20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 7.6.2007 11:20

Bát se je třeba něčeho jiného.

Pokud by Evropa měla mít protiraketovou obranu, tak by ji musela vybudovat na Kubě proti tomu, aby nějaký zdrogovaný americký seržant neodpálil v amoku raketu na Evropu. (Konec konců, při americké všeobecné znalosti zeměpisu stejně drtivá většina amíků ani netuší, kde ta Evropa je.)

Podle Doležala je třeba se bát toho, že někdo snad v budoucnu si v Iránu nebo Koreji zkonstruuje jednu nebo dvě rakety, pro které snad někdy udělá i jaderné hlavice a snad v té době (za dvacet let) v tom Iránu nebo Koreji ještě bude režim, který je bude chtít vypustit na  USA nebo Evropu. Zatím co toho, že na špionážní radar a protiraketovou základnu budou ihned namířeny (jako zcela samozřejmá reakce odpovědný státníků Ruska) desítky výtečně fungujících raket s výtečně fungujícími jadernými hlavicemi, toho se obávat netřeba. Přece se (místo amíků) nepolekáme. Ten Irán, to je ovšem ale jiné nebezpečí, toho se bát musíme.

Ivan 7.6.2007 11:11

Re: Jen podotek

Pokud vím, tak tehdy, v roce 1924 a později existoval nějaký SSSR, ne Rusko. Takže propagandistické žvásty, které se snaží líčit současné Rusko jako něco, co pokračuje v politice SSSR, jsou jen žvásty. 

Ivan 7.6.2007 11:09

Doležal se teď musí propagandisticky snažit i za Beneše.

Je vrcholem ubohosti argumentovat tím, že proti Brežněvovi nikdo neprotestoval. Zejména proto, že Doležal zbaběle utekl do zahraničí, zatím co ostatní zůstali. Statečné bylo zůstat a vydržet, zbabělé utéct.

arogant 6.6.2007 21:58

Re: Re: Jen podotek

Jasně a proto byl každý Ruský prezident komunista, ted dokonce kágebák, nejlepší vůdce v dějinách byl Brežněv a70% se stýská po SSSR, což byla podle Putina geopolitická katastrofa. Nedělejte z Rusů nesvéprávné blbce, kteří jsou tak neschopní, že jim musí vládnout cizinec. Oni carové také vždy nebyli čistí Rusové. Ale nebyli vlastně Nikita a Leonid Ukrajinci?

petr brana 6.6.2007 21:58

Re: Re: kdybyste raději mlčel,

K sakru, my jsme ale národ debilů a proto mame tolik potizi s Dolezalem.

petr brana 6.6.2007 21:51

Re: Ale ne Henry a pane Skemax

podivejte se kolem  jak klici vase sime. Jde vam dooppravdy jen o dalsi multiplikaci nerestnostii pana Dolezala a nesoudnosti traumatizovane ctenarske obce.

Olina 6.6.2007 21:43

Re: Re: Doležale, Doležale

A vy jste ji bojovníku za slušnost a  PANA Doležala podepsal také? Kdybych napsala Paroubek tak by se vám to PANE Joe líbilo nebo to musím psát také pan nebo soudruh když se nelíbí Panu Doležalovi?

Kubeš 6.6.2007 19:47

Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Paroubek hájí jen své břicho

Kubeš 6.6.2007 19:40

Re: ANO RADARU

R^R^R^

A. 6.6.2007 19:32

Re: Jen podotek

pane dubová hlavo, máte v tom nějakej guláš. V SSSR byli především vražděni Rusové a to mezinárodní bolševickou sebrankou. A ten mlýnek na maso nebyl spuštěn až v roce 1924 ale mnohem dřív. Přeštěte si něco o koncentráku na Soloveckých ostrovech, založených dekretem Lenina, kde byli vyvražďováni především kněží. A hádejte národnost velitele lágru i celého vedení a většiny dozorců. (Malá nápověda: Rusové to nebyli) Orrganizátor Lev Davidovič Trocký, vlastním jménem Bronštejn, založeno 1918.

A. 6.6.2007 19:23

Re: Re: NE RADARU

a to si vážně myslíte, že by Rusko o tenhle dáreček stálo? Národ, který jako jediný s nadšením volil komunisty ve svobodných volbách roku 1945? Rusové proti importovanému komunizmu bojovali v občanské válce a stovkách ozbrojených povstání a stálo je to 60 000 000 životů.

