27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fred 6.6.2007 9:51

Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Pan Paroubek jako jediný politik alespoň hájí zájmy našeho národa, i když to nemá jednoduché. Invektivy pana Doležala jsou známé.

M. Zima 6.6.2007 9:50

Dám Vám ho rád,

ale počkejte chvíli, nechte hledat profesionály. (Ale vážně, momentálně to nemám po ruce, asi za půl hodiny bych mohl)

Karl 6.6.2007 9:47

Re: Pane Doležal, to by Vás mohlo zajímat

Pane Zima, prosím o odkaz, kde lze tuto informaci číst.

M. Zima 6.6.2007 9:42

Pane Doležal, to by Vás mohlo zajímat

Aktualita

V rámci volného pohybu pracovních sil byl pravidelně dodávanými českými prostitutkami (skupinka kolem devíti děvčat) přímo do úředních prostor Lipské radnice znestabilněn její provoz. Ve stejné souvislosti je vyšetřován dětský bordel osazený českými dětmi (8 - 10 let). Odhalil to Saský Úřad pro ochranu ústavy. 

Zpráva je zřejmě mimo zájem českých médií, která jsou plně vytížena závody v účelové servilnosti.

F.VÍZEK 6.6.2007 9:40

Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Nějaká myšlenka na dané téma by k dispozici nebyla, Lálo ? 

sociolog 6.6.2007 9:39

septiku: Je zamereni atomovych hlavic na Prahu racionalni?

Mocnosti, ktera nas devastovalo jiz 40 let? Ty nejsi ani septik. Ty jsi obycejna smradlava mocka, ktera pomalu dohniva. Typicky priklad odkazu KSC do dneska.

lucina 6.6.2007 9:39

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Pane SM, když čtu vaše příspěvky, vždycky mám pocit, že vám malá planetka spadla na hlavu.

sociolog 6.6.2007 9:34

Re: Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Pokud jste takovy antikomunista, tak vysvetlete proc se dnes jinde ( u Asona) chlubite svym cestnym clentvim ve Svazu Bojovniku za Svobodu, ktery jiz leta po zapuzeni posledniho opravdu cestneho clena, totiz byvaleho predsedy Cermina, zneuziva odkaz byvalych, v soucasnosti jiz vetsinou zesnulych veznu nemeckych koncentraku k tomu, aby obnovoval pomniky Julia Fcika a rehabilitoval nejhnusnejsi vrahy totality, prominte, pohranicniky. Jak rika autor, delate krovi pripravovatelum nove totality.

Soucasna pani predsedkyne Andela Dvorakova v koncentraku nikdy nebyla. Jeji jedinou zasluhou je, ze si coby stalinistka vzala dnes jiz zesnuleho mukla, aby dnes rozsevala tridni nenavist, ke ktere Vy delate krovi...

Lála 6.6.2007 9:34

Re: Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Pane Vízku, vy snad žijete na jiné planetě, vaše postřehy podle toho vypadají. Takže šup zpátky na Zem.

S/ke/pticus M/aximu/s 6.6.2007 9:14

Žádný křik z Ruska není slyšet i když napínám uši na všechny strany

Rusko má jen jednu tvář. Je to velmoc zmítaná vnitřními problémy, které nelze řešit klasickou demokratickou cestou. Ostatně USA jsou na tom podobně a jejich prezident má srovnatelnou moc s Putinem v Rusku, spíše ale větší. Pokud vím Putin nemůže vyhlásit soukromou válku na 60 dní bez souhlasu parlamentu jako Bush.

S Ruskem máme korektní obchodní vztahy jako s každou zemí a není zde žádný náznak toho, že by se v této podobě chystalo k výbojům. Naopak toto je jasné u USA.

Nechci, aby ČR byla kolonií kohokoli, tedy ani USA.

fox 6.6.2007 9:06

Až naprší a uschne

Máte pravdu,p.Doležale.Ten Tupoun bradavičnatej by byl pro radar v jednom jediném případě-kdyby mu to dopomohlo k moci.To je opravdu velmi nebezpečný postoj politika.

