1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gregory 3.9.2008 11:43

Re: Strach z Paroubka

Absolutně nejdříve je zapotřebí vymést všechen levičácký sajrajt . Nejen vymést , ale odvézt do popelnice . A vysát důkladně i všechny skrýše a vystříkat proti škůdcům . Protože platí heslo . Kde je bolševik , tam škodí .

Slava 3.9.2008 12:10

Re: Re: Strach z Paroubka

To by ale popelnice byly plné ODS. Tedy ne že by to bylo špatně....

Gregory 3.9.2008 12:17

Re: Re: Re: Strach z Paroubka

V ČSSD je bolševiků nepoměrně víc , a navíc se mohou jako takoví veřejně prezentovat , a hlásat leninské teze . Fuj .

brblal 3.9.2008 13:10

Re: Re: Strach z Paroubka

Největšími škůdci státu bli a jsou odesáci.Zničili svými kroky a "reformami naprosto všechno.Nyní se lidé na vesnicích bojí likvidací pošt.A co předtím likvidace státních statků?Co likvidace textilního průmyslu,oděvního průmyslu,sklářství a mnoho jiných odvětví?Po sametu se otevíraly školy i jednotřídní na vesnicích,dnes se likvidují školy i ve městech.Zlikvidovaly mnoho regionálních železničních tratí,dopravní obslužnost silně klesla.Zlikvidovala se celá řada nemocnic,nyní přichází na řadu privatizace pojišťoven.Historie vytunelovaných bank,kampeliček a průmyslových podniků je kapitola sama o sobě.Likviduje se i měna,za chvíli bude "silná" jak italská,vajíčko za 400 lir nebo kaček?Tradiční haléře zmizeli,svědčí to o mnohém.

Gregory 3.9.2008 13:22

Re: Re: Re: Strach z Paroubka

No tak pokud vím koruna je v současnosti jedna z nejpevnějších měn . A vůbec ujasněte si nad čím to vlastně brbláte . Nostalgicky vzlykáte nad zlatým socializmem kdy státní statky a JZD bojovaly o zrno a průmysl vesele chrlil neprodejný šmejd , vhodný tak akorát k poviné výměně v rámci RVHP . A Vy jste byl takový blázen a dal si peníze do kampeličky ? Stěžujte si sám na sebe .A dopravní obslužnost ? To mají vlaky a autobusy jezdit prázdné ? HD dnes už téměř nikdo nepoužívá . Nevim na co Vy osobně si stěžujete .

Gonzales 3.9.2008 13:36

Re: Re: Re: Strach z Paroubka

Já bych ještě doplnil, že můžou i za smrt slona v pražské zoo, a i ten Gaston jde koneckonců na jejich účet.

Douša Josef 3.9.2008 15:07

Re: Re: Re: Strach z Paroubka

To všechno, co zde popisujete zvládli socani za osm let své vlády? Vskutku kabrňáci.

Vaše pozastavení nad tím, že zmizeli haléře hovoří jen o Vaší naprosté nekompetentnosti něco posuzovat, především co se týká financí a ekonomiky. Nějak Vám uniklo, že již nejsou výdělky v řádu dvou tisíců, jako za komunistů, abychom museli počítat v haléřích!

Jinak ty pošty na vesnici, kam přijde za celý den jeden, maximálně dva vesničané, můžete financovat Vy. Vašemu nadšení nikdo meze neklade!

Jinak jste jaksi pozapomněl na likvidaci skvělého elektronického průmyslu, ve kterém jsme mohli soutěžit tak nejspíše s Ugandou (i oficiální komunistická propaganda přiznávala zaostávání minimálmě o 30 let). Pevně věřím, že Vše vynikající ekonomické postřehy nám sdělujete na vynikajícím československém počítači IQ 151, který se ještě používal k výuce ve školách po sametové revoluci jako příklad vyspělého československého průmyslu.

Vidlák 3.9.2008 11:45

Re: Strach z Paroubka

Já jako "modrák", tedy volič ODS nemám strach z Paroubka. Citím spíše něco jako znechucení z něj i ze současného vedení ČSSD. Třískat půlliterm ve čtvrté cenové, hlasitě se vymezovat se proti všem a všemu, to opravdu nemusím.

A ještě jedna věc mi na ČSSD a celkově levici vadí. Neustále a s velikou pompou vykřikují, co všechno komu DAJÍ, kdo má na co NÁROK a co všechno bude ZDARMA, až oni vyhrají volby. Nikde však není slyšet, že kdo se chce mít dobře, musí především pracovat. Vzdělávat se, snažit se a podobně.

Hannelka 3.9.2008 12:30

Re: Re: Strach z Paroubka

Souhlasím, málo se zdůrazňuje, že pro sebe musím především udělat něco já, že má svoboda končí tam, kde začíná ta sousedova, to obligátní že bez práce nejsou koláče.... diskuse se dnes nenosí, spíš osočování a hádky, nemusí jít jen o politiku, ale i literaturu a pod. Mrzí mě, že i ODS je prolezlá bolševíky, ale stále mi připadají menším zlem než Paroubkovo komando. A tak i když ne zcela přesvědčena, raději budu "modrákem" ! Ale neumím najít odpověď na to, jaký volič se vyprofiluje z dnešních mladých. Mám dojem, že je politika nezajímá, že jim nevadí vůbec nic a nikdo.

brblal 3.9.2008 13:17

Re: Re: Strach z Paroubka

Vidláku,je pravda,že ODS před volbami nevykřikovala.Jen potichu šeptala,že kdyby lidé věděli co chtějí zavést,nikdy by je  nevolili.Halasně propagovaná Topolánkem smlouva s voliči  se stala cárem papíru.O kvalitách některých ministrů se dá úspěšně pochybovat,jen o hulvátství premiéra nikoliv.

Vidlák 3.9.2008 14:08

Re: Re: Re: Strach z Paroubka

Co zavedli? Máte na mysli 30kč u lékaře, to jest částku, která reprezentuje dvě piva a nedá ani na krabičku cigaret?

Chcete-li mít zdravotnictví zdarma, přesvěčte lékaře a ostatní zdravotnický personál ať se vzdají svých platů. Stejně tak i všechny dodavatele a subdovatele (energie, zdravotnický materiál, léky, atd...) , aby dodávali nemocnicím a poliklinikám také zdarma. A i Vy sám byste mohl jít příkladem a přispět nějakou tou odpracovanou hodinou při úklidu nemocnice. Samozřejmě bez nároku na odměnu.

ascari 3.9.2008 12:45

Re: Strach z Paroubka

Z Hitlera,Stalina a Mussoliniho šel taky strach.To museli být borci!

novaz 3.9.2008 13:59

Re: Re: Strach z Paroubka

Z Jyřyka není třeba mít strach. Je to pouhý sledovač průzkumů veřejného mínění, dle kterých potom volí svá slova a postoje. Restaurace a jídelny vyprodukovaly pouhé přikrádače, mocichtivé aparátčíky a lživé kecálisty. Bude-li například pro radar u nás více než padesát procent obyvatel, Jyřyk se okamžitě stane jeho největším propagátorem. Je to tlučhuba, bez vize do budoucna a slibovač všech možných výhod a sociálních dávek pro ty, kteří budou volit sosánky, nikoliv politik.

orange 3.9.2008 19:48

Re: Re: Strach z Paroubka

Z Paroubka ale mají strach darebáci a odpudiví lidé jako Dalík, Topolánek, nebo Langer. A upozorňuji, že tito lidé jinak nemají strach vůbec z ničeho, především ne ze zákonů.

JJ 3.9.2008 14:40

Re: Strach z Paroubka

Paroubkovi je pravice a levice nekde. Mu jde akorat o moc. Za KAZDOU cenu.

Buvol 3.9.2008 10:21

Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

jirka.s. 3.9.2008 10:27

Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

Za to já považuji tebe, ..vole, za vynikajícího psovského baviče! Kdyby tě nebylo, musel by si tě pan Wagner namalovat! ;-D;-D;-D

Buvol 3.9.2008 18:19

Re: Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

Pochvala vždycky potěší .. i od troglidyta .. děkuji ..

Snowy White 3.9.2008 18:24

Re: Re: Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

Když už, tak troglodyta, latiníku ;-D

from hell 3.9.2008 10:48

Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

to zajiste, ovsem s Topolankem ma pravdu, proti Langerum, Necasum, Rimanum, Tlustym je zlatej, tyhle pany uklidili(na ministerstva:) a radsi ani nevystrkujou nos, jinak by si mohlo par lidi vzpomenout co je to za kadry;-P

RadekH 3.9.2008 11:28

Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

Ale jděte.  Doležal není ani žurnalista ani politolog.  Je to komik.  A nepředpokládám, že kdokoliv s IQ nad 80 ho může brát jinak.  Ale pobavit dokáže.   Proto ho asi publikují.

Gregory 3.9.2008 11:45

Re: Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

Hm . Vaše IQ je asi tak 50 . Nanejvýš .

brblal 3.9.2008 13:18

Re: Re: Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

O Vašem IQ je lépe pomlčet.

Gregory 3.9.2008 13:24

Re: Re: Re: Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

Předpokládám , že Vy ani netušíte co to IQ vlastně je .

Občan 4.9.2008 8:41

Re: Re: Re: Re: Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

Ty budeš mít asi i péro větší než IQ .....

pajamal 3.9.2008 12:02

Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

názory doležala jsou tak hloupé,že neobstojí ani ve vnitrostranickém tisku modrých ptáků

Kecal. 3.9.2008 14:18

Re: Já považuji pana Doležala za neštěstí české žurnalistiky ....

Buvol,stále stejnej vůl.Rv

Jura Jurax 3.9.2008 10:20

S panem Doležalem občas silně nesouhlasím,

ale pokud nedá průchod své patologické příchylnosti k sudetským ýbrmenšům, píše moudře a uvážlivě. A varování před současným nebezpečím socanů Paroubkem kočírovaných ke spolupráci s komanči je plně namístě.

I zde bych nesouhlasil - třeba s tím, že v osmašedesátém to nemělo perspektivu. Možná mělo, vývoj mohl jít dál, kdyby nepřijely tanky - akorát se obávám, že nejpozděj v jednasedmdesátém by Dubček sám škemral v Moskvě o pomoc, protože lidi by se přestali takticky zaklínat socialismem jak na jaře 68, ale chtěli by zrušení vedoucí úlohy, soutěž více stran, soukromé podnikání, otevření hranic na západ a tak dál a podobně. Ale kdybychom to nějak ustáli a dokázali se - třeba jako Finové - vyvléknout ze sovětského chomoutu ... kde bychom už mohli být ...

Majka 3.9.2008 11:49

V

V 68. roce už podnikánmí začínalo. Znala jsem lidi, kteří si zařídili autodopravu, restaurace, prodejna apod. Budete se divit, ale bylo to podporováno

Gregory 3.9.2008 12:08

Re: V

Ano . To je pravda . Můj otec měl soukromou projekční kancelář .