2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JJ 23.9.2009 13:54

Klaus uz jednou LS podepsal, ci presneji

podepsal lejstro, kterym zmocnoval jeji podepsani. De fakto to same. ;-D

jasan 23.9.2009 13:49

Re: Škodící trpaslíci

no, Vam by se chtelo podnikat pod smrsti regulaci a kontrol z EU?

Ahasver 23.9.2009 13:34

Oberfalzer

je pako. Jako celá ta modrá sebranka z ODSS.

Janula 23.9.2009 13:16

Velezrada

Tuhle se diskutovalo,že prezident u nás může být odvolán,je-li podezřelý z velezrady.Tak ať to podepíše a vyřeší se rázem 2 sporné věci.

klik klak 23.9.2009 13:15

Re: To je velezrádcu v celé unii:

"Norimberský" soud , ale až poté. Vždycky musí za takovou svrhlou myšlenku velkoříše zaplatit mnoho lidí životy.

Ludva 23.9.2009 12:42

Re: Škodící trpaslíci

Ekonom Zelený propaguje tzv. národní kapitalisty. Jsou to lidé typu Tomáše Bati, kteří kromě podnikání ještě pracují pro národ, třeba vzděláváním lidí, podporou kultury a pod. Bez takových lidí se budeme třást, která firma to u nás zabalí a odejde jinam. Zatím mi to připadá, že když někdo trochu přeroste, tak je kriminalizován a vyštván někam na Bahamy. To potom asi těch národních kapitalistů moc nebude.

mu 1 23.9.2009 12:31

To je velezrádcu v celé unii:

Už se těším na soudy s velezrádci v tolika zewmích Unie. Ještě, že máme na hradě Neomylného.

varan 23.9.2009 12:27

Re: Přesněji řečeno

Pardon, v tomhle nejsme my ještěři tak vzdělaní:-D

varan 23.9.2009 12:26

Re: Škodící trpaslíci

Ano, beru. Ale zkusil jste přemýšlet o tom, proč ty své "dostatečné kapacity" nevyužívají a vyrábějí u nás? Není to proto, že jsme v EU a oni prostě chtějí být solidární! A tím, že to tu zavřou a vrátí se domů, potrestají ne nás ale sebe: jsme totiž levnější... a na tu cenu i dost šikovní. A jsme tam zpátky: máme co nabídnout. A dokud budeme mít konkurenceschopně co nabídnout... pes jitrničku sežral. Některé věci děláme složitější než jsou...:-)

portwyn 23.9.2009 12:24

Přesněji řečeno

senátor byl zvolen jako fyzická osoba, byť také jako kandidát za nějakou stranu. Většinový systém...

Ludva 23.9.2009 12:16

Re: Škodící trpaslíci

Špatně jsem se vyjádřil - odebírat jejich výrobky, které se vyrábí v jejich továrnách na našem území. Co kdyby se třeba zavřely automobilky ? V jejich zemích jsou výrobní kapacity dostatečné.

varan 23.9.2009 12:11

Re: Škodící trpaslíci

Ludvo, budeme-li konkurenceschopně vyrábět to, co budou lidi v EU potřebovat a chtít kupovat, váš předpoklad nebude platit. Mimochodem, co to je "odebírat naše výrobky"? Nezamrzl jste takle kapánek v RVHP? Nemějte obavy, už se tam zase vracíme. A klidně budu nas...rat někoho, kdo mi tak přičinlivě kecá do každodenního života: rovné okurky, balené koblihy, zakázané žárovky, alternativní zdroje (i myšlení, zdá se), kvóty pro zemědělce a jejich opruzování vlezlými kontrolami přes všechno možné, obchodní podmínky nastavené tak, že likvidují celá odvětví...Vy nemáte pocit, že v té pr... začínáme být spíš teď? Já ano.

A MMCH - velké hospodářské celky mohou klidně existovat i bez velkých celků státních - konec konců původní Společenství uhlí a oceli bylo něco opravdu diametrálně odlišného od EU, zvlášť pokud bude platit LS... 

hanebnej panchart 23.9.2009 12:04

Dalsi...

euro-SEPTIK.Nechme je blit ty jeji picov...,vzdyt nevedi co cini!!

