21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alfred 6.6.2007 14:24

Re: Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Hm, levice a pravice... zvlášť levice mi připomíná fotbalové fanoušky. Pro nii bude Rusko vždy mírové, i kdyby rusové  stahovali Čečence z kůže a zbrojili jako o závod. Ten nový nosič přece vyvinuli ještě před tím, než se začalo mluvit o amerických radarech ve střední Evropě. 10 mrtvých při americkém náletu v Afghánistánu je neskutečný zločin, miliony mrtvých v Kambodži jsou pochopitelnou daní za pokrok. Škoda, že se lidi nemůžou rozdělit ne podle národností (Česko - Slovensko ), ale podle přístupu k životu ( pravice - levice ). Pak bych levičákům ty jejich Paroubky, Filipy a Sobotky ze srdce přál. Konečně koukněte se do Němec, co se děje kolem schůzky G8. Lidi, kterým se v ČSSR za komančů nelíbilo, měli problém se základními věcmi, aby mohli trávit svůj čas podle svých představ, svobodně disponovat vlastní pracovní silou, po nikom nic nežádali, jen aby je bolševik neotravoval. A co chtějí antiglobalisté? Chtějí přimět vlády, aby používali vybrané peníze podle představ aktivistů... Že by mohli dělat míň, vybírat méně daní ( víc by zůstalo i humanistům ) a ti by pak mohli své prostředky věnovat na šíření Dobra.  A co myslíte, jak by to tu vypadalo za islamistů? Vsadím se, že rudoši a humanisti by pořádali hromadné zájezdy do Mekky, spílali velkému satanovi a kamenování by jim nic nebylo proti mysli. Vždyď jsou přece multikulturalisté, a každá kultura má stejnou hodnotu.

Ske/pticus M/aximu/s 6.6.2007 7:53

Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Demokracie nerovná se svoboda a v případě USA nejde o demokratické zřízení, ale o nepřímo voleného vůdce s prakticky absolutní výkonnou mocí.

Co je hulvátského na tom označit krále šašků za krále šašků? Kolem jeho "milosti" skotačili samí šašci Parkanová, Havel, Topolánek, Klaus, Vondra atd. atd.

To, že se komunisté dokáží protlačit a prosadit na demonstracích tohoto typu zároveň znamená, že to spousty jiných lidí odradí od účasti na takových demonstracích ačkoli silně nesouhlasí s parchanty sériového typu Bush.

Klidně risknu to, že sem spadne Korejská či Iránská raketa, protože ta pravděpodobnost je stejně velká jako, že na nás spadne malá planetka. Takže navrhuji, ať se Doležal připraví na nejhorší, senila ustrašený kolaborantský. :-/

Ruda 6.6.2007 8:00

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Jediná možná poznámka, jsi větší vůl než jsme si mysleli a to už je co říct.

moker 6.6.2007 8:12

Re: Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

S tím sedá jen souhlasit a asi to bude také nějaký panchart.

Ske/pticus M/aximu/s 6.6.2007 8:27

Rudo, nelžete, Vy přeci nemyslíte. Ostatně, vždy mě potěší bezmocný výkřik primitiva neschopného argumentace :-)

;-D

Ludva 6.6.2007 8:18

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

R^R^R^

Petr Horák 6.6.2007 8:30

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru.: SPRÁVNÝ KOMENTÁŘ K DOLEŽALOVSKÉMU LHANÍ A PŘEKRUCOVÁNÍ.

RL 6.6.2007 8:34

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Vlastizradce jste maximalne vy. Stale nechapete, ze Putin a jeho krik ukazuje pravou tvar Ruska?? Chcete zase byt kolonii Ruska?? Ja v zadnem pripade.

S/ke/pticus M/aximu/s 6.6.2007 9:14

Žádný křik z Ruska není slyšet i když napínám uši na všechny strany

Rusko má jen jednu tvář. Je to velmoc zmítaná vnitřními problémy, které nelze řešit klasickou demokratickou cestou. Ostatně USA jsou na tom podobně a jejich prezident má srovnatelnou moc s Putinem v Rusku, spíše ale větší. Pokud vím Putin nemůže vyhlásit soukromou válku na 60 dní bez souhlasu parlamentu jako Bush.

S Ruskem máme korektní obchodní vztahy jako s každou zemí a není zde žádný náznak toho, že by se v této podobě chystalo k výbojům. Naopak toto je jasné u USA.

