27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rudolph 11.8.2009 13:20

Re: tady se zajímáte o Topolánkovu dovolenou a nevadí vůbec Vám,

Asi neukážou. Nechci malovat čerta na zeď, ale už delší dobu se rozhlížím, kam se vystěhuju. Tahle země asi nemá nárok na existenci.

Laskaví čtenáři si poznámky typu "tak táhni", "už abys byl pryč", "na co ještě čekáš", takový jako ty tady stejně nepotřebujeme" a podobné můžou ušetřit. Bude mi stačit když mi věnují tichou vzpomínku, až se to tady všechno opravdu possere.

karlos-král 11.8.2009 13:07

Re: no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

Když budou chtít vytáhnou něco i na vás.Jak se pak budete bránit?Proti pomluvě obrana neexistuje.

Marek 11.8.2009 13:06

Re: Jak dojemné

R^Naprosto přesné a trefné hodnocení.Potrefené husy vždy nejvíc kejhají .

nerouš 11.8.2009 13:04

tady se zajímáte o Topolánkovu dovolenou a nevadí vůbec Vám,

že Paroubek už raportuje do Kremlu,jak mu to tady pěkně šlape a Rusové už si mnou ruce,jak jim další bývalá država spadne do klína.Copak jsou Češi natvrdlí nebo si opravdu nezaslouží normální demkracii,kde se každý musí snažit,co mu jeho síly stačí a teprve,když opravdu nemůže,stát mu podá ruku.Proboha lidi,začněte myslet,jak se především o sebe postaráte sami.Ukažte těm sociálním inženýrům,že nejste jenom hromada podělanejch sraˇ.ek.

ascari 11.8.2009 13:03

Re: zajímavé

že by Paroubek nějak zmiňoval v projevu nebo později zkušenosti ze Španělska a Chile jsem nezaznamenal.Ostatně houby o tom ví,stejně jako vy.Krom toho nabývám čím dál větší jistotu, že ta základní zpráva plk.Kubice-prorůstání organizovaného zločinu do státní správy-je pravdivá,bez ohledu na modrou nebo oranžovou vládu.

iko 11.8.2009 13:01

Re: pro příznivce

Problem je v tom ze lez, kradnuti a podvadeni by meli byt vyjimky a ODSUZOVANE spolecnosti a elitou, a ne beznym jevem provazenym uznalym pokyvanim hlavy.

iko 11.8.2009 12:56

Terminologicka nepresnost v clanku: jsou to podvodnici a zlodeji, ne demokrate.

Terminologicka nepresnost v clanku: jsou to podvodnici a zlodeji, ne demokrate. Touto nepresnosti pozbyva autorova argumentace na vaze...

Martin II 11.8.2009 12:51

Re: Nejjednodušší by bylo...

....a nebo by komunisti už byli nejsilnější stranou.....?!

Zdenek 11.8.2009 12:43

Na to,

že bude muset dokázat nevinu, měl pan Topolánek, jako politik myslet předem. Celá věc vypovídá zcela přesvědčivě o jeho hlouposti, chtivosti, chvástavosti. Má jistě i vlastosti lepší, nicméně  vlastní deklarované politické cíle a východiska tím velmi znehodnotil. Těžko může někoho přesvědčovat o své odpovědnosti. Myslím si, že by bylo potřeba především vyštřovat o čem se jednalo, protože v důsledku se může jednat o hrožení fungování státu, jako demokratické instituce. Žalobu ale nikdo nepodá, protože by se stejně nic nevyšetřilo, jako již v tolika kauzách. Skoro by se dalo dovodit, že na tom ohrožení asi něco bude.... viz konstatování: http://www.nazorne.cz/milan-cerny/clanky/jak-je-uspesne-statni-zastupitelstvi

Rudolph 11.8.2009 12:41

Re: Pan dolezal z ods

A proč by nepochlastával, nelyžoval. nejezdil na tenis? Co když je na špičkového politika v našich krajích ještě mimořádně střídmý? Dělal někde ostudu? Ožral se na státní návštěvě před publikem jak prase, že ani nemohl nastoupit do auta, jak činili jiní? Máte tam další pomluvy? Povídejte.

