30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Ani nahý, ani oblečený

Václav Klaus v nejzazším možném termínu zaujal stanovisko k zákonu o církevních restitucích. Seznámil s ním v dopise předsedkyni Poslanecké sněmovny Miroslavu Němcovou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 24.11.2012 13:11

Re: Co měl autor v šuplíku

Připojuji se,trefa.

V. Ondys 24.11.2012 12:58

:)))))) Vono to je náramně těžký, pane Doležale

většina se nejen u nás společensky příkladně odvrátila od křesťanství a církví, aby jako ateisté hledali božskou dokonalost a pastýřskou péči u papalášů s jejich přerozdělovacími spolky jako s tím nejhorším i nejpokleslejším z dřívějšího podání tradičních společenských institucí. Lidi v tom maj děsnej binec, časem se zas najde nějakej spasitel, ale rozhodně nesmí ani v nejmenším připomínat Ježíše, to by byla jasná urážka představ všech :)))) tak příkladně potřebnejch.

P. Kolář 24.11.2012 12:43

Existuje tvor,který by uspokojil všechny.

Bohužel to není člověk.Jmenuje se chameleon a pravděpodobně by vyhovoval všem,jak se u nás oblibou říká,napříč politickým spektrem.Houkl by na něj pan Doležal,chameleon by se zbarvil do zelena a okamžitě by splnil očekávání dotyčného pána.Ale Klaus je člověk a má vlastní mozek.Nezbývá nic jiného,než zpochybňovat jeho kvality.

D. Švik 24.11.2012 12:43

Re: Co měl autor v šuplíku

Trefné

V. Petrová 24.11.2012 11:25

Pan Klaus

přece nechce po skončení prezidentování skončit v politice. Naopak, shromáždí kolem sebe silnou politickou stranu, s níž půjde v roce 2014 do voleb. Potřebuje tedy podporu " napříč politickým spektrem " a jeho ani ryba ani rak je nejlepším řešením. Pokud se týká církví, které v roce 1948 neexistovaly, to přece není věc státu. Ta bude vracet majetek, který byl tehdy existujícím církvím sebrán po 25. únoru 1948 - něco v nemovitostech, něco v penězích. Jak si to dnešní církve rozdělí mezi sebou, to už záleží na nich. Tohle pan prezident velice dobře ví. Jen rozehrává svou předvolební agitaci pro rok 2014!!!

M. Kosejk 24.11.2012 10:20

Re: Co měl autor v šuplíku

:))) Asi tak. Alternativy.

1) Klaus podepsal - Doležal odevzdává redakci článek na téma: "Klaus je nekonzistentní, podepsal restituce, i když nebyla splněna jeho podmínka"

2) Klaus vetoval - Doležal redakci odevzdává článek: "Klaus souhlasí s komunistickými argumenty"

3) Klaus nepodepsal - Doležal odevzdává tento článek

K. Podhajský 24.11.2012 9:44

Bylo, určitě bylo...

historickou chybou a politickým gamblerstvím, které se mnohokráte vymstilo a ještě vymstí, zvolit zákulisními manipulacemi obou komer, tak přinejmenším kontraverzní osobu "formátu" pana Klause na Hrad.

V. Němec 24.11.2012 8:50

Co měl autor v šuplíku

Autor měl připravené tři články ten který jsme právě četli potom ten kde je Václav Klaus plísněn že nepodepsal a tím hází vládě klacky pod nohy a nakonec ten kde je mu vyčítáno že podepsal a šel tak proti většinovému názoru

P. Novák 24.11.2012 5:54

Je to pravda,

ale to ví každý už od Duškovy stávky železničářů, tak proč na to mařit slova?

H. Grúbr 24.11.2012 5:38

Je to pravda

je to kripl a už ho nemám rád. Měl to vetovat! Pohodil nás sudeťákům, jako mršinu.

P. Pavlovský 24.11.2012 0:31

Klaus si zpívá s Vlastou Burianem:

"Já neříkám tak ani tak, ale na má slova jistě dojde..."

Ne vžy bývá  V. K. populistou, ale tentokrát jím je, spolu s celou levicí přejal argumentace spodiny národa, podobně, jako to dnes u J. Krause předvedl exkomunista V. Dlouhý.

Komunistovo chucpe: církve nemohly 40 let nakládat se svým majetkem. Budou to dnes umět?

Dlouhý se dnes vydává za liberála, a proto mu odpovídám liberálně: Co je vám po tom, jak kdo umí nakládat se svým majetkem?

I kdyby okradený stokrát zapoměl, jak se s majetkem výhodně nakládá, je to snad důvod mu jej nevrátit?