Nechci, aby ČR byla kolonií kohokoli, tedy ani USA.

A. 6.6.2007 19:12

Re: Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

tak si myslím, že vy budete kolonií kohokoli, kdo si hlasitě dupne. Historie ostatně jiné příklady ani nenabízí

Henry 6.6.2007 8:48

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

sluší se kvůli vyváženosti podotknout, že Paroubek je nepřímo volený vůdce s výraznou ambicí absolutně vládnout. Spolu s Werichem žádám neznehodnocovat instituci šaškovství kašpary a jejich kašpařinami. Nicméně, ve výčtu postrádám řadu "osobností" z tábora ČSSD.  Kupříkladu prototypem hulvátství jsou zcela jistě i Paroubek, Jandák a Rath. K raketám jen připomínám, že nevím o jakékoli hrozbě z Íránu či Koree, ale zaznamenal jsem jasnou výhružku o zacílení raket ze strany našich východních sousedů. Závěrem - notorický vlastizrádce a pomlouvač? Notorický? Možná méně zášti a větší odstup?  

S/ke/pticus M/aximu/s 6.6.2007 9:05

Ale ne Henry

Paroubka a celou tu socialistickou bandu sice nemám rád, ale momentálně jsou většími kašpary(tady souhlasím) ti nesoudní křiváčci z ODS a hlavně jsou momentálně u vesel, proto ta zvýšená pozornost.

Z Ruské strany se rozhodně nejednalo o výhrůžky, ale o zcela racionální objasnění logických postupů, které budou následovat jako reakce na potenciální ohrožení Ruské federace.

Doležal je skutečně notorický pomlouvač všeho českého a vlastizrádce je rovněž notorický i když možná je vhodnější slovo permanentní.

sociolog 6.6.2007 9:39

septiku: Je zamereni atomovych hlavic na Prahu racionalni?

Mocnosti, ktera nas devastovalo jiz 40 let? Ty nejsi ani septik. Ty jsi obycejna smradlava mocka, ktera pomalu dohniva. Typicky priklad odkazu KSC do dneska.

petr brana 6.6.2007 21:51

Re: Ale ne Henry a pane Skemax

podivejte se kolem  jak klici vase sime. Jde vam dooppravdy jen o dalsi multiplikaci nerestnostii pana Dolezala a nesoudnosti traumatizovane ctenarske obce.

TBB - falešný mormonský kněz 6.6.2007 9:59

Re: Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Dovolil bych si opravu - Werich vždy hovočil o KLAUNECH. Ty důsledně odlišoval od šašků a kašpárků, kterých bohužel v naší politické reprezentaci přibývá geometrickou řadou.

Henry 6.6.2007 16:06

Re: Re: Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

s opravou nesouhlasím. Mluvil o klaunech (šašek, anglicky clown), ale i o šaškovi. Doporučuji poslechnout si například notoricky známé Werichovy forbíny. Šaška zmiňoval jako záruku pravdivé informovanosti krále (král měl šaška, nikoli klauna)

"...za pravdu dostal šašek kopanec - za pravdu se vždycky platí kopancem. Kopanec je mezinárodně uznávané platidlo."

 

SP 6.6.2007 9:02

Panejo, vlastizrádce, kolaborant, ...

to jsou mi vyrazy .... za ty by se asi nestydel ani Jyrik Pablbek, ani kdejaky komunista. No, je videt, ke komu tenhleten skepticky dusevni minimalista patri a ke komu se hlasi. Tak mu to prejte, zakomplexovany socdemacky komous, to je spis diagnoza a s tim se holt neda nic delat - on s tim proste musi zit. :-)

lucina 6.6.2007 9:39

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

Pane SM, když čtu vaše příspěvky, vždycky mám pocit, že vám malá planetka spadla na hlavu.

kopretina 6.6.2007 16:28

Re: Sluší se bláboly notorického vlastizrádce a pomlouvače Doležala uvést na pravou míru

No Rudý skeptik se nám předvádí, jste další ruďoch nenávidějící modrou. ;-D

GRUNTORÁD 6.6.2007 7:52

A je to venku, připosrraanneé čecháčkovstvo v plnééém lesku komsocanů

M. Zima 6.6.2007 7:42

Dnes české scéně trochu křivdíte pane Doležal,

a to se při tom tentokrát dokonce ČT aktivně zapojila do objektivního zpravodajství o střetu proradarových a komunistických aktivit a ukázala podlý pokus nějakého rudého chaota vysmrkat se do US vlajky nesené přes rameno aktivistou Šináglem, který na to pohotově zareagoval tím, že toho bolševíka klepnul tou vlajkou přes hlavu.

