28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Historik 5.2.2009 12:23

Stát potřebuje, aby také tyto ženy rodily děti

Potřebuje nové plátce daní, ne pobírače dávek. A pro tyto ženy také mateřství představuje největší finanční újmu a právě tyto ženy také do státní kasy odvádějí nejvíc.

Proč zavádět nějaké limity, dát příslušné procento z příjmu všem, v nemocenské, mateřské i v důchodu.

vládík 5.2.2009 11:54

Re: Lži

Co nedokázala předvídat? Zdražení potravin? A kdo ho kde předvídal? Dokonce ani Paroubek si při proojednávání zákona o změně DPH nedovolil nic takového prorokovat.

Podpora v nezaměstnanosti se snížila v době, kdy nezaměstnanost klesala. Prosím, kdo na celém světě očekával hypoteční, následně bankovní i ekonomickou krizi. Proč to nevyčítáte celému světu?

Euro jsme do dnešního dne nemohli přijmou: vlády ČSSD neplnily po většinu svého vládnutí mastrichtská kritéria, jmenovitě výši deficitu státních financí.  Jak se vás dotýká kurz koruny (že se bojíte, že z koruny bude cár papíru)? Snad při cestách do zahraničí (jezdíte?), při nákupu zahraničního auta (kupujete?) a - reálně - na ceně benzinu. Jinak vám při platbách v česku může být kurz koruny u zadele.

Snížení daní nejbohatším skupinám:  já tomu rozumím tak, že všechny skupiny platí stejný podíl ze svých příjmů (tedy cca 20 Kč z každé stovky). Co vám na tom připadá nevhodné? Přitom je pravděpodobné, že výnosy z těchto daní se budou potřebovat právě ti, kdo platí daně nižší.

Nemocenská (a tedy i mateřská) se zvedla těm, kdo platí na pojistném nejvíce (a pořád ne přímo úměrně). Co se vám nelíbí na tom, že za vyšší pojistné je i vyšší plnění?

Ludva 5.2.2009 12:06

Re: Lži

Řeknu to jednoduše: reforma veřejných financí prosazená pučistickou vládou koalice a přeběhlíků dopady krize prohlubuje a zhoršuje.

vládík 5.2.2009 12:47

Re: Lži

Pravil Paroubek?  Slyšel jste něco o "Goebelsově větě"?  (Stokrát opakovaná lež se stává pravdou.)  Fakt ovšem je, že platí pouze pro ty, kteří považují myšlení za přežitek.

vládík 5.2.2009 12:48

Re: Lži

Proč vykřikujete hesla? Odpovězte na mé námitky.

Marat 5.2.2009 13:14

Re: Lži

To jsi na to káp,Ludvíku. Tá všivá nynější vláda provedla ozbrojený puč aby se dostala k vládě. Nebýt po zuby ozbrojené policie a armády,nikdy by se táto vláda nedstala k moci a vládl by vám nejspravedlivější ze sptravedlívých souduh Paroubek.

Mám dojem Ludvíku, že maš v lebce pořádný zmatek a používáš proto nevhodných a nepřiměřených slov.

Ludva 5.2.2009 16:11

Re: Lži

Zmatek máš v hlavě ty, puč je nedemokratické převzetí vlády. Nějak jsem si nevšimnul, že by vládní koalice získala ve volbách většinu v parlamentu. Takže musela použít metod, které s demokracií moc neštymují.

Ladislav N :-))) 5.2.2009 19:20

Re: Lži

Hehe, když si vzpomenu, jak "demokraticky" přebíral moc v zemi Paroubek, a jak mu pak klesla brada, když zjistil, že volby nevyhrál. Ludvo, že ty máš doma na zdi portrét Che Guevary a sháníš lístky do kina, v němž budou o "Che" promítat čerstvě natočený film? To byl demograt! ;-P

Paroubek: na podzim budu vládu sestavovat já

Paroubek napadl agenturu, která zveřejnila klesající preference ČSSD

berg 5.2.2009 12:39

Re: Lži

samozřejmě to ludvo není tvoje vláda, ta skončila před 20-ti léty, a jinak, nelži, je to trapné

Dušan Streit 5.2.2009 9:26

Všechno vidím opačně

ad 1) Levicové návrhy jsou tak šílené, že není možná "dohoda": http://streit.blog.idnes.cz/c/68091/Oranzovy-bastard-uz-po-nas-natahuje-paraty.html

ad 2) Podlehl jste utopickému klamu ve věci EU: http://streit.blog.idnes.cz/c/68657/Nova-Utopie-integracni-nabozenstvi-EU.html

ad 3) Obama svět nespasí: http://streit.blog.idnes.cz/c/66646/Cirkus-Obama.html

Kajan 5.2.2009 9:08

Vízku, přece není možné, aby jste mohl tak blbě kecat ! V době světové krize je prostě možné všechno !!! Dzp.

