23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenář zdrojů 10.1.2008 8:57

pane Bystrove

že komunismus neni to samé, co KSČM, řekl nedávno v televizi pan president Klaus. Zároveň v tom rozhovoru se vysmál současným aktivním bojovníkům, kteří 18 let po sametu bojují proti bolševikům. Vysmál se tedy i Vám. :-P

Abonent 10.1.2008 8:49

Poučení pro soudruha "clai" : Učit se. Ale opatrně !

Když už chcete někoho jakoby poučovat, soudruhu clai, tak požádejte svoje nadřízené soudruhy, aby Vás nejdříve poslali do nějaké nestranické školy.

Tam objevíte úžasnou věc : lidé mimo Vaši partaj si vykají. Opravdu. Tedy, jestli jste při samé stranické práci zapomněl, co to vykání je, tak ve škole (opakuji - nestranické škole) Vás to opět naučí.

Ale opatrně ! Nestranická škola Vám navíc prozradí tolik s historie ČSSD, KSČ, i obecné historie vůbec, že by to mohlo mít zdrcující vliv na Vaši rudou (rudooranžovou) víru !

Takže před jakýmkoli nestranickým vzděláváním požádejte svoje soudruhy o nějakou stranickou zkoušku stupně svojí kovanosti.

Čest, soudruhu clai ! (A změňte si konečně ten buržoasně vypadající nick.)

DS 10.1.2008 8:48

Re: Re: Otevřít oči

Ještě jste zapomněl na pořadník na auta.Na trabanta se čekalo 2roky  škoda 105 byla dlouho buď za úplatek nebo i 24 hodinové čekání před Mototechnou

fox 10.1.2008 8:01

Re: Úpadek a pád ČSSD

Naprosto přesné!

pepa 10.1.2008 7:42

Re: Re: Re: Proč socky tvrdí,že totalita není totalita?

uz jsou chytrejsi;-( ted budou tvrdit ze nejsou jedna strana

Malý Aston 10.1.2008 7:29

Re: Re: Proč socky tvrdí,že totalita není totalita?

Takže socky a komouši hovoří stejně a zase se sloučí v jednu politickou stranu jako v minulosti aby nám zase předvedli co je to demokracie tvrdé dělnické pěsti?:-D

Jan 10.1.2008 7:25

Re: Proč socky tvrdí,že totalita není totalita?

No, "socky" přece tvrdí, že totalita nebyla totalita ze stejného důvodu... ...jako komunisté tvrdící, že dnešní demokracie přece není žádná demokracie:-D

HlavaXXII 10.1.2008 7:23

Re: Re: I když byla v ústavě stále zakotvena vedoucí role KSČ.

Přesně, kejhají především potrefené husičky na které by něco mohlo vyplavat.

HlavaXXII 10.1.2008 7:21

Re: Re: Já být vlastizrádcem, tak mlčím.

Jen ať se hezky podepisuje jako doposud. Je to stejné jako s bolševiky. Alespoň je hned vidět s kým máte tu čest.

HlavaXXII 10.1.2008 7:20

Re: Re: Komunismus = diktatura proletariátu prosazovaná silou ...

Ale  ale Vy trumpetko, kdepak máte dnes třeba milice kterými bolševici demonstrovali na 1. máje svoji sílu. Nevím o žádné Kapitalistické straně natož o její ozbrojené složce. Každodenně zde ukazujete pouze svoji hloupost a zaslepenost.

RiFl 10.1.2008 7:11

Re: Úpadek a pád ČSSD

On ten dnešní Lidový dům není ani tak pokračovatel sídla prvorepublikové sociální demokracie v Hybernské ulici, on je celkem zřetelně a jasně pokračovatel Muzea Vladimíra Iljiče Lenina - taktéž v Hybernské ulici.

Malý Aston 10.1.2008 7:09

Proč socky tvrdí,že totalita není totalita?