S/ke/pticus M/aximu/s 6.6.2007 9:05

Ale ne Henry

Paroubka a celou tu socialistickou bandu sice nemám rád, ale momentálně jsou většími kašpary(tady souhlasím) ti nesoudní křiváčci z ODS a hlavně jsou momentálně u vesel, proto ta zvýšená pozornost.

Z Ruské strany se rozhodně nejednalo o výhrůžky, ale o zcela racionální objasnění logických postupů, které budou následovat jako reakce na potenciální ohrožení Ruské federace.

Doležal je skutečně notorický pomlouvač všeho českého a vlastizrádce je rovněž notorický i když možná je vhodnější slovo permanentní.

SP 6.6.2007 9:02

Panejo, vlastizrádce, kolaborant, ...

to jsou mi vyrazy .... za ty by se asi nestydel ani Jyrik Pablbek, ani kdejaky komunista. No, je videt, ke komu tenhleten skepticky dusevni minimalista patri a ke komu se hlasi. Tak mu to prejte, zakomplexovany socdemacky komous, to je spis diagnoza a s tim se holt neda nic delat - on s tim proste musi zit. :-)

stanley 6.6.2007 8:54

Re: Re: Re: Doležale, Doležale

zajímavé možná, jen mě mrzí ta bohorovnost vyjadřovat se ke všemu a o všem s dikcí, jež navozuje dojem, že všemu a všem rozumí ...

Henry 6.6.2007 8:48

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

sluší se kvůli vyváženosti podotknout, že Paroubek je nepřímo volený vůdce s výraznou ambicí absolutně vládnout. Spolu s Werichem žádám neznehodnocovat instituci šaškovství kašpary a jejich kašpařinami. Nicméně, ve výčtu postrádám řadu "osobností" z tábora ČSSD.  Kupříkladu prototypem hulvátství jsou zcela jistě i Paroubek, Jandák a Rath. K raketám jen připomínám, že nevím o jakékoli hrozbě z Íránu či Koree, ale zaznamenal jsem jasnou výhružku o zacílení raket ze strany našich východních sousedů. Závěrem - notorický vlastizrádce a pomlouvač? Notorický? Možná méně zášti a větší odstup?  

F.VÍZEK 6.6.2007 8:41

Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Levice i pravice se bude i v ČR přetahovat vždy (nemusí to být jako nyní 100:100) a zůstává jenom otevřenou otázkou, kdo bude mít na levici nejvíce síly.  Mnohým jednostranným  kritikům ČSSD se zřejmě zdá, že by tu nejsilnější pozici měl mít pan Filip a jeho KSČM.  Nevyčítám jim to, i na takový názor má každý právo, může jej prosazovat a dokonce i aktivně pro to něco dělat.  Máme demokracii a máme svobodné volby.   Respektujme, že ČSSD po osmi letech u vlády (4 roky menšinová pod kuratelou ODS a 4 roky s většinou jediného hlasu společně s KDU-ČSL a Unií svobody) je nyní nejsilnější opoziční stranou. Nemusí tomu tak být napořád, ve svobodném světě "každý chvilku tahá pilku" a je to tak dobře.  Bude-li česká pravice jednat jak jedná a chovat se jak se chová a budou-li mediální útoky směřovat stále jen na ČSSD,  pak není pochyb,  že KSČM posílí.  Pochybuji, že  to bude dobrá zpráva pro USA, pro EU a NATO… 

RL 6.6.2007 8:34

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Vlastizradce jste maximalne vy. Stale nechapete, ze Putin a jeho krik ukazuje pravou tvar Ruska?? Chcete zase byt kolonii Ruska?? Ja v zadnem pripade.

Petr Horák 6.6.2007 8:30

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru.: SPRÁVNÝ KOMENTÁŘ K DOLEŽALOVSKÉMU LHANÍ A PŘEKRUCOVÁNÍ.

Ske/pticus M/aximu/s 6.6.2007 8:27

Rudo, nelžete, Vy přeci nemyslíte. Ostatně, vždy mě potěší bezmocný výkřik primitiva neschopného argumentace :-)

;-D

Analyzator 6.6.2007 8:23

Re: Re: Re: Re: Dolezale,

Nadavky, utoky proti prezdivce a podobne nahrazky vlastnich myslenek svedci jen o vasi ubohosti.