Ladislav N :-))) 5.2.2009 9:15

Re: Vízku, přece není možné, aby jste mohl tak blbě kecat ! V době světové krize je prostě možné všechno !!! Dzp.

Vízkovi už "hráblo"... ;-P Nepotrvá dlouho, a bude blízko hranice ztráty svéprávnosti.

janoryna 5.2.2009 9:52

Re: kajane, ladislave N

vsadím se, že to samé byste napsali i kdyby vízek se jenom podepsal a nenapsal ani čárku. jenom na okraj, v čem mu hrabe ? a že eu v současní podobě je jenom spolek baráčníků, který čína, usa ani rusko vážně neberou je snad jasné i vám. a že se tedy budou bavit s německem nebo francií je nad slunce jasné i z poslední plynové krize nebo válce v gaze. pan premiér si počínal velmi dobře, ale větší bere!

huhu 5.2.2009 11:20

Re: kajane, ladislave N

právě proto, že "větší bere" Lisabonskou smlouvu nutno odmítnout. Navíc aktuálně třeba ty kraviny s jeslemi či kastracemi psychopatických zločinců...díky opravdu ne !

Kolombo 5.2.2009 9:03

Co tím chtěl

autor naznačit? Žeby byla ČSSD připravena kvůli výpadku v příjmech státu podpořit masivní úspory a radikální omezení počtů státních úředníků? A pokud jde o jednotnou Evropu, o čem že má tahle Evropa jednat s Čínou, Indií, USA a Ruskem? V čem má být "brána vážně"? Zatím z Evropy vane čirá iracionalita, oteplovací alarmismus, relativismus a mnichovanství. Kvůli této "jednotě" si mám nechat z Brusele diktovat úchylné směrnice a vnucovat sebevražedné tendence v energetice? A pokud bude Evropa vnitřně rozhádaná, stejně nebude mít váhu neboť případní partneři to budou dobře vědět a zahrnou to do vyjednávací strategie.

zloch 5.2.2009 8:52

Tak jste Františku Vízku

tady seskládal a slepil různé spekulace ze všech možných novin a hrdě se pod tento levicově upatlaný kompilát podepsal. Takže stále pokračujete v praxi, vštěpované vám jako nomenklaturnímu kádrovi OV KSČ, že "vlastní" názor si udělám, až po raním přečtení Rudého Práva.

eTony 5.2.2009 7:37

Vízku,

vy všichni jste neobolševická lůza, lidský odpad, a zasloužíte jen opovržení.........

eTony 5.2.2009 7:35

soudruhu Vízku,

v časech ekonomického poklesu se musí šetřit, tzv. "utáhnout šrouby" a případné výpadky ve státním rozpočtu nahradit z finančních přebytků, uspořených peněz, z dob ekonomického růstu. Že jste vy, neobolševici, z doby svých vlád stát ještě více zadlužili je jen vaše vina a vizitka. A teď budete moralizovat ? Jakým právem ? Jooo, rudým...... a ještě navíc, ti vaši ekonomočtí magoři Bohoušek a Havel navrhují v současnosti stát ještě více zadlužit, v krajích to už jede na plný pecky, hlavně, abyste měli na uplácená blbějších voličů, ale navíc, ještě z jejich kapes.

emil 5.2.2009 7:30

Hodnocení článku

Článek celý je přesně v Jelínkovském duchu. Zmínka o řitním alpinismu je v pořádku, jen je popletené místo a osoba. Vízek je řitním alpinistou, nutno podotknout, pěkně ulhaným. Jen mám obavy z diskuze, kdy mnozí spoluavízkovští alpinisté budou nadávat, proklínat vládu. Daleko sprostější mně ale připadá přístup opozice k misím v zahraničí. To už je prasárna první třídy.