Pochopitelně, není to ten boj v Rostocku, v městě nabízejícím svým způsobem podobné podmínky, jako Praha, protože se tam zachovaly komunistické nomenklaturní struktury nejsilněji z celého Německa a město si tím pádem vysloužilo průpovídku, kdo nebyl v Rostocku, neví, co je korupce, ale leží to především na organisačních schopnostech. Není např. možné, aby v Česku někdo zorganisoval demo, ve které jsou vedeni právníci, aby poskytovali právní pomoc od prvního okamžiku zatčení. To neodpovídá české mentalitě.

Clara 6.6.2007 7:29

Davno som sa tak dobre nezasmiala.

... Proti návštěvám polomrtvého Brežněva takhle nikdo nedemonstroval ...

...stanovisko předsedy ČSSD. Namazal si jako vlk v pohádce tlapy křídou, vypil něco smetany a hovoří ke kůzlátkům tenkým hláskem: byl by pro radar, pokud by se ukázalo, že Írán a Severní Korea opravdu mají balistické střely s jadernými hlavicemi. To se může spolehlivě ukázat jedině tak, že sem nějaká spadne. Pak bude možné zahájit pětiletou stavbu radaru v Brdech ...

To nema chybu. Vdaka p. Dolezal !

DEDEK 6.6.2007 8:09

Re: Davno som sa tak dobre nezasmiala.

Víte jak

vypadá soulož dle Paroubka ? Nevíte ? Tak čtěte, docela to sedí..To si Vaše léta nespokojená a neuspokojená pratnerka si přivede do ložnice milencejená partnerka pozve do ložnice milence a

miluje se s ním, zatím co vy čtete Rudé Právo a do toho souložení jim hlasitě pokřikujete,

že vy by jste to dokázal daleko lépe.

 

Ludva 6.6.2007 8:20

Re: Re: Davno som sa tak dobre nezasmiala.

To jste se tím vtipem tak vzrušil, že z Vás vylezl takový blábol ?

Olina 6.6.2007 7:06

Doležale, Doležale

To není pravda,že se sluší něco říci. Když nemáte co a to vy většinou nemáte tak mlčte. Za ty vaše články vám Neff platí? To bych pak chápala,že píšete. Jak jste zpíval vy když tu byl Brežněv? Já nemohla ještě jsem byla miminko a moji rodiče jsou normální. Nezpívali tenkrát a nezpívají teď. Také není proč.

selidka 6.6.2007 7:42

Re: Doležale, Doležale

mlčící většina - to nejhorší, co může být

Jane 6.6.2007 7:56

Re: Re: Doležale, Doležale

Doležale, Doležale pište, pište, řvěte a řvěte, ječte na celý svět :)) Vaše názory jsou dlouhodobě zajímavé a inteligentní. R^R^

stanley 6.6.2007 8:54

Re: Re: Re: Doležale, Doležale

zajímavé možná, jen mě mrzí ta bohorovnost vyjadřovat se ke všemu a o všem s dikcí, jež navozuje dojem, že všemu a všem rozumí ...

joe 6.6.2007 9:52

Re: Doležale, Doležale

B.Doležal prokázal svoji odvahu už tím, že podepsal Chartu 77, k čemuž většina národa naopak odvahu neměla. Pokud jste v té době byla ještě v plenkách, bylo by dnes z Vaší strany minimálně slušné oslovení: pane Doležale. Jedna z nejhorších lidských vlastností je remcání proti všemu. Zažil to už Mojžíš, když vedl Izraelity přes poušť. Jinak i když s B.Doležalem někdy nesouhlasím, je to dnes jeden z mála komentátorů, který nemlží a nazývá věci pravým jménem.

Olina 6.6.2007 21:43

Re: Re: Doležale, Doležale

A vy jste ji bojovníku za slušnost a  PANA Doležala podepsal také? Kdybych napsala Paroubek tak by se vám to PANE Joe líbilo nebo to musím psát také pan nebo soudruh když se nelíbí Panu Doležalovi?