16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mirek56 13.5.2006 7:42

Dokázali jsme, že to dokážeme!!

V 90. létech slibovala a MOBILIZOVALA pravicová ODS: Dokázali jsme, že to dokážeme, Špinavé peníze neznám, Zhasnout světla na privatizaci, Útěk před právníky, Stát je ten nejhorší hospodář, Jen soukromý občan-vlastník  dokáže lépe hospodařit, Liberalizace zmodernizuje sociální stát, Každý musí odpovídat za sebe sám, Volte jen odborníky liberály, Neviditelná ruka trhu vyřeší vše. Obyčejný občan má pravicových experimentů již plné zuby a STRACH z budoucnosti. STRACH Z MODRÉ ŠANCE ODS. Strašák pravice o komunismu, který na světě nikde neexistoval (je to idea lepšího života), je již pro mnoho našich občanů směšná účelová lež. Občan se proto raději soustředí na 8. Priorit volebního programu nezkorumpované, korektní KSČM. Dnes již může občan porovnat I. etapu  nedokonalého SOCIALISMU, se současným mafiánským KAPITALISMEM, od prosince roku 1975 Západem konspiračně nazývaným demokracie a svoboda. Podle mé prognózy občané již požádají, dále řídit republiku KSČM, neboť v parlamentních volbách v červnu 2006 získá cca 36%  preference – to je 70 až 80 mandátů.

                                    

mirek56 13.5.2006 7:41

Moje volební prognóza pro KSČM

Další volby v červnu 2006 získá KSČM cca 36% preference – to je 70 až 80 mandátů. Metodika mé PROGNÓZY: 1 -  moudro Karla Marxe, 2 – občany požadovaná zásadová levicová politika KSČM, 3 – výsledky  voleb KSČM (1990 – 13,2%|   1992 -  14,1%|   1996 -  10,3%|   1998 - 11,1%|   2002 -  18,5%|   2004 (EU) – 20,26%|. MOUDRO K. M.: SPOLEČENSKÉ  VĚDOMÍ  SE  OPOŽĎUJE,  ZA  SPOLEČENSKÝM  BYTÍM. Prostě, člověk si TO uvědomí, až si TO sám prožije. Zpoždění občanům trvalo do roku 1996 a vědomí pomalu a trvale roste po exponenciální křivce. V parlamentních volbách v červnu 2006 občané požádají o řízení republiky nezkorumpovamou korektní KSČM, když získá cca 36% preference – to je 7O až 80 mandátů. Děkuji Václavu Havlovi za „sametovou revoluci“, která vyčistila KSČ od všech komunistických nadutců, funkcionářů mdlého rozumu, prospěchářů a zrádců sociální ideje. Obrátili kabáty a škodí dále v demokratických stranách, u antikomunistů a v III. odboji – kde horlivě pracují podle přísloví „poturčenec horší Turka“. KSČ měla cca 1,7 milionů členů a těm kterým neohnuli páteře, to je těch dnešních cca 100 000 členů KSČM. Moji PROGNˇOZU nejvíce podporuje svými předvolebními „aktivitami“ česká pravice, antikomunisté a pravici přisluhující ČSSD, 16 let vládnoucí pro spokojenost našich občanů, prezentovaní dnes Václavem   Klausem, Jiřím Paroubkem, Mirkem Topolánkem, Miroslavem Kalouskem, Pavlem Němcem, Jaromírem Štětinou a jejich straničtí členové v Parlamentu a Senátu.   

mirek56 13.5.2006 7:39

Proč nevoli českou pravici

Za 16 let vládnutí a dosavadní práci většiny členů ODS v Parlamentu a Senátu pro dobro občanů ČR, se česká pravice předvedla, že její členové a stínoví ministři jsou: nekompetentní, samolibí, chamtiví, prolhaní, falešní, nafoukaní sobci, myslí vždy za každých okolností jen na sebe, svůj prospěch a svá konta.  JIŽ  NIKDY  PRAVICI - ODS, KDU-ČSL, US-DEU, ODA, SNK ED.