Kulak 23.9.2009 11:41

Re: LS není ideál pane senátore.

Jste velmi hloupý člověk, který si nezaslouží ani trošičku svobody. Až jednou dospějete a budete po ní volat, už nebude, kam se obrátit.

Ale vinu ODS pod vedením funebráka ČR Topolánka na současném ubohém stavu naší republiky nikdo nesejme.

ODS nevolit, nelze jí věřit vůbec nic. Máme dost malých stran, volbou kterých nic nepokazíme. Strana, která deklaruje souhlas s LS je ale nevolitelná, protože nerespektuje svobodu občanů EU.

Na tom, že obyvatelé západní EU, si neuvědomují nebezpečí bolševizmu ze strany Bruselu, není nic divného. politiku nesledují, nezajímá je, jejich politici dělají rozhodnutí bez jejich vůle a oni ten náš socialismus, který se nám sem zase nastěhoval, ještě neznají. již dnes Vás demokraticky nechají ve š120 nechají jezdit po vesnicích (máte totiž platný TP), ale do města Vás nepustí, zakáží Vám vyrábět cukr, pivo, pěstovat pšenici, nastavují kvóty na mléko, dotují polystyrém na zateplení a milióny jiných nesmyslných věcí.

Jenom trouba, tupec a totální pitomec nehodný jakékoliv svobody může říct, že tohle je normální svobodný svět.

varan 23.9.2009 11:39

Re: LS není ideál pane senátore.

Propánajána, REXI - doufám, že nejste pes, pak by tenhle váš výrok byl omluvitelný. Takže raději než přemýšlet a jednou za volební období zkusit ovlivnit, kdo a jak mi bude vládnout, se necháte "řídit" bruselskou "vyšší mocí", kterou nemůžete zvolit, odvolat, ovlivnit - a upřímně řečeno, pro kterou jste obyčejný, anonymní kanonenfutr? Tedy - vy ale máte vkus.

A pokud jde o toho senátora - byl sice zvolen za stranu, ale je odpovědný svému svědomí. To především. Absolutní stranická disciplína patří do jiných partají.

jasan 23.9.2009 11:33

Re: Škodící trpaslíci

sak nas EU nas..a taky.. naposled zarovkami

jasan 23.9.2009 11:32

a vubec bude zajimave

jak dopadne referendum v UK... kdyz tady Eurohujeri furt placaji jak to "EUropani" chteji....

varan 23.9.2009 11:31

Klaro, doporučuji napřed se ptát,

to jest - zjistit si informace, pak přemýšlet a nakonec teprve střílet. Vaše úvahy jsou spíš rozhořčené než rozumné. A proč?

1)Pravidla, která budeme muset dodržovat, bychom si především a jedině měli určovat MY SAMI, tedy lidé v České republice, chcete-li pak, prostřednictvím svých volených zástupců (parlament, senát). Tvrdit opak znamená být přesvědčen, že jsme tak nesvéprávní, že si sami vládnout nedokážeme. Já si to nemyslím. Takže v případě LS se nejedná o strach z pravidel, ale o strach z pravidel nadiktovaných zvenčí někým, komu jsou naše zájmy a potřeby v lepším případě lhostejné, v horším nás chce využít pro řešení vlastních problémů (např. nařízené přijímání imigrantů, ale nejen to).

2) Vstup do EU odsouhlasený v referendu (pro mě bohužel) je diametrálně odlišný od toho, co se po nás žádá nyní. Od našeho vstupu do EU se významně změnilo chování Unie k jednotlivým členům, výrazně pokročila snaha po centralizaci, po tvorbě "superstátu". Zkuste si to porovnat - naše povinnosti a práva daná vstupem, a případně daná LS.

