1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 3.9.2008 10:11

Re: K článku

A je to - žvást hlupce, tenhle komentář (Y) 

xxx Kubeš 3.9.2008 9:14

Rozhovor

který má hodnotu a za který děkuji. R^

qwe 3.9.2008 9:03

dobrý rozhovor

a pana Doležala si velmi vážím, pane D. jen tak dál R^

mirek 3.9.2008 8:58

potvrzeno

Pane Doležal, vždy rád čtu Vaše články, občas nesouhlasím, většinou však ano. Tento rozhovor mě v tom jen utvrdil. Tak dík a pokračujte:-)

Jaromír 3.9.2008 8:44

Děkuji pane Doležal

Díky za Vaše brilantní články, NP čtu velmi rád už hlavně kvůli Vám ( teď když už je pan Jan Beneš povznesený nad nepoučitelnost lidí). Některé vzteklé a ubohé reakce ukazují na Vaše přesné trefy a komentáře. Nestojí ani za ztrátu času polemizovat s nimi. Platí to známé, že hloupého stejně nepřesvědčíš jak psal JAB, den kdy nenas... bolševika je dnem ztraceným. Přeji pevné zdraví. Jaromír.

promirul 3.9.2008 8:28

pan Doležal

Téměř nikdy jsem s vámi nesouhlasil,ale dnes bych se pod to podepsal.Čím to je ?

Ale 3.9.2008 9:59

Re: pan Doležal

Protože byl Doležal veden otázkami a nemohl, jako ve volnějším literárním tvaru, uskočit ke svým bolístkám a bonmotům

liberal shark 3.9.2008 8:23

Paroubkova ČSSD

Z ČSSD se stala partaj stalinského typu, přesně podle pravidel Kominterny. Klement Gottwald by z ní měl radost. není divu, že je KSČm tak potichu, Paroubek obstará všechen třídní boj a znovuzavedení levého fašismu za ni.

JanaB 3.9.2008 10:19

Re: Paroubkova ČSSD

Jak otec, tak i tchán si pamatují Gottwalda a Paroubek jim ho opravdu připomíná. Tchán volil socany dřív, ale co je tam Paroubek, tak volil raději ODS. Otec si rudé svoloče užil celý život a v životě by je nevolil. Mimochodem, nedávno jsem někde četla, že Paroubkův povolební projev zase jiné pamětnici připomněl Mussoliniho. Doufám, že takových důchodců je u nás víc a že tuto rudou sebranku prostě právě kvůli Paroubkovi volit nebudou.

madqwert 3.9.2008 8:04

to je blazen ten dolezal

;-D

Gregory 3.9.2008 8:26

Re: to je blazen ten dolezal

Vida , vida co se to sem připlazilo z i dnes . Tak hezky zpátky na stranickou schůzi KSČ .

Pavell 3.9.2008 8:29

Re: to je blazen ten dolezal

Ale jistě, propagandisto. A vůdce Paroubek je záchrana národa, co? Dej si odchod a běž potit ty své marketingové chlísty do Lidového domu, ubožáku.

ladislav 3.9.2008 7:55

Příživníci jsou podělaní

Všichni,co jsou přisáti k státu, jehož peníze rozdává Topolánek (samozřejmě za všimné 20 % zpět ) jsou podělaní z voleb, které by je o tento tunel mohly připravit. A tak řvou hrůzou - Paroubek je monstrum, škodí už jenom tím ,že dýchá, atd. Tomu říkám demokratické prostředí a věcná argumentace. Chováte se blbečkové hůř než ti bolševici, co nás tu dusili 40 let. Koneckonců zkušenost praví - největší šmejdi z minulého režimu jsou dnes nejmodřejší, to dá rozum, nééééé?

Gregory 3.9.2008 8:24

Re: Příživníci jsou podělaní

Socani rozdávali ještě o hodně víc . A hlavně si na to rozdávání půjčovali . ODS mně alespoň nechává na pokoji . Já po státu nic nechci ,a taky mu nechci dávat víc než je nezbytně nutné . Paroubek a jeho nohsledi se svým sociálním státem a přerozdělováním ať táhnou na Kubu .

Pavell 3.9.2008 8:30

Re: Příživníci jsou podělaní

Ládíku, doporučení zní jako vždy: studený hadr na hlavu a rychle zavolat záchranku.

jirka.s. 3.9.2008 10:10

Re: Re: Příživníci jsou podělaní

Nikoliv !!!  Rovnou 284 016 111 !!! ;-D

StandaT 3.9.2008 8:44

Re: Příživníci jsou podělaní

8-o

Jestli sám na sobě demonstrujete rizika všeobecného hlasovacího práva, tak se Vám to povedlo.

jirka.s. 3.9.2008 10:19

Re: Re: Jó, to byly časy!!!

Ottova encyklopedie:

 

Okolnosti, jež pokládají se za dostatečné, aby odpíráno bylo určitým osobám právo volební, označují se jako důvody vylučovací. Takovými důvody vylučovacími jsou všeobecně:

A) Nezralost věku Pravidelně klade se za podmínku volebního práva dosažená svéprávnost neb určitý věk; tak žádá se v Dánsku dosažený věk 30 let, v Německu, Španělsku, Belgii, Nizozemí, Norsku, Portugalsku, Švédsku 25 let, v Rakousku 24 let, v Nizozemsku 23 let, ve Francii, Anglii, Rumunsku, Srbsku, Bulharsku 21 let, v Uhrách 20 let, ve Švýcarsku podle kantonálních ústav 17 až 20 let B) NEZRALOST ÚSUDKU Z této příčiny vylučují se všeobecně osoby, jež nejsou s to, aby obstarávaly své záležitosti, tedy osoby duševně choré a pod., a vůbec osoby nacházející se pod mocí poručnickou neb opatrovnickou. C) Pohlaví Až posud až na skrovné výjimky všeobecnou je zásada, že ženy nemají se účastniti voleb. D) NEDOSTATEK VZDĚLÁNÍ Někde vylučují se z volebního práva ti, kdo neprokáží aspoň znalost čtení a psaní (v Italii a Portugalsku). E) Pohyblivost pobytu Obyčejně žádá se jistá trvanlivost v pobytu na místě, na kterém má občan odevzdati volební lístek; tak žádá se ve Francii, Italii pobyt aspoň po půl roku, v Rakousku, Belgii, Dánsku, Anglii aspoň po rok, ve Španělsku po dva roky, v Norsku dokonce po pět let před volbou v místě volebním. F) NEZACHOVALOST MAJETKOVÁ Všeobecně odpírá se právo volební těm, na jejichž majetek uvalen byl konkurs, pokud trvá konkursní řízení. G) ÚHONNOST OBČANSKÁ Osoby, které trestány byly pro trestní skutky, nepřipouštějí se k volebnímu osudí, pokud trvají následky odsouzení pro takový skutek. H) ZÁVISLOST HOSPODÁŘSKÁ OSOBY, JEŽ ŽIVÍ SE NA ÚČET VEŘEJNÉ DOBROČINNOSTI, NEMAJÍ OBYČEJNĚ VOLEBNÍHO PRÁVA. Konečně pokládá se činná služba vojenská za důvod vylučující z volebního práva, aby vojsko, majíc stříci veřejný pořádek, nebylo strženo do vírů politických zápasů.

Hustoles 3.9.2008 9:16

Re: Příživníci jsou podělaní

Ladislave, vás evidentně nedusili - vám se po nich stejská!

Jura Jurax 3.9.2008 10:43

Re: Příživníci jsou podělaní

Ladislave, trpíte pozoruhodnou formou barvosleposti - běžné bývá nerozeznávat červenou a zelenou (politicky na to taky dojde - vyhraje-li Kuchta a Matěj, zelení nebudou od rudochů k rozeznání) , ale vy zaměňujete rudou či oranžovou za modrou ;-D;-D;-D

ladislav 3.9.2008 11:50

Re: Re: Příživníci jsou podělaní

Vždyť to říkám, slyším tržní komsomolce, jak v jiném hábitu žvaní to samé, co komančové, zkuste si to pánové po sobě přečíst aspoň se špetkou kritičnosti. Jste směšní a nejspíš před příchodem Číňanů zahodíte emerický stetson a namalujete si držky na žluto. Chudinkové.

jamo 3.9.2008 22:29

Re: Re: Re: Příživníci jsou podělaní

..ano v tom vy jste/budete konzistentní. Máte tu svoji držku trvalé rudou ;-€

abc 3.9.2008 7:34

Tabery - jeden z hlavních mediálních manipulátorů

Měl zůstat u herectví - rodinné tradice ho k tomu předurčovaly. Zřejmě než hrát divadlo ho více baví manipulovat čtenáři jako s loutkami.

Pavell 3.9.2008 8:28

Re: Tabery - jeden z hlavních mediálních manipulátorů

Panebože, tohle je ale pitomost! Jaké manipulování čtenáři? Tabery je jeden z mála opravdu názorově nezávislých a čtenářům dává vždy na výběr.

A proč by měl hrát divadlo, to už nechámpu vůbec. To se musí vnuk slavného herce nutně živit divadlem? Neplácejte kraviny, anonyme!

Ale 3.9.2008 10:01

Re: Re: Tabery - jeden z hlavních mediálních manipulátorů

Tabery je politický idiot a schopný manipulátor, ale tohle se mu povedlo. Ovšem, nikdy by to neudělal, kdyby náhodou Havel začal mudrovat a relativizovat, jak se to teď povedlo Klausovi.

ascari 3.9.2008 12:51

Re: Re: Re: Tabery - jeden z hlavních mediálních manipulátorů

správně manipulátor je to.Kdo chce správné informace ať čte Haló noviny a web ČSSD

vont 3.9.2008 8:58

Re: Tabery - jeden z hlavních mediálních manipulátorů

V této době už nelze opakovat před volbami strašáky typu Paroubek pedofil, spojení s mafií a pod. Tak jak šílí v tomhle článku dva placení modráci ukazuje, že boj o moc nebude znát žádná pravidla. Zatím nejneschopnější vláda je tato Topolánkova a jak něžně Tabery píše o topolovi a jeho chybách. Vůbec se nezmínil o předvolební smlouvě s občany a její odhození po volbách. jen volič blbec a k tomu převážně Pražák opakuje dvakrát stejnou chybu.

Gonzales 3.9.2008 9:09

Re: Re: Tabery - jeden z hlavních mediálních manipulátorů

Neplačte. Nový vítr do prostředí zatuchlé politické scény se veze na kolech naleštěného Kenworthu. Navíc velký George v plně oranžovém ornátu hřímá z tribuny, že ty zločinné třicetikorunové poplatky samosebou zruší.

xyz 3.9.2008 7:32

Doležal je ten pravý "komentátor" událostí

Klausofob a germanofil. Pěkná kombinace. Navíc uražená ješitnost.

Táta 3.9.2008 8:33

Re: Doležal je ten pravý "komentátor" událostí

Nevídané,Tabery a Doležal toť samo osobě je duchaplnost,jinak je nečtu,ale znovu jsem se přesvědčil o jejich úrovni,hnus a plivance,to jsou jejich argumenty!!