2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JaS 23.9.2009 8:15

Re: Pane Petříku,

A co když nás pan prezident povede pod křídla našeho východního "bratra" - to pro pana Petříka asi není velezrada;-P

RobertR 23.9.2009 8:12

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Většina Evropanů podporuje LS? Tak proč se europolitici tak bojí referend?

Ke druhému odstavci - osobně si myslím, že sami nezůstaneme pouze tehdy, pokud budeme suverénní. Jinak náš hlas bude jenom bzučením mouchy v uších toho šaška z Elysejí.

Fleischer 23.9.2009 7:50

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Většina Evropanů podporuje LS, proto také prakticky všechny členské státy již ratifikovaly. Uvědomte si prosím, že se jedná o demokratické státy, kde rozhodují politici, zvolení většinou obyvatel.

Dále bychom si měli uvědomit, že my Unii potřebujeme více, než Unie nás! Silná Evropská unie (a NATO samozřejmě) je pro malé státy, které se nacházejí v zájmové oblasti Ruska velmi důležitá. Jestlli nechceme zůstat sami, musíme se snažit, abychom byli pevnou součástí EU a také o to, aby EU fungovala co nejlépe! V žádném případě ji nesmíme oslabovat. A právě o oslabení EU se pernamentně snaží náš milý pan prezident.

Fleischer 23.9.2009 7:40

Pane Petříku,

(pane Oberfalzer), pokud by prezident republiky spáchal velezradu v případě podpisu ratifikace Lisabonské smlouvy, musely by tedy stejnou velezradu spáchat obě komory českého parlamentu! Ale pozor, parlament je v českém státě svrchovaný, parlament nelze nařknout z velezrady! Zahraniční politiku určuje parlament, nikoliv prezident! Panu prezidentovi přísluší právě jen ten podpis.

j 23.9.2009 7:39

Re: Velezrada

neměli jsme to Slovákům dovolit a vjed na Slovensko rovnou s tankama jak nám to předvedli naši slovanští bratři Srbové.

Jsem zvědav na koho budete nadávat až tady bude přearabováno, ale vy si určitě někoho najdete, nepředpokládám, že sebe;-)

No... 23.9.2009 7:17

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Taky držím palce, i Irsku, aby sisvou hrdost a názor zachovalo a znovu řeklo tomuto paskvilu jasné NE .

Pišta 23.9.2009 7:16

Velezrada

Rozpad Československa upečený ruku v ruce s Mečiárem , byl záslužný čin hodný státotvorného politika a podpis Lisabonu velezrada? Děd Vševěd zase perlí a jeho fan klub se snaží seč mu síly stačí.Kdyby raději deklamoval Puškína pa rusky, udělal by lépe. Třeba by mu dajli ještě nějakou medajli.

Kolemjdoucí (J.Š.) 23.9.2009 5:56

Zato převedení zlatého pokladu ČR do Německa

za souhlasného mlčení novinářů, to je v pořádku? Proti tomu Klaus, ekonom a prezident republiky, chrabrý obhájce suverenity, nic nenamítá? Snad ho dokonce sám neinicioval?

sociolog 23.9.2009 2:41

Cekat na rozhodnuti Iru, kteri

v referendu nechali padnou Lisabon ze zcela jinych duvodu nez uvadi Klaus (predevsim. z obavy o konzervativni zakony v duchu katolictvi: napr. rozvody, potraty, tedy rozhode ne kvuli nejakym ekonomickym, nybrz predvsim ducovnim obavam), neni omezovani suverenity nasi zeme?

sociolog 23.9.2009 2:34

Re: Nekdy se Ustavni Soud hodi a jindy zase ne

Jasne. Podpis pod vlebim zakonem, o nemz jiz kazdy vedel, ze opet Ustavnim Soudem neprojde, to jiste nastartovlo velmi svobodne volby. Proti stave. A to predvarovan. K Lisabonse Smlouve a Ustavnimu Soudu se nehodlate vyjadrit?

Realista 23.9.2009 1:47

Re: Nekdy se Ustavni Soud hodi a jindy zase ne

jasně! svobodné volby jsou typická velezrada....

Šiklová hadr!

M. 23.9.2009 1:39

Re: To se mi jenom zdá

Tam to možná nebyla "velezrada", ale rozhodně to byl nátlak a podraz.

Vy chcete být v jedné partě s tyrany a podrazáky?

M. 23.9.2009 1:38

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Držím mu palce. R^

sociolog 23.9.2009 1:37

Nekdy se Ustavni Soud hodi a jindy zase ne

Nec jineho jsou volby a neco zas jineho je Lisabon. Kdyz lze Ustavnim Soudem zablokovat Lisabon, tak je Klaus vlastenec. Kdyz podepise u vedomi, ze jedna proti ustave, novy volebni zakon, tak je Ustavni Soud nahe velzrady.

Vonásek 23.9.2009 1:30

To se mi jenom zdá

Velezrada? A co ty zbylé státy unie? Těm ta velezrada jejich politiků unikla? Jinými slovy - opět jsou všichni blbí a jenom čecháčci jsou geniální.

Jak v tom vtipu, kdy ten chlap jede po dálnici v proti směru a z rádia slyší, že nějaký idiot jede v protisměru - a říká si, >Co jeden? Tisíce jich tady jede v proti směru.<

SuperBloger 23.9.2009 0:35

Já osobně Lisabonskou smlouvu nechci !

Zajímalo by mě, kdo v Vás osobně vůbec ví, co v té smlouvě je ... Narazil jsem na web : http://www.tojesila.cz/cz/s12/c1599-SKANDALY-TOPOLA - kde je spousta různých informací. A garnituru, která tohle dovolí tady nechci !

bebe 23.9.2009 0:11

Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Bude to tedy situace:   jeden muž bude reprezentovat  názor většiny Evropanů, odmítajících LS, proti němu  hydra politické byrokracie a plutokracie  ovládající media a hospodářské páky globalizovaného světa.  Věřím, že V.Klaus  Lisabon odmítne uzavřít a tím vstoupí do dějin  Evropy.  >->->-