Většina členů ČSSD jsou bývalí komunisté a sám bratr Paroubek kolaboroval v rámci Národní Fronty s komanči a osobně se podílel na podoře komančů.Pokud to není pravda,tak mi nenadávejte ale pište rozumné protiargumenty.Proti Zákonu se podepsala většina socek,všichni komouši z KSČM a vlastně i Havel,Ruml,Petruška i ostatní kteří si říkali disidenti.Takže lže Havel nebo Paroubek nebo Filip?Ano svůj podpis tam ještě nepřidali ale tím že drží hubu ho podporují.Může mi tady někdo vyvrátit,že rozdíl naší životní úrovně v roce 1989 proti Rakousku není dílo komančů a jejich kolaborantů ze strany Lidové a socialistické?A ti kteří nás zavřeli za ostnaté dráty lagru socialismu se tváří že vlastně oni za nic nemohou.Napřed ať nám doplatí rozdíl mezi důchody rakušáků ale ze svých pokladen,neboť naši důchodci platili ze své mzdy sociální a důchodové pojištění komančům do jejich státní pokladny a oni je prodrbali v roce 1989 zavřeli krám a dnes se tváří že se jich to netýká.:-D

mirek 10.1.2008 7:06

Re: Otevřít oči

Ano otevřít oči, to by bylo dobré. A vzpomenout si, že socialismus nás naučil podplácet dokonce i kvůli hajzlpapíru a zubní pastě, o mase, ledničkách, televizorech a dětských kolech nemluvě. řemeslník bez "dýška" nehnul palcem, stavební materiál a všechny možné potřeby se kradly ve velkém na všech úrovních a všude a krade se dodnes. To se v předválečném Československu nevyskytovalo. Na západě nebyli veksláci, kteří vytvořili vrstvu mafiánů, jako byl Mrázek, Pitr, Krejčíř, to byla ryze socialistická specialita. Čunek je, pokud skutečně prováděl přisuzované skutky, podle mého názoru "běžným" produktem každé doby, v každém zřízení se radní obohacovali, jak to jen šlo. Pokud je u Vás skutečně zavřeno JZD, co se děje s poli kolem vás, leží ladem? Kde to je, tato pustina... Kdo tomu uvěří?

RiFl 10.1.2008 7:05

Re: I když byla v ústavě stále zakotvena vedoucí role KSČ.

Patrně má JUDr.Jičínský dostatek osobních důvodů, aby měl maximální zájem na nezkoumání a zejména neuveřejňování dokumentů z archivu ÚV KSČ. Jestliže se někdo v roce 1954 ve věku 25-ti let stal docentem a následně dalších 10 let přednášel na Vysoké škole politické ÚV KSČ, tak lze z jeho strany právem očekávat v publikovaných výstupech jím odmítaného ústavu všechno možné, leč nic pro něj lichotivé.

RiFl 10.1.2008 6:52

Re: Já být vlastizrádcem, tak mlčím.

Prosba k autorovi přezdívajícímu se Mistr Jan Hus. Bylo by slušné a poctivé si přezdívku změnit, neboť historický Mistr Jan Hus byl člověk chytrý,  vzdělaný a kultivovaný.

clai 10.1.2008 6:48

Re: Úpadek a pád ČSSD

I di ty brebto ........S komunistickými zločinci se mimo jiné spolčuje i ODS a i Váš guru Klaus.Ale to ty pro své klapky na očích nevidíš,nebo nechceš vidět .....:-/

Mistr Jan Hus 10.1.2008 6:17

Re: Komunismus = diktatura proletariátu prosazovaná silou ...

Kapitalismus= diktatura zlodějů prosazována silou. ;-D

Mistr Jan Hus 10.1.2008 6:15

Já být vlastizrádcem, tak mlčím.

;-D

třetí 10.1.2008 5:56

Otevřít oči

Stále nešlo zvolit si vlastní způsob duchovní a ekonomické seberealizace...velký rozdíl nenastal. Na naší vesnici není žádná možnost zaměstnání. JZD i textilka zavřeny. Jak si má chalupník svobodně zvolit ekonomickou seberealizaci? To se to Pražákům kecá, to se to Bystrovům píší článečky oslavující současný ráj na Zemi. Dyť je to stejné jako před tím, jen v jiné košili. Cožpak zlodějny, podvody, korupce, tunely jsou naším vzorem ? Proč netepete, Bystrove, Čunky, Pitry, Krejčíře?? Protože se to těžko přiznává, že ? Že za takovýto společenský marazmus může ona vysněná kapitalistická společnost.