Rudolph 11.8.2009 12:35

Re: Jak dojemné

Váš příspěvek budí dojem, že jste si před chvílí skřípla prst do dveří a ještě jste neměla čas si na někom vylít zlost. Něco vám povím, madam: strčte si vašeho váženého Jiřího Paroubka do některého (nechám na vás) tělesného otvoru a neotravujte tady s ním. Nikdo o něm nemluvil a nikoho ve skutečnosti nezajímá. Děkujeme.

Chris Kelvin 11.8.2009 12:31

Re: Pan dolezal z ods

Je to přitom škoda. Jeho poslední vláda (ta čersvě rekonstruovaná, co padla) i když měla do ideálu daleko, byla možná nejlepší v celé polistopadové historii. Pravda, mezi slepými jednooký králem, ale i tak :-)

Chris Kelvin 11.8.2009 12:29

Nejjednodušší by bylo...

...chovat se tak, aby se podobné fotky nafotit nedaly. Fotomontáž jako v případě Kubišové samozřejmě pomíjím.

Jinak si myslím, že nám voličům by se velmi ulevilo, kdyby většina z nás (chodících k urnám) se oprostila od jakéhosi nepřirozeného polárního vidění světa a důsledně přestala volit strany, které nedbají na vlastní očistu a tolerují členství (ba dokonce vysoké fungování) zprofanovaným lidem. Podle této zásady by již komunisté byli strana na pokraji zájmu společnosti, ODS by měla marginální podíl na moci, ČSSD by se možná do parlamentu nedostala a lidovci by uspěli jenom ve svých některých silných regionech. Dávno by možná již existovaly jiné subjekty, přístupnější veřejné diskusi a schopné demokratického fungování. Ale je to jen na nás.....

ehaver 11.8.2009 12:27

Pan dolezal z ods

Ale pane Dolezale, vase slepa prichylnost k ods je uz k popukani, kdyby pana Langera

chytily jak krade v supermarketu budete jiste plamenne psat ze tu prumyslovou kameru tam nastrazil Paroubek. Vzdy jsem ods volil - pragmaticky bez ideologicke fanaticke slepoty pana Dolezala, letos nebudu , proste proto ze vudce teto strany za tri roky tvrde prace nachytali ti darebaci: jak se zene sluzebnim autem na tenis, jak se zene sluzebnim tryskacem na lyze, jak se cpe na sluzebni ceste na diskoteku, jak pochlastava s nezletilym synem ve spindlu ackoliv mel zrovna rekonstruovat vladu.

O Toskansku ani neni treba mluvit- mimochodem vsimli jste si jak Topolanek zduraznuje, ze je to jeho prvni dovca po x letech-zase lez anebo pred rokem ten ztoporenec na sardinii fakt nebyl mirek, a neprecetl si jak pritel marek vypravel jak

v toskansku byli uz tyden pred rokem. Sef konzervativni strany ma dle mych predstav vypadat jinak -vice prace, mene radovanek za cizi prachy.

 

karlos-král 11.8.2009 12:24

Re: falešny a prazdny bolsevicky dustojnik

Tebe už nechtějí do žadného stáda jen do toho komoušského,že.

karlos-král 11.8.2009 12:21

Re: zajímavé

To nenapsal Topolánek,ale Doležal a ten snad má právo na komentář.

karlos-král 11.8.2009 12:19

Re: ....Toto je pokus o jakési vyvážení....

Hroudo,jsi sympatizant také někoho?nebo jen tak plácaš.p.Doležal má naprostou pravdu.

zdravý rozum 11.8.2009 12:14

bububu

Lynčerská psychóza, nedemokratičnost voleb... Pane Doležale, abychom dosáhli Vámi tolik oplakané demokratičnosti - brání někomu nafotit podobné fotky se špičkami ČSSD, TOP 09 nebo KSČM? Nikoli - jen se zase otáčí karta tak, aby nebyl vidět ten špinavý rub, že? Podotýkám, že nejsem ničí člen ani zásadní příznivce, jen mi vadí demagogie, který má zakrývat svinstvo.

Palava 11.8.2009 12:00

máte pravdu

Jsou opravdu pro pana Kočku .