Pete Brich 6.6.2007 19:21

Jste nějak dobře informován.

Vyslýchal jste zajatce těch dobře financovaných jednotek?

PB

Pete Brich 6.6.2007 19:17

Myslím, že ho Roko semlel kafemlejnkem tak, že se Bush už těšil na internacionální demoliční čety

v Rostocku.

PB

trebonak 6.6.2007 19:17

Re: Paroubek (soudruh, ne pan) hájí pouze zájmy vlastní

souhlasim pane Petr. Navrhuji zbavit mou matku volebniho prava a samozrejme take vsechny levicove orientovane, coz znamena skudce a rozvracece statu!

A. 6.6.2007 19:12

Re: Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

tak si myslím, že vy budete kolonií kohokoli, kdo si hlasitě dupne. Historie ostatně jiné příklady ani nenabízí

Jarka 6.6.2007 17:24

Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Bože, to je blábol.Tady ty některé příspěvky se nedají snad ani číst.Já se nikdy diskuze nezúčastňuji,ale teď už jsem to nevydržela.Asi sem píší pouze nějací puberťáci,kteří vůbec nezažili totalitu,nebo byli ještě v plenkách.S panem Doležalem naprosto souhlasím i když to u mně nebývá vždycky.

sociolog 6.6.2007 16:28

Re: Stručná odpověď

Polovicate, nedusledne? Ma manzelka byla zavrena 10 let po madarskych udalost za antistalinistickou demonstraci, sveho casu nejvetsi ve Vychodnim Bloku. Mimochodem je Komunisticka Strana v Nemecku pokud vim dodnes zakazana.

Proc? Protoze Nemci diky Americanum svuj boj proti totalite po valce provedli nedusledneji, i kdyz mnozi nemco- a Dolezalobijci jsou nazoru jineho. Proc bychom meli byt mene konseqentni? Pokud tak malo rozlisujete, pane Vizek, tak nechapu, proc se stale michate do politiky. Snad to neni tak tezke pochpit, ze kdokoliv pohranicniky rehabilituje, jako pani Dvorakova, tohoto casu predsedkyne "byvalych koncentracniku", je historicky revizionista, ktery by mel za nactiutrhani obeti totality byt nem mene postizen postizen, nez je tomu tak v pripade holocaustu.Proc tomu tak u gulagu neni, pane Vizek? Protoze s Vasi minulsti jaksi nechcete rozlisovat, soudit a jednat. Jen mlzit a proto jste nebezpecny pametnik s vymazanou pameti, neboli senilni postkomunista.

Vam to pane Vizek nevadi? Vam jeste nedoslo, ze pravy socialni demokrat musi byt svou podstatou antikomunista. Bylo to totiz povalecna socialni demokracie, ktera Rakousko zachranila pred rudm terorem a v Ceskoslovensku byla patou kolonou.

A o tento jemny rozdil Dolezalovi jde. Ze by nad Vase rozlisovaci schopnosti? Pochybuji. Na rozdil od Vas, ktery pusobite pouze jako prevleceny do ruzova, si kdysi jeste autenticti socdemokrate cosi v Bohunine odhlasovali, aniz by si kdokoliv Paroubkovi odstup od totalitnich soudruhu dovolil pripomenout.

kopretina 6.6.2007 16:28

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

No Rudý skeptik se nám předvádí, jste další ruďoch nenávidějící modrou. ;-D

nup 6.6.2007 16:15

Re: Re: Re: Re: NE RADARU

Jen dvě malé opravičky:

1) vraždí a mučí hlavně nevinné občany, které nejsou schopny za 6 let koncentráku ani obvinit

2) ... občanské války, většinou zaviněné vpádem americké armády nebo aktivitami teroristických bojůvek nepřímo US vládou financovaných

nup 6.6.2007 16:13

Re: Jen podotek

No tak zároveň se sluší podotknout, že Američan si s nějakými vraždami civilistů hlavu nelámal. Když už byla zmíněna ta jižní (a já připojuji střední) Ameriku, tak tam byl Rus nemotorné batole ve srovnání s teroristickými, dobře vycvičenými (kde asi?) a dobře financovanými (kým asi?) jednotkami, které masakrovaly celé vesnice zemědělců v "boji" s údajným "levicovým nebezpečím".