3) Volte toho, kdo nejlépe splňuje vaše představy, do toho mi nuc není. Ale než někoho nazvete šaškem, zkuste se zaposlouchat, jestli náhodou taky vám někde necinkají rolničky. A hlavně - používejte, prosím, vlastní hlavu. Informace lze najít, názor si lze udělat. Nepovede se vám to ve svatém rozčilení:-D 

Ludva 23.9.2009 11:31

Škodící trpaslíci

A pořád budou mlátit pěstičkami a kopat kolem sebe. V době kdy nejlepší šancí pro budoucnost jsou velké hospodářské celky. Co kdybychom teď nebyli v EU a ta přestala odebírat naše výrobky ? Byli bychom kde ? V pr..... ! Rychle podepsat LS.  EU už nasíráme i tak dost.

jasan 23.9.2009 11:30

Re: LS není ideál pane senátore.

vlastni zakonodarce muzete nezvolit.. bruselske se zahnutymi banany a zakazanymi zarovkami ne...

REX 23.9.2009 11:24

LS není ideál pane senátore.

Ovšem to co vytvářejí a jak se chovají  naši zákonodárci je katastrofa a proto se raději nechám řídit byrokratem z Bruselu. A to že bude senátor ODS volit proti vlastní straně je opravdu zajímavé zjištění.

Dušan Streit 23.9.2009 11:05

Svatá pravda

Doufám, že je to stále aktuální:

http://streit.blog.idnes.cz/c/102816/Zavrsi-Topolanek-svou-zradu-Bruselem.html

magi 23.9.2009 10:57

profesor

pokud vím,nikdy v srpnu r.1968 proti okupantům neprotestoval! Když jde o h...o,tak dělá ramena. Opravdu,ale opravdu legrační!

Klara 23.9.2009 10:55

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Snad přece to nemůže odmítnout podepsat. Všichni ti blbci v čele s tím nešťastníkem Klausem se bojí, že jim někdo hodí pravidla, která budou muset dodržet, proto to pana prezidenta - ješitu největšího - tak hrouzně dráždí. Kdyby vedl Brusel ON, už by byla smlouva dávno podesaná a bylo by po ptákách a pak bychom koukali. Máme holt zase smůli, p. Topolánek mi ani tak nevadí, ale moc mu mám za zlé tu volbu prezidenta. Měl lépe vidět věci na stole. Udělal fatální chybu. Podle referenda jsme většinou chtěli do EU, tak safra jak si může dovolit teď to nepodepsat. A ODS u mne skončila, v životě je nebudu volit, šašky rozpolcené !!!!!!

Petys 23.9.2009 10:49

Re: Nekdy se Ustavni Soud hodi a jindy zase ne

Meleš hovadiny.

Leoš 23.9.2009 10:42

Pro mě za mě,

klidně nám můžou vládnout z Bruselu. Horší , než to co předvádějí v Praze to být nemůže.

Marcela 23.9.2009 10:16

Re: Cekat na rozhodnuti Iru, kteri

Nechali LS padnout? Nechali, je jedno jaké k tomu měli důvody. Důležité je to nedodržení dříve přijatých podmínek. To znamená, že souhlasit musí všechny, opakuji všechny státy, aby LS platila. To jakým způsobem  teď nutí Iry, aby své Ne odvolali, jak ohýbají podmínky ke svému prospěchu je podraz,  sviňárna.  Pravidla za pochodu se prostě nemění. Stoupnout někomu na krk a říct buď budeš souhlasit a nebo je po tobě, to je to co příznivce LS tak láká?

franta 23.9.2009 10:14

Když mohl být v minulosti senátorem kůň

proč ne vůl ? Doporučuji všechny poslance a senátory, kteří hlasovali pro LS okamžitě vyloučit ze sněmovny a senátu a obvinit je z velezrady.  A pokud nevíte jak se to dělá, zeptejte se komunistů, ti to tak udělali s poslanci, kteří byli proti smlouvě o "dočasném pobytu sovětských vojsk".  Ach můj bože, a tito debilové nám vládnou.

Ivan Nový 23.9.2009 10:05

LS je zločin,

povede totiž k válce.

Jean Le Cerf 23.9.2009 8:39

Re: To se mi jenom zdá

Chtělo by to pane Vonásku trochu číst zahraniční tisk a diskuzní fora v zahraničí. Tam byste se totiž dočetl jak to s tím souhlasem s LS opravdu je. Asi by to chtělo číst francouzsky nebo německy a nebo ještě anglicky. Váš názor tedy beru tak, že to neumíte nebo lžete.