Bubeník 11.8.2009 12:00

Slepý politolog

I ODS má své novinářské nohsledy, přitakávače a politology. Přesně tak, jak je měla KSČ. Jenže frčí zde větší prebendy a tak je třeba retušovat a snižovat všechny průsery dočasně mocných. Jinak řečeno, co ještě musí vyplavat, aby lidé pochopili, jak je elita zkorumpovaná,jak nadbíhá miliardářům a jak se stará jen o své vily, bazény,pozemky,nákladné dovolené.

Ahasver 11.8.2009 11:55

Pan Doležal opět

nezklamal, ale zastávat se lháře a nevychovance, to vyžaduje silný žaludek!

honzak 11.8.2009 11:52

pro příznivce

sosana Jyrka znovu připomínám - kapitalismus je ten nejméně špatný z mnoho jiných špatných společenských systémů. Račte si to ve svých hlavinkách uvědomit.

Ano, v tom systému se krade. lže, podplácí a podvádí. A to i ve "vládnoucí" straně!

Nicméně celkové vyznění toho systému je méně špatné, než vyznění systémů jiných od raného feudalismu ke všem klonům socialismu. Utopický ideál socialismu, kdy všichni budou myslet stejně a budou se i stejně ctnostně chovat nidky neexistoval, neexistuje a nebude existovat ani v budoucnu.

Tak se s tím smiřte a přestaňte kvičet, že vám sahají na sexymozka a jeho sociální panděro!

hrouda 11.8.2009 11:50

....Toto je pokus o jakési vyvážení....

pravil Antiparoubek Kolovrátek Doležal - podle svých vlastních slov sympatizant ODS a obdivovatel Topolánka.

slava 11.8.2009 11:42

Re: zajímavé

To vysvětlení je přece jasné a uvádí ho i Doležal - "snaha nabudit lynčerskou psychózu" přináší své výsledky, jenže u Paroubka je to podle Doležala správné a u Topolánka špatné.

slava 11.8.2009 11:37

Re: PERFEKTNÍ, DÍKY!

To je fakt, zdá se, že se potvrdilo přísloví "Kdo  s čím zachází, tím taky schází."

milan007 11.8.2009 11:36

a kdopak

je vzorem pro to Vaše oranžové ??:-D:-D

čtenář 11.8.2009 11:35

Situace v našem tisku

je komplikovaná tím, že je využíván jako prostředek mediokratické kampaně. Jasný vliv tam má Havel a jeho intelektuálská klika. Už to vypadalo, že ze strachu z vítězství Paroubka na podzim odtroubí kampaň proti ODS, ale po krachu SZ objevila se další nová strana TOP09 a tu chtějí za každou cenu protlačit do parlamentu, podobně jako předtím Bursíka. Voliče této nové straničky doufají rekrutovat mezi voliči ODS. Takže se kampaň proti ODS zase začala hodit, i když nese dosti zřejmé známky US volebních poradců najímaných ČSSD.  Je to známo např. z poslední volební kampaně v USA. Když začala Palainová kandidovat na víceprezidentku vyrazily na Aljašku týmy novinářů, aby sehnaly jakýjkoliv diskreditující materiál. Žeň měli ale poměrně chudou,  takže si museli vypomoct pomluvami.  Mediokracie kvete nejen u nás. Pro nás normální lidi z toho plyne poučení, že noviny alespoň v této době nemá smysl číst.

lary 11.8.2009 11:33

Re: falešny a prazdny bolsevicky dustojnik

"Bolševičtí důstojníci" byli narozdíl od Topola pánové Tvrdík a Randák.

Malý Aston 11.8.2009 11:33

Re: falešny a prazdny bolsevicky dustojnik

Pokud máte pravdu a já předpokládám že ověřenou z několika zdrojů pak všichni zde přítomní za třicetikorunáče a za rudochy jsou placeni Paroubkem a Filipem.:-P

Malý Aston 11.8.2009 11:30

Re: zajímavé

Možná, že nemám pravdu a pravdu máte Vy. Ale jaké máte vysvětlení pro situaci že to Paroubkovi pořád klesá a klesá a mladí po něm hází vajíčky?;-)