Za odbornika se nepovazuji, ale aspon to minimum, ze v doktrine zalozene na neodvratitelnosti odvetneho uderu se zbran, schopna ohrozit uspesnost tohoto odvetneho uderu, stava stejne ohrozujici, jako zbran urcena k prvnimu uderu, vim. A rad vysvetlim lidem jako vy :-)

Ludva 6.6.2007 8:20

Re: Re: Davno som sa tak dobre nezasmiala.

To jste se tím vtipem tak vzrušil, že z Vás vylezl takový blábol ?

Ludva 6.6.2007 8:18

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

R^R^R^

moker 6.6.2007 8:18

Re: Re: Re: Dolezale,

Tak to vysvětlíš snad ty katalizátore když jsi odborník?

Lála 6.6.2007 8:12

Re: kdybyste raději mlčel,

Proč to tedy čtete, nikdo Vás k tomu nenutí. A víte proč nenutí?Protože si můžete číst, co chcete. I to je pro lidi mého věku malý zázrak. A přiznejme si, jsme malý stát, asi budeme vždy potřebovat spojence, ovšem nic není zadarmo. Všichni ti vykřikovači o tom, že přece nikoho nepotřebujeme, že máme svoji hrdost, by si měli sednout zpátky na zem a uvědomit si, že nemáme co nabídnout, takže bychom měli považovat za čest , že můžeme alespoň takto pomoci. Putin už dávno předtím, než se začalo o radaru mluvit, vyvíjel svoje rakety, ale ty jsou podle Vás určitě jenom na obranu, co? A Irán, Korea a jim podobné mírumilovné státy nás také nemohou ohrozit, jsou přece daleko a slíbily, že na Evropu nezaútočí, že? A proč jim nevěřit, že? K sakru, my jsme ale národ debilů.

moker 6.6.2007 8:12

Re: Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

S tím sedá jen souhlasit a asi to bude také nějaký panchart.

DEDEK 6.6.2007 8:09

Re: Davno som sa tak dobre nezasmiala.

Víte jak

vypadá soulož dle Paroubka ? Nevíte ? Tak čtěte, docela to sedí..To si Vaše léta nespokojená a neuspokojená pratnerka si přivede do ložnice milencejená partnerka pozve do ložnice milence a

miluje se s ním, zatím co vy čtete Rudé Právo a do toho souložení jim hlasitě pokřikujete,

že vy by jste to dokázal daleko lépe.

 

Ruda 6.6.2007 8:00

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Jediná možná poznámka, jsi větší vůl než jsme si mysleli a to už je co říct.

Jane 6.6.2007 7:56

Re: Re: Doležale, Doležale

Doležale, Doležale pište, pište, řvěte a řvěte, ječte na celý svět :)) Vaše názory jsou dlouhodobě zajímavé a inteligentní. R^R^

Ske/pticus M/aximu/s 6.6.2007 7:53

Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Demokracie nerovná se svoboda a v případě USA nejde o demokratické zřízení, ale o nepřímo voleného vůdce s prakticky absolutní výkonnou mocí.

Co je hulvátského na tom označit krále šašků za krále šašků? Kolem jeho "milosti" skotačili samí šašci Parkanová, Havel, Topolánek, Klaus, Vondra atd. atd.

To, že se komunisté dokáží protlačit a prosadit na demonstracích tohoto typu zároveň znamená, že to spousty jiných lidí odradí od účasti na takových demonstracích ačkoli silně nesouhlasí s parchanty sériového typu Bush.

Klidně risknu to, že sem spadne Korejská či Iránská raketa, protože ta pravděpodobnost je stejně velká jako, že na nás spadne malá planetka. Takže navrhuji, ať se Doležal připraví na nejhorší, senila ustrašený kolaborantský. :-/

GRUNTORÁD 6.6.2007 7:52

A je to venku, připosrraanneé čecháčkovstvo v plnééém lesku komsocanů