Henry 6.6.2007 16:06

Re: Re: Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

s opravou nesouhlasím. Mluvil o klaunech (šašek, anglicky clown), ale i o šaškovi. Doporučuji poslechnout si například notoricky známé Werichovy forbíny. Šaška zmiňoval jako záruku pravdivé informovanosti krále (král měl šaška, nikoli klauna)

"...za pravdu dostal šašek kopanec - za pravdu se vždycky platí kopancem. Kopanec je mezinárodně uznávané platidlo."

 

J. G. Pašek 6.6.2007 15:30

Zdalipak byl na tu večeři také pozván Grebeníček a Filip?

.

F.VÍZEK 6.6.2007 14:51

Stručná odpověď

Evropa zřejmě ví, proč německý nacismus a fašismus (italský, španělský, portuglaský) postavila mimo zákon. Vy byste to měl aspoň tušit.  A pokud jde o stalinismus, ten odsoudil jako první už v roce 1956 (v únoru) Nikita Sergejevič Chruščov a poté tak učinily postupně všechny země sovětského bloku, byť často polovičatě a nedůsledně.

Alfred 6.6.2007 14:30

Re: Stručná odpověď

Proč nepřebíjíme "lepším" programem i nacisty? To, že jsou komunisti v Evropě legální, není tolerance, ale ostuda. A to s tím poměřováním - právě že poměřujete. Ve vašem uvažování člověk, který někoho zavraždil a okradl se může opět zařadit mezi slušné lidi, když převede babičku přes cestu a dá jí z lupu 500 Kč na přilepšenou.  To přece svědčí o tom, že jde o citlivého ( sociálně ) jedince.

Alfred 6.6.2007 14:24

Re: Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Hm, levice a pravice... zvlášť levice mi připomíná fotbalové fanoušky. Pro nii bude Rusko vždy mírové, i kdyby rusové  stahovali Čečence z kůže a zbrojili jako o závod. Ten nový nosič přece vyvinuli ještě před tím, než se začalo mluvit o amerických radarech ve střední Evropě. 10 mrtvých při americkém náletu v Afghánistánu je neskutečný zločin, miliony mrtvých v Kambodži jsou pochopitelnou daní za pokrok. Škoda, že se lidi nemůžou rozdělit ne podle národností (Česko - Slovensko ), ale podle přístupu k životu ( pravice - levice ). Pak bych levičákům ty jejich Paroubky, Filipy a Sobotky ze srdce přál. Konečně koukněte se do Němec, co se děje kolem schůzky G8. Lidi, kterým se v ČSSR za komančů nelíbilo, měli problém se základními věcmi, aby mohli trávit svůj čas podle svých představ, svobodně disponovat vlastní pracovní silou, po nikom nic nežádali, jen aby je bolševik neotravoval. A co chtějí antiglobalisté? Chtějí přimět vlády, aby používali vybrané peníze podle představ aktivistů... Že by mohli dělat míň, vybírat méně daní ( víc by zůstalo i humanistům ) a ti by pak mohli své prostředky věnovat na šíření Dobra.  A co myslíte, jak by to tu vypadalo za islamistů? Vsadím se, že rudoši a humanisti by pořádali hromadné zájezdy do Mekky, spílali velkému satanovi a kamenování by jim nic nebylo proti mysli. Vždyď jsou přece multikulturalisté, a každá kultura má stejnou hodnotu.

Gek 6.6.2007 14:09

Re: NE RADARU

Ano soudruhu !

jakovy 6.6.2007 13:59

čuku, na to se dá odpovědět jeno Re: Re: Re: NE RADARU

GEG !

Karel 6.6.2007 13:51

kdo má odhvahu říci...

Já. Byl jsem o tom přesvědčen už za komunistů a jsem o tom přesvědčen doteď.

Karel 6.6.2007 13:48

Re: Re: -

Souvisí to s těma národníma zájmama, co hájí socialista Paroubek?;-D

Blabol 6.6.2007 13:26

Jen hlupák si myslí, že postačí radar

Kecy zleva, kecy zprava, kecy ze středu. Kdo má odvahu říct, že naše budoucnost je postavena na významnější vojenské přítomnosti USA na našem území? Hlupáci, co radar nechtějí, ještě větší hlupáci, co ho chtějí a přitom si myslí, že to stačí.