mirek56 13.5.2006 7:37

Vedení ČSSD vždy zradilo své levicové voliče

Vždy se pravicí a kapitálem nechalo koupit. Výborná levicová rétorika (75 stran) pro voliče a skutky v parlamentu a ve vládě pravicové. První zavedli mezi sebou oslovení  s o u d r u h ,  které v roce 1998 změnili na oslovení  p ř í t e l .  1921 – rozštěpení ČSSD a vznik KSČ, 1938 – příklon k nacionálnímu socialismu Hitlera,  1948 – členové Národní fronty, 1968 – příklon  k západní „páté koloně – disidentům“ , 1990 – opoziční strana, 1998 – opoziční smlouva s ODS,  2002 – koalice s pravicí KDU-ČSL + US-DEU, když levice ČSSD a KSČM nají v parlamentu   v ě t š i n u  111 mandátů, volby 2006 –  ČSSD  ?!?!  ZÁVĚR:  VEDENÍ  ČSSD  HISTORICKY  NEDOKÁZALO  PLMIT  SVŮJ LEVICOVÝ  VOLEBNÍ  PROGRAM.  ZRAZUJE   SVÉ  VOLIČE  STÁLE.  VEDENÍ  ČSSD  JE  PRO  LEVICOVÉ  VOLIČE  NEDŮVĚRYHODNÉ.

mirek56 13.5.2006 7:34

Latinská Amerika rudne

. Zatím u nás stále ještě vykřikují pravicoví demokraté a fanatičtí militantní antikomunisté, když se demokracie stala nejdokonalejší nástroj manipulace občana, musíme každý politický tah či jev pozorovat ze všech stran. Jako ptáci v přírodě: není umělé krmení  n á v n a d a ?  To již začíná chápat lid Latinské Ameriky, kdy za Bushovýni humny již vládnou socialističtí prezidenti a vlády:  1 – KUBA  Fidel Castro, 2 – BRAZILIE  Lula, 3 – BOLÍVIE  Evo Morales (indián), 4 – VENEZUELA  Hugo Cháves, 5 – ARGENTINA  Kirchner, 6 – PANAMA  Torrios, 7 – URUGUAY  Tabré, 8 – CHILE Michelle Bacheletová. Dále v debatě 4.4.06 (2:57) informuje pan Grizzly z Yosemite, Kaliformie …. V červenci budou volby v MEXIKU, kde Obrador vyhraje také. V NICARAGUI Ortega přichází pomalu nazpět také. Atd. Je to asi proto, že „komunismus morálně zkrachoval“? Pochybuji, to jen v hlavách některých Čechů“…   Proto přemýšlejme o svém SVĚTOVÉM NÁZORU.      