Modropeřík Vendelín 5.2.2009 11:38

Re: Hodnocení článku

Emil IP je nutně blb.Jinak není možné,aby nevěděl,že čeští vojáci nemají v AFGANISTÁNU CO DĚLAT Čssd měla dodržet slovo a další gvojáky nepovolit a ty,kteří tam už jsou okamžitě stáhnout

ČSSD musí neustále tu modrou sebranku hlídat !

berg 5.2.2009 12:28

Re: Hodnocení článku

hele vendo, ty asi nikdy nepochopíš, že socani na vás, své voliče serou(naštěstí), vojáky tam poslala čssd po dohodě s ods, nyní si jen trochu přihřáli polívčičku, aby jste viděli jak jde po vládě a potom nic, radar rozjednali socani, ods to dotáhne a kolik bude potřebovat hlasů pro schválení, tolik jich paroubek dodá;-P

emil 5.2.2009 15:09

Re: Hodnocení článku

Ty chytráčku, můžeš mi říct, za vlády které strany začaly mise ? Přemýšlet hlavou, ne Paroubkem !!!!

Petr Kohout 5.2.2009 7:19

Nevím, jak posílí pozici České republiky závazek zvaný Lisabonská smlouva (držet hubu a krok a

na slovo poslouchat signatáře Mnichovské smlouvy).

Dušan Streit 5.2.2009 9:28

Re: Nevím, jak posílí pozici České republiky závazek zvaný Lisabonská smlouva (držet hubu a krok a

R^>-

Landys 5.2.2009 7:08

Na závěr dne bude sestaven žebříček největších pitomců, tak se snažte. Možná budou i nějaké ceny !!!

;-€Tady máme aspoň jistotu, že se s určitostí projeví všichni íkváči. Mohl by se celkem přehledně sestavit žebříček největších pitomců, zde se pravidelně prezentujících jako "diskutéři". I když to by bylo velmi silné slovo pro myslitele, kteří se prezentují jednou nebo dvěmi holými větami - i když té nejvyšší mentální úrovně. A pánové, jak to všechno vidíte vy ?  V čem myslíte, že se hlavně mýlí Vízek ? Rozveďte trochu téma, ať se my hloupější orientujeme v problematice. Uź se nesmírně těším na vaše podnětné myšlenky. Jen doufám, že to budou aľespoň myšlenky, které se zrodí v mozku !!

emil 5.2.2009 7:32

Re: Na závěr dne bude sestaven žebříček největších pitomců, tak se snažte. Možná budou i nějaké ceny !!!

I deset argumentů pro vás by bylo škoda, bude mlít neustále svoje, tak jak nařídí upocený růžovoučký boss.

Tatar 5.2.2009 8:33

Re: Na závěr dne bude sestaven žebříček největších pitomců, tak se snažte. Možná budou i nějaké ceny !!!

Tak třeba tady: "Zatím pětadvacet zemí ze sedmadvaceti soudí, že neschválení Lisabonské smlouvy rovná se neefektivní Evropská unie". Soudruh Vízek by měl dodat, že se jedná nikoliv o země, ale jejich osvícené parlamenty. Tam, kde předchozí smlouva měla být schválena referendem, to dopadlo trochu jinak. Poté, co jsme slovy bývalého francozského presidenta propásli příležitost mlčet, nám Lisabonskou smlouvou to mlčení pro jistotu ti velcí ordinují přímo.

janoryna 5.2.2009 9:57

Re: Na závěr dne bude sestaven žebříček největších pitomců, tak se snažte. Možná budou i nějaké ceny !!!

a co referendum o radaru ? nebo to máme nechat na osvíceném místním parlamentu ?

berg 5.2.2009 15:33

Re: Na závěr dne bude sestaven žebříček největších pitomců, tak se snažte. Možná budou i nějaké ceny !!!

samozřejmě, o věcech obrany státu se nepořádají referenda, pokud uvedete nějaký příklad, kdy se o vojenské otázce pořádalo referendum(třeba o nosičích jaderných zbraní), omluvím se

J.G. Pašek 5.2.2009 5:12

Vízek zase blbě provokuje . . .

.