Stanislav 10.1.2008 3:23

Re: Komunismus = diktatura proletariátu prosazovaná silou ...

Jasně, rychlejší cesta do pekel je dlážděna špatnými úmysly. Jen praktickou poznámku -- schody se jmény obětí by rozměrově rozhodně přesáhly Petřínskou rozhlednu, jakož i následující park a vysokoškolské koleje ... :-/

Stanislav 10.1.2008 3:19

Re: I když byla v ústavě stále zakotvena vedoucí role KSČ.

No pochopitelně ... kdo jiný by mohl mít větší zájem na modifikovaném leninovském heslu "zatloukat, zatloukat, zatloukat"? ... :-/

Stanislav 10.1.2008 3:17

Re: Ty spojitosti

Slávo, Slávo. Z hlediska státu lze samozřejmě o člověku uvažovat i jako o ekonomickém potenciálu, když už nijak jinak, tak alespon ze strany finančáku :-). Nicméně člověk sám si žije vlastním životem, a pokud je sám spokojen s vlastní volbou duchovna, s vlastní volbou svých ekonomických zájmů, pak je nakonec i tím nejlepším ekonomickým subjektem. Jenže vysvětlujte to demagogům ...

hamar 10.1.2008 2:38

Komunismus = diktatura proletariátu prosazovaná silou ...

... včetně síly ozbrojené. Krev, kterou má na svých bedrech KSČ vypovídá sama o sobě. Památník obětem komunismu na pražském Újezdě ukazuje vliv komunismu na "rozpad" osobnosti ("držet hubu a krok", "co tě nepálí nehas", "když se kácí les, létají třísky"...). Škoda však, že ty schody nejsou popsány jmény obětí - ty nejsou virtuální, ale jsou to zcela konkrétní lidé s konkrétními osudy a po těch nyní "signatáři" oné ústavní stížnosti "šlapou" ... Říká se: "Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.", ale úmysly "signatářů" nejsou dobré, chtějí ospravedlnit neospraveditelné!

Brett 10.1.2008 1:45

Re: Re: Ty spojitosti

Nejak to mas, Slavo, popletene.  Ma ODS ve vezeni Pachmany, Skutiny, Havly, Dienstbiery, atd., jako mela KSC po roce 1968?  To se opet na hranicich strili po politickych uprchlicich jako po roce 1968, dokonce i za Dubreka?

John 10.1.2008 1:27

Re: Ty spojitosti

Nějak soudruhu nemohu nají ten čl. 4 o vedoucí úloze ODS ve státě. Pomůžeš mi.

Slava 10.1.2008 0:45

Ty spojitosti

Je to docela pro zasmání. Píše-li autor, že "Pojem totalitní má však jasný význam. Označuje společnost řízenou v souladu s hodnotami jediného oficiálně vytyčeného společenského ideálu. Vládne pouze jediné mocenské seskupení řídící stát prostřednictvím různých struktur podle okolností s použitím přizpůsobených tradičních způsobů uplatňování státní moci...Občan má hodnotu pouze materiálu, který má sloužit v lepším případě k dosažení deklarovaného ideálu, v horším případě jako výhradně ekonomický potenciál ...", sedí to na ODS jako ulité. Ostatně o užitečných idiotech se dnes píše o něco níže.

VladaPing 10.1.2008 0:44

I když byla v ústavě stále zakotvena vedoucí role KSČ.

Nu, vždyť onen veleexpert na ústavní právo, který tam ten článek o vedoucí úloze státostrany vložil, je nyní současně i autorem onoho pamfletu proti existenci ústavu o studiu dějin totality, že ?

Abonent 10.1.2008 0:23

Úpadek a pád ČSSD

Celá ta ničemná "ústavní stížnost" jen ilustruje hloubku úpadku kdysi slušné partaje.

Dnešní ČSSD má s předválečnou českou sociální demokracií společné jen sídlo v Hybernské ulici.

Jinak jde pouze o sbor individuí, jejichž hlavní zájem je osobní prospěch : moc a peníze.

Kvůli osobnímu prospěchu se vůdci kdysi slušné politické strany neváhají spolčovat s komunistickými zločinci.

ORANŽOVÝ HNUS KE ZVRACENÍ !