1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

SPOLEČNOST: Na okraj aféry Dozimetr

Valí se to na nás ze všech stran. Hlubuček, Gazdík, Rakušan. V tom jedna sebevražda. Vazební stíhání. Souběžně další odsouzení Ratha. V čase minulém i přítomném: korupční aféry napříč politickým spektrem. Provázejí nás od obnovení demokracie jako nežádoucí průvodní jev tržní ekonomiky. Že nás nemohly minout, ví každý, kdo zná Bibli. Píše se v ní o nich. Nepřímo, ale pravdivě. I o jejích aktérech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 25.6.2022 6:06

... takže urychleně vystoupit z EU! ;-)

O. Kaucký 25.6.2022 18:06

R^

Každá dotace je pokřivení trhu nebo vyhazování peněz za nesmysly.

J. Joudová 25.6.2022 1:27

Je to vskutku dost depresivní podívaná. Vypadá to, že jediným cílem dnešního politika je, aby se udržel u koryta (příležitosti ke korupci), resp. se k němu znovu dostal, kydat na politické protivníky špínu za každou cenu, bez ohledu na to, jak trapné bláboly zrovna plácá, protože on se na to někdo chytí a uvěří tomu. A to je hlavní! Viz loňské vřeštění opozice a jejích fanoušků v tom smyslu, že „Babiš má na svědomí 30000 mrtvých“. Dnes se můžeme pro změnu na billboardech dočíst moudra typu „Viděli jste účet za elektřinu? Z Babiše bylo líp!" To by člověk blil...;-€

J. Joudová 25.6.2022 1:29

...Za Babiše...

P. Černý 25.6.2022 1:03

Rakušan osiřel ve vedení STAN, říká expremiér Paroubek. Rakušan zůstal, protože, kdyby i on podal demisi, ztratila by vládní koalice legitimitu úplně.

Hlavní závěr pana Stejskala k tomu všemu je, že Babiš jede v jakémsi dotačním podvodu a uplácí voliče koblihami.

Jakým pečivem se opíjíte vy, pane Stejskale?

A propos, napadá mě stará otázka: Co bylo dříve,vejce nebo slepice? Hlasoval Fiala s Babišem nebo, jak tvrdil Fiala, Babiš s Fialou?

M. Hartmann 26.6.2022 0:51

R^R^R^!!