16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nup 6.6.2007 16:15

Re: Re: Re: Re: NE RADARU

Jen dvě malé opravičky:

1) vraždí a mučí hlavně nevinné občany, které nejsou schopny za 6 let koncentráku ani obvinit

2) ... občanské války, většinou zaviněné vpádem americké armády nebo aktivitami teroristických bojůvek nepřímo US vládou financovaných

jakovy 6.6.2007 13:59

čuku, na to se dá odpovědět jeno Re: Re: Re: NE RADARU

GEG !

Gek 6.6.2007 14:09

Re: NE RADARU

Ano soudruhu !

Fred 6.6.2007 9:51

Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Pan Paroubek jako jediný politik alespoň hájí zájmy našeho národa, i když to nemá jednoduché. Invektivy pana Doležala jsou známé.

:) 6.6.2007 9:57

Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

nejdřív definujte co označuje slovo "zájmy", pak definujte co značí slovo "národní" pak si to spojte dohromody, definujte sousloví "národní zájmy" a pokud budete důsledný a máte vzdělání, dojdete k závěru že je to jen cca 200 let starý politický konstrukt, blábol který neprojde empiricko logickým testem a že už je načase aby nás nás s ním politici přestali úspěšně tahat za nos ;-P

Von 6.6.2007 10:05

Re: Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Dvojtečko v závorce - je to přesné! - Frede reagujte, máte-li na to!

Ludva 6.6.2007 10:03

Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Podmínky pana Topolánka :

1. Postavit radar proti vůli většiny národa bez referenda

2. Vybudovat protiraketovou obranu, i když k tomu nebude žádný důvod a nebude nepřítel

3. Sichr je sichr - vybudovat tady nejlépe americký i evropský NATO systém.

To je přece mnohem lepší než Paroubkovy nesmysly.

PetrN 6.6.2007 10:06

Paroubek (soudruh, ne pan) hájí pouze zájmy vlastní

Paroubek (soudruh, ne pan) hájí pouze zájmy vlastní. Jeho skutečným a jediným zájmem je být opět v čele vlády tohoto státu. Za jeho vlády socdemáci s USA o radaru tajně vyjednávali a rozhodně nebyli proti a už vůbec nemluvili o nějakém referendu. Dnes ovšem, když výsledky průzkumu veřejného mínění ukazují, že radar nechce většina společnosti (konec konců to neznamená, že to je názor správný, smrt Milady Horákové také žádala většina společnosti), Paroubek otočil na populistické vlně a je též proti radaru. Aby ovšem nevypadal úplně jak větrná korouhvička, vymyslel si podmínky pro souhlas s radarem, a to takové, které nemohou nastat. Ještě jednou - ze strany Paroubka jde pouze o populistickou snahu zlepšit si šance v příštích volbách, o nic jiného. A ještě něco. Zásadní otázky národní bezpečnosti (ano, i přes relativismus dnes v Evropě převážně vládnoucích levicových liberálů stále něco jako národní bezpečnost existuje) nesmí řešit referendum, ve kterém stejně váží hlas expertů jako hysterických jihočeských matek nebo anarchistických vandalů.:-(

Mirek F. 6.6.2007 10:18

Re: Paroubek (soudruh, ne pan) hájí pouze zájmy vlastní

V případě M. Horákové existovalo nějaké svobodné vyjádření názoru? V vaší demagogií už můžete zrušit i volby samotné.

Uf 6.6.2007 12:40

Re: Re: Paroubek (soudruh, ne pan) hájí pouze zájmy vlastní

Nějak té poznámce o demagigii neruzumím, můžete to lépe vysvětlit?

lucina 6.6.2007 13:08

Re: Re: Paroubek (soudruh, ne pan) hájí pouze zájmy vlastní

Pokud jde o Horákovou, stačilo nepodepsat oběžník, schvalující nebo dokonce vyžadující její popravu. Ale i to chtělo dost statečnosti. Dnešní gerojové o tom nemají ani potuchy, jim plivnout na hlavu největší světové mocnosti připadá normální a snad i odvážné.

trebonak 6.6.2007 19:17

Re: Paroubek (soudruh, ne pan) hájí pouze zájmy vlastní

souhlasim pane Petr. Navrhuji zbavit mou matku volebniho prava a samozrejme take vsechny levicove orientovane, coz znamena skudce a rozvracece statu!

lucina 6.6.2007 13:16

Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Podmínka pana (??) Paroubka je jediná - aby ON z toho (a je jedno, z čeho) něco měl.

Robert 6.6.2007 13:19

Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Neurážej soudruha Paroubka, bolševici vždycky považovali oslovení "pan" za urážku. Ostatně kolotočáři a koňští handlíři taky.