mirek56 13.5.2006 7:32

Několik otázek pro ODS

V první polovině devadesátých bylo bohatství této země hluboko pod cenou rozprodáno, vytunelováno, rozkradeno. Nejenže jsme ztratili značný náskok, který jsme měli před ostatními zeměmi bývaléh východního bloku, ale navíc rozhodující část naší ekonomiky upadla do rukou nadnárodních společností. Byla zlikvidována celá odvětví našeho průmyslu (ocelářství, textilní a zbrojní průmysl), další se ocitla zcela pod kontrolou cizích firem. Stovky podniků, které mohly prosperovat, byly záměrně potopeny novými majiteli, kteří je skupovali poze proto, aby se snadno zbavili  LEVNÉ  KONKURENCE. Bilion korun, utržené vládou  V.  KLAUSE,  byl bezcílně promrhán. (Kdyby se utržené peníze rozdělily rovným dílem mezi obyvatele ČR, na každého by připadla částka 100 000 korun). Většinu důležitých rozhodnutí, která na několik generací poškodila naši zemi, určil, nebo se na nich výrazným způsobem podílel  VÁCLAV  KLAUS. Především jeho zásluhou dnes žijeme v těžce zadlužené, morálně rozvrácené zemi, kde bují korupce a nejlépe se daří podvodníkům všeho druhu, v zemi, kde jsou evropské ceny a české platy a ekonomika je v rukou nadnárodních společností, chovajících se zde často jako na dobytém  území. Otázka pro ODS na závěr:  KDE  BERE ČLOVĚK, KTERÝ  TOMUTO  NÁRODU  ZPŮSOBIL  SNAD  NEJVĚTŠÍ  ŠKODY  (materiální a ještě větší morální)  V JEHO  POHNUTÉ  HISTORII  TU  DRZOST  UKAZOVAT  SE  NA  VEŘEJNOSTI,  VYDÁVAT  SE  ZA  ÚSPĚŠNÉHO  EKONOMA, A  DOKONCE  ZASTÁVAT  FUNKCI  PREZIDENTA ?  Dozvím se odpověď z ODS?

mirek56 13.5.2006 7:30

ZLOČINY KAPITALISMU

Na základě rozhodnutí VII. Sjezdu Komunistického svazu mládeže, který se konal 5. listopadu 2005, byla symbolicky 17. listopadu 2005 zahájena činnost Odborné skupiny KSM pro dokumentaci a vyšetřování zločinů kapitalismu. Sjezd konstatoval mimo jiné růst primitivního antikomunismu a zásadní neznalost veřejnosti zločinů současného systému – kapitalismu. Proto uložil vytvořit odbornou skupinu pro dokumentaci a vyšetřování zločinů kapitalismu. Skupina se skládá z historiků, filozofů, a dalších zájemců, není pevně uzavřena. Skupina bude zveřejňovat a publikovat statistická fakta o zločinech kapitalismu od samotného počátku po současnost. Tedy např. od původní akumulace kapitálu, přes represe proti prvním sdružením dělníků, Pařížskou Komunu, světové války, meziválečnou „První republiku“, studenou válku, agrese tzv. demokratických států po aktuální a neukončené zločiny kapitalismu současnosti, včetně České republiky. Skupina bude zveřejňovat své výsledky zatím na již funkční adrese – http://www.ksm.cz/kapital.

mirek56 13.5.2006 7:28

Již jsme rozvojovou zamí a smetištěm Evropy

Při své návštěvě 28.2.2006 Prahy, uvedl prezident Světové banky Paul Wolfowitz  Českou republiku do spolku  v y s p ě l ý c h   a vyzval nás k provedení reforem důchodů a zdravotnictví. Prezident SB Paul Wolfowitz samozřejmě služebně konspiračně  L Ž E .  Byla to SB, MMF, a světový kapitál podle jejichž dispozic  p r i v a t i z o v a l a   Česká pravice a ČSSD stát, která za 16 let vládnutí přivedla republiku tam, jak světový kapitál potřeboval zlikvidovat  k o n k u r e n c i   ČSSR. Již jsme rozvojovou zemí a smetištěm Evropy. Likvidátoři státu HAVEL, KLAUS, MEČIAR bez  referenda - úkol za jidášský groš  s p l n i l i !!!

mirek56 13.5.2006 7:25

Závěr seriáli - mirek56

… Pro diskutéry  české pravice, antikomunisty a vulgární debatníky: Používám osvědčenou metodu současného režimu. Mnohokrát opakovaná lež, se stává pravdou!!! Proto mnohokrát opakovaná zamlčovaná  FAKTA, se stanou skutečnými FAKTY. Letos to bude platit po celý volební rok 2006. K vašemu vyjádření, že Vám připadám jako kolovrátek, nic nového neuvádím a neodpovídám na konkrétní Vaše vyjádření, budete nejlépe rozumět v odpovědi na otázku novinářů po vystoupení ve vězeňském pruhovaném munduru z vězeňské klece předsedy ODS Mirka TOPOLÁNKA, kde ve stejném oblečení protestoval a šaškoval proti Fidelu CASTROVI ministr zahraničí Cyril SVOBODA a další z organizace Člověk v tísni (placené také USA). Ocelová klec byla umístěna v pátek 17.3.2006 pod sochou sv. Václava na koni v Praze. Otázka novináře: „Až vystoupíte z klece, otevřete internet a podíváte se na situaci °mianské pětice°, pěti uvězněných mladých kubánců Bushem?“ Topolánek řekl:  „Já se na to klidně podívám, já nevidím problém jedinců, ale řeším SYSTÉM.“ Podobně já se nenechám vtahovat do detailů, ale chci pokojnou demokratickou cestou do roku 2010 řešit kapitalistický SYSTÉM, podle 8. priorit volebního programu KSČM..Proto jsou moje texty pravidelně umisťovány na webech parlamentních stran KSČM, ODS, ČSSD, KDU-ČSL, jako soukromé osoby s vlastním názorem. Mým cílem je: Levicové voliče POVZBUDIT, pravicové voliče a antikomunisty ZCHLADIT. Lidé si rádi dělají VLASTNÍ NÁZOR. Dnes již UNIPOLÁRNÍ svět pomalu zaniká a opět vzniká osvědčený BIPOLÁRNÍ svět, jako záruka dalšího skutečného míru na světě ve 21. století, po ukončení státního terorismu a lokálních válek USA.

clay 11.5.2006 17:28

Klaus

kurva zase má recht!

Rico 11.5.2006 16:50

Mudra Dr. honoris causa

Další pecka: „Kdybych byl ve studiu já, obrátil bych se nemilosrdně od moderátora do kamery a řekl bych: Diváci, viděli jste to? Tento můj partner ví, že prohraje náš souboj, má strach a polekaně si dělá alibi pro tu chvíli, až to dopadne špatně. Aby mu to jakoby prošlo. Že tohle nikdo z partnerů pánů Urbana a Paroubka neudělal, je zase mediální nešikovnost.“.

Zaprvé: Kdyby byly ryby... tam, kam lze maximálně sáhnout, že ano.

Za druhé: Výsledek televizních debat politiků ve smyslu dopadu na veřejnost nikdy NENÍ ovlivněn esemeskami diváctva před bednami, nýbrž následným mediálně iniciovaným diskursem, že ano. Alespoň v zemích s delší demokratickou tradicí než teenagerově pubescentní, že ano. Plete si snad zmíněné okolnosti bigprezident suprmudra s Česko hledá suprstára či dokonce s esemesováním ohledně vykopnutí vyvoleného z Vyvolených? Že by... ten náš doctor honoris causa? Znalec, první před Železným minimálně? On by se obrátil totiž jak pan ředitel na diváky: „Diváci, viděli jste to?“ Bohužel, něco takové za osobu mou ještě ne...

Rico 11.5.2006 16:34

Habemus Gigapapam!

Jedno za všechny. Klaus avizuje demonstraci příkladu: „Podívejte, já to tedy budu demonstrovat na příkladu ze zahraničí:”

Nuž, čtu dál, zvědavý:

„Pro mě jako pro fandu britské konzervativní strany představuje změna v jejím vedení otazník. Mám totiž skoro strach, že po New Labour přicházejí jacísi New Tories, kteří se snaží okopírovat Blairův politický styl. Je v tom víc mimikry a show než podstaty a já jsem z toho nesmírně smutný. Pro mě je blairismus fundamentálně špatný a pokus založit blairismus z druhé strany je pro mě neštěstím. Takže: čtenář může z mých slov implicitně vydedukovat mé názory na českou situaci.”

Prd, pane prezidente. Nejsem schopen ani pochopit vámi uváděný příklad, ani dedukovat Vaše názory. (Krom toho: „dedukovat“ stačí, neb i to už znamená „vyvodit nebo zjistit“.) Takže: Když už ohlašujete příklad, tak byste se pak ale měl vyvarovat mlžných vercajků typu „skoro...“, „jacísi...“, tedy nehnísti slovní těsto, nýbrž míti se k věci příkladu. Zbytek tohoto vašeho rétorického odstavce je už jen tahem z krabice triků: Uvádíte, že uvedete příklad. Příklad nulový, místo toho však čtenáři (či spíše vesmíru!?) sdělujete, že jste „nesmírně smutný...“; a že „pro vás je něco fundamentálně špatné...“ a vrcholíte vývěrem, že „je toto něco pro vás neštěstím...“ Jako vždy, pan Klaus: unesen vlastními slovy do indiferentna. Takže: čtenář může z jeho slov implicitně vydedukovat jeho názory na českou situaci a stav věcí vůbec. Habemus prezidenta. Babo raď!

 

Rico 11.5.2006 16:33

Habemus Suprpapam!

Nuž, čtu dál, zvědavý:

„Pro mě jako pro fandu britské konzervativní strany představuje změna v jejím vedení otazník. Mám totiž skoro strach, že po New Labour přicházejí jacísi New Tories, kteří se snaží okopírovat Blairův politický styl. Je v tom víc mimikry a show než podstaty a já jsem z toho nesmírně smutný. Pro mě je blairismus fundamentálně špatný a pokus založit blairismus z druhé strany je pro mě neštěstím. Takže: čtenář může z mých slov implicitně vydedukovat mé názory na českou situaci.”

Prd, pane prezidente. Nejsem schopen ani pochopit vámi uváděný příklad, ani dedukovat Vaše názory. (Krom toho: „dedukovat“ stačí, neb i to už znamená „vyvodit nebo zjistit“.) Takže: Když už ohlašujete příklad, tak byste se pak ale měl vyvarovat mlžných vercajků typu „skoro...“, „jacísi...“, tedy nehnísti slovní těsto, nýbrž míti se k věci příkladu. Zbytek tohoto vašeho rétorického odstavce je už jen tahem z krabice triků: Uvádíte, že uvedete příklad. Příklad nulový, místo toho však čtenáři (či spíše vesmíru!?) sdělujete, že jste „nesmírně smutný...“; a že „pro vás je něco fundamentálně špatné...“ a vrcholíte vývěrem, že „je toto něco pro vás neštěstím...“ Jako vždy, pan Klaus: unesen vlastními slovy do indiferentna. Takže: čtenář může z jeho slov implicitně vydedukovat jeho názory na českou situaci a stav věcí vůbec. Habemus prezidenta. Babo raď!

Tony 10.5.2006 23:26

Je to trouba.

Nekde vynasel par cizich slov a ty neustale a porad dokola "EXPLICENTNE"opakuje.

:-D:-D

AeroKarel 10.5.2006 17:16

No, má celkem recht.

Ostatně reakce tarasmimozemšedo to pěkně dokumentují.

Mimozemstan 10.5.2006 23:49

Re: No, má celkem recht.

Jiz drive jsem se Vas ptal v cem ma pravdu? Bohuzel bez odpovedi.

Kazdy clovek, zamitajici vsechno, bude podle definice naivnich lidi mit vzdy pravdu. Protoze bude moci v pripade ze se objevi nejaky problem zacit kricet: "Ja jsem byl proti tomu!!!!" A kdyz se neobjevi, tak se ho nikdo ptat nebude.

Ani jedine z Klausovych oduvodneni se dodnes neukazalo jako pravdive, naopak jako naprosty nesmysl.

www.andele-svetla.cz 10.5.2006 16:55

PAN KLAUS SE SEZNAMUJE SE SKUTEČNOU SITUACÍ LIDSTVA.

Pan prezident ČR Václav Klaus SE SEZNAMUJE S VESMÍRNÝMI LIDMI – ANDĚLY NEBE od září 1997, kdy v Šumperku na tenise obdržel od Iva A. Bendy z 1. dílu „Rozhovory s poučením od mých Přátel z Vesmíru“. Četl také knihy „Hovory s Bohem“ a dnes se seznamuje na našem webu ( místo jména ) se skutečnou situací lidstva, tedy negativní ovládací stav z 90% ovládaného lidstva entitami z Temných světů (sdělení 1761,1925, a obr. 688,811). V 60. letech četl Orwela a už tehdy si uvědomoval nebezpečí čipové totality. Nyní jej vnímá z centra EU – Bruselu a varuje před tatalitní ústavou. Na rozdíl od předešlého prazidenta ČR Václava Havla se neschovává před lidmi, je čtenář a komunikativní.Také pro něj platí nabídka na osobní setkání s Vesmírnými lidmi někde na letišti s nabídkou POMOCI v řešení současných problémů lidstva, zvláště ničení planety Země hrubými vibracemi – negativním myšlením lidí a teď navíc ČIPOVÉ TOTALITY. Fotografie pana prezidenta se světelnými pracovníky je v České Lípě na jaře r. 2005 a najdete ho na našem webu - obrázek

1971 a KLÍČOVÉ SCHÉMA NA OBRÁZKU ČÍSLO 2000 - PŮSOBENÍ ENERGIÍ .

ANDĚLÉ MAJÍ ZÁJEM 10.5.2006 19:44

Re: PAN KLAUS SE SEZNAMUJE SE SKUTEČNOU SITUACÍ LIDSTVA.

 O výstavbu příhodného MAUSOLEA pro našeho všudyderoucího se Klause.Nabalmasování tělesné schránky , provedou zdarma !!

Šedovous 10.5.2006 11:39

Já jsem si pořád myslel, že prezident a jeho pravomoci, včetně toho veta zákonů ,

je jednou z ústavník pojistek.

Tahle Hradní pojistka se mi tedy jeví jako velmi vyhořelá, pokud to není rovnou ústavní šlus.Je cejtit takovej nějakej divnej čmoud, ani ne tak do modra, spíš do hněda ;-D.

Taraszátaras 10.5.2006 13:37

Re: Já jsem si pořád myslel, že prezident a jeho pravomoci, včetně toho veta zákonů ,

Hnědá ve Vámi použité souvislosti může mít dva významy. Nedejbože, aby se naplnily oba.

Šedovous 10.5.2006 11:35

Tarasi, tak se mi někde v hloubi hlavy vylíhla vzpomínka,

jak až bude věda výrobní silou a robotizace nás zbaví veškeré dřiny tak bude čas už jenom na "Tvůrčí" Práci. Vono to většině lidí nedá i když nebude co čeho píchnout, tak asi celej den nemohou zírat na Vyvolené. Třeba začnou aspoň pěstovat bonsaje za oknem, protože jim to nedá.Nežijeme proto abychom pracovali,pracujeme proto abychom mohli žít. Pravicové nebo levicové ?

Taraszátaras 10.5.2006 13:11

Re: Tarasi, tak se mi někde v hloubi hlavy vylíhla vzpomínka,

No jistě, vyhodili jsme komunismus dveřmi, on se vrací oknem v podobě Billa Gatese. A věda se skutečně výrobní silou stala, jedno robotizované pracoviště připraví o práci stovky lidí, všichni být geniálními programátory nemohou, protože je matička takto neporodila, co budou dělat zahradníci, až genetika vyšlechtí jablko, které se po dozrání samo utrhne a doběhne se prodat do nejbližšího krámu? Ještě že už máme šedý fousy.

Šedovous 10.5.2006 13:21

No ty jabka, jak sleduji nabídky různých zahradnických firem,

jsou výpěstky, které klidně můžete už pěstovat v kyblíku na balkoně. Pokud tedy nechcete mít výrobu domácího moštu;-).Holt jabko až do domu.

gerontusinza 10.5.2006 13:21

Hezké Tarasi, ale to naštěstí nehrozí. Re: Re: Tarasi, tak se mi někde v hloubi hlavy vylíhla vzpomínka,

Jenže kvalifikace "dozorců" roste, a invence člověka je naštěstí různorodá. Programy strašně rychle stárnou o počítačích ani nemluvě a tudíž je tento nynější rozvoj "informatiky" skutečně skokový. Ale za cca 3 generace musí dojít k útlumu a lidé se budou vracet (a rádi) ke kořenům . Radost z 1. jabka je větší jak z 1. programu. Vím o čem mluvím. Hezký den.

Taraszátaras 10.5.2006 13:34

Re: Hezké Tarasi, ale to naštěstí nehrozí. Re: Re: Tarasi, tak se mi někde v hloubi hlavy vylíhla vzpomínka,

Jenže skokový rozvoj informatiky přinese (s určitou prodlevou) skokový rozvoj produktivity práce. A návrat k přírodě je hezká věc, pokud ovšem při tom máte na dlabanec. Také zdravím.

Hrozd 10.5.2006 15:46

Re: Tarasi, tak se mi někde v hloubi hlavy vylíhla vzpomínka,

Již dávno na toto téma napsal jakýsi Rifkin dílo jménem "End of Work". Práce tedy bude ubývat a chce to poněkud jinou ekonomii (nebo dva ze tří budou analytiky, poradci a ...).

Modrý pták 10.5.2006 11:01

Půvabné:

"Jasně svoboda jako poznaná nutnost", "u nás není skutečná pravicová strana, pouze socialisti a národovci, což by možná vyhovovalo tak někdy začátkem minulého století" a "Vykořisťovat". Ještě chybějí výroky o "stranou hlavního proudu, nemoderní pojetí, naprostá názorová osamocenost a tak". Jo a zapoměl jsem, že "podával přihlášku do KSČ, zatímco já jsem buržoazní synek a kupuju si mačetu".

Šedovous 10.5.2006 11:30

Re: Půvabné:

Vy jste pane fakt k zulíbání, Vaše vskutku NEHRANÁ  A NEFALŠOVANÁ neschopnost pochopit i tu nejelementárnější nadsázku je vskutku božská.R^

dvd 10.5.2006 11:47

On bude Šedovous

spíše představitelem zásady "svoboda jako nepoznaná nutnost".

Chosé 10.5.2006 10:06

Rozhovor s Klausem mě utvrzuje

Rozhovor s Klausem mě utvrzuje v tom, že u nás není skutečná pravicová strana, pouze socialisti a národovci, což by možná vyhovovalo tak někdy začátkem minulého století. Pak nám tady zbývají pravicové strany toho klauna Simkaniče a jemu podobných. Klaus tvrdí, že teď se potlačuje občan na úkor státu, doufám že tím nechce říct, že za vládnutí ODS tomu bylo naopak. Pak se otírá o EU a dokonce USA - kde pozoruje taky "divné názory". Jenže má smůlu, že už jednou předvedl jak vládnout, jinak by mu na to třeba někdo skočil. A jeho vztah k současným komunistům je asi stejný jako Paroubkův - bohužel. A nějak se nezmiňuje, že v korupci jsme byli a jsme i teď někde na úrovni afrických zemí, třeba by nás mohl srovnat se skromnou Skandinávií. Je zábavné jak popřel, že by doporučoval velkou koalici, což mu asi poradili jeho poradci.

Pro mě jsou ČSSD i ODS naprosto nepřijatelní - zakuklení komunisti a fašisti ...

Pro mě jsou ČSSD i ODS naprosto nepřijatelní - zakuklení komunisti a fašisti ...