelší smrti nenapíše nic, to Vás mohu ujistit. Jsem rád, že mohu Váš odsudek rozšířit na prezidenta republiky, se kterým v jeho charakteristice strany, kterou nepochybně vybudoval, souhlasím. Konečně jsem také v myšlenkovém proudu prezidenta. Ale i tak děkuji za Vaše hodnocení, vypovídá také cosi důležitého. 

Lotras 11.8.2009 9:39

Opět Bohušova poserinkana modrá devotnost

..a v rámci ní opět zrána kálí na NP. Kup si už Bohúšu WC a nekálej sem

Jan 11.8.2009 9:36

Re: Boj proti pomluvám nemá smysl!

Bože, bože, do jaké blba jsi to trochu rozumu dal.

Ludva 11.8.2009 9:35

Re: Nechápu, co by asi ještě kolem topolánka muselo vyplavat, aby se potvrdilo, jaký je to gauner!

R^Stačí mu, aby shodil svým věrným pár drobků ze svého přebohatého stolu a lezou mu do(Y)jako oteklí.

Jan 11.8.2009 9:35

Re: NEDOBRÝ ČLÁNEK

Příspěvek Akibua mi připadá vyvážený, ten nenávistný zmanipulovaný modrý hlupák, plný nenávisti jste vy, občas přemýšlejte, jestli máte čím.

Ludva 11.8.2009 9:33

Re: Paroubek se schopen všeho aby získal moc. Čeho by asi byl schopen

Blablabla.... Hospodářský cyklus se dostal do přebytku - díky politice ČSSD, tak jako se dostal do úpadku díky politice ODS - jak za Klause, tak za Topolánka.

Parvus 11.8.2009 9:32

To už není pouhá tendenčnost!

Doležal píše jako utržený ze řetězu, jako by zešílel. Když zfanatizované davy házely na Paroubka & spol. vejce, bylo to v pořádku. Když média přinášejí zprávy o podivném spojenectví politiků, převážně z ODS, a pochybných podnikatelů, není to v pořádku, je to ohrožení demokracie, volby nebudou svobodné. Podle Doležala by volby byly svobodné jen v tom případě, že všechna média by unisono pěla chválu na ODS a hanobila by ČSSD.

Petr z Tábora 11.8.2009 9:31

pěkné počtení

Rozumný článek.

to doktor:

Dobré ráno. S tím "Randákovým smyslem pro spravedlnost" jste mě upřímně rozesmál, pokud jste to skutečně myslel vážně. To bych ho spíše přisoudil Paroubkovi či Topolánkovi...

Honza 11.8.2009 9:21

Trefen nesprávný cíl

V dnešní E15 je celkem srozumitelně popsno jak Roman obchází výběrová řízení tím že je zadává přes dceřinou firmu v jejímž čele stojí lobiosta Johanes. U toho byl na dovolené Urban, nikoliv Topolánek. Nejsem naivní abych si myslel že Topolánek je úplně mimo nebo že alespoň neví co se děje, ale první housle hraje protistrana

karbal 11.8.2009 9:17

Re: NEDOBRÝ ČLÁNEK

Vážený Akibuo, jste přesně ten o kterém pan Doležal ve svém článku píše. Zmanipulovatelný nenávistný závistivec.

AKIBUA 11.8.2009 9:11

NEDOBRÝ ČLÁNEK

Rozumím panu Doležalovi, který volí ODS a má rád pana Topolánka. Rozumím tomu, že nenávidí pana Paroubka. Je to prostě lidské. Jako přispivatel NP a dalších tiskovin se snaží ovlivňovat ostatní a přesvědčovat je o svých preferencích politiků. Tentokrát to opět trochu přehnal a napsal agitku. Že propojení byznisu a politiky zašlo daleko ví v naší zemi každý člověk. Počínaje zakázkou v malé obci, konče velkými privatizacemi. Toskánsko je ukázkou toho, jakými prostředky se v naší zemi rozdělují peníze. Když před minulými volbami rozhodl výsledek voleb pan Kubice za přispění "neznámých" poslanců, tak pan Doležal nenapsal nic podobného dnešnímu článku. Byla to prostě pravda a hotovo. Rád bych si u pana Doležala objednal namísto agitky polemiku např. s prezidentem republiky, který svoji stranu nazval podnikatelskou. Takový článek bych ocenil. Tentokráte je to čtení pro opravdové zaslepence a promiňte snad blbce.

Bizon 11.8.2009 9:07

Nechápu, co by asi ještě kolem topolánka muselo vyplavat, aby se potvrdilo, jaký je to gauner!

Ten člověk je přece dávno tak provařenej, že mu může věřit jenom naprostý idiot! Stačí si vzpomenout, jak lhal voličům před minulými volbami se svou "smlouvou s voliči" nebo na bilbordech s fotografiemi  "vzorné rodinky", když už dávno měl jiný poměr ... Stačí si vzpomenout na jeho chování ve Sněmovně na ty prostředníčky, vyplazování jazyka, eskommtdertágování, "vyhrožování nocí dlouhých nožů"  atd, atd.... Vrcholem bylo jeho  necudné chování na návštěvě u Berlusconiho, kde se nahý producíroval s erektovaným minipérem čímž zesměšnil nejen sebe, ale nás všechny ... nebo nehorázná kritika  ekonomických opatření americké vlády apod. A teď to Toskánsko, kde je jasně vidět, jaká prolobovanost, rozumněj korupce, doprovázela jeho "vládnutí"!. A teď si představte, jaké další pra sár ny ještě nevyšly na světlo!! Ten člověk by měl okamžitě zmizet z politiky buďto do kriminálu nebo do nějaké ústavu !!     

Minutus 11.8.2009 9:07

Když se Topolánek chová jako blb

těžko za to sklidí chválu. Je nadmíru jasné, že pár měsíců před volbami by měl vědět jakým kontaktům a akcím se vyhnout. Vyvíjí podezřelé aktivity a ani se nesnaží to pořádně skrývat. Asi je pevně přesvědčen o své beztrestnosti. Ovšem volič jej potrestat může.

Václav 11.8.2009 9:07

Smutné

 Nebylo lepší když za všechno mohl Paroubek? Také články o  Paroubkovi se určitě psaly radostněji.

ctenarvk 11.8.2009 9:07

Re: Paroubek se schopen všeho aby získal moc. Čeho by asi byl schopen

Pod pojmem dal zemi do poradku myslite to obrovske zadluzeni statu v dobe, kdy hospodarsky cyklus zeme byl v prebytku?

Necitim potrebu obhajovat ani pana Klause ani pana Topolanka, ale postoj CSSD (pan Paroubek byl u moci pouze cast citovaneho obdobi) pokladam za velmi devastujici.

Malý Aston 11.8.2009 9:04

Boj proti pomluvám nemá smysl!

Čím se více do h@vna vrtá tím více smrdí. Topolánek může vysvětlovat, ukazovat co kde a komu platil a nic nepomůže.Prostě pomluva je venku a s tím se nedá nic dělat. Tisíce našich občanů tráví ještě lepší dovolené než Topol ale protože jsou pro pana Randáka nezajímaví nic se neděje. Pro pivaře, kteří všechno probendí je to lákavé sousto. V normální demokracii by pan Randák bývalý šéf našich agentů ukončil své žití při nějaké náhodné automobilové nehodě, nebo by mu na hlavičku spadla krytina Tondach. Ale u nás si buduje svou soukromou tajnou službu a nikdo neví kdo ho platí. Pokud je to Lihový dům ještě to chápu, prachů má Paroubek dostatek ale co když je to třeba Putin? Tady již veškerá sranda končí.;-)

doktor 11.8.2009 9:01

Re: z jistého levého fanklubu Vám zase pane Doležale dnes nandají......

"jsouce". Co váš slovník?

doktor 11.8.2009 9:00

Doležal zesměšňuje

Randákův cit pro spravedlnost. Neví nic o světě a o sociologii. Cit pro spravedlnost patří do genetické výbavy každého z nás. Ti, co se od lidského vzoru odlišují, to nazývají závist. Podle sociobiologů nakonec v evoluci vyhrávají ti s citem pro spravedlnost.

No 11.8.2009 8:58

Co vsichni resite?

Jeden z nejdulezitejsich "podnikatelu"  rika, ze za tim jsou jini "podnikatele".

Fotky z Topolánkovy dovolené si objednali uhlobaroni, tvrdí J&T

 

Proc do toho tahate politiku?

Bubik 11.8.2009 8:58

z jistého levého fanklubu Vám zase pane Doležale dnes nandají......

problém je, že oni, jsa ve věku poměrně nízkém a často inteligence ne příliš valné ( jak svědčí jejich slovník) na rozdíl od Vás historii tohoto státu neznají......

No 11.8.2009 8:55

Kdo by to rekl, pane Dolezale,

ze prokazat nevinu je v tomto pripade slozite:

Ci je dum?

A zaplatili za pobyt?

Vase angazma v obhajobeby se podle vaseho navodu melo prosetrit. Kdo za vami stoji? ;-D;-D;-D

Myrda 11.8.2009 8:55

Dědečku, to už není senilita, ale debilita.

Opravdu a vyváženě.