Jarka 6.6.2007 17:24

Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Bože, to je blábol.Tady ty některé příspěvky se nedají snad ani číst.Já se nikdy diskuze nezúčastňuji,ale teď už jsem to nevydržela.Asi sem píší pouze nějací puberťáci,kteří vůbec nezažili totalitu,nebo byli ještě v plenkách.S panem Doležalem naprosto souhlasím i když to u mně nebývá vždycky.

Kubeš 6.6.2007 19:47

Re: Je snad něco špatného na podmínkách pana Paroubka?

Paroubek hájí jen své břicho

M. Zima 6.6.2007 9:42

Pane Doležal, to by Vás mohlo zajímat

Aktualita

V rámci volného pohybu pracovních sil byl pravidelně dodávanými českými prostitutkami (skupinka kolem devíti děvčat) přímo do úředních prostor Lipské radnice znestabilněn její provoz. Ve stejné souvislosti je vyšetřován dětský bordel osazený českými dětmi (8 - 10 let). Odhalil to Saský Úřad pro ochranu ústavy. 

Zpráva je zřejmě mimo zájem českých médií, která jsou plně vytížena závody v účelové servilnosti.

Karl 6.6.2007 9:47

Re: Pane Doležal, to by Vás mohlo zajímat

Pane Zima, prosím o odkaz, kde lze tuto informaci číst.

M. Zima 6.6.2007 9:50

Dám Vám ho rád,

ale počkejte chvíli, nechte hledat profesionály. (Ale vážně, momentálně to nemám po ruce, asi za půl hodiny bych mohl)

M. Zima 6.6.2007 10:22

Jestli máte ještě zájem,

tak je to např. na http://service.spiegel.de/digas/servlet/find  , kde by Vás to stálo 3,50€, nebo ve Spiegel č. 23, str.64-67.

fox 6.6.2007 9:06

Až naprší a uschne

Máte pravdu,p.Doležale.Ten Tupoun bradavičnatej by byl pro radar v jednom jediném případě-kdyby mu to dopomohlo k moci.To je opravdu velmi nebezpečný postoj politika.

F.VÍZEK 6.6.2007 8:41

Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Levice i pravice se bude i v ČR přetahovat vždy (nemusí to být jako nyní 100:100) a zůstává jenom otevřenou otázkou, kdo bude mít na levici nejvíce síly.  Mnohým jednostranným  kritikům ČSSD se zřejmě zdá, že by tu nejsilnější pozici měl mít pan Filip a jeho KSČM.  Nevyčítám jim to, i na takový názor má každý právo, může jej prosazovat a dokonce i aktivně pro to něco dělat.  Máme demokracii a máme svobodné volby.   Respektujme, že ČSSD po osmi letech u vlády (4 roky menšinová pod kuratelou ODS a 4 roky s většinou jediného hlasu společně s KDU-ČSL a Unií svobody) je nyní nejsilnější opoziční stranou. Nemusí tomu tak být napořád, ve svobodném světě "každý chvilku tahá pilku" a je to tak dobře.  Bude-li česká pravice jednat jak jedná a chovat se jak se chová a budou-li mediální útoky směřovat stále jen na ČSSD,  pak není pochyb,  že KSČM posílí.  Pochybuji, že  to bude dobrá zpráva pro USA, pro EU a NATO… 

Lála 6.6.2007 9:34

Re: Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Pane Vízku, vy snad žijete na jiné planetě, vaše postřehy podle toho vypadají. Takže šup zpátky na Zem.

F.VÍZEK 6.6.2007 9:40

Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Nějaká myšlenka na dané téma by k dispozici nebyla, Lálo ? 

sociolog 6.6.2007 9:34

Re: Chtějí Spojené státy (resp. NATO a EU), aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

Pokud jste takovy antikomunista, tak vysvetlete proc se dnes jinde ( u Asona) chlubite svym cestnym clentvim ve Svazu Bojovniku za Svobodu, ktery jiz leta po zapuzeni posledniho opravdu cestneho clena, totiz byvaleho predsedy Cermina, zneuziva odkaz byvalych, v soucasnosti jiz vetsinou zesnulych veznu nemeckych koncentraku k tomu, aby obnovoval pomniky Julia Fcika a rehabilitoval nejhnusnejsi vrahy totality, prominte, pohranicniky. Jak rika autor, delate krovi pripravovatelum nove totality.

Soucasna pani predsedkyne Andela Dvorakova v koncentraku nikdy nebyla. Jeji jedinou zasluhou je, ze si coby stalinistka vzala dnes jiz zesnuleho mukla, aby dnes rozsevala tridni nenavist, ke ktere Vy delate krovi...

F.VÍZEK 6.6.2007 9:55

Stručná odpověď

Nejsem rozhodně žádný antikomunista a už vůbec ne pozdní. Jakkoli jsem to za totality snadné neměl,  plně uznávám, že komunisté pracují legálně takřka ve všech evropských zemích. Všiml jsem si, že nikde z nich nemají komplexy (jako je tomu u nás) a dokáží je "přebít" lepším programem. To jenom u nás si demokraté, "takydemokraté", "skorodemokraté" a "takzvaní demokraté" málo věří a rádi by politickou stranu likvidovali po bolševicku, čili mocensky (umlčování, zákazy).  To odsuzuji veřejně a nahlas.

A pokud jde o moje členství v ČSBS - zmínil jsem to jako fakt a nikoliv jako důvod "k chlubení se". Proč také?  Problémy centrálních orgánů  a ani žabomyší spory mezi odbojáři neřeším. Neumím poměřovat zásluhy mrtvých s živými, odbojářů domácích a zahraničních -  z front západních a východních,  ať bojovali ve vzduchu, na moři či na souši.  Neumím a nemíním.   

Alfred 6.6.2007 14:30

Re: Stručná odpověď

Proč nepřebíjíme "lepším" programem i nacisty? To, že jsou komunisti v Evropě legální, není tolerance, ale ostuda. A to s tím poměřováním - právě že poměřujete. Ve vašem uvažování člověk, který někoho zavraždil a okradl se může opět zařadit mezi slušné lidi, když převede babičku přes cestu a dá jí z lupu 500 Kč na přilepšenou.  To přece svědčí o tom, že jde o citlivého ( sociálně ) jedince.

F.VÍZEK 6.6.2007 14:51

Stručná odpověď

Evropa zřejmě ví, proč německý nacismus a fašismus (italský, španělský, portuglaský) postavila mimo zákon. Vy byste to měl aspoň tušit.  A pokud jde o stalinismus, ten odsoudil jako první už v roce 1956 (v únoru) Nikita Sergejevič Chruščov a poté tak učinily postupně všechny země sovětského bloku, byť často polovičatě a nedůsledně.

sociolog 6.6.2007 16:28

Re: Stručná odpověď

Polovicate, nedusledne? Ma manzelka byla zavrena 10 let po madarskych udalost za antistalinistickou demonstraci, sveho casu nejvetsi ve Vychodnim Bloku. Mimochodem je Komunisticka Strana v Nemecku pokud vim dodnes zakazana.

Proc? Protoze Nemci diky Americanum svuj boj proti totalite po valce provedli nedusledneji, i kdyz mnozi nemco- a Dolezalobijci jsou nazoru jineho. Proc bychom meli byt mene konseqentni? Pokud tak malo rozlisujete, pane Vizek, tak nechapu, proc se stale michate do politiky. Snad to neni tak tezke pochpit, ze kdokoliv pohranicniky rehabilituje, jako pani Dvorakova, tohoto casu predsedkyne "byvalych koncentracniku", je historicky revizionista, ktery by mel za nactiutrhani obeti totality byt nem mene postizen postizen, nez je tomu tak v pripade holocaustu.Proc tomu tak u gulagu neni, pane Vizek? Protoze s Vasi minulsti jaksi nechcete rozlisovat, soudit a jednat. Jen mlzit a proto jste nebezpecny pametnik s vymazanou pameti, neboli senilni postkomunista.

Vam to pane Vizek nevadi? Vam jeste nedoslo, ze pravy socialni demokrat musi byt svou podstatou antikomunista. Bylo to totiz povalecna socialni demokracie, ktera Rakousko zachranila pred rudm terorem a v Ceskoslovensku byla patou kolonou.

A o tento jemny rozdil Dolezalovi jde. Ze by nad Vase rozlisovaci schopnosti? Pochybuji. Na rozdil od Vas, ktery pusobite pouze jako prevleceny do ruzova, si kdysi jeste autenticti socdemokrate cosi v Bohunine odhlasovali, aniz by si kdokoliv Paroubkovi odstup od totalitnich soudruhu dovolil pripomenout.

janoryna 6.6.2007 12:49

Re: Chceme, aby na levici v Česku se dominantní stranou stala KSČM ?

to je docela jednoduché. současná čsd má 2x tolik hlasů než ksč. takže hrozbou zleva není ksč ale čsd. proto všechen ten rámus o nebezpečí čsd. ksč je nyní nejlepší spojenec ods na levici. stačí sledovat tisk, televizi atd. a jen ksč dokáže